Results 31 to 45 of 52
Thread: Τι έχω?
-
20-02-2007, 18:32 #31
Παντα υπαρχει κιαλλο και ας μην το ξερεις ολα ειναι φτιαγμενα σωστα ωστε να υπαρχει παντα περισοτερη δυναμη και περισοτερο κουραγιο. Ο λογος που πεφτεις χαμηλα παντα ειναι για να μαθεις να σηκωνεσαι!!
- 20-02-2007, 22:00 #32
καί όταν μόνο πέφτεις? τότε δεν έχεις άλλο κουράγιο.
20-02-2007, 22:54 #33
...Τοτε εκει ακριβως χρειαζεται κατι αλλο...κατι περισσοτερο απο τον εαυτο σου.Καποιον που θα σε ακουσει,θα σε καταλαβει κι ας μην σου βρει λυσεις...θα δωσει ομως μεγαλο κουραγιο.
Ειναι υπερτατη αξια για μενα προσωπικα να μπορει ο αλλος να σε νιωθει,να σε ζει....μοιραζεται το καημο σου...περνεις κουραγιο.......Οσο κουραγιο δινει και η μουσικη....."...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
20-02-2007, 23:15 #34
Αυτό σκεφτόμουν και εγω, αν υπήρχε κάποιος αλλα, όλοι φευγουν, δεν μένει κανείς στα δύσκολα, κάποιος με πραγματικό ενδιαφέρον. Σκέφτομαι σοβαρα να πάω σε κάποιον ψυχολόγο. όλο πέφτω, συνεχώς, δεν έχω άλλα κουράγια..κουράστηκα.
21-02-2007, 00:51 #35
...σε καταλαμβαινω....μπορεις να μου μιλησεις εμενα..
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
21-02-2007, 10:32 #36
Να πας σε ψυχολογο ειναι η πιο καλη λυση και η πιο ενδεδιγμενη θα σου πει τι ακριβως εχεις εμεις ολοι εμπειρικα μιλαμε (τουλαχιστον εγω) ισως καποιος αλλος ειναι καλυτερος γνωστης. Το θεμα ειναι να δεις τι πραγματικα αισθανεσαι και να δεις οτι το προβλημα θα εχει ξεκινησει απο καπου αλλου που ουτε εσυ θα φανταζεσαι καποια πιεση που θα σου ασκειται θα εχεις συνηθησει να ζεις με αυτη και δεν θα πηγαινει το υαλο σου ποια ειναι αυτη. για ολα τα δικα μου συμπτωματα ευθυνομαι εγω και μονο εγω που αφηνω τον καθε ενα να με κανει χαλι και να παταει πανω μου και οτι χρειαστει να τρεχω να τον εξυπηρετω λες και ειμαι το 11880. Το θεμα ειναι να μαθεις να λεσ ΟΧΙ εκει που αν πεις ΝΑΙ θα κανεις κακο στον εαυτο σου.
23-02-2007, 00:38 #37
Originally posted by Wondering
τι ακριβώς συμαβαίνει στην ψυχοθεραπεία? δίνει φάρμακα ο γιατρός? χωρίς φάρμακα δεν γίνεται?
Υ.Γ.Εμένα τα χαπάκια με έχουν κάνει πιο απαθή.Emotional flattening όπως μου το είπαν οι Άγγλοι.
Πάω για ποιηματάκι για τα χαπάκια μου!!!
\"Μαστουρίλ\"
Μικρά μου αναφρανίλ
τριγωνικά ή οβάλ
πόσο κάθε μέρα
νιώθω μαστουρίλ!!!
Λίγο πριν τον ύπνο
ή after το πρωί
πρέπει να σας πιω
κι ας σοροβολιαστώ!(απ\'την νύστα προσθέτει ο ποιητής)
Σε άσπρο και οραντζί
σε δέκα ή εκατό εμ τζι
μικρά μου αναφρανίλ
νιώθω μαστουρίλ!!!
23-02-2007, 00:46 #38
Originally posted by Wondering
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, έχω κάνει εξετάσεις για θυρεοειδη, παίρνω μάλιστα και thyrohormone, πριν απο τα φαρμακα η κατάσταση ηταν χειρότερη. Απλα περίμενα να βοηθήσουν τα φάρμακα περισσότεροκάτι που δεν συνέβει...
Πρόβλημα στην ποιότητα ζωης μου, μου δημιουργεί απο την άποψη οτι... δεν πολυβγαίνω γιατι φοβάμαι μην πάθω κατι τέτοιο ξανά (τη μία φορα σχεδόν λιποθύμησα μπροστα σε αρκετό κόσμο μετα απο εντονη συναισθηματική φόρτιση) και δεν θα ήθελα να επαναλειφθεί.
Νala αυτο οπου περιγράφεις μοιάζει αρκετά με αυτο που παθαίνω..αλλα δυστυχώς δεν κρατησε μια ώρα αλλα πάνω απο 5... δεν θυμάμαι ακριβως.
23-02-2007, 02:14 #39
Kassi_21
καλά κάνεις και διακωμωδείς την κατάσταση, είναι ο μόνος τρόπος επιβίωσης, πετυχημένο το ποιηματάκι, πιστεύεις οτι η φαρμακευτιή αγωγη μεταβάλλει τον χαρακτήρα?
25-02-2007, 03:04 #40
Θα πω απλά πως αλλάζει την διάθεση για να είμαι μέσα 100%.Χωρίς διακωμώδιση δεν βγαίνει φίλε!!
25-02-2007, 08:43 #41
πέρα όμως από τη διακωμόδηση, τα πράγματα είναι απλούστερα.
είμαστε σώμα και ύλη, άρα όπως και απέξω, έτσι και από μέσα μας γίνονται κάποιες χημικές ενώσεις. μερικοί οργανισμοί έχουν σε συγκεκριμένα σημεία κάποιες αδυναμίες να παράγουν κάποια ουσία που αυτή τη στιγμή είναι χρήσιμη. έτσι κι εγώ και πολλοί άλλοι, π.χ., παίρνουμε θυρορμόνη και όλα οκ, γιατί αλλιώς...
το έχω κάνει το πείραμα εξαιτίας ενός ηλίθιου ομοιοπαθητικού, έπαιρνα θυρορμόνη μιά μέρα στις δύο, γιατί έλεγε πως ούτως ή άλλως ήταν άχρηστη. όμως δεν ήταν. την χρειαζόμουν, γιατί ο θυροειδής μου γέμιζε ψυχρούς όζους στην προσπάθεια να δίνει ό,τι χρειαζόταν στον οργανισμό. αποτέλεσμα, εφόσον δεν έφτανε μόνος του να κάνει τη δουλειά του, και δεν τον βοηθούσα εγώ: 2 χειρουργεία.
και προσοχή, δεν είμαι εναντίον της ομοιοπαθητικής -έχω και τώρα ομοιοπαθητικό γιατρό-, απλώς εναντίον των ηλιθίων είμαι.
έτσι και τα φάρμακα για διάφορες καταστάσεις, ψυχικές ασθένειες ή αδιαθεσίες.
βοηθάνε τον εγκέφαλο να λειτουργήσει πιο άνετα. πού είναι το κακό;
απλώς, ναι, πρέπει να βοηθάμε τον εγκέφαλο γιατί αλλιώς γίνεται της μουρλής, αλλά και για τον ίδιο λόγο, να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι του δίνουμε...
το ταμπού \'ψυχοφάρμακο=τρελός, άρα μακριά, είναι μια βλακεία και μισή.
καλημέρα!
26-02-2007, 00:20 #42
τι-ποτέ, έχεις μελετήσει το θέμα με το θυρεοειδή? πιστεύω ότι είναι ενα μεγάλο πρόβλημα, καθώς είναι το κέντρο ελέγχου του σώματος μας, αφου μπορεί να προκαλέσει ορμονικές ανακατατάξεις, προκαλέι και ανάλογη ανησυχία έτσι δεν είναι? πιστευω οτι αρκετα απο τα σκαμπανευάσματα που νοιώθω είναι εξαιτίας αυτης της πάθησης... κυρίως τα καταθληπτικά. Τ4 παίρνεις?
06-03-2007, 23:05 #43
Πώς είσαι φίλη Wondering?
07-03-2007, 00:39 #44
μοναξιες....perpatontas...μοναξιες ... θλιψη... και μη ελεγχομενς αντιδρασεις,σε ευχαριστω που ρωτησες, εσυ τι κανεις?
07-03-2007, 00:47 #45
Καλά είμαι εγώ.. σιγά σιγά βρίσκω ισορροπίες.. μέχρι να χαλάσουν πάλι αλλά δεν βαριέσαι
Προσπαθώ να σκέφτομαι τα καλά
Φιλιά
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση