εμπεριες... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 107
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Lampro μην τσιμπας, και γενικα θα ηθελα να πω, οτι οταν βλεπουμε οτι ο αλλος με ειρωνειες, σποντες και κακιες μας τη λεει γιατι εχει ορεξη για λογομαχιες και καυγα, το καλυτερο ειναι να αγνοουμε παντελως, αλλιως θα χαλασουμε τη διαθεση μας!! Αν καποιος εχει νευρα και δεν αισθανεται καλα, εμεις δε φταιμε σε τπτ! :)
    Εχεις δίκιο , σε ευχαριστω .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ..γενικα θα ηθελα να πω, οτι οταν βλεπουμε οτι ο αλλος με ειρωνειες, σποντες και κακιες μας τη λεει γιατι εχει ορεξη για λογομαχιες και καυγα, το καλυτερο ειναι να αγνοουμε παντελως, αλλιως θα χαλασουμε τη διαθεση μας!! Αν καποιος εχει νευρα και δεν αισθανεται καλα, εμεις δε φταιμε σε τπτ! :)

Λίλιουμ συμφωνώ απόλυτα! και θάθελα να συμπληρώσω πως τα ίδια που λες ισχύουν κι όταν μπαίνει σφήνα κάποιος σε μιά συζήτηση,
    με σκοπό να μειώσει, να προσβάλλει κ.λπ. πετώντας την όποια "εξυπνάδα" του, ενώ ξέρει ότι είναι κι ανεπιθύμητος. :p
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Λίλιουμ συμφωνώ απόλυτα! και θάθελα να συμπληρώσω πως τα ίδια που λες ισχύουν κι όταν μπαίνει σφήνα κάποιος σε μιά συζήτηση,
    με σκοπό να μειώσει, να προσβάλλει κ.λπ. πετώντας την όποια "εξυπνάδα" του, ενώ ξέρει ότι είναι κι ανεπιθύμητος. :p
    Ασε τους "εξυπνούληδες" να πιστευουν οτι είναι έξυπνοι!!! Τι μας νοιάζει τώρα εμας και είδικα εμένα δεν με απασχολεί καθόλου.. ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ασε τους "εξυπνούληδες" να πιστευουν οτι είναι έξυπνοι!!! Τι μας νοιάζει τώρα εμας και είδικα εμένα δεν με απασχολεί καθόλου.. ;)
    ναι Χριστίνα όταν ξεχωρίζει το άχυρο απ' το στάρι που λέγαν κι οι παλιοί, στις τρύπες τους κι οι ποντικοί!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Νομίζω ότι ειναι συγκεκριμένοι αυτοι που κάνουν αυτα τα σχόλια και σε συγκεκριμένα άτομα...., τυχαίο ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Παιδιά δε νομίζω ότι είναι δείγμα ωριμότητας να υποννοείτε πράγματα έτσι, σε ένα φόρουμ που το βλέπουν όλοι.
    Ό, τι μας πειράζει το λέμε χύμα και τσουβαλάτα όχι με υπεκφυγές.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Παιδιά δε νομίζω ότι είναι δείγμα ωριμότητας να υποννοείτε πράγματα έτσι, σε ένα φόρουμ που το βλέπουν όλοι.
    Ό, τι μας πειράζει το λέμε χύμα και τσουβαλάτα όχι με υπεκφυγές.
    void ώριμο είναι να τα πεις χύμα και τσουβαλάτα αν πρόκειται να βοηθήσει αυτό σε κάτι.., αν είναι τώρα να εμπλακείς
    σε κοκορομαχίες, λογογομαχίες κ.λπ., που δεν βγάζουν πουθενά.. δεν είναι καθόλου ώριμο χωρίς λόγο να χαλάσεις την διάθεσή σου!
    Απλά όπως κάποιοι εδώ μέσα.. έτσι κι συ μιλάς κι εσύ μ' υπονοούμενα, για να εκτονωθείς κι είσαι και μες το κλίμα! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    void ώριμο είναι να τα πεις χύμα και τσουβαλάτα αν πρόκειται να βοηθήσει αυτό σε κάτι.., αν είναι τώρα να εμπλακείς
    σε κοκορομαχίες, λογογομαχίες κ.λπ., που δεν βγάζουν πουθενά.. δεν είναι καθόλου ώριμο χωρίς λόγο να χαλάσεις την διάθεσή σου!
    Απλά όπως κάποιοι εδώ μέσα.. έτσι κι συ μιλάς κι εσύ μ' υπονοούμενα, για να εκτονωθείς κι είσαι και μες το κλίμα!

μα γιατί να συντηρείται ένα τέτοιο κλίμα? εκτός από ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα προσφέρει κάτι άλλο?

Senior Member
    ρε παιδια τι γινεται? εχει αναδρομο ερμη αυτες τις μερες κ υπαρχει τοση ενταση?? δηλαδη οποιο θεμα τυχαινει να παρακολουθω καταληγει σε καβγα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    μα γιατί να συντηρείται ένα τέτοιο κλίμα? εκτός από ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα προσφέρει κάτι άλλο?
    ωραία τα λες εσύ, μόνο που όταν λέω "..είσαι μες το κλίμα!" εννοώ πως μέσα σ' ένα
    περιβάλλον ψυχολογικής υποστήριξης, λογικό είναι να εκτονώνεσαι κιόλας πότε-πότε!

υ.γ. Καλοπιστη πού τον βλέπεις τον καβγά; Συζήτηση κάνουμε!!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Από τη δουλειά μου έχω μάθει ότι προκειμένου ο άλλος να μπορέσει να αμυνθεί αποτελεσματικά, οφείλω να είμαι πολύ ορισμένη στις κατηγορίες μου. Η αοριστία οδηγεί σε παρερμηνείες και οι παρερμηνείες σε αντιδικίες.

Senior Member
    μμμ..οκκκ δεν υπαρχει καβγας!!!..παντως για να ειμαι ειλικρινης κ εγω ξενερωσα με την ιστορια του λαμπρου.. βασικα δεν ηταν καν ιστορια.. δηλαδη γελασε κανεις ή καταλαβε κανεις τιποτα απο αυτο που εγραψε?? δηλαδη το οτι μετα μυριζε γαλατιλα κ αυτηνης της αρεζε ειναι το αστειο της υποθεσης?? ελεος!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    μμμ..οκκκ δεν υπαρχει καβγας!!!..παντως για να ειμαι ειλικρινης κ εγω ξενερωσα με την ιστορια του λαμπρου.. βασικα δεν ηταν καν ιστορια.. δηλαδη γελασε κανεις ή καταλαβε κανεις τιποτα απο αυτο που εγραψε?? δηλαδη το οτι μετα μυριζε γαλατιλα κ αυτηνης της αρεζε ειναι το αστειο της υποθεσης?? ελεος!!!
    Δεν θα σε ξανα ενόχλησμουμε με τις κατα άλλους ιστορίες μας , εσυ αντί για σαντιγη Βάλε κατι αλλο .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    Ειλικρινά είστε μερικοί εδω μέσα για λύπηση , τι σε νιαζει εσένα πως μυριζα και τι έκανα , προσπαθούμε να συμμετέχουμε σε ένα θέμα που ανοίγει κάποιος και ακούμε και τα δικα σας , άντε γεια λοιπόν και άμα ξαναδείτε να γράψω κατι τοτε ξανασχολιαστε .....
    Και άλλαξε το nickname , απο kalopisti σε kaκopisti....?

Senior Member
    χρονια πολλα! λαμπρο, δεν σε ξερω προσωπικα.. μπορει οντως αυτο που εγραψες να θεωρεις οτι ηταν αστειο, εμενα ομως μου φανηκε χυδαιο κ ανουσιο.. κ υπαρχει γενικα η ταση στο φορουμ καποιοι να γινονται χυδαιοι κ πανω σε αυτο αντιδρω.. κ παλι χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη!

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast