ΣΩΖΕΤΑΙ......ΚΑΙ ΠΩΣ.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    Kαι λίγο στην αρχή καταλαβα. Μετα δεν μπορεσα να βγαλω άκρη.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..κώστα, εγώ αυτό που θέλω να σε ρωτήσω, είναι τι σας δένει εσάς του δύο και όχι τι σας χωρίζει...
    Δεν μιλάω μόνο για την κοπέλα αλλα και για σένα.

θεοφανια καλησπερα
    τελικα δεν ξερω πια να απαντησω....ειναι ολα ρευστα αυτα που νιωθω μια πανω μια κατω.......ειναι κατι ανεξιγητο το οποιο πηγαζει απο μεσα μου....ειλικρινα δεν ξερω.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by κωσταςκ17 View Post
    θεοφανια καλησπερα
    τελικα δεν ξερω πια να απαντησω....ειναι ολα ρευστα αυτα που νιωθω μια πανω μια κατω.......ειναι κατι ανεξιγητο το οποιο πηγαζει απο μεσα μου....ειλικρινα δεν ξερω.....
    Αυτό που πηγάζει από μέσα σου είναι η ευαισθησία σου και η ανάγκη και η ανασφάλεια να έχεις κάποιον κοντά σου... και όχι η αγάπη!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αυτό που πηγάζει από μέσα σου είναι η ευαισθησία σου και η ανάγκη και η ανασφάλεια να έχεις κάποιον κοντά σου... και όχι η αγάπη!
    οχι δεν θελω απλα καποιον κοντα μου αυτο ειναι το μονο ευκολο πια...θελω τη συγκεκριμενει γυναικα μπορω να καταλαβω αν ειναι αναγκη ,ανασφαλεια, κτλ
    αυτη συμενει πολλα για μενα δεν μπορω να το περιγραψω με λογια για αυτο σασ λεω οτι βγενει απο μεσα μου"πωσ να το πω....θελω να κοιμαμε να ξυπναω μαζι τησ να την φροντιζω να τη νιαζομαι και ακομα πολλα αλλα εφτασε σε αυτο το σημειο και ολα με τρελενουν αλλα αυτα δεν αλαζουν....και μαζι ξεκινησαμε για καπου πιο σοβαρο αλλα εφτασε σε ενα σημειο ακομη και χθεσ να ζηταει τον ανθρωπο που γνωρισε....εγω τη θελω και παρολα αυτα...απλα τωρα εχω ερθει σε ενα αδιεξοδο χωρισ να ξερω πωσ να κινηθω...

Senior Member
    Ωραία τότε δες πόσα κάλα σου έχει προσφέρει και πόσα κακά... εκει θα δεις αν πραγματικά αξίζει! Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μην ξέρεις γιατί την αγαπάς. Το οτι πηγάζει από μέσα σου και δεν το γνωρίζεις πιστευω οτι σου μιλάει η ανάγκη σου για έναν άνθρωπο να έχεις κοντά σου. Απλά δεν θες ή δεν μπορείς να το παραδεχτείς μέσα σου.. ίσως κάποια στιγμη το καταλάβεις!

Senior Member
    Επίσης ίσως σε ενοχλεί και το γεγονός οτι έκανες όνειρα και δεν εκπληρώθηκαν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    οποιος εκατσε και το διαβασε ολο αυτο το κατεβατο ειναι πολυ μαγκας..
    χαχα! συμφωνω.. απ'οτι καταλαβα απο το λιγο που διαβασα, εσυ εισαι χωρισμενος με παιδι κ χρεη.. η κοπελα ποσο χρονων ειναι?? με τι ασχολειται??

Junior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ωραία τότε δες πόσα κάλα σου έχει προσφέρει και πόσα κακά... εκει θα δεις αν πραγματικά αξίζει! Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μην ξέρεις γιατί την αγαπάς. Το οτι πηγάζει από μέσα σου και δεν το γνωρίζεις πιστευω οτι σου μιλάει η ανάγκη σου για έναν άνθρωπο να έχεις κοντά σου. Απλά δεν θες ή δεν μπορείς να το παραδεχτείς μέσα σου.. ίσως κάποια στιγμη το καταλάβεις!
    κατανοω και σ ευχαριστω...

Junior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    χαχα! συμφωνω.. απ'οτι καταλαβα απο το λιγο που διαβασα, εσυ εισαι χωρισμενος με παιδι κ χρεη.. η κοπελα ποσο χρονων ειναι?? με τι ασχολειται??
    ειναι στα 28 και ειναι πωλητρια

θεοφανια καλησπερα

...αυτό που μου βγάζεις εμένα, (διαβάζοντας-με κόπο-όλη την ιστορία σου), είναι πως μετά το τέλος τους γάμου σου και αφού ήσουν εκεί από πολύ μικρός, σου δημιουργήθηκαν διάφορα απωθημένα.
    Φαίνεται δηλαδή σα να περνάς δεύτερη εφηβεία και να το απολαμβάνεις, καθώς βγαίνεις από το ρόλο του οικογενειάρχη/πατέρα και γίνεσαι εραστής/κυνηγός, γι αυτό και ενώ ξέρεις πως αυτή η κατάσταση μπάζει από παντού, δεν αφήνεις τον εαυτό σου να το συνειδητοποιήσει.

Junior Member
    ...αυτό που μου βγάζεις εμένα, (διαβάζοντας-με κόπο-όλη την ιστορία σου), είναι πως μετά το τέλος τους γάμου σου και αφού ήσουν εκεί από πολύ μικρός, σου δημιουργήθηκαν διάφορα απωθημένα.
    Φαίνεται δηλαδή σα να περνάς δεύτερη εφηβεία και να το απολαμβάνεις, καθώς βγαίνεις από το ρόλο του οικογενειάρχη/πατέρα και γίνεσαι εραστής/κυνηγός, γι αυτό και ενώ ξέρεις πως αυτή η κατάσταση μπάζει από παντού, δεν αφήνεις τον εαυτό σου να το συνειδητοποιήσει.

οκ.............................................. .....................!

οκ.............................................. .....................!

:-o...........και η μετάφραση?

Senior Member
    Μα πως το απολαμβάνει; Αφού η περιγραφή του τι νιώθει για κείνη, είναι πως δεν ξέρει τι να κάνει,
    πως να κινηθεί, είναι μπερδεμένος, την θέλει απεγνωσμένα κι υποφέρει, δεν μπορεί να λειτουργήσει, κ.λπ.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    η κοπελα ειναι πολυ μικρη.. ουτε χωρισμενη ειναι με παιδι, τη δουλεια της την εχει, θα κοιταξει για κατι καλυτερο.. γιατι να χαντακωθει μαζι σου?? καλα κανει κ δεν σε θελει

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    η κοπελα ειναι πολυ μικρη.. ουτε χωρισμενη ειναι με παιδι, τη δουλεια της την εχει, θα κοιταξει για κατι καλυτερο.. γιατι να χαντακωθει μαζι σου?? καλα κανει κ δεν σε θελει
    ..κάπου συμφωνώ, με την Καλόπιστη, εξ αιτίας του ότι Κώστα, έχασες και τον έλεγχο και της έπαιξες και μερικές ξανάστροφες.
    Κι εγώ στην δική της θέση, αυτό μα με τίποτα δεν θα το συγχωρούσα.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast