Αλλαγή φύλου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 132
    Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σιγά μην παραπονεθούν οι πορνοσταρ και οι κομπλεξικές. "Μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος" θα σου πουν. Ρώτα έναν γιατρό να σου πει καλύτερα γιατί λες μπαρούφες. Το θέμα δεν είναι μονο άποψη αλλά και γνώση οκ? Γνώρισε πρωτού πεις την άποψή σου...

Φιλικά!
    κι εσυ απο που το γνωριζεις αφου δε τα χεις μεγαλα ?

Senior Member
    Βρε παιδιά, δεν καταλαβα , πως έφτασε η συζήτηση στα βυζιά?
    Το θέμα μας εδώ είναι οι επεμβάσεις για λόγους υγείας και αισθητικής?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κι εσυ απο που το γνωριζεις αφου δε τα χεις μεγαλα ?
    Επειδή δεν έχω βυζιά τέρατα σημαίνει οτι δεν γνωρίζω? Πρέπει δλδ να κάτσω να σου εξηγήσω από που το ξέρω? Δεν γνωρίζω μόνο οτι περιλαμβάνει τον εαυτο μου αλλά και ότι υπάρχει γύρω μου ΚΕΝΟ. Πάρε έναν γιατρό να σου τα εξηγήσει όλα... γιατί ούτε και ο γιατρος-άντρας έχει μεγάλα βυζιά για να γνωρίζει αλλά γνωρίζει.
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Δεν ξέρω πως έφτασε. Αλλά ξέρω οτι βγαίνει πάντα προς τα έξω αυτο που μας προβληματιζει..

Senior Member
    Πάντα υπάρχουν και οι ανούσιες και άκυρες παρεμβάσεις..πότε σε κάνουν να γελάς..πότε σε "κουφαίνουν" με αυτά που γράφουν...
    ότι μπορεί κάνει ο καθένας...!!! μην παρεξηγείς..αν θέλεις να προσθέσεις κάτι πες το να επανέλθουμε:)

Christina μην ασχολείσαι με τέτοια σχόλια..κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι ...
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    Πάντα υπάρχουν και οι ανούσιες και άκυρες παρεμβάσεις..πότε σε κάνουν να γελάς..πότε σε "κουφαίνουν" με αυτά που γράφουν...
    ότι μπορεί κάνει ο καθένας...!!! μην παρεξηγείς..αν θέλεις να προσθέσεις κάτι πες το να επανέλθουμε:)

Christina μην ασχολείσαι με τέτοια σχόλια..κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι ...
    Και πάλι συμφωνώ μαζί σου! :)

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι μας κόφτει αν θέλει κάποιος να κάνει οτιδήποτε στο σώμα του..παρεπιπτόντως έτσι για τη συζήτηση ειχα κάποτε μια φίλη η οποία είχε πολύ μεγάλο στήθος, το οποίο εκτός απο ψυχολογικά προβλήματα της δημιουργούσε έντονους πόνους στη μέση οπότε προχώρησε σε σμίκρυνση με χειρουργική επέμβαση. Σε κάποιες περιπτώσεις επιβάλλεται.

Senior Member
    Αλλά χαχα τι λέγαμε??

Senior Member
    Αλλά χαχα τι λέγαμε??
    Καλά ρε Φρίνη τα έχεις τεράστια και γνωρίζεις? χαχαχχαχα! :P

Senior Member
    μπα κανονικα είναι:p

Senior Member
    Και μάλιστα η επέμβαση έγινε νοσοκομείο και την κάλυψε το ταμείο της.
    Αυτά για τα βυζιά...κατα τ' αλλα..εχασα την επαφή μου με το θέμα:p

Banned
    Επειδή δεν έχω βυζιά τέρατα σημαίνει οτι δεν γνωρίζω? Πρέπει δλδ να κάτσω να σου εξηγήσω από που το ξέρω? Δεν γνωρίζω μόνο οτι περιλαμβάνει τον εαυτο μου αλλά και ότι υπάρχει γύρω μου ΚΕΝΟ. Πάρε έναν γιατρό να σου τα εξηγήσει όλα... γιατί ούτε και ο γιατρος-άντρας έχει μεγάλα βυζιά για να γνωρίζει αλλά γνωρίζει.
    δε χρειαζεται να παρω γιατρο, απλα κουβεντα κανουμε. κι αυτος λογικα γνωριζει γιατι ειναι η δουλεια του, σαν γυναικολογος. εγω λεω την αποψη μου σαν απλος ανθρωπος γεννημενος σε μια χωρα οπου η πλειοψηφια τα εχει μικρα. σαφως δε σημαινει οτι οντως ισχυει η αποψη μου, γιατι δεν ειμαι γυναικα να μπορω να νιωσω οπως εσεις. γι'αυτο μου φαινεται καπως να φταιει ΜΟΝΟ το μεγαλο στηθος κι οχι και τα επιπλεον κιλα. με αυτο το σκεπτικο δλδ οσες το εχουν μεγαλο θα επρεπε να εχουν κανει εγχειριση να το μικρηνουν. και δε θα εβλεπες χωρες οπως η ρωσια, ουκρανια, πολωνια που οι γυναικες εκει φημιζονται για τα μεγεθη τους. αυτες εκει δλδ ειναι ολες αρρωστες και υποφερουν ?

Αρχικά καταχωρημένο από ioannis2:
    <<καλή όλη η συζήτηση που κανετε εδώ περί κοινωνικής προκατάληψης, στιγματισμού, μη αποδοχης από την οικογενεια κλπ (δε διαφωνω).
    Όμως!! αυτός που παει να αλλάξει φύλο, σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο κάποτε στο μέλλον να μετανοιώσει που του τοοο και τααα ... κόψαν? ...επειδή επιστροφή πλέον δε θα υπάρχει.>>

Πραγματικά πιστεύεις οτί αυτά τα άτομα που το αποφασίζουν, δεν γνωρίζουν οτί δεν υπάρχει επιστροφή???
    Μου φαίνεται πραγματικά περίεργο να το πιστεύεις. Όχι οτι το αποκλείω αλλά δεν μπορώ να πιστέψω οτί οι περισσότεροι το μετανιώνουν..
    Και Currie ότι πρόκειται περί απόφασης για αλλαγή ζωης και όχι μάρκας τσιγάρων ή τόπου διαμονής και λοιποι συμφορουμήτες (όπως ΚΕΝΟ) περί μικρού και μεγάλου στήθους.

Χριστίνα μιλώ για αυτούς τους όχι περισσότερους όπως τους ονομάζεις που μετανοιώνουν. Δεν αμφισβητώ καθόλου τα όσα λέτε για την κοινωνική διάσταση του θέματος και την προκατάληψη που δυστυχώς υπάρχει και σε όλα αυτα συμφωνω μαζι σας.
    Μιλώ για μια μόνο διασταση του θεματος.Μιλώ πάντα για αυτους τους πολύ λίγους που το μετάνοιωσαν ή και για αυτους που εμφανίζονται τώρα βεβαιοι ότι θέλουν να κόψουν τα γεννητικά τους όργανα άλλά κανεις στο μελλον δεν ξέρει τι θα σκέφτεται συν το ότι άβυσσος η ψυχη του ανθρώπου. Αν κάποτε μετανοιώσουν πικρά που έκοψαν τα αυτά και το αυτο τους σε τι βαθμο τρέλλας θα μπορουσαν να φτάσουν? ποιος θα μπορουσε να απαντησει σ αυτο?
    Currie, η πραγματοποίηση της απόφασης τοτε περί αλλαγής ζωης ήταν πολύ ευκολη υποθεση, ήτοι κόψιμο, τωρα όμως ειναι απραγματοποίητο άπιαστο όνειρο. Δεν ξέρω αν έχει προχωρήσει τόσο πολύ η ιατρική που να γινονται θεραπειες επανασυγκόλλησης. Και δεν θα ήθελα να βλέπω το δυστυχισμένο βλεμμα τετοιου ανθρωπου που να μην μπορει να κάνει οικογένεια, σεξ με μια γυναίκα, δικα του παιδια, γιατι έχει ο καιρός γυρίσματα στην ανθρωπινη ψυχή. Τα στήθια ειναι θεμα γουστου και καλαισθησιας τα αντρικα οργανα όμως όχι.
    γιάννης

Senior Member
    ioanni εξαρτάται πως το εξετάζεις..πάντα..
    αν θέλεις να μιλήσουμε μόνο για αυτή τη μερίδα αποκλειστικά τότε ίσως να έχουν θέμα με τη ψυχολογία τους όμως μου φαίνεται απίθανο μετά από
    τόση φαρμακευτική αγωγή. Η όλη διαδικασία συνοδεύεται και από ψυχολόγο.. Η επιστροφή μπορεί να μην υπάρχει όντως εκεί και τα πράγματα να έχουν
    γίνει τελεσίδικα. Για την ιστορία πάντως το εσωτερικό αναπαραγωγικό σύστημα συνήθως δεν αφαιρείται.
    Σε παροτρύνω όμως να εστιάσεις στο τι πραγματικά μπορεί να τους απασχολεί αυτούς τους ανθρώπους και σε διαβεβαιώ δεν είναι θέματα "επανασυγκόλλησης"
    αυτό το συμπεραίνω από προσωπικές τους δηλώσεις. Εξάλλου μη ξεχνάς ότι υπάρχει και η αντίστροφη αλλαγή(γυναικείο->αντρικό).
    Σου τονίζω ότι παίρνει χρόνια η διαδικασία όποτε θεωρώ όποια αλλαγή απόφασης έχει το περιθώριο να συμβεί..και αυτοί οι άνθρωποι υπόκεινται σε διάφορες δοκιμασίες
    για να αντιληφθούν κάπως το αποτέλεσμα από πριν. Η δύναμη όμως της ψυχής και του μυαλού τους το σφραγίζει.
    Καταλήγω λοιπόν ότι δεν είναι κάτι απότομο και ξαφνικό ώστε να μην καταλάβεις τι σου γίνεται και μετά να ψάχνεσαι..ούτε το κάνει κανένας χωρίς την θέληση του.
    Αν πάλι μετά από όλα αυτά καταλήξει να "τραβάει τα μαλλιά του" που λέμε, ε τότε εμένα πάει το μυαλό μου ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήξερε πότε τι ήθελε
    και είτε έτσι είτε αλλιώς πάλι χάλια θα κατέληγε. Ε, για εκείνον νομίζω το παιχνίδι ήταν εξαρχής χαμένο..
    Πάντως φαντάζομαι από τα λόγια περί σεξ και οικογένειας ότι το αναφέρεις αυτό σαν ένας άντρας που δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα του λείπει το όργανο και
    οι λειτουργίες του..Με την καλή έννοια το λέω..σου φαίνεται κάπως αδιανόητο. Γιατί δεν είδα να αναφέρεις κάπου την αντίθετη αλλαγή. :)
    Last edited by Curie; 30-05-2012 at 18:33.
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Κάρυ για άλλη μια φορά μίλησες εσύ για μένα.... :D

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast