Results 1 to 5 of 5
Thread: ειμαι σε διλλημα
-
07-04-2012, 02:11 #1
ειμαι σε διλλημα
καλησπερα καλησπερα!!!!
σημερα ειχα παει στον γιατρο μου και μου συνεστησε να παρω τα ρεμερον.κανω θεραπεια με valdoxan εδω και 6 μηνες πηγαινα καλα αλλα μου συνεβη μια πρωσοπικη αποτυχια και με πηγε ξανα εκει που ημουν.φοβαμαι να μπω σε μερη που εχουν πολυ κοσμο δεν βγαινω εκτος την περιοχη μου γιατι δεν αισθανομαι ασφαλης και μου σινεστισε την νεα αγωγη.φοβαμαι να την ξεκινησω για τις παρενεργειες ειχα παρει τα σεροξατ μετα τα σεροπραμ και ειχα ασχημη εμπειρια απο αυτα δεν θελω να ξαναπερασω αυτον τον τρομο με πανικοβαλει.σας παρακαλω τα εχει παρει κανεις?εχουν ηπιες παρενεργειες?βοηθηστε με ειμαι μπρος γκρεμος και πισω ρευμα.θελω να βοηθησω τον ευατο μου,εχω και ενα παιδι που εξαρταται απο εμενα και δεν πρεπει να βλεπει ετσι την μανουλα του.ειμαι πολυ χαλια παιδια δεν μπορω αλλο να ζω ετσι.με κρισεις πανικου και αγοροφοβια.σας ευχαριστω που μου διαθεσατε το χρονο σας.
- 07-04-2012, 09:54 #2
haiii καλημέρα,
ήθελα να σου πω, κάτι που κι εγώ κάνω αναγκαστικά, όταν δηλ. πρόκειται να πάρω κάποιο φάρμακο! Ξέρεις ίσως, απ' όσα έχουμε συζητήσει, ότι γενικά κι εγώ είμαι κατά της χαπακοθεραπείας, αλλά καμιά φορά γίνεται για όλους μας αναγκαίο κακό!. Το πιο ασφαλές λοιπόν όσον αφορά τις παρενέργειες, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι να ρωτάς τον γιατρό, που στα χορήγησε! Είναι ο μόνος που μπορεί πιστεύω, άμεσα να σε καθησυχάσει, αλλά και να σου δώσει μια πιο έγκυρη γνώμη.
Αυτό στο λέω τώρα, γιατί έχεις δίλημμα με το συγκεκριμένο φάρμακο και μάλιστα πολύ αγωνία.
Η αλήθεια είναι, ότι για να κάνεις πισωγύρισμα, ενώ όλα πήγαιναν καλά, είναι γιατί πιθανόν μόνη σου και χωρίς ψυχολογική υποστήριξη δεν μπορείς ν' αντιμετωπίσεις την κρίση πανικού και την αγοραφοβία. Τα φάρμακα σε βοηθάνε προσωρινά, αλλά για οριστικό αποτέλεσμα και κυρίως χωρίς από κάποια στιγμή και μετά να τάχεις ανάγκη, χρειάζεται, παράλληλα κι η ψυχοθεραπεία, που θα χτυπήσει την αιτία που ευθύνεται για όλα τα ψυχολογικά μας προβλήματα και τις ψυχολογικές μας συγκρούσεις.Last edited by μαρκελα; 07-04-2012 at 11:06.
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
07-04-2012, 14:48 #3
haiii καλο ειναι να ρωτησεις τον γιατρο που σου εγραψε τα φαρμακα τι παρενεργειες εχουν και τι πρεπει να προσεξεις.Ολα τα χαπια βασικα εχουν παρενεργεις αλλα οχι ετσι οπως το νομιζεις....
Ρωτα τον γιατρο σου εκεινος θα ξερει...η παρενεργειες εξαρτωνται επισης και απο τον καθε οργανισμο.Στις οδηγιες του καθε φαρμακου γραφονται οι παρενεργειες αλλα θα σου συνιστουσα να μην πολυασχοληθεις γιατι θα τρομαξεις...αυτα που αναφερει (τα πολυ τραγικα) γινονται σε ποσοστο 1 στο εκατομμυριο...Δεν χρειαζεται να ανησυχεις.
07-04-2012, 14:52 #4
εΠΙΣΗς ο οργανισμος σου αν αντιδρασει στα συγκεκριμενα φαρμακα,θα σε προειδοποιησει "ηρεμα".Τι εννοω...
θα σου εμφανισει η εντονη ταχυκαρδια,η βραδυκαρδια,η καμια ζαλαδα.Μολις αντοληφθεις αυτα παρε τον γιατρο τηλεφωνο..αλλα δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να παθεις ΤΙΠΟΤΑ το κακο!!!)))))))))
κανε παραλληλα και ψυχοθεραπεια γιατι να ξερεις πως τα χαπια ηρεμουν το σωμα απο την ενταση και ξεκουραζουν τον οργανισμο απο το καθημερινο αγχος....ετσι ομως δεν αντιμετωπιζεις το προβλημα το οποιο ειναι μεσα στο μυαλο....στο μυαλο κουμαντο κανει η ψυχοθεραπεια
08-04-2012, 01:28 #5