εμπεριες... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 107
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Lampro καλησπερα. δεν εχω διαβασει τη συζητηση απ'την αρχη, βλεπω μονο τα τελευταια ποστς. προφανως καποιο προσωπικο σου εγραψες κι εσυ, με αποτελεσμα να σε κοροϊδευει τωρα η χρηστρια kalopisti. εγω αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, αφου ενοχλεισαι τοσο απ'οσα λεει γιατι δεν απευθυνεσαι στη διαχειριση ? κανε αναφορα το συγκεκριμενο ποστ που σε ενοχλησε και σε πληγωσε, κι ασε να την αναλαβουν αυτοι που πρεπει. δε χρειαζεται να πεφτουμε στη παγιδα της καθεμιας εδω μεσα που ψαχνει τροφη για κουτσομπολιο και σχολιασμο, ισως να ηταν και συνενοημενες με τη kaity...
    Χριστος Ανέστη και χρόνια πολλα

Συγνώμη αλλα το ξέχασα , αν και γιορτάζω σημερα .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Banned
    χρονια σου πολλα και καλα. μη καθεσαι εδω μεσα ομως και σε στενοχωρουνε, βγες εξω να το γιορτασεις.

Senior Member
    χρονια σου πολλα και καλα. μη καθεσαι εδω μεσα ομως και σε στενοχωρουνε, βγες εξω να το γιορτασεις.
    Σε ευχαριστω , πάω μια βόλτα έξω , να εισαι καλα , σε αυχαριστω πολυ .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Lampro καλησπερα. δεν εχω διαβασει τη συζητηση απ'την αρχη, βλεπω μονο τα τελευταια ποστς. προφανως καποιο προσωπικο σου εγραψες κι εσυ, με αποτελεσμα να σε κοροϊδευει τωρα η χρηστρια kalopisti. εγω αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, αφου ενοχλεισαι τοσο απ'οσα λεει γιατι δεν απευθυνεσαι στη διαχειριση ? κανε αναφορα το συγκεκριμενο ποστ που σε ενοχλησε και σε πληγωσε, κι ασε να την αναλαβουν αυτοι που πρεπει. δε χρειαζεται να πεφτουμε στη παγιδα της καθεμιας εδω μεσα που ψαχνει τροφη για κουτσομπολιο και σχολιασμο, ισως να ηταν και συνενοημενες με τη kaity...
    Οχιιιι!!! μη στο διαχειριστηηη!!!!σας παρακαλω,λυπηθειτε με!!!

Κενε εισαι σαΐνι! παλι μας καταλαβες! χαραμιζεσαι, στην αστυνομια πρεπει να σε παρουν!

Senior Member
    e-sexology.gr

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post

Κενε εισαι σαΐνι! παλι μας καταλαβες! χαραμιζεσαι, στην αστυνομια πρεπει να σε παρουν!
    Δεν σε μαλωνουμε μην φοβάσαι .......

Banned
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post

καλησπερα χρηστρια kalopisti. δε ξερω αν ειναι συμπτωση ή το λες επιτηδες, αφου το εχω ξαναγραψει οτι βρισκομαι πολυ κοντα στη ΓΑΔΑ. αν μενεις Αθηνα ξερεις τι σημαινει αυτο, αν οχι καραβλαχια και υποστεγο δεν υπαρχουν εδω, οτιδηποτε γραψεις μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου.

Senior Member
    ελεος ρε κενο σιγα μη καθομαι να κανω και συνομοσιες εδω μεσα..χαχα!εχεις πολλη φαντασια και τα παιρνεις πολυ μετρητοις..χαλαρωσε και λιγο.

Senior Member
    θα πω μια τραγικη εμπειρια αλλα ειναι καπως -οι αντρες να μη τη διαβασουν θα πονεσουν-..εκανα σε ενα παιδι στοματικο σεξ!-ντροπη-τελοσπαντων ξαφνικα νιωθω κατι περιεργο.. σταματαω.και? τι εγινε βλεπω το παιδι να κραταει το π.... του και να τρεχει αιμα συνεχως και πολυ ...τα παιξα τελειως και αυτος .προφανως καταλαβατε τι εγινε, μετα δε με ξανααφησε..φοβοταν.χαλια τελειως ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Όχι καλε , άντε να το πω και ας ειναι αστείο , εμένα μου άρεσε ..

Ένα μπουκάλι σαντιγη μου άδειασε έπανω μου γράφοντας ........ και η σαντιγη δεν είχε τίποτε αλλο απο μια φραουλα , την φραουλιτσα της .
    Με έχει πιάσει νευρικό γέλειο και φώναζε μην κουνιεσαι μην κουνιεσαι και δεν το έλεγε σε εμένα γιατι εγω ήμουν ακίνητος αλλα η φραουλιτσα δεν ηταν ....
    Μετα μυριζα γάλατακι και της άρεσε ....
    Αυτα τα παρακάτω ειναι ακατάλληλα γενικός .....
    καταρχην μπραβο σου που το περιγραφεις..αλλα ο τροπος σου λαμπρο ειναι πολυ αστειος.αλλα ποια φραουλα??χαχα δε μπορω.τι εννοεις??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καιτη εννοω σε τι αποσκοπει να πούμε τις εμπειρίες μας? Για να πάρεις γνώση απο αυτές ή να περιγράψουμε κάποιο αστείο γεγονος?
    αστειακια...

Banned
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    ελεος ρε κενο σιγα μη καθομαι να κανω και συνομοσιες εδω μεσα..χαχα!εχεις πολλη φαντασια και τα παιρνεις πολυ μετρητοις..χαλαρωσε και λιγο.
    μπα δε παιρνω τιποτα τοις μετρητοις, γιατι δεν ειναι δικο μου το φορουμ, και δε μου πεφτει λογος. περαστικος ημουν και ειδα πως τελικα ξεκινησε φασαρια και σ'αυτο το θεμα, και εκανα απλα μια υποθεση μηπως και γινεται επιτηδες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Ειλικρινά είστε μερικοί εδω μέσα για λύπηση , τι σε νιαζει εσένα πως μυριζα και τι έκανα , προσπαθούμε να συμμετέχουμε σε ένα θέμα που ανοίγει κάποιος και ακούμε και τα δικα σας , άντε γεια λοιπόν και άμα ξαναδείτε να γράψω κατι τοτε ξανασχολιαστε .....
    Και άλλαξε το nickname , απο kalopisti σε kaκopisti....?
    λαμπρο η καλοπιστη ειπε την αποψη της απλα.εγω την ιστορια σου την βρηκα πολυ αστεια.καλα εκανες και την ειπες ...

Senior Member
    μπα δε παιρνω τιποτα τοις μετρητοις, γιατι δεν ειναι δικο μου το φορουμ, και δε μου πεφτει λογος. περαστικος ημουν και ειδα πως τελικα ξεκινησε φασαρια και σ'αυτο το θεμα, και εκανα απλα μια υποθεση μηπως και γινεται επιτηδες...
    μαλλον θες να παρατεινεις την φασαρια με την υποθεση σου ομως.

Senior Member
    και αυτο με τη ΓΑΔΑ τι ηταν που ειπες?

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast