Να βρειτε γιατρο που ενδιαφερετε.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 83
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ενεσιμα δεν εχω κανει ποτε...ηπατιτιδα εκανα εξετασεις δεν εχω.
    Ολικη χολερυθρινη 1,1 mg/dl (φυσ.τιμες 0.1-1.3)
    Παιρνω 30 mg abilify τωρα...ισως αν τα πηγαινα στο 20-25 ή να αλλαξω φαρμακα?

Παει το τζιν-τονικ:(
    Άσε κάτω το τζιν-τόνικ Keeeeeeeeeeeep!!!!Εδώ προέχουν άλλα!!!!....το θέμα είναι ότι το προηγούμενο συνήθως το λέμε για παροδικές καταστάσεις αλλά εδώ εγκαινιάζουμε την μακρόχρονη χρήση του....Θα προέχουν μια ζωή άλλα...οπότε yok Τζιν Τόνικ....

Senior Member
    Στο παγωτο δεν λεω οχι:)Τρελλαινομαι για παγωτο:)
    Σακχαρο?Οχι απο οτι ξερω αλλα οσο ζεις μαθαινεις:P
    Ευχαριστω πολυ Alk.

Ε καιρός να αποκτήσεις.....μετά την αντικατάσταση του Τζιν με ice-cream...

Senior Member
    Ψαρι?
    Τρωω ψαρονεφρι:D

Επειδή ήμουν(και εν μέρει είμαι) καραπορωμένη με την διατροφή άκουγα διάφορα...ένα εκ των οποίων ήταν ότι τι κι αν τρως το ψαράκι σου τα λιπαρά σου τα Ω δεν τα λαμβάνεις αν δεν πάρεις στο καπάκι και την καψουλίτσα..Μα βρε παιδιά τους έλεγα μαζί με τον σολωμό(πλούσιο σε Ω3 λιπαρά) είναι ανάγκη και η συνοδευτική κάψουλα;;;;Ω ναι μου απάντησαν...Οπότε πάρε Ω3..Δεν βλάπτουν...Λένε πως έχουν και αντικαταθλιπτική δράση...Βέβαια εγώ ακόμα δεν σώθηκα....

Senior Member
    Originally posted by Alkmeon
    ....ε ωραια !παγωτο κασσατο της kassi μια χαρα ειναι!για παιρνε και κανενα salmon oil που εχει ω3λιπαρα γιατι μαλλον δεν θα πολυτρως ψαρι!1-2 καψουλες τη μερα μια χαρα ειναι!
    Πάω με όλα ένα πράγμα..Να\'τη και η παγωτοβιομηχανία....!!!!!!

Senior Member
    ....επομενως για να συνοψισουμε ολοι μπορουν να πιουν ποτο εκτος απο την κασση [που ειναι μικρη οποτε ....μονο κρεμα και ρυζογαλο] και τον κιπ [που ειχε πεσει στο βαρελι με το τζιν οταν ηταν μικρος οποτε ...μονο παγωτο]

Senior Member
    Γκρρρ....Μικρή εεεεε;;;;;;Είμαι άνω των 18.......Να το πάω μήπως στις κρέμες για βρέφη;;;;Θα το ρίξω στην πορτοκαλάδα.....Ο Κηπ ναι..Θα λεγόταν ο νέος διαφοροποιημένος Οβελίξ......

Senior Member
    Για την Ίντερ που είναι στις κακές της κερνάει κάτι το μαγαζί;;;Εκτός από Λύρικα και Λαργκακτίλ...

Senior Member
    ...στις κακες της;ενα γλυκο του κουταλιου νερατζακι με ενα espresso!ελληνοιταλικες εμπνευσεις δηλαδη!

Senior Member
    Μ\'αρέσει πως τα συγκερνάς....Πορτοκαλάδα με παγωτό στον Κηπ,νερατζάκι με Εσπρέσο στην Ίντερ...Γευστικά ταιριάζουν απόλυτα!

Senior Member
    Τελικα να βρείτε ζαχαροπλαστείο έπρεπε να είναι ο τίτλος. Ζαχαροπλαστείο που να ενδιαφέρεται (για τον πελάτη)

Senior Member
    Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....Τ� � μελώσαμε πολύ το θέμα λες ε;;;Συρόπι,παγωτό θα πάμε από ζάχαρο στο τέλος και να δω ποιος γιατρός θα ενδιαφέρεται!!!

Senior Member
    Άσχετο αλλά μου βγήκε η παρακάτω φράση με τα αυτά κι αυτά....Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου κοπελιά;;;;

Senior Member
    ....χαχαχα ex hus μαλλον ο παθολογος θα ενδιαφερθει και θα αρχισουν οι καμπυλες σακχαρου!

Senior Member
    Τελικα αυτα τα χαπακια με το Ω3 ειναι τεραστια...φοβομουν να τα καταπιω μην πνιγω:P...και εψαχνα τις οδηγιες μηπως επρεπε να τα μασησω...τελικα καταπια ενα...δεν μου κολλησε στο λαιμο την γλυτωσα:D
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αχαχαχαχα..Ναι όντως είναι μεγαλούλικες οι κάψουλες Ω3..Απλά αναρωτιόμουν αν χρειάζονται όταν η διατροφή είναι ισορροπημένη..Μήπως δηλ.είναι υπερβολικό να παίρνουμε 2 και τρεις κάψουλες που συνίστανται όταν λαμβάνουμε από τα ψάρια το Ω3,Ω6,Ω9..Εγώ πάντως με κάψουλες την βγάζω,χαχα και έχω βρει μάλιστα μια συσκευασία και με τα τρία Ω..Μια κάψουλα 3 Ω μαζί...Συλλογή γραμμάτων..Ε,ρε που καταντάμε..

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast