Να βρειτε γιατρο που ενδιαφερετε.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 83
    Senior Member
    ...και δουλευει πραγματικα καλα σε μενα.Δεν ειχα προβλημα με τα θετικα συμπτωματα ουτε με τα risperdal αλλα στον τομεα των αρνητικων συμπτωματων εχει κανει πραγματι τη διαφορα και αν ειναι δυνατον νομιζω εχει βελτιωσει και τις γνωστικες μου λειτουργιες.Χωρια κατι ψιλοπαρενεργειες των risperdal που δεν τις εχω πλεον,ουσιαστικα δεν εχω καμμια παρενεργεια και δεν ηθελα ουτε να τα κοψω αλλα ουτε να αλλαξω τη δοσολογια...θα δειξει η εξεταση ομως ελπιζω να βγει καλη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    καλή μέρα κιπ!
    κι εγώ όπως και όλοι νομίζω, νιώθουμε κοντά σου, η σπάνια διαύγειά σου μας έχει κερδίσει, σε θέλουμε όλοι γερό και δυνατό όπως είσαι. πότε θα βγουν οι εξετάσεις;

Senior Member
    Θα επαναλαβω τις εξετασεις σε ενα μηνα να δουμε τι μεταβολες υπαρχουν απο την τελευταια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Μιας και διαβασα σε ερευνες οτι ο θυρεοειδης προκαλει πολλες φορες παρομοια ψυχολογικα προβληματα αποφασισα να κανω μια εξεταση του θυρεοειδη.
    Βγηκε καλη κανενα προβλημα σε αυτο αλλα μου ζητησαν να κανω και μια γενικη εξετασε αιματος.
    Λοιπον το συκωτι μαλλον εχει αρχισει και τα παιζει.Κατα 99,99% συμφωνα με το γιατρο οφειλετε στην φαρμακευτικη αγωγη που παιρνω.
    Δεν εχω κανει παλιοτερα εξετασεις και δεν μπορει να συγκρινει αν οι αριθμοι εχουν ανιουσα ή κατιουσα πορεια ή σταθερη και με προετρεψε να κανω εξετασεις μετα απο ενα μηνα παλι για το συκωτι.
    Μου ελεγε να του πω το γιατρο που με παρακολουθει και μου γραφει τα φαρμακα και γιατι δεν ειχα κανει εξετασεις πιο πριν ενω παιρνω τετοια φαρμακευτικη αγωγη...γιατι δεν ειχα κανει εξετασεις θυρεοειδη τοσο καιρο και πηγα επειδη διαβασα κατι και εγω του απαντουσα οτι απλως ο γιατρος μου γραφει τα φαρμακα (παει αλλος και τα γραφει για μενα) και οτι δεν εχουμε περαιτερω επαφη εδω και χρονια (απο τη αρχη δλδ χεσμενο με ειχε εχουμε συναντηθει συνολικα μια ωρα τοσα χρονια).
    Μια ζωη θυμα ετσι αισθανομαι τωρα:(
    Τι να πω...μαλλον θα χρειαστει να μειωσω την αγωγη μου και μαλιστα πηγαινα τοσο καλα:(
    Κοίτα αυτό με το μια ζωή χεσμένο με είχε μου άρεσε.Αλλά όμως από ότι μας είπες δεν πατούσες κι εσύ γιατί πίστευες ότι δεν σε βοηθά...Οπότε;....
    Κοίτα και στο χέσιμο κάποιο ενδιαφέρον θα το βρεις...Λίγο είναι βρε ότι καταπονεί τον τένοντά του και σου γράφει τα φαρμακάκια;Είσαι απαράδεκτος και αγνώμων..Να σου πω κι οι γιατροί μου τίποτα.Δεν με είχαν ενημερώσει για τις παρενέργειες των φαρμάκων-σιγά μην το έκαναν,δεν θα τα έπαιρνα, κορόιδα ήταν;Μόνη μου τις έμαθα σιγά σιγά.Γι\'αυτό αισθάνομαι ότι έπρεπε να έχω πάρει ένα δίπλωμα για την πρακτική μου και μόνο εμπειρία.....Πάντως επανεξέτασε το πρώτο μου σχόλιο.Δηλ.μην τυχόν παίζει να έχεις εσύ χεσμένο το γιατρό και όχι αυτός.....

Senior Member
    ολα παιζουν!

Senior Member
    τα χαπια για το άγχος και τα νεύρα πρέπει να τα πέρνουμε για πάντα ή για κάποιο διάστημα?

Senior Member
    δεν ξερω kallia13 μαλλον αναλογως την περιπτωση.

Γι\'αυτό αισθάνομαι ότι έπρεπε να έχω πάρει ένα δίπλωμα για την πρακτική μου και μόνο εμπειρία.....Πάντως επανεξέτασε το πρώτο μου σχόλιο.Δηλ.μην τυχόν παίζει να έχεις εσύ χεσμένο το γιατρό και όχι αυτός.....
    Δεν ξερω ποιος εχει χεσμενο ποιον παντως αυτην τη στιγμη ειμαι εγω χεσμενος λιγο απο το φοβο μου γιατι εκανα μια σειρα εξετασεων και τις περιμενω με αγωνια...αυριο βγαινουν

Senior Member
    Ελπίζω να πάνε όλα καλά.....

Senior Member
    Ευχαριστω Kassi μακαρι ολα να πανε καλα εχω μια εντονη ανησυχια (εχω βασιμους λογους απλως δεν θελω να τους αναφερω αυτη τη στιγμη).

Senior Member
    keep-informing us!!!!

Administrator
    Ολόψυχα σου εύχομαι, όλα να πάνε καλά Κιπ!
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Ευχαριστω dodoni.
    Τα νεα μου σημερα ειναι ΙΚΑ=μεγιστη ταλαιπωρια αλλα φανταζομαι ηδη το ξερετε αυτο...πηγα σε ιδιωτη και θα ξεμπερδεψω στο πατ κιουτ αυριο.

Senior Member
    Ο ορισμός του δημοσίου τομέα.
    Αφού πρώτα σου βγάλουν την ψυχή, στο τέλος θα σε αναγκάσουν να πάς στον ιδιώτη για να γίνει η δουλειά σου.
    Αγκρρρρρρρρ

Senior Member
    Τα νεα ειναι καλα και μερικως ασχημα.
    Το συκωτι ειναι επιβαρυμενο απο την φαρμακευτικη αγωγη και απο οτι μου ειπανε πρεπει να προσεξω και λιγο την διατροφη μου.
    Τα καλα νεα ειναι οτι δεν εχω ηπατιτιδα Α και Β...υπηρχε μια πιθανοτητα να εχω....αισθανομαι ξαλαφρωμενος.

Senior Member
    Εγω θέλω να πάω ψυχολόγο αλλα δεν ξέρω που να βρω :(

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast