Results 1 to 4 of 4
-
30-04-2012, 12:13 #1
ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ
Γεια σας! Τις τελευταιες μερες εχει δημιουργηθει ενα προβλημα με τη κοπελα μου και δε ξερω τι να κανω γιατι ενω 7-8 μηνες τωρα τα πηγαιναμε μια χαρα τωρα με τ ζορι μ μιλαει... και δε ξερω πως να αντιδρασω ωστε να ξαναγινουν ολα οπως πριν... αυτο π εγινε ηταν πως ενω ξερω οτι δεν ειναι ετοιμη να προχωρησουμε τ σχεση μας και για αυτο το λογο δε την εχω πιεσει ποτε γ αυτο ακουστηκε στις φιλες της κτλπ οτι μονο αυτο θελω απο αυτην και διαφορα τετοια ... αυτο εγινε γιατι εγω η αληθεια ειναι πως θελω σαφως να γινει αυτο αλλα δε με νοιαζει για οσο και να περιμενω γιατι νιωθω πραγματα γ αυτην... αλλιως δε θα ημουν μαζι της για τοσο καιρο...το συζητησα με φιλους μου και καποιος τον οποιο λαθος εμπιστευτηκα το εβγαλε προς τα εξω! απλα τωρα εκεινη νομιζει πως τοσο καιρο τη κοροιδευω... και δε ξερω πως να αντιδρασω γιατι δε της εχω δειξει ποτε οτι το μονο που θελω απο αυτην ειναι να προχωρησουμε και ενα κομματι μου νιωθει παρεξηγημενο και ενα αλλο ντροπιασμενο γιατι καταλαβαινω οτι εγινε ρεζιλι κτλπ προς τα εξω γ αυτη τη βλακεια... και για μερικες μερες δε μου μιλαγε καθολου... δε ξερω πραγματικα τι να κανω και τι να πω! οκ ειναι δυσκολο για μια κοπελα να τη συζητανε για αυτο το θεμα αλλα απ την αλλη το θεωρω υπερβολικο ολο αυτο που γινεται γιατι ειναι απλα μια παρεξηγηση και ξερει οτι την αγαπαω! και ποσο μαλλον αφου και η ιδια μ λεει οτι ποτε δε της εχω δωσει την εντυπωση πως απ τη σχεση μας με ενδιαφερει μονο τ sex !! οποτε δε ξερω γιατι αντιδρα ετσι ... απελπιστηκε οταν το εμαθε αυτο και ακομα και να μη χωρισουμε (γιατι μεχρι και αυτο ειχε περασει απ το μυαλο της σιγουρα) δε ξερω αν ειμαστε οπως πριν και αν θα με εμπιστευεται... απλα ψαχνω εναν τροπο για να κανω τη σχεση οπως πριν π ημασταν μια χαρα!
- 30-04-2012, 14:15 #2
φιλε το χειροτερο ξερεισ ποιο ειναι να χωρισετε να παει με αλλον κ να το δωσει κατευθειαν απο το φοβο τησ αυτη ειναι αψυχολογητη πεσ τησ οτι χωριζεται κ μετα παει με αλλον τι θα κανει θα περιμενει αλλο ενα χρονο δε γινεται εισαι μικροσ αν πηγαινε με μεγαλυτερο θα το δινε κατευθειαν αυτο το ξερει οταν αποφασιζει να τα φτιαξει με μεγαλυτερο κανενασ σοβαροσ ανθρωποσ δε θα σε κατηγορησει οτι θελεισ μονο το σεξ μετα απο 8 μηνεσ μεχρι ενα μηνα δυο να περιμενεισ αλλα 8 με τιποτα πεσ τησ οτι αυτο θα σασ φερει πιο κοντα κ θα δεθειτε κ θα ειναι καλυτερα κλπ
30-04-2012, 14:57 #3
μουλτι πόσο χρονών είστε?
30-04-2012, 23:44 #4
pad δε καταλαβα ακριβως τι εννοεις! Θεοφανια 18 ειμαστε απλα ειναι πολυ αβγαλτη κτλπ αυτη αλλα πραγματικα παραπονο δεν εχω... νταξει θα γινει κ αυτο !! δε βιαζομαι , δε θελω να τη πιεσω... εχει μαλακωσει τς τελευταιες μερες αλλα σποραδικα μου πεταει κατι σποντες οτι και καλα δεν εννοουσα οσα της ελεγα τοσο καιρο και διαφορα τετοια... ή οτι θα επρεπε να σκεφτω πολυ πριν κανω κατι γιατι ισως πληγωσω καποιους που με νοιαζονται... το χει παρει τοσο κατακαρδα που οκ δε θα χωρισουμε αλλα εγω τι να κανω για να γινουμε οπως πριν!? να κανω τι για να με εμπιστευεται παλι?