Results 61 to 75 of 107
Thread: εμπεριες...
-
15-04-2012, 11:43 #61
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια ..... Όσο για το πως είδες αυτο που έγραψα δικαιώματα σου , αλλα δεν εχεις κανένα δικαίωμα μέσα απο τα σχόλια σου να αφήνεις υπονοούμενα για τον χαρακτηρα μου .
Αν δεν σου αρέσουν μην τα διαβάζεις στο κάτω κάτω .
Και αφου δεν με ξέρεις τοτε καλο είναι να μην εκφράζεται όπως σου έρχεται .
Δυστυχώς εδω μέσα στο φόρουμ υπάρχουν δυο ομάδες , η μια μπορει να συμμετέχει στα θέματα και η άλλη απλα να σχολιάζει και να λόγο κρίνει και να αποδίδει χαρακτηρισμούς στους άλλους .
Η σαντιγη , η φραουλα ή το γάλατακι σε πείραξε .....With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
- 15-04-2012, 12:29 #62
βασικα δεν μπορω αλλο να ασχολουμαι με αυτη την ιστορια, οποιος δεν αντεχει στην κριτικη,ας μην εκτιθεται!
15-04-2012, 12:46 #63
15-04-2012, 12:49 #64
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
15-04-2012, 12:51 #65
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
15-04-2012, 15:40 #66
Η κριτικη ειναι παντα καλοπροαιρετη, γιατι δεν εχω προσωπικα με κανεναν εδω μεσα κ ουτε προκειται ποτε να αποκτησω! θεωρω υπερβολικη την επιθεση απεναντι στα σχολια για την ιστορια του λαμπρου.. ο καθε ανθρωπος εχει τη γνωμη του κ την εκφραζει! τοσο απλα! αν δεν αρεσουν τα σχολια,τοτε να προσεχει περισσοτερο το τι γραφει κ πως.. κ εγω εχω δεχτει κριτικη κ δεχτηκα τη γνωμη των αλλων, οι οποιοι απλα εκφραζουν μια αλλη αποψη.. αυτος ειναι κ ο σκοπος του φορουμ εξαλλου... αλλιως ας γραφουμε στο ημερολογιο μας
15-04-2012, 16:22 #67
Και εγω θεωρω απαράδεκτο τον χαρακτηρισμο που μου απέδωσες .....
Και εγω κριτική κάνω απενατι στην κριτική σου , αλλα όπως λες ότι την δέχεσαι δεξου και την δικη μου κριτική .
Η άλλη άποψη σου που εκφραζεις πάνω στην ιστορία μου εχει προεκτάσεις στον χαρακτηρα μου και στο ήθος μου , με απλα λόγια με αποκάλεις ως χυδαίο , καθώς ανέφερα ιστορία που σου φένεται χυδαία , κατα τα αλλα δεν εχεις προβλημα με εμένα και δεν με ξέρεις .
Στο ημερολόγιο γράψε εσυ , εγω δεν εχω ούτε θα απόκτησω ποτε ημερολόγιο .
Κατάλαβες ότι με την κριτική σου , την παντα κατα εσένα καλοπροαίρετη με έχει χαρακτήρισει ως χυδαίο ?
Αν όχι χρόνια πολλα και σε εσένα .....With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
15-04-2012, 16:24 #68
προσωπική μου άποψη είναι ότι σκοπός του φόρουμ είναι πως κι αυτός που δέχεται αντίδραση στην κριτική, που ασκεί να προβληματίζεται
το ίδιο με αυτόν που του ασκεί την κριτική. Έπειτα σ' έναν χώρο ψυχολογικής υποστήριξης αν δεν παραβαίνονται οι όροι χρήσης καλό
είναι κι ο άλλος να εκτονώνεται χωρίς να περιορίζει υπερβολικά τον αυθορμητισμό του.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
15-04-2012, 16:29 #69
15-04-2012, 16:34 #70
Το άσχημο έιναι ότι εκει που κάποιος ανοίγει ένα θέμα , ένα οποιοδήποτε θέμα στο φόρουμ έστω και σκανδαλιστικο για μερικούς , εκει που πάμε να ξεφύγουμε και ξεχάσουμε αυτα που μας ενοχλούν έχουμε σχόλια επικριτικά και προσβλητικα.
Αν κάποιος προσβάλλεται και βρίσκει χυδαία τα όσα εμείς οι λιγότερο ηθικοί άνθρωποι γράφουμε γιατι τα διαβάζεται ?
Αλλάξετε σελίδα και αφήστε εμάς τους χυδαίους να λέμε και να κάνουμε .
Έλεος πια ....With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
15-04-2012, 16:48 #71
Συγνώμη ειμαι υποχρεωμένος να δεχτω την άποψη σου , να δεχτω ότι ειμαι χυδαίος , τι τετράγωνο λογική ειναι αυτη , δεν μπορω να σε καταλάβω ειλικρινα και σιγα την επίθεση που δεχθηκες .
Και επειδη εσένα σου κάναν κριτική λειτουργεις αντεκδικητικά ? μου κάναν θα σου κάνω ....
Δηλαδη αν σου πω άλλη ιστορία τι θα κανεις θα με στειλεις για εκτέλεση ?
ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΈΜΑ KALOPISTI , ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΠΟΥ ΞΈΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΊΠΟΤΑ .....With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
15-04-2012, 17:02 #72
παιδια,δεν προκειται να κατσω να απολογηθω σε κανεναν γιατι εχω μια αποψη! δεκτη κ η κριτικη πανω στην κριτικη! προχωραμε..
15-04-2012, 17:04 #73
Κατάλαβες λοιπόν ότι οι απόψεις σου προσβάλουν καθώς χαρακτηριζεις ανθρώπους μέσα απο αυτες ......
15-04-2012, 17:46 #74
Lampro καλησπερα. δεν εχω διαβασει τη συζητηση απ'την αρχη, βλεπω μονο τα τελευταια ποστς. προφανως καποιο προσωπικο σου εγραψες κι εσυ, με αποτελεσμα να σε κοροϊδευει τωρα η χρηστρια kalopisti. εγω αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, αφου ενοχλεισαι τοσο απ'οσα λεει γιατι δεν απευθυνεσαι στη διαχειριση ? κανε αναφορα το συγκεκριμενο ποστ που σε ενοχλησε και σε πληγωσε, κι ασε να την αναλαβουν αυτοι που πρεπει. δε χρειαζεται να πεφτουμε στη παγιδα της καθεμιας εδω μεσα που ψαχνει τροφη για κουτσομπολιο και σχολιασμο, ισως να ηταν και συνενοημενες με τη kaity...
15-04-2012, 18:11 #75
Να σου απαντήσω , μπορει να μη αποδέχεται ο κάθε ένας πράγματα τα οποία κάνω εγω , αλλα απο την στιγμη που δεν με ξέρει δεν μπορει να με χαρακτηρίζει ως χυδαίο .
Σε ευχαριστω για την τοποθέτηση σου απλα κατάλαβα ότι δεν πρέπει να λέμε τίποτα εδω μέσα , ότι και να πούμε κατι θα βρουν να μας κολλήσουν .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή