Results 16 to 30 of 90
-
08-04-2012, 17:10 #16
αστον Ξωτικό δε πειραζει, ο κηπ εξαλλου ειπαμε δε μενει καν Αθηνα, το ζει μεσω υπολογιστη και πρεπει να εχει κατι να ασχολειται εδω. δε τον παρεξηγω εγω, αν και προηγουμενως δε μιλησα καθολου προσωπικα γι'αυτον.
- 08-04-2012, 17:10 #17
08-04-2012, 17:14 #18
εχεις στοιχεια και με κατηγορεις μ'αυτο το τροπο ? δεν εχω στειλει ΟΥΤΕ σε μια πμ απο μονος μου χωρις λογο, ποσο μαλλον να κανω οπως ο Seduction, με πεσιματα μεσω μηνυματων. δεν ειμαι εδω για να τη πεσω σε χρηστριες υπαρχουν κι αλλα sites γι'αυτο το σκοπο. αντιθετως μονες τους το κανουν οπως θα διαπιστωσες και προσφατα. αλλα δε περιμενω κατι παραπανω απο σενα κηπ, μονο προσωπικες επιθεσεις. κατα τ'αλλα εγω ειμαι αυτος που πεταει λασπη και η κατινα. κριμα.
08-04-2012, 17:17 #19
08-04-2012, 17:19 #20
08-04-2012, 17:20 #21
δε πειραζει κηπ, συνεχιστε το κουτσομπολιο ανενοχλητοι. μπαινουν οι ανθρωποι εδω μεσα να συζητησουν τα προβληματα τους, και καθεστε εσεις στο τσατακι και λετε οτι νομιζετε γι'αυτους, ερχεστε μετα εδω και τους κατηγορειτε αδικα. λες και μπηκαμε ολοι να σπασουμε πλακα στο e-psychology, γιατι καλοπερναμε εκει εξω.
08-04-2012, 17:22 #22
08-04-2012, 17:31 #23
Προφανως δεν μπορεις να στηριξεις λεγομενα , φερε αποδειξεις. Σου ειπα ψαξε τα ποστ μου για πραγματα που μου ειπαν και τα διερευσα δημοσια για παραδειγμα. Τωρα θα πεις δεν αναφερομαι σε σενα.
Ε , οκ ψαξε για κανενα αλλο μελος του τσατ τοτε. Δεν θυμαμε να εχει συζητηθει απο μελος του τσατ , το τι κανει και τι φτιαχνει καποιο αλλο μελος , σε αυτο μπορει να κανω και λαθος.
Οσο για το κουτσομπολιο απανταω φυσικα πρωτιστως για τον εαυτο μου , δεν μπορω να ξερω τι κανουν τα χψζ ή το χψζ μελος παντα , ουτε ειμαι υπευθυνος για το τι κανει ο καθενας.
Οπως κανενας δεν εχει ελεγχο στο fb των αλλων περαν του εαυτου του.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-04-2012, 17:47 #24
08-04-2012, 17:47 #25
Τοτε που βρισκεται το κουτσομπολιο και η παραβιαση προσωπικων δεδομενων.? Στο οτι καποιος μπορει να μιλησει για καποιο μελος , πχ του στυλ δεν τον παω αυτον μου την ειπε και κατι τετοιο? Ή μηπως στο fb υπαρχει αυτος ο ελεγχος της ομιλιας.
Α ξεχασα το FB ειναι global και δεν μπορεις να πας κατα σε κατι τοσο μεγαλο που συμβαινει. Ελα ομως που και μαθηματικως να μιλησουμε ειμαστε 5 ατομα (και παρα πολλα λεω) που μιλαμε συνηθως συνεχεια στο τσατ και μπορει να μπαινει που και που και κανας αλλος.
Ουτε hangout σε skype δεν γεμιζουμε και αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Δεν ξερω αλλα συμφωνα με οσα ακουω που και που απο καμμια συζητηση φορουμ υπαρχουν μεγαλυτερες παρεες face.
To face ειναι must , το face το κανουν ολοι και το face εχει καλυτερα ατομα απο τα σαφως καταπτυστα ατομα του τσατ λοιπον.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-04-2012, 17:57 #26
08-04-2012, 17:58 #27
Εάν ευσταθούν οι κατηγορίες του Κενού αισθάνομαι πολύ άσχημα. Σίγουρα όταν εισέρχεσαι σε ένα forum περιμένεις μια ήδη διαμορφωμένη κατάσταση απο παλιούς χρήστες και προσωπικές φιλίες ή αντιπαλότητες. Και σίγουρα όλοι έχουμε ευθύνη στο τι μοιραζόμαστε και στο τι εξωτερικεύουμε postaροντας γιατί δεν απευθυνόμαστε σε ειδικούς με ιατρικά απόρρητα κλπ. Το πρώτιστο μέλημα πιστεύω όλων των νέων μελών είναι να μοιραστούν ένα τους πρόβλημα με άγνωστους ανθρώπους (ειδικούς ή μη) που θα έχουν ανάλογες εμπειρίες. Αν θα συνεχίσεις να μπαίνεις και να συμμετέχεις όταν έχεις αποκομίσει αυτά που έχεις αποκομίσει από το αρχικό σου post έχει να κάνει με το αν βλέπεις ενδιαφέροντες συζητήσεις, ή ακόμα να εμπεριέχεται και ο εθισμός σε αυτή τη μορφή επικοινωνίας, ίσως αισθάνεσαι οτι "βοηθώντας" κάποιον ξεπερνάς και τα δικά σου, ή ίσως βλέπεις οτι κάποιοι περνούν ακόμα χειρότερα και βαριά. Πολλά παίζουν...
Αυτό εν πολλοίς έκανα και εγώ και φυσικά έπιασα τον εαυτό μου ελάχιστες φορές να συμμετέχω σε ένα θέμα συγκρουσιακά χωρίς λόγο. Όμως αν κάποιο ζήτημά μου σχολιάστηκε, ή συζητήθηκε εν αγνοία μου σε chat που προέρχεται και διαφημίζεται μέσα από εδώ, από άτομα που συχνάζουν εδώ και έχουν συμμετάσχει σε post μου σίγουρα δεν μπορώ να το ελέγξω και με στεναχωρεί. Ο λόγος είναι οτι αυτά που είπαν μεταξύ τους θα μπορούσαν να τα αναρτήσουν σε αυτό το χώρο.
Ξαναλέω ΑΝ ευσταθούν όλοι οι ισχυρισμοί του Κενού....Πέρασαν τόσα χρόνια, πέρασε ο καιρός.
Ω! κι αν δεν ήταν η βαθιά λύπη στο σώμα,
Ω! κι αν δεν ήταν στην ψυχή ο πραγματικός
Πόνος μας, να λέει ότι υπάρχουμε ακόμα...
08-04-2012, 17:58 #28
sorry δε παει ετσι με μενα, δε σεβομαι κανεναν αν δε μου εχει αποδειξει πρωτα την αξια του!
αν τωρα βρισκουν τη δικαιολογια της αρρωστιας αυτοι που το κανουν, τοτε κι εγω μπορω να ριχνω χριστοπαναγιες συνεχεια εξαιτιας της γιατι πραγματι τα φαρμακα με κανουν πιο νευρικο. αλλα παρολαυτα δε το κανω να λεω κι ολας τιμη μου και καμαρι μου, ελεος.
το που ξεκιναν και που σταματαν τα προσωπικα δεδομενα, ας το ψαξει η διαχειρηση που μοιραζει και τα μπαν.
και σιγουρα δεν ειναι το ιδιο να μπει η Κύκνος εδω να γραψει το προβλημα της, να μαζευτουν καμια δεκαρια μελη στο τσατ να πουνε αυτη ειναι ηλιθια, και μετα να ρθουνε εδω και να της συμπεριφερονται σαν να ειναι οντως ηλιθια ή ακομα χειροτερα να μη της μιλαν καθολου.
οταν ειμαι σ'αυτο το φορουμ, ασχολουμαι με τα μελη αυτου του φορουμ. με ποια θελεις ν'ασχοληθω, με του rocking.gr ? που και παλι υπερβαλεις, γιατι δε δινω σημασια σε ολα τα μελη, ειδικα αν δεν εχουν κατι να μου πουν. το αν κατηγορω ή οχι τωρα, δεν ειναι κατι που συμβαινει συνεχεια. οταν θα δω κατι και θα ενοχληθω, φυσικα και θα το κανω, αν δε μπορω να αδιαφορησω. παραπερα ομως γιατι να ασχοληθω για πεσμου ? τι κερδιζω να μιλαω για σενα πχ σε αλλα τσατς και φορουμς ? το κεντρο του κοσμου εισαι ή μηπως μου προσφερεις ? αντιθετως χεσμενη σε εχω κι εσενα κι ολους εδω μεσα, αφου παραπερα εκτος φορουμ μου ειστε αχρηστοι.
08-04-2012, 18:00 #29
- In this old house where every door is open
εντιτ: Δεν αξιζει καν τον κοπο.
08-04-2012, 18:03 #30
Εμένα πάντως ξωτικό, και το ξέρεις αν σε εκτιμώ και πόσο, δε μου αρέσουν αυτά που λες για το τσατ.
Είναι άδικο να ακυρώνουμε έναν χώρο και προφανώς και τα μέλη που τον απαρτίζουν μόνο και μόνο επειδή κάποιο μέλος και εν προκειμένω η Κύκνος γκρινιάζει επειδή δήθεν δε γίνεται αποδεκτή.
θα μπορούσε κάλλιστα να μη γίνεται αποδεκτή διότι έχει συμπεριφερθεί με άσχημο και αχάριστο τρόπο, πράγμα το οποίο εξακολουθεί να το κάνει όπως φαίνεται. Εγώ προσωπικά που είμαι στην "κλίκα" του τσατ, την έβλεπα και παλιότερα όπου όλοι ασχολούμασταν με τα θέματα που την απασχολούσαν και την έχω ξαναδει και πρόσφατα. Ποιος της απάγορευσε λοιπόν να συμμετάσχει?
Το θέμα της είναι ότι δεν παίρνει την αποδοχή που θα επιθυμούσε αλλά αυτό είναι καθαρά δική της ευθύνη.
Δε θα μας ακυρώσει όλους ένα άτομο έτσι επειδή το γουστάρει και λόγω δικών του ανασφαλειών.
Πέραν αυτών, αφήνεται να εννοηθεί ότι το τσατ είναι κάποιος επικίνδυνος χώρος αποτελούμενος από καθίκια που μόνο ΄μάυρη μαγεία δεν κάνουν.
Και ότι έχει και θύματα μάλιστα.
Το τσατ είναι ένας χώρος, τουλάχιστον όπως τον έχω βιώσει εγώ, που όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.
και να σας πω και κάτι άλλο: δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να ακούει και να συμβουλεύει.
Τα άτομα εκεί μέσα όμως το κάνουν.
Δεν μπορώ να ακούσω τέτοιου είδους γενικεύσεις ρε παιδιά.
Είμαστε πόσα άτομα εκεί μέσα. Κάποιες φορές λίγοι κάποιες περισσότεροι.
Ποιος ζήτησε βοήθεια δηλαδή και δεν την πήρε?
Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες είναι δεδομένες, ακόμα και διαδικτυακά.
Που είναι το επιλήψιμο σε αυτό?..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...