ΣΩΖΕΤΑΙ......ΚΑΙ ΠΩΣ....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44
    Junior Member

ΣΩΖΕΤΑΙ......ΚΑΙ ΠΩΣ....

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............................................
    Last edited by κωσταςκ17; 05-04-2012 at 21:09.

Senior Member
    Κώστα λυπάμαι που θα στο πω χύμα, αλλά δεν σώζεται, πάμε γι' άλλα! Ξέχνα το λοιπόν η κυριούλα σε παίζει!

Senior Member
    Κώστα καλησπέρα!

Ομολογώ οτί τα λες μπερδεμένα και με δυσκολία κατάλαβα. Κοίταξε, η κοπέλα απ'οτι κατάλαβα δεν ξέρει τι θέλει και ποιον! Δεν βλέπω να φταις σε κάτι και μην νιώθεις ενοχες γιατί οτι έκανες το έκανες όταν είχατε χωρίσει. Και που ξέρεις εκείνη τι έκανε. Εκείνη σου φέρεται άσχημα, εκείνη ξεκίνησε το παιχνίδι με σένα και τον Ν..., εκείνη δεν ήταν και δεν είναι ξεκάθαρη, εκείνη προσπαθεί να σου φορτώσει τα πάντα, ευθύνες και προβλήματα και σε εκμεταλεύεται. Εγώ θα έλεγα να φύγεις μακριααααα! Δεν θα σου βγει σε καλο και απ'οτι καταλαβαίνω είσαι πολύ μαλακός με τους ανθρώπους, δεν βάζεις όρια, και ενοχοποιείς τον εαυτό σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κώστα λυπάμαι που θα στο πω χύμα, αλλά δεν σώζεται, πάμε γι' άλλα! Ξέχνα το λοιπόν η κυριούλα σε παίζει!
    Μπράβο βρε Μαρκελίτσα σωστά.... η κυριούλα σε παίζει Κώστα!!! Με πολύ λίγα λόγια...

Junior Member
    εχεται δικιο ρε κοριτσια!!!!!αλλα αν την αγαπασ υπερβολικα ;
    τη θα κανατε στη θεση μου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by κωσταςκ17 View Post
    εχεται δικιο ρε κοριτσια!!!!!αλλα αν την αγαπασ υπερβολικα ;
    τη θα κανατε στη θεση μου;
    Κώστα είσαι έξυπνος άνθρωπος, οπότε δεν νομίζω να θες νάρχεσαι δεύτερος στην ζωή μιάς γυναίκας! Δεν έχει νόημα κι ούτε είναι
    κι ό,τι το καλύτερο! Έπειτα έχεις την ικανότητα σε σχέση μ' άλλους να τις αντικαθιστάς τις γυναίκες πολύ εύκολα, οπότε θα την ξεπεράσεις
    απ' ότι σε κόβω, γρήγορα και σχεδόν ανώδυνα. Ξεκίνα λοιπόν τώρα την αναζήτηση.

Senior Member
    Κώστα πήρες αφοπλιστικες απαντήσεις .....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κώστα είσαι έξυπνος άνθρωπος, οπότε δεν νομίζω να θες νάρχεσαι δεύτερος στην ζωή μιάς γυναίκας! Δεν έχει νόημα κι ούτε είναι
    κι ό,τι το καλύτερο! Έπειτα έχεις την ικανότητα σε σχέση μ' άλλους να τις αντικαθιστάς τις γυναίκες πολύ εύκολα, οπότε θα την ξεπεράσεις
    απ' ότι σε κόβω, γρήγορα και σχεδόν ανώδυνα. Ξεκίνα λοιπόν τώρα την αναζήτηση.
    Κωστα σοκολάτα στον περίπτερο αύριο ......
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Junior Member
    δεν ειναι παντα τοσο ευκολο οσο πιστευα αρχισε δυνατα.......

Senior Member
    δεν ειναι παντα τοσο ευκολο οσο πιστευα αρχισε δυνατα.......
    Δεν είναι ευκολο σίγουρα αλλά πόσο ευκολα αφήνεις να έρχεσαι δεύτερος στις επιλογές μιας γυναίκας ή μάλλον πόσο εύκολα αφήνεις μια γυναίκα να σε παίζει? Δείξε την αξία σου και άσε τα αγαπάς γιατί δεν ισχυει (για μένα )

Senior Member
    οποιος εκατσε και το διαβασε ολο αυτο το κατεβατο ειναι πολυ μαγκας..

..κώστα, εγώ αυτό που θέλω να σε ρωτήσω, είναι τι σας δένει εσάς του δύο και όχι τι σας χωρίζει...
    Δεν μιλάω μόνο για την κοπέλα αλλα και για σένα.

Junior Member
    την αγαπαω ειναι τα παντα καθωσ ξερω οτι ειμαι και εγω το ιδιο για αυτη.....
    πριν λιγο κατεβικα απο το σπιτι και την επιασα να ειναι απο κατω...
    γιατι να περασει και γιατι να ερθει και να ειναι εκει;

Senior Member
    την αγαπαω ειναι τα παντα καθωσ ξερω οτι ειμαι και εγω το ιδιο για αυτη.....
    πριν λιγο κατεβικα απο το σπιτι και την επιασα να ειναι απο κατω...
    γιατι να περασει και γιατι να ερθει και να ειναι εκει;
    Αυτό δεν σημαίνει τίποτα Κώστα. Μπορεί να τα κάνει από ανασφάλεια και όχι απο αγάπη. Αγάπη δεν είναι ο τρόπος που σου φέρεται..
    Αλλά δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησε η Θεοφανία..

Senior Member
    Φίλε μεγάλο το κατεβατό αλλά τα κατάφερα, είναι που σήμερα βαριέμαι απίστευτα στη δουλειά! Επειδή είσαι χωμένος με το κεφάλι στην όλη κατάσταση έχεις χάσει λίγο τη μπάλα.

Οπότε αυτό που ίσως να ήταν καλό να κάνεις είναι να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση για κάποιον καιρό χωρίς πιέσεις και συζητήσεις με τη Φ που ξέρεις κάθε φορά πού καταλήγουν.

Λίγα λόγια και σταράτα, άστην να βρει μόνη το δρόμο της, εσύ κοίτα λίγο τον εαυτό σου γιατί απ' ότι φαίνεται έχεις τραβήξει πολλά. Δεν προτείνω να κόψεις τελείως την επικοινωνία αλλά άσε

αυτή να κάνει το 1ο βήμα και μην μπαίνεις κάθε φορά στη θέση του θύματος, κράτα ουδέτερη στάση, ούτε από πάνω ούτε από κάτω.

Αν ωστόσο βλέπεις οτι δε σου βγαίνει παράτα το, η Φ φαίνεται ότι δεν ξέρει τί θέλει.
    Αν πάντως κάνεις ένα γκάλοπ με ομοιοπαθείς πιθανόν οι περισσότεροι θα σου πουν ότι τζάμπα αναλώθηκαν σε τέτοιες καταστάσεις, συνήθως η όλη φάση ανακυκλώνεται μέχρι
    ο ένας ή ο άλλος να γνωρίσει άλλο σύντροφο οπότε λήγει το ματς με τον ένα τελειώς σκατά.

Και για το προφυλακτικό που έλειπε μη σκας (απλά να μην πληγωθεί η παρηγορήτρα όπως λες), ήταν αντίδραση άμυνας.

Μην τα ρίχνεις ρε φίλε όλα στο κεφάλι σου, δεν αξίζει.

Page 1 of 3 123 LastLast