Προβλήμα με γνωριμιες. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Senior Member
    Θα το ξαναπώ μία ακόμα φορά.
    Η εμφάνιση δεν έχει σημασία στην επίτευξη γνωριμιών-σχέσεων. Τα πάντα πηγάζουν από μέσα μας και από την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση μας.
    Και εγώ είχα πρόβλημα με τη μύτη (καθόλου μεγάλο, μια χαρά ήταν και πριν ), την έκανα πλαστική μαζί με το διάφραγμα και γενικά είμαι πολύ καλή εμφανισιακά.
    Τι κέρδισα? Να με πειράζουν στο δρόμο, να μου την πέφτουν παραπάνω σε μπαρ αλλά αυτό φέρνει την ευτυχία?
    Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα δεν αλλάζει με μία πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση για αυτό καλύτερα είναι να φτιάξεις την αυτοπεποίθηση σου πέρα από την εξωτερική εμφάνιση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Η εμφάνιση δεν έχει σημασία στην επίτευξη γνωριμιών-σχέσεων. Τα πάντα πηγάζουν από μέσα μας και από την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση μας.
    Και εγώ είχα πρόβλημα με τη μύτη (καθόλου μεγάλο, μια χαρά ήταν και πριν ), την έκανα πλαστική μαζί με το διάφραγμα και γενικά είμαι πολύ καλή εμφανισιακά.
    Τι κέρδισα? Να με πειράζουν στο δρόμο, να μου την πέφτουν παραπάνω σε μπαρ αλλά αυτό φέρνει την ευτυχία?
    Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα δεν αλλάζει με μία πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση για αυτό καλύτερα είναι να φτιάξεις την αυτοπεποίθηση σου πέρα από την εξωτερική εμφάνιση.
    εχω φαει καποια 'ακυρα' και με πειραξαν ... ισως εφταιγα και εγω ...ειμαι που ειμαι ντροπαλος...πιαστηκα και απο αυτα που εγιναν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    εχω φαει καποια 'ακυρα' και με πειραξαν ... ισως εφταιγα και εγω ...ειμαι που ειμαι ντροπαλος...πιαστηκα και απο αυτα που εγιναν..
    Ποιος δεν έχει φάει άκυρα σε αυτή τη ζωή; Επειδή μάλλον εισαι ντροπαλός και συναισθηματικός μάλλον ψάχνεις σε σένα το φταίξιμο και το όποιο "ελάττωμα".
    Σε καταλαβαίνω έτσι κάνω και γω αλλά δε φταις εσύ αυτό που φταίει ίσως είναι η απειρία σου που σε κάνει να νιώθεις ότι κανείς δε θα βρεθεί και το πολύ απλό ότι και ο πιο τέλειος να είσαι κάποια μπορεί να βρεθεί και να μη σε θέλει. That's life!! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    οχι, εννοω να μην ειναι πολυ κοντος ο αλλος!.. τοτε ειναι θεμα για τους αντρες..

αν κ κοντος να ειναι κανεις, θα βρει την αντιστοιχη κοντη γυναικα.. βασικα το θεμα ειναι να περιποιειται κανεις κ να αγαπαει τον εαυτο του.. κ δεν χρειαζεται να περιποιειται τραγικα, τα βασικα για να ειναι ευπαρουσιαστος

ελεοσ ρε π***τη μ....ειστε και γυναικεσ....δλδ πρεπει να ειναι μοντελο ο αλλοσ για να βγει μαζι σασ??????(2 μετρα, να μοιαζει στν ρουβα και να ειναι αψεγαδιαστος)?????ελεοσ......κα ι ναι ο κοντοσ θα παει με την κοντη........δεν λεω να ειναι βρωμιλοσ αλλα πωσ τα παρουσιαζεται ετσι ολα.....να παει να κανει πλαστικη ο ανθρωποσ αμεσωσ!!!!!ελεοσ και σεισ αν εχετε μικρα βυζια να πατε να τ φουσκωσετε ρε.....θελουμε απο C και ανω!!!!!!!ειναι που οι γυναικεσ δν κρινουν μονο εμφανιση και κοιτανε και τν χαρακτηρα!!!!!κατα τα αλλα αν καποιοσ πει καποια ασχημη του την πεφτετε και λετε πωσ κοιταμε μονο εμφανιση.....

Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post

...μα εννοείται πως πάνω απ΄όλα είναι ο χαρακτήρας, ο εγκέφαλος και η ποιότητα ενός ανθρώπου.
    Όταν όμως κάποιος τα έχει όλα αυτά αλλά νιώθει λάσχημα με τον εαυτό του, τι κάνει?
    Ούτε εγώ πιστεύω στην εμφάνιση και δη στην αντρική, γι αυτό οι άντρες που περασαν απότη ζωή μου υπήρξαν εντελώς διαφορετικοί εμφανισιακά μεταξύ τους, καθώς εστίαζα στο μυαλό τους και όχι στη ...μύτη τους.
    Εδώ όμως είναι μια εντελώς διαφορετική πε΄ριπτωση. Ο Αλ δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του και αυτό το βγάζει και στις επαφές του με κοπέλες.
    Ξέρουμε όλες πόσο απωθητικό είναι να γνωρίζουμε έναν τύπου που η χαμηλή αυτοεκτίμιση και η ανασφάλεια φωνάζει από μακριά.

Banned
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    ελεοσ ρε π***τη μ....ειστε και γυναικεσ....δλδ πρεπει να ειναι μοντελο ο αλλοσ για να βγει μαζι σασ??????(2 μετρα, να μοιαζει στν ρουβα και να ειναι αψεγαδιαστος)?????ελεοσ......κα ι ναι ο κοντοσ θα παει με την κοντη........δεν λεω να ειναι βρωμιλοσ αλλα πωσ τα παρουσιαζεται ετσι ολα.....να παει να κανει πλαστικη ο ανθρωποσ αμεσωσ!!!!!ελεοσ και σεισ αν εχετε μικρα βυζια να πατε να τ φουσκωσετε ρε.....θελουμε απο C και ανω!!!!!!!ειναι που οι γυναικεσ δν κρινουν μονο εμφανιση και κοιτανε και τν χαρακτηρα!!!!!κατα τα αλλα αν καποιοσ πει καποια ασχημη του την πεφτετε και λετε πωσ κοιταμε μονο εμφανιση.....
    ελλαδα ζεις φιλε μου, ειπαμε εδω ειναι ολες καλομαθημενες, και ψαχνουν γκομενο επιπεδα Ρουβα και ανω. οτιδηποτε αλλο λιγοτερο, ειδικα οταν δεν συνδιαζεται με δουλεια, αμαξι και διαμερισμα, δεν ειναι αντρας αλλα αγορακι μαμοθρεφτο, οποτε δεν αξιζει αγαπη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...μα εννοείται πως πάνω απ΄όλα είναι ο χαρακτήρας, ο εγκέφαλος και η ποιότητα ενός ανθρώπου.
    Όταν όμως κάποιος τα έχει όλα αυτά αλλά νιώθει λάσχημα με τον εαυτό του, τι κάνει?
    Ούτε εγώ πιστεύω στην εμφάνιση και δη στην αντρική, γι αυτό οι άντρες που περασαν απότη ζωή μου υπήρξαν εντελώς διαφορετικοί εμφανισιακά μεταξύ τους, καθώς εστίαζα στο μυαλό τους και όχι στη ...μύτη τους.
    Εδώ όμως είναι μια εντελώς διαφορετική πε΄ριπτωση. Ο Αλ δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του και αυτό το βγάζει και στις επαφές του με κοπέλες.
    Ξέρουμε όλες πόσο απωθητικό είναι να γνωρίζουμε έναν τύπου που η χαμηλή αυτοεκτίμιση και η ανασφάλεια φωνάζει από μακριά.
    ...κατα καποιον τροπο το εβγαζα και στις 'γνωριμιες' που εκαν, ισως για αυτο, ειχαν αυτο το αποτελεσμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ελλαδα ζεις φιλε μου, ειπαμε εδω ειναι ολες καλομαθημενες, και ψαχνουν γκομενο επιπεδα Ρουβα και ανω. οτιδηποτε αλλο λιγοτερο, ειδικα οταν δεν συνδιαζεται με δουλεια, αμαξι και διαμερισμα, δεν ειναι αντρας αλλα αγορακι μαμοθρεφτο, οποτε δεν αξιζει αγαπη.
    το ακομη χειροτερο ειναι οταν προσεγγιζεισ καποια σε ενα bar και αυτη σκεφτεται αυτοσ ερχεται να γ***σει.....και τοτε μιλασ και αυτη σ την λεει.....ενω παραλληλα τα εχει πεταξει ολα εξω........οταν λοιπον τσ μιλασ τρωσ ενα μεγαλοπρεπεσ ακυρο.....βγαινοντασ εξω απο το Bar και μπαινοντασ στο audi η γκομενα ερχεται και σ λεει μα τι ωραιο και καλο παιδι που εισαι!!!!!!!ελεοσ μασ εχετε ευνουχισει και μετα λετε πωσ δεν ειμαστε κυνηγοι!!!!ετσι και γω κατεληξα να ερωτευτω την κολλητη μ που εχει σχεση και να τ χω κανει σκατα....γτ 4 χρονια τωρα σε οσεσ ειχα μιλησει την ιδια γα***ενη νοοτροπια ειχαν......

Senior Member
    Προτείνω να κατεβάσεις τις 2 σεζόν του Pickup Artist, ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι μυούνται στην απόκρυφη τέχνη του καμακίου και να πάρεις μαθήματα. Δεν ξέρω για εδώ στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό οι τεχνικές που διδάσκει ο μετρ Mystery έχουν σίγουρη επιτυχία.

Banned
    pua και real social dynamics ? ανεκδοτα φιλε μου, οι ελλεϊνιδες ειναι ανιωθες. σιγα μη κολλησουν και πεσουν επειδη τις ειπες για τα βυζια τους και τις εκανες τη μουρη κρεας. ασε που το ολο θεμα στρατηγικη για να ριξεις γκομενα, κανει μπαμ επειδη ειναι φτιαχτο.

Senior Member
    ... σε οσεσ ειχα μιλησει την ιδια γα***ενη νοοτροπια ειχαν......
    λοιπόν κι εσύ είσαι με την ίδια προκατάληψη, που έχουν συνήθως εκείνοι που μένουν συνήθως μόνοι τους κι απ' τις
    βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις που έχουν για το άλλο φύλο. Αυτή η άκαμπτη συμπεριφορά είναι κι η αιτία του προβλήματος.
    Το κλισέ " Φταίνε οι γυναίκες για όλα! ". Αν βλέπουμε συνέχεια μαύρο, επομένο είναι νάμαστε μονίμως στο σκότος. Επιλογή!

Πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Ελλάδα έδειξε, ότι σε κάθε άνδρα αναλογούν 6 γυναίκες. Εάν εσύ κλαις την μοίρα σου όλη
    μέρα, γιατί σου φταίνε όλες κι όλα, τότε αυτό που συμβαίνει κι είναι κωμικοτραγικό είναι ο ξύπνιος-άλλος εκτός απ' τις δικές
    του 6, να πηδ.... και τις 6 δικές σου! Συμπέρασμα: Ή αλλάζετε μυαλά ή η επιλογή είναι μπακούρια χωρίς παράπονα και κλάψες!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    pua και real social dynamics ? ανεκδοτα φιλε μου, οι ελλεϊνιδες ειναι ανιωθες. σιγα μη κολλησουν και πεσουν επειδη τις ειπες για τα βυζια τους και τις εκανες τη μουρη κρεας. ασε που το ολο θεμα στρατηγικη για να ριξεις γκομενα, κανει μπαμ επειδη ειναι φτιαχτο.
    Αυτό λέω κι εγώ, ότι μπορεί εδώ πέρα να μην πιάσουν, γιατί υπάρχει πολύ κόμπλεξ και αρνητισμός. Χαρακτηριστικά μπορεί μια κοπέλα να σου δείχνει ότι καλοπερνάει μαζί σου, να σου στέλνει υποσυνείδητα μηνύματα ότι σε ποθεί, αλλά ουσιαστικά να παίζει μαζί σου, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθεί ο εγωισμός της. Τέτοια φτηνιάρικα κόλπα, όπως κοπλιμέντα για τα ωραία σημεία του σώματος, δεν συγκαταλέγονται στη φαρέτρα του Mystery. Συνδυάζει κυρίως ψυχολογία, γλώσσα του σώματος και δημόσια εικόνα. Και σίγουρα κάνει μπαμ ότι είναι στημένο το σκηνικό, όμως όλη η μαγκιά εκεί βρίσκεται. Στο να χωθείς και να καταφέρεις να αποπλανήσεις, χωρίς να γίνεται αντιληπτή η στρατηγική που έχεις καταστρώσει και ακολουθείς. Πολύ με θλίβει πάντως που απλά πράγματα, σαν το φλερτ, έχουν αναχθεί πλέον σε πυρηνική φυσική και χύνονται τόνοι μελάνης σε εγχειρίδια.

Senior Member
    το ακομη χειροτερο ειναι οταν προσεγγιζεισ καποια και αυτη σκεφτεται αυτοσ ερχεται να γ***σει.....και τοτε μιλασ και αυτη σ την λεει.....ενω παραλληλα τα εχει πεταξει ολα εξω........
    +1
    Έτσι. Το πρωί βγαίνει και διαμαρτύρεται στο fb "που χάθηκαν οι άντρες, εμένα δεν μου την πέφτει κανείς ενω εχω την καρδιά μου ανοικτή", και το βράδυ όποιος πάει και της την πέφτει τρωει απόρριψη με το καλημέρα επειδή είναι άγνωστος και τολμάει να κάνει καμάκι στα ίσα. Γενικά δεν βγάζεις άκρη φίλε...
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    λοιπόν κι εσύ είσαι με την ίδια προκατάληψη, που έχουν συνήθως εκείνοι που μένουν συνήθως μόνοι τους κι απ' τις
    βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις που έχουν για το άλλο φύλο. Αυτή η άκαμπτη συμπεριφορά είναι κι η αιτία του προβλήματος.
    Το κλισέ " Φταίνε οι γυναίκες για όλα! ". Αν βλέπουμε συνέχεια μαύρο, επομένο είναι νάμαστε μονίμως στο σκότος. Επιλογή!

Πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Ελλάδα έδειξε, ότι σε κάθε άνδρα αναλογούν 6 γυναίκες. Εάν εσύ κλαις την μοίρα σου όλη
    μέρα, γιατί σου φταίνε όλες κι όλα, τότε αυτό που συμβαίνει κι είναι κωμικοτραγικό είναι ο ξύπνιος-άλλος εκτός απ' τις δικές
    του 6, να πηδ.... και τις 6 δικές σου! Συμπέρασμα: Ή αλλάζετε μυαλά ή η επιλογή είναι μπακούρια χωρίς παράπονα και κλάψες!
    το θεμα μ ξεκινησε απο τισ αποψεισ τσ kalopisti και τα οσα ειπατε στο παιδι για να φτιαξει τη μυτη τ....δεν ειπα φταινε οι γυναικεσ για ολα....αλλα για απαντησε μ ειλικρινα και σα γυναικα αν ειμασταν εξω και ερχομουν με ωραιο τροπο να σ μιλησω τι θα ελεγεσ?????? και οχι δεν ειναι ξυπνιοι αυτοι π γ***νε ειναι αυτοι που εχουν τ λεφτα παραδεξου το....ερευνεσ λενε οτι ζητατε σιγουρια που προκυπτει απο την επαγγελματικη μασ θεση το αυτοκινητο μασ μεχρι και το ρολοι μασ συνεπωσ.......δεν γουσταρω να ερχομαι σε αντιπαραθεση με ατομα μεσω μνματων αλλα καποια πραγματα ειναι εξοργιστηκα......

Senior Member
    Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το blog: http://ksenerotes.blogspot.com/
    Έχει ενδιαφέρον ;)

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast