Results 1 to 7 of 7
Thread: δεν ξερω τι να κανω
-
20-04-2012, 13:47 #1
δεν ξερω τι να κανω
Γεια σας. Εδω και 7 μηνες εχω σχεση με ενα αγορι. Στην αρχη ειχα συναισθηματα για αυτον αλλα εδω και 3 μηνες δεν νιωθω τιποτα. Θελω να τον χωρισω αλλα με αγαπαει τοσο πολυ που μου εχει πει πως αν με χασει θα αυτοκτονιση βασικα δεν το πολυπιστευω αυτο αλλα και παλι δεν ξερω τι να κανω. Θελω να τον χωρισω αλλα φοβαμε μην κανει καμια βλακια. δωστε μου καμια συμβουλη..
- 20-04-2012, 14:13 #2
20-04-2012, 16:03 #3
Να τον χωρίσεις.. Είναι πολύ χειρότερο αυτό που κάνεις και στο παλικάρι και σε σένα.. Εφόσον δεν νιώθεις κάτι γι'αυτόν άστον ελεύθερο ώστε να μην τρέφει και ο ίδιος αυταπάτες..
20-04-2012, 17:54 #4
Ναι χώρισε τον , ξέχασε τον άφησε τον να στενοχώριεται και να κλαίει , σε μια σχέση έχουν λόγο και οι δυο , δηλαδη επειδη εσένα σου πέρασε τον ξεχνάς ? Αν ήσουν στη θέση του εσυ πως θα ένιωθες ?
Καλα βρε παιδια τι είναι ο άλλος , άντρας γυναίκα , δεν έχει σημασία , αντικημενο να το πετάς όταν το βαριέσαι ?With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
21-04-2012, 14:20 #5
Δεν ειναι αντικειμενο ο αλλος Λαμπρο... αλλα οσο περισσοτερο καιρο μενει μαζι του για λογος εμπαθειας και οχι για λογους αγαπης η ερωτα τοτε τα πραγματα χειροτερευουν.... γιατι ο αλλος/η δενεται ακομα περισσοτερο.... Οποτε οσο περναει ο καιρος τοσο πιο δυσκολο θα ειναι να ξεκολλησει..... και η λεξη χωρισε τον, ακουγεται πολυ αποτομη.... για να μην του το φερει αποτομα, θα μπορουσε να το δειχνει σταδιακα για να δει ο αλλος οτι κατι συμβαινει, και επειτα να του πει οτι δεν θελει αλλο... μερικες φορες τα συναισθηματα πανε και φευγουν οσο γρηγορα οσο ηρθαν, κυριως γιατι βασιζονται στον ενθουσιασμο.... και κατι αλλο... οταν καποιος αγαπαει πραγματικα γινεται ανοιχτο βιβλιο... αν το αλλο φυλο, θελει να εξερευνησει και οχι να τα βρει ετοιμα, κουραζεται και φευγει.... οταν το παλικαρι, χωρισει, μπορει να κλαψει, να χτυπιεται για καποιο καιρο, αλλα ο χρονος γιατρευει τις πληγες και μας κανει να μαθαινουμε απο τα λαθη μας!!....
Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
21-04-2012, 14:55 #6
τι σε κανει να μην εχεις συναισθηματα για κεινον? κατιστη συμπεριφορα του αλλαξε??
σου συμβαινει συχνα να ξενερωνεις με τους συντροφους σου στα καλα καθουμενα?
εννοειται πως η συμβουλη μου ειναι να τον χωρισεις...
και ναι ισως στεναχωρηθει αλλα περισσοτερο θα στεναχωρηθει οταν ανακαλυψει οτι δεν ανταποκρινεσαι στα συναισθηματα του[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
21-04-2012, 15:20 #7
Το να κάθεσαι με κάποιον που δεν έχεις συναίσθημα γι αυτόν, είναι χειρότερο από το να φύγεις.
Θα στεναχωρηθεί, αλλά κάποια στιγμή θα του περάσει. Εγώ δεν θέλω να μάθω γιατί σταμάτησες να τον θες. Και μόνο που λες ότι ένας άντρας απειλεί με αυτοκτονίες κλπ γυναικουλίστικα, πέφτει αυτόματα στα μάτια μου.