ΣΩΖΕΤΑΙ......ΚΑΙ ΠΩΣ.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Junior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    η κοπελα ειναι πολυ μικρη.. ουτε χωρισμενη ειναι με παιδι, τη δουλεια της την εχει, θα κοιταξει για κατι καλυτερο.. γιατι να χαντακωθει μαζι σου?? καλα κανει κ δεν σε θελει
    να εισαι καλα.ευχαριστω......................� �ραιοσ τροπος
    .

Junior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..κάπου συμφωνώ, με την Καλόπιστη, εξ αιτίας του ότι Κώστα, έχασες και τον έλεγχο και της έπαιξες και μερικές ξανάστροφες.
    Κι εγώ στην δική της θέση, αυτό μα με τίποτα δεν θα το συγχωρούσα.
    μαρκελα ξερω τα λαθη μου και τη εκανα και δεν λεω με τιποτα οτι ειμαι ενταξυ απεναντη τησ.....δεν νιωθω υπεροχα για ολο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!
    και φυσικα θελω να επανορθωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...κώστα δεν μου απάντησες τι σήμαινε το θαυμαστικό...:)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    :-o...........και η μετάφραση?

καθώς βγαίνεις από το ρόλο του οικογενειάρχη/πατέρα και γίνεσαι εραστής/κυνηγός, """""οσο ευκολα λεγονται καποια λογια τοσο δυσκολο ειναι να ρθεισ στη θεση του αλλου"""
    το χτυπιμα μου αρεσε!!!!μακαρι να καταλαβα λαθοσ!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Εγώ πάντως δεν βλέπω να έκανε κάτι κακό στην ίδια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by κωσταςκ17 View Post
    μαρκελα ξερω τα λαθη μου και τη εκανα και δεν λεω με τιποτα οτι ειμαι ενταξυ απεναντη τησ.....δεν νιωθω υπεροχα για ολο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!
    και φυσικα θελω να επανορθωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πάντως, εμένα μια τέτοια συμπεριφορά με σφαλιάρες δηλ. θα μου έδινε το μήνυμα ότι το άτομο, που χειροδικεί κι
    έχω απέναντί μου έχει πρόβλημα.. Κώστα αλήθεια αν σηκώνεις εύκολα το χέρι.. χρειάζεται να το ψάξεις..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

καθώς βγαίνεις από το ρόλο του οικογενειάρχη/πατέρα και γίνεσαι εραστής/κυνηγός, """""οσο ευκολα λεγονται καποια λογια τοσο δυσκολο ειναι να ρθεισ στη θεση του αλλου"""
    το χτυπιμα μου αρεσε!!!!μακαρι να καταλαβα λαθοσ!!!!!!!!!!!!!!!

..πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
    Μήπως μπορείς να γίνεις πιο σαφής?

Senior Member
    Όντως δεν δικαιολογείται το χαστουκι (το είχα ξεχάσει) που της έριξες όοοοοοτι και να σου έχει κάνει. Καταλαβαίνω οτί θα σε είχε φτάσει στα άκρα σου αλλά εσύ επιτρέπεις τετοιες καταστάσεις να συμβαίνουν γύρω σου. Να επιζητάς να ζεις πιο αρμονικά Κώστα...!

Junior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    πάντως, εμένα μια τέτοια συμπεριφορά με σφαλιάρες δηλ. θα μου έδινε το μήνυμα ότι το άτομο, που χειροδικεί κι
    έχω απέναντί μου έχει πρόβλημα.. Κώστα αλήθεια αν σηκώνεις εύκολα το χέρι.. χρειάζεται να το ψάξεις..
    μαρκελα οχι δεν σηκωνω χερι ευκολα και αν εγινε ειναι μετριμενο στα δακτυλα.....
    δεν ειμαι αυτοσ με συνχωρεισ
    ξερω οτι καταλαβενεισ...

Senior Member
    μαρκελα οχι δεν σηκωνω χερι ευκολα και αν εγινε ειναι μετριμενο στα δακτυλα.....
    δεν ειμαι αυτοσ με συνχωρεισ
    ξερω οτι καταλαβενεισ...
    Τι σημαίνει μετρημένο στα δάχτυλα? Του ενος χεριου ή και του δευτερου μαζί? Δεν καταλαβαίνω...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τι σημαίνει μετρημένο στα δάχτυλα? Του ενος χεριου ή και του δευτερου μαζί? Δεν καταλαβαίνω...
    ελεοσ μπορει να σηκωσα χερι αλλα δεν ειμαι αγρικοσ και φυσικα ειναι οπωσ ακριβωσ το ειπα εφτασα στο τελοσ δεν αντεξα και φυσικα ειναι κατι που με ενοχλει και θα με στεναχωρει απεναντι τησ και θα νιωθω ασχημα.....την αγαπαω δεν την μισω!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ελεοσ μπορει να σηκωσα χερι αλλα δεν ειμαι αγρικοσ και φυσικα ειναι οπωσ ακριβωσ το ειπα εφτασα στο τελοσ δεν αντεξα και φυσικα ειναι κατι που με ενοχλει και θα με στεναχωρει απεναντι τησ και θα νιωθω ασχημα.....την αγαπαω δεν την μισω!!!!!!!!!!!!
    Και σήκωσες χέρι? Δεν δικαιολογείσαι.. Καλύτερα να έφευγες! Δεν σου φταίει εκείνη ότι και να σου έχει κάνει απλά εσύ επιτρέπεις να σου τα κάνει. Εσύ θα έπρεπε να φας το χαστούκι μπας και συνέλθεις. Σκέψου πραγματικά τι σε κάνει να την αγαπας και μην πεις τιποτα για "δεσίματα" κλπ γιατι δεν ισχύει...

Senior Member
    Θεε μου!! βαρας κ απο πανω?? ψωνισε απο σβερκο η κοπελα!! ασε κωστα, δεν το σωζεις

Senior Member
    Kώστα, πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος που λένε ....

Page 3 of 3 FirstFirst 123