Results 1 to 5 of 5
Thread: τεντωμενα νευρα
-
31-03-2012, 11:53 #1
τεντωμενα νευρα
καλημερα.εδω και πολλα χρονια νιωθω μια υπερενταση μια πιεση δεν ξερω τι ειναι αυτο.οταν δε κοιμαμαι καλα νιωθω τα νευρα μου τεντωμενα και καμια φορα τρεμουν τα χερια ειδικα οταν σηκωνω βαρη.δεν ξερω αν ειναι η αδρεναλινη η φταιει το αγχος για ολο αυτο.παω να πιω εναν καφε και σε 10 λεπτα θελω να φυγω.δεν ειμαι χαλαρη.τι φταιει?γιατι οι μυες μου ειναι στη τσιτα?ειναι παθολογικο η ψυχολογικο?ενας φυσικοθεραπευτης μου ειπε οτι ειναι ελλειψη γυμναστικης σε συνδιασμο με αγχος.γυμναστικη που εκανα δεν ειδα βελτιωση παντος.εχει κανεις παρομοιο προβλημα?
- 31-03-2012, 14:04 #2
Δεν νομίζω οτι είναι κάτι παράξενο όταν δεν έχεις κοιμηθεί καλά να έχεις τα νεύρα σου. Το άλλο με τα βάρη όντως μπορεί να είναι θέμα μυών, έλλειψη γυμναστικής.
31-03-2012, 18:50 #3
Καίτη αφού μόνη σου εντοπίζεις ότι η υπερένταση και η πίεση που νιώθεις οφείλονται στο ότι δεν κοιμάσαι καλά, να φροντίζεις να κοιμάσαι
όσο έχεις ανάγκη, γιατί από τον ύπνο το σώμα εξασφαλίζει νευρική ενέργεια.
Ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας χρειάζεται να ξαπλώνουμε έστω για 1ώρα, ίσως μετά την δουλειά και πριν το γεύμα ειδικά αν είμαστε κουρασμένοι!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
31-03-2012, 20:53 #4
kaity, σε νιωθω.. οπως και πολλους αλλους εδω μεσα αλλα τελευταια (κανενα 2μηνο δηλαδη) οταν κουραζομαι λιγο παραπανω απο το κανονικο για μενα ή δεν εχω κοιμηθει αρκετα ή καλα κανα 2 βραδια εχω ενα εσωτερικο τρεμουλο.. μια αισθηση σα να τιναζονται τα νευρα μου εσωτερικα... ενα περιεργο πραγμα..ασε που οταν σηκωνω βαρη πχ ενα μωρο 'η τα ψωνια ή οτα ν κανω καμια εντονη κινηση βαρανε τα νευρα εσωτερικα και εχω ενα εσωτερικο τρεμουλο... μη ορατο.. απλα το αισθανομαι για λιγα δευτερολεπτα...
λογω της ολης καταστασης το τελευταιο διαστημα εχω σταματησει να κανω το οτιδηποτε ελαφρως κουραστικο.. λιγα πραγματα και αργα... αυτο το επαθα πριν κανενα 5μηνο στο γυμναστηριο πρωτη φορα και ενας ψυχοθεραπευτης μου ειπε πως ειναι η αδρεναλινη.. αλλα εγω φοβηθηκα και τα σταματησα ολα...
ειμαι σε θεραπεια για νοσοφοβεια, καταθλιψη (μετρια), κακη διαθεση, αγχωδη διαταραχη και κρισεις πανικου.. ψυχοθεραπεια και ομοιπαθητικη.. αλλα αυτο ειναι νεο συμπτωμα.. αισθανομαι αρκετα ηρεμη γενικα γιατι με εχουν βοηθησει και οι 2 θεραπειες αλλα αυτο ειναι κατι καινουριο..
γενικα εχω βασανιστει με παρα πολλες σωματικες ενοχλησεις.. μαλλον ψυχοσωματικες γιατι ολα μου λενε οι ειδικοι ειναι ψυχοσωματικα..αλλα αυτο παλι με καθηλωσε.. αν μαθεις κατι παραπανω ενημερωσε με γιατι παλι βυθιζομαι στις ασχημες σκεψεις μου οτι κατι κακο εχω...
06-04-2012, 03:34 #5
Και εγώ εχω μυικές συσπάσεις σχεδόν καθημερινά,και αισθάνομαι αυτο το "τράβηγμα νεύρων",ειδικά στα χέρια...Πόσο διάστημα μπορεί να μας ταλαιπωρούν αυτά τα ψυχοσωματικά?Τα έχω ήδη 3-4 μήνες...