Results 31 to 45 of 200
Thread: Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος.
-
05-04-2012, 23:25 #31
μια διορθωση, δε πασχω απο αγοραφοβια, απλα αντικοινωνικος ειμαι. το οτι αυτοεξοριστικα απ'τη βρωμερη κοινωνια σας, ειναι επιλογη μου, επειδη δε μπορω να ανεχτω την ανθρωποτητα. οποτε θελω να κυκλοφορησω μια χαρα κυκλοφοραω (συνηθως ειναι μετα τις 7 το βραδυ σαν τους βρυκολακες, αλλα who cares παιρνω τον αερα μου). μπορουν να το επιβεβαιωσουν κι ορισμενες χρηστριες απο εδω μεσα αυτο που με εχουν ηδη γνωρισει. :)
- 05-04-2012, 23:29 #32
σε καταλαβαινω. αλλα σκεψου οτι αυτο δε θα συμβαινει επ απειρον. σε λιγα χρονια δε θα ζουν και θα τους εχεις χασει ετσι και αλλιως.
ξερω οτι μενεις Αθηνα. με το μετρο κατεβαινεις στο Φαληρο ή εκει κοντα και με το τραμ πας παραλιακη..
υπαρχουν επισης λεωφορεια που πανε κοντα σε θαλασσα.
υπαρχουν και συλλογοι που κανουν εκδρομες στη φυση με ελαχιστα λεφτα ή μπορει π.χ. να κανεις μια βολτα στον Υμηττο.
δεν υπαρχει αυτο που λεμε "δωρεαν γευμα".. αμα θελεις να παιρνεις παραπανω λεφτα απο το επιδομα πρεπει να δουλεψεις οπουδηποτε.
εξαλλου ο ανθρωπος ειναι κατασκευασμενος να δραστηριοποιειται.
τωρα οτι δεν ελεγχεις τα νευρα σου με τα φαρμακα , προσεξε το γιατι οντως μπορει να το προκαλουν τα φαρμακα αυτο. παιρνεις φαρμακα να σου φτιαξουν κατι και χαλουνε δεκα. ασε. μιλα με το γιατρο σου.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
05-04-2012, 23:41 #33
05-04-2012, 23:45 #34
βασικα το θεμα ετσι οπως εξελιχθηκε μοιαζει λιγο με το θεμα "φαρμακα για παντα".
περιμενουμε απο τον καλο Θεο πατερουλη να μας δωσει λεφτα να ζησουμε αντι να δουλεψουμε μονοι μας.
ο ανορθολογισμος δε στεκει ενω η πραγματικοτητα παντα επικρατει.
κανεις δε μας λυπαται και κανεις δε προκειται να μας δωσει κατι δωρεαν σε αυτη τη ζωη.
στη ζουγκλα αμα εισαι αμα δε κινηθεις μονος σου θα σε φανε τα θηρια.
ολα οσα εχει η ανθρωποτητα εγιναν με κοπο και με κοπο και οχι θαυματα ή εξωγηινους θα βγουν τα καινουργια επιτευγματα.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
05-04-2012, 23:49 #35
ναι αλλα θα το εχω χασει εγω ομως, οταν εχω τρελαθει ηδη απο τωρα. οποτε μαλλον καταληγουμε σε καμια κλινικη στη καλυτερη περιπτωση ?
τη ζωη δε περιμενει κανεις για να τη ζησει. αλλα οσοι δεν εχουν μερος δικο τους, αναγκαζονται οπως οπως...
δε ξερω ποιο επιδομα λες, δε παιρνω απολυτως κανενα επιδομα! δεν εχω φραγκο, αν ειχα δε θα καθομουν σπιτι. δε μου προσφερει τπτ η κοινωνια, αντιθετως μονο ζηταει.
κι οταν εχεις χαλασμενη διαθεση κι αρνητισμο, δεν εχεις ορεξη και για παρα πολλα, ειδικα οταν εισαι μονος και κανεις δε σε ξεσηκωνει.
ναι αλλα δεν θελω. εκει ειναι το προβλημα. δε μπορω να ανεχτω τους ανθρωπους διπλα μου, ειδικα οταν δε νιωθω κατι θετικο γι'αυτους. δε θα εγραφα τη λεξη μισανθρωπος, αν δεν τους αντιπαθουσα το λιγοτερο. ασχημο πραγμα και δυσκολο να γινει κατανοητο, το ξερω.
05-04-2012, 23:50 #36
δεν υπαρχει κανενας ο οποιος εχει κερδισει την συμπαθεια σου σε αυτη την ζωη?
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
05-04-2012, 23:51 #37
οι πρωην. μεχρι που χωρισαμε. και μετα τις σιχαθηκα.
05-04-2012, 23:58 #38
αμα παιρνεις φαρμακα για ψυχωση δικαιουσαι επιδομα. ειναι γυρω στα 300 ευρω το μηνα. ψαξτο.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
06-04-2012, 00:02 #39
δεν παιρνω ψυχοφαρμακα. ουτε σε ψυχολογο/ψυχιατρο παω. δεν υπαρχουν λεφτα λεμε.
06-04-2012, 00:08 #40
τοτε αυτο δεν ειναι ψυχωση και αδικα γραφεις εδω. μαλλον ψυχοπαθεια ειναι.
τουλαχιστον εισαι τυχερος που δεν εχεις τις παρενεργειες των φαρμακων που εχουμε εμεις ,που μας κανουν φυτα και που θα πεθανουμε και μια ωρα αρχιτερα απο διαβητη,εγκεφαλικο,καρδια κ.λ.π.
αμα δεν εχεις λεφτα και εισαι υγιης ειναι καθαρα θεμα αδρανειας σου. στη χειροτερη πηγαινε εξωτερικο.
μακαρι να ημουν υγιης.
βασικα αμα δεν εχεις λεφτα για ψυχιατρο και δεν εχεις ασφαλιση μπορεις να βγαλεις ασφαλεια της προνοιας που ειναι δωρεαν και ειναι για οσους δεν εχουν καπου αλλου ασφαλεια.
τα ψυχοφαρμακα ειναι τελειως δωρεαν και θα εχεις και τα στοιχειωδη ιατρικα κ.λ.π.
06-04-2012, 00:10 #41
ουτε που θυμομουν σε ποια κατηγορια το ανοιξα και γιατι. Idella αμα το δεις μετακινησε το.
εξωτερικο θελω να παω απ'τα 19. αλλα ειναι δυσκολο. ειδικα τωρα που δεν υπαρχουν λεφτα.
κι εγω νωριτερα μαλλον θα πεθανω. σε λιγο καιρο παιζει να παθω και καρκινο.
06-04-2012, 00:19 #42
06-04-2012, 01:40 #43
ειδες αυτο που σου ειπα για εξωτερικο αυστραλια?με 4.000 ευρω τον μηνα
σου βγαζουν διπλωμα ταξι
εξοδα διαδρομης κ μεταφορας δικα τους
αν θες σου στελνω πμ την σελιδαΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
06-04-2012, 03:24 #44
ναι αν και η Αυστραλια ειναι στην αλλη πλευρα της γης. στειλε οτι θελεις, μη το ρωτας. απλα μονος σε ξενη χωρα (οποιαδηποτε), ειδικα αν δε μιλας και τη γλωσσα και δεν εχεις κανεναν, δυσκολα...
επισης θελω να ξαναπω οτι δεν φυτρωσα μια μερα ετσι. εχω περασει απο ολα τα σταδια, ειχα ονειρα και σχεδια οπως ολοι οι ανθρωποι, και δουλεια εψαχνα και βιογραφικα ειχα στειλει, το τελευταιο το φθινοπωρο που μας περασε. ομως πλεον βλεπεις δεν εχουν ουτε αυτοι που αξιζουν με πεντακοσα πτυχια, θα εχω εγω που ειμαι του λυκειου ? κατσε σκεψου το κι ολας αμα ησουν μονη, και δεν εβλεπες μελλον, ποσες φορες θα αξιζε να μπεις στη διαδικασια να προσπαθησεις, να τρεξεις, να αγχωθεις, και στο τελος να τους πληρωνεις κι ολας για να δουλευεις ? και τι δουλεια να βρω αληθεια εδω ? και ποσο να ειναι ο κατωτατος μισθος, ενα δυακοσαρικο ? και πως να τη κρατησω οταν δεν αντεχω πολυκοσμια και ηλιθιοτητα γυρω μου ? χορτασαμε απ'τις επιλογες που προσφερει αυτη η χωρα. και τωρα σου ρχονται και σου ζητανε και τους ψηφους, ενω ξερουμε οτι δεν αλλαζει τπτ προς το καλυτερο.
06-04-2012, 15:24 #45