Results 1 to 5 of 5
Thread: Γειάααα!!
-
30-05-2012, 10:47 #1
Γειάααα!!
Και ναι βρήκα την δύναμη να τιθασεύσω τον εαυτό μου, να ξυπνήσω τον εγωισμό μου και να πω ΟΧΙ δεν θα του ξαναστείλεις...
Γιατί να τον παρακαλάω να μου μιλήσει ή να τον κυνηγάω??Και ποιός είναι αυτός στην τελική?
Πήγαινε εκεί που διάλεξες και... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Ελπίζω να μην ξαναπέσω πάλι γτ δεν θα το αντέξω...
Καλημέρεεεεες!!
- 30-05-2012, 13:46 #2
Βρε καλώς την , μπράβο το κορίτσι μας.
Είπαμε και να ξαναπέσεις θα το διαχειριστείς μόνη σου χωρις να του δώσεις δικαιωμα ν' αντιληφθει κάτι.
Δεν υπάρχει λόγος από τη στιγμή που επέλεξε να είναι κάπου αλλου.
Στο τέλος θα ξεπεραστεί και θα απορείς τι του έβρισκες και κόλλησες :D
30-05-2012, 14:38 #3
Καλημέρα Έρη μου,
μην πολυζορίζεσαι σιγά-σιγά θα τον ξεπεράσεις! μην βιάζεσαι.., απλά να κινείσαι πλέον προς την κατεύθυνση αυτή, χωρίς πισωγυρίσματα!
Το σημαντικό είναι εσένα να φροντίζεις όσο καλύτερα μπορείς! :)
Ένα κολπάκι είναι να σκέφτεσαι συχνά τα ελαττώματά του και κατά πόσο έκανε ενέργειες που σε πλήγωναν και σε στεναχωρούσαν!
Να βλέπεις την κατάσταση με τα μάτια ενός τρίτου και τότε θα διαπιστώνεις ότι δεν τον έχεις ανάγκη για να λειτουργείς,
αλλά ούτε και για να επιβιώσεις!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
30-05-2012, 17:38 #4
μηνύματαααααααααααααααααα αααααααααα
31-05-2012, 11:01 #5
Έρη μου και κάτι άλλο που θέλω να σου πω και βοηθάει αρκετά, είναι από δω και πέρα να συμπεριφέρεσαι σαν να τον έχεις ήδη ξεπεράσει!
Χωρίς βέβαια να σε στεναχωρέσω σου ξαναλέω, ότι απ' την στιγμή που είστε στο ίδιο χώρο το κάνει πιο δύσκολο.., αλλά εσύ θα το παλέψεις! :)Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή