Διαρρευση προσωπικων δεδομενων σε γνωστο τσατ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 90
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Picaro View Post
    Εάν ευσταθούν οι κατηγορίες του Κενού αισθάνομαι πολύ άσχημα. Σίγουρα όταν εισέρχεσαι σε ένα forum περιμένεις μια ήδη διαμορφωμένη κατάσταση απο παλιούς χρήστες και προσωπικές φιλίες ή αντιπαλότητες. Και σίγουρα όλοι έχουμε ευθύνη στο τι μοιραζόμαστε και στο τι εξωτερικεύουμε postaροντας γιατί δεν απευθυνόμαστε σε ειδικούς με ιατρικά απόρρητα κλπ. Το πρώτιστο μέλημα πιστεύω όλων των νέων μελών είναι να μοιραστούν ένα τους πρόβλημα με άγνωστους ανθρώπους (ειδικούς ή μη) που θα έχουν ανάλογες εμπειρίες. Αν θα συνεχίσεις να μπαίνεις και να συμμετέχεις όταν έχεις αποκομίσει αυτά που έχεις αποκομίσει από το αρχικό σου post έχει να κάνει με το αν βλέπεις ενδιαφέροντες συζητήσεις, ή ακόμα να εμπεριέχεται και ο εθισμός σε αυτή τη μορφή επικοινωνίας, ίσως αισθάνεσαι οτι "βοηθώντας" κάποιον ξεπερνάς και τα δικά σου, ή ίσως βλέπεις οτι κάποιοι περνούν ακόμα χειρότερα και βαριά. Πολλά παίζουν...

Αυτό εν πολλοίς έκανα και εγώ και φυσικά έπιασα τον εαυτό μου ελάχιστες φορές να συμμετέχω σε ένα θέμα συγκρουσιακά χωρίς λόγο. Όμως αν κάποιο ζήτημά μου σχολιάστηκε, ή συζητήθηκε εν αγνοία μου σε chat που προέρχεται και διαφημίζεται μέσα από εδώ, από άτομα που συχνάζουν εδώ και έχουν συμμετάσχει σε post μου σίγουρα δεν μπορώ να το ελέγξω και με στεναχωρεί. Ο λόγος είναι οτι αυτά που είπαν μεταξύ τους θα μπορούσαν να τα αναρτήσουν σε αυτό το χώρο.

Ξαναλέω ΑΝ ευσταθούν όλοι οι ισχυρισμοί του Κενού....
    Ναι αν ευσταθουν...εαν δεν ευσταθουν ομως. Ιδου η ροδος που λενε και υπαρχει search στο φορουμ. Οσο για το "συζητηση που σιγουρα δεν μπορω να ελεγξω" αυτο γινεται μεσω fb,skype,msn και χιλιους δυο τροπους οπως στην πραγματικη κοινωνια. Αυτο ειναι αδυνατο να γινει απο μενα , απο σενα απο ολους εκτος απο τον big bro.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ναι αν ευσταθουν...εαν δεν ευσταθουν ομως. Ιδου η ροδος που λενε και υπαρχει search στο φορουμ. Οσο για το "συζητηση που σιγουρα δεν μπορω να ελεγξω" αυτο γινεται μεσω fb,skype,msn και χιλιους δυο τροπους οπως στην πραγματικη κοινωνια. Αυτο ειναι αδυνατο να γινει απο μενα , απο σενα απο ολους εκτος απο τον big bro.
    " Όμως αν κάποιο ζήτημά μου σχολιάστηκε, ή συζητήθηκε εν αγνοία μου σε chat που προέρχεται και διαφημίζεται μέσα από εδώ, από άτομα που συχνάζουν εδώ και έχουν συμμετάσχει σε post μου σίγουρα δεν μπορώ να το ελέγξω και με στεναχωρεί. Ο λόγος είναι οτι αυτά που είπαν μεταξύ τους θα μπορούσαν να τα αναρτήσουν σε αυτό το χώρο."

Με αυτές τις δικλίδες βέβαια...
    Πέρασαν τόσα χρόνια, πέρασε ο καιρός.
    Ω! κι αν δεν ήταν η βαθιά λύπη στο σώμα,
    Ω! κι αν δεν ήταν στην ψυχή ο πραγματικός
    Πόνος μας, να λέει ότι υπάρχουμε ακόμα...

Senior Member
    παντως η κακεντρεχια που διεπει αυτον που ανοιξε το θεμα φαινεται απλα απο τον τιτλο που εβαλε,οπου υπονοει οτι στο τσατ γινεται καποια παρανομη διαχειριση των προσωπικων δεδομενων (?) των χρηστων κ γι'αυτο ειναι παρανομο κ πρεπει να σταματησει.. κανονικα ο τιτλος του θεματος θα επρεπε να ειναι: "Γιατι δεν με παιζετε???"..τεσπα..βασικα στεναχωριεμαι με το ολο σκηνικο κ με τον αστειρευτο θυμο αυτου του ανθρωπου.. αυτο το τσατ κ το φορουμ πιστευω ειναι ενας πολυ καλος τροπος να βρισκουν ανθρωποι παρεα κ να μιλανε για τα ψυχολογικα τους κ οχι να βγαζουν ολη την καταπιεσμενη εγωπαθεια τους, θελοντας να μονοπωλουνε μονιμως την κουβεντα κ να την κανουν να γυρναει γυρω απο τον εαυτο τους.ελεος πια!

Senior Member
    " Όμως αν κάποιο ζήτημά μου σχολιάστηκε, ή συζητήθηκε εν αγνοία μου σε chat που προέρχεται και διαφημίζεται μέσα από εδώ, από άτομα που συχνάζουν εδώ και έχουν συμμετάσχει σε post μου σίγουρα δεν μπορώ να το ελέγξω και με στεναχωρεί. Ο λόγος είναι οτι αυτά που είπαν μεταξύ τους θα μπορούσαν να τα αναρτήσουν σε αυτό το χώρο."

Με αυτές τις δικλίδες βέβαια...
    Το τσατ ειναι ενας τροπος επικοινωνιας ατομων με κοινα ενδιαφεροντα. Οπως εαν βαλεις το skype σου to email σου ή καποιο στοιχειο δημοσια στο χωρο αυτο ή στο προφιλ σου. Το αν ο ενας λεει μπλα μπλα και ο αλλος λεει μπλα μπλα μπλα και μετα τα κολησουν αναρτηση στο φορουμ τα μπλα μπλα μπλα μπορεις να εξηγησεις πως το φανταζεσαι...να συμβαινει στο τσατ και οχι οπουδηποτε αλλου? Και ενω δεν υπαρχει παντελως κανενα προηγουμενο στο φορουμ , να εχει γινει copy-paste απο το τσατ? Εν δυναμει να γινει το μπαλ μπλα copy-paste...ναι εν δυναμει ολα γινονται αλλα μου φαινεται παραλογο και στοχευμενο εαν μιλας μονο για το τσατ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    παντως η κακεντρεχια που διεπει αυτον που ανοιξε το θεμα φαινεται απλα απο τον τιτλο που εβαλε,οπου υπονοει οτι στο τσατ γινεται καποια παρανομη διαχειριση των προσωπικων δεδομενων (?) των χρηστων κ γι'αυτο ειναι παρανομο κ πρεπει να σταματησει.. κανονικα ο τιτλος του θεματος θα επρεπε να ειναι: "Γιατι δεν με παιζετε???"..τεσπα..βασικα στεναχωριεμαι με το ολο σκηνικο κ με τον αστειρευτο θυμο αυτου του ανθρωπου.. αυτο το τσατ κ το φορουμ πιστευω ειναι ενας πολυ καλος τροπος να βρισκουν ανθρωποι παρεα κ να μιλανε για τα ψυχολογικα τους κ οχι να βγαζουν ολη την καταπιεσμενη εγωπαθεια τους, θελοντας να μονοπωλουνε μονιμως την κουβεντα κ να την κανουν να γυρναει γυρω απο τον εαυτο τους.ελεος πια!
    αν ηθελα να μπω στο τσατ θα ειχα μπει τοσο καιρο που ειμαι μελος εδω, απ'οταν ανακαλυψα την υπαρξη του. προφανως δε μου πεφτει λογος να ασχοληθω περισσοτερο, αφου και απ'το φορουμ αυτο περαστικος ειμαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οταν ειμαι σ'αυτο το φορουμ, ασχολουμαι με τα μελη αυτου του φορουμ. με ποια θελεις ν'ασχοληθω, με του rocking.gr ? που και παλι υπερβαλεις, γιατι δε δινω σημασια σε ολα τα μελη, ειδικα αν δεν εχουν κατι να μου πουν. το αν κατηγορω ή οχι τωρα, δεν ειναι κατι που συμβαινει συνεχεια. οταν θα δω κατι και θα ενοχληθω, φυσικα και θα το κανω, αν δε μπορω να αδιαφορησω. παραπερα ομως γιατι να ασχοληθω για πεσμου ? τι κερδιζω να μιλαω για σενα πχ σε αλλα τσατς και φορουμς ? το κεντρο του κοσμου εισαι ή μηπως μου προσφερεις ? αντιθετως χεσμενη σε εχω κι εσενα κι ολους εδω μεσα, αφου παραπερα εκτος φορουμ μου ειστε αχρηστοι.
    Απαπαπα τι λόγια είναι αυτα? αχ πιπεράκι στο στοματάκι χαχαχχαχαααα!

Member
    Ωραία να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν οτι αυτό το chat δεν αποτελεί επ ουδενί "επίσημο" φορέα αυτού του forum. Είναι μια προσωπική πρωτοβουλία ατόμων που γνωρίστηκαν μέσα απο το forum και ίσως καλύπτει και ένα κενό live επικοινωνίας που στερείται μέχρι στιγμής απο το forum. Το θέμα όμως της "κλίκας" που αναφέρθηκε έρχεται κατευθείαν συνειρμικά εφόσον υπάρχει όρος να σε κάνει accept ένας admin.
    Πέρασαν τόσα χρόνια, πέρασε ο καιρός.
    Ω! κι αν δεν ήταν η βαθιά λύπη στο σώμα,
    Ω! κι αν δεν ήταν στην ψυχή ο πραγματικός
    Πόνος μας, να λέει ότι υπάρχουμε ακόμα...

Banned
    Παιδιά, κανένας δεν μπορεί να ελέγξει οποιουδήποτε τύπου κουτσομπολιά γίνονται σε πριβέ παρέες. Είτε λέγονται στο fb, είτε στο msn, είτε σε ένα τσατ ή απλά τηλεφωνικά, σε καφετέριες, σε σπίτια, οπουδήποτε. Λογικό είναι κάποιοι να κάνουν παρέα είτε διαδικτυακά, είτε και στον έξω κόσμο και να συζητάνε για τους εαυτούς τους και τους άλλους. Κι εγώ έχω ενοχληθεί πολλές φορές από συμπεράσματα που βγαίνουν για μένα, από άτομα που δεν με έχουν καν δει προσωπικά, αλλά είναι μέρος της ιντερνετικής κουλτούρας. Άλλες φορές πάλι μπορεί να είναι πολύ θετικό να μιλάς σε ένα τσατ.

Αυτό που θεωρώ απολύτως απαράδεκτο, είναι να δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα στο φόρουμ, π.χ να πω 'τι λες εσύ βρε Καλλιόπη', σε μέλος που εδώ γράφει με ψευδώνυμο, μόνο και μόνο επειδή έτυχε να μιλήσω μαζί του πριβέ και να μάθω το όνομά του. Επίσης, θα συμφωνήσω ότι γενικά, δεν είναι σωστή η δημόσια προσωπική πρόσκληση ενός μέλους στο τσατ, ιδίως αν πρόκειται για ανήλικο νέο μέλος (που έτσι κι αλλιώς βέβαια δεν θα έπρεπε να περιφέρεται στο φόρουμ, κι απορώ με την ελαστικότητα της διαχείρισης σε αυτό το θέμα). Από εκεί και πέρα δεν βλέπω τίποτα μεμπτό στο να υπάρχουν και τσατ και παρέες και οτιδήποτε άλλο εκτός φόρουμ αν κάποιοι άνθρωποι τα βρίσκουν μεταξύ τους. Κατά καιρούς αναρτώνται μηνύματα για συναντήσεις ατόμων από εδώ, κι όσοι θέλουν συμμετέχουν. Γιατί να μην συναντιούνται κάποιοι και σε ένα τσατ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    Ευγε και πάλι ευγε!!! Ρε κενο όλο μαζί σου θες να ασχολούνται? Τι σε νοιάζει τι κάνουν? ΕΛΕΟΣ! και αν είσαι περαστικός (πόσο περαστικός πια για πόσα άλλα χρόνια δλδ? ) τι σε κόφτει τι γίνεται εδω μέσα? Είσαι εντελώς άκυρος όμως....

Senior Member
    Ωραία να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν οτι αυτό το chat δεν αποτελεί επ ουδενί "επίσημο" φορέα αυτού του forum. Είναι μια προσωπική πρωτοβουλία ατόμων που γνωρίστηκαν μέσα απο το forum και ίσως καλύπτει και ένα κενό live επικοινωνίας που στερείται μέχρι στιγμής απο το forum. Το θέμα όμως της "κλίκας" που αναφέρθηκε έρχεται κατευθείαν συνειρμικά εφόσον υπάρχει όρος να σε κάνει accept ένας admin.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν ειναι επισημο το τσατ...ολοκληρη η επικεφαλιδα του τσατ λεει "ανεπισημο" (ενα νημα που ειχαμε ανοιξει). Το τσατ ειναι μονο μελων , το μονο που χρειαζεται ειναι να εχεις καποιο προφιλ στο e-psychology ωστε να εισαι λιγο "μονιμος" , οπως εισαι στο fb στο skype ή καπου αλλου. Αλλιως θα μας ειχαν τρελλανει στην πλακα , θα εμπαινε ενας με νικνειμ μια φορα θα εβριζε επειδη ετσι τουρθε θα εφευγε και τελος. Ασε που μπορουν να εμφανιστουν και πλαστογραφιες ονοματων. Μπαινω τσατ και λεω ειμαι ο picaro , και γινομαι καραγκιοζης. Οχι υπαρχει ελεγχος αυτονοητος και αυτος που θα μιλαει θα ειναι οντως ο picaro.

Banned
    κι αφου δεν ειναι επισημο, πως επιτρεπεται τοτε να παρακινειται να μπει εκει ανηλικο μελος που θελει να αυτοκτονησει ?

μπορω να κανω κι εγω μηπως το ιδιο με το δικο μου το τσατακι ? να τους μαζεψω ολους να παμε για καμια ομαδικη αυτοκτονια ?

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ευγε και πάλι ευγε!!! Ρε κενο όλο μαζί σου θες να ασχολούνται? Τι σε νοιάζει τι κάνουν? ΕΛΕΟΣ! και αν είσαι περαστικός (πόσο περαστικός πια για πόσα άλλα χρόνια δλδ? ) τι σε κόφτει τι γίνεται εδω μέσα? Είσαι εντελώς άκυρος όμως....
    συγνωμη εισαι με τα καλα σου ή ξεχνας πολυ ευκολα ? σας εχω παρακαλεσει το αντιθετο, μεχρι και προχτες που κανατε τσατ στο τι σκεφτεστε, να μην ασχολειστε μαζι μου.

και ειμαι πραγματικα περαστικος, μη κοιτας τον αριθμο των ποστς, ουτε την ημερομηνια. στο rocking.gr ειμαι απο το 2007 γραμμενος και δεν εχω ουτε 2000 ποστς! εδω μεσα ειναι παραδεισος του σπαμ, λες μια μαλακια και τρεχουν ολες με τις φαντασιωσεις τους να σε κατηγορησουν. κι αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. να καλη ωρα οπως κανεις κι εσυ τωρα, που ενω χτες ειπες δε ξανασχολησε, συνεχιζεις να μου απευθυνεις το λογο.

Senior Member
    Ρε πας καλά εσύ απο εχτες δεν εχεις σταματήσει να ασχολήσε μαζί μου και να λες μαλακείες. Εχεις σοβαρό θεμα να το κοιτάξεις. Όσο για αυτά που έγραψες στο τέλος θα σου απαντήσω απλά στα @@@@ μου.. Κουράστηκα να σε βλέπω να κλαιγεσαι και να προσπαθεις να γίνεσαι το επίκεντρο. Εμμονη έχεις πάθει πια!

Banned
    ναι μονο που εσυ προχτες εκανες τη πλακα σου και ασχολιοσουν μαζι μου στο τι σκεφτεστε. και η πλακα για σπαμ μετραει ξερεις. οποτε τι μου λες ? και μην απαντησεις, γιατι δε θελω να ασχολουμαι μαζι σου. βουλωνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι μονο που εσυ εκανες τη πλακα σου και ασχολιοσουν μαζι μου στο τι σκεφτεσε. και η πλακα για σπαμ μετραει ξερεις. οποτε τι μου λες ? και μην απαντησεις, γιατι δε θελω να ασχολουμαι μαζι σου.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Δεν αναγνωρίζεις τιποτα.. Γιατί άραγε ειναι τόοοοσοι αυτοι που σε αντιπαθούν? Σου είχα πει να σταματησεις να ασχολείσαι μαζι μου και δεν το έκανες και ούτε το σεβαστηκες. Αλλά τι μιλάω για σεβασμο αφου δεν ξέρεις καν τι σημαίνει. Σταματα λοιπον...
    Last edited by Idella; 08-04-2012 at 19:41.

Banned
    μα εγω σταματησα, εσυ εισαι που το συνεχισες, εστω και για πλακα. και το συνεχιζεις ακομα, ενω εγω δεν ηρθα καν να απαντησω στο δικο σου θεμα που ανοιξες χτες. εαν δεν εχεις κατι αλλο να πεις εντος θεματος εδω λοιπον, ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ κι αποχωρησε.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast