Χρήση μαριχουάνας στη σχέση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Μακρια και αγαπημένα..
    [URL="http://agxos.gr"]http://agxos.gr[/URL] - Τα πάντα για το άγχος και τη ψυχολογία.

Junior Member
    θα σου προτινα να τον ξαναδείς και απλά να κανετε κάποιους συμβιβασμούς. Όπως για παράδειγμα να το ελατώσει. Επίσεις η μαριχουάνα δε λειτουργεί όπως τα υπόλοιπα ναρκωτικά. Δε σε σκωτώνει και δεν ειναι το ιδιο εθιστική, γι αυτό ίσως και να μη τη θεωρούν ναρκωτικό. Το κανονικό τσιγάρο ειναι πολύ πιο βλαβερο και πολύ πιο εθιστικό, αλλά το κακό που προκαλεί δε φένεται αμέσως. Δε νομίζω πως αυτό ειναι σοβαρός λόγος για να μη τον ξαναδείς.

Quote Originally Posted by Mildreh View Post
    Καλησπέρα,

Εδώ και λίγες μέρες με απασχολεί το εξής ζήτημα. Το Σάββατο γνώρισα ένα άτομο σε ένα πάρτι ενός φίλου. Να μην τα πολυλογώ, μετά από αρκετή ώρα κουβέντας μου ζήτησε να ανταλλάξουμε νούμερα τηλεφώνων για να τα ξαναπούμε. Μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο άτομο και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να τον ξαναδώ. Το θέμα όμως είναι ότι με χαλάει αρκετά το γεγονός ότι κάνει χρήση μαριχουάνας εδώ και καιρό (όπως μου είπε κάποια στιγμή που μιλούσαμε). Με ενοχλεί που αρκετοί άνθρωποι ανά το κόσμο το έχουν απομυθοποιήσει, θεωρώντας ότι δεν πρόκειται για ναρκωτικό. Δεν ξέρω πως μπορεί να εξελιχθεί μια σχέση ή πιο σωστά ΑΝ μπορεί να υπάρξει σχέση υπό αυτές τις συνθήκες..Το πρόβλημα μου είναι ότι τον σκέφτομαι συνέχεια από εκείνη την ημέρα και εύχομαι τα πράγματα να ήταν αλλιώς στο τομέα που μόλις προανέφερα.
    Αναμφίβολα το τέλειο και άψογο είναι να μην έχει ανάγκη κάποιος την χρήση οποιασδήποτε ουσίας.
    Από εκεί και περα στην δική σου περίσταση σημασία έχουν άλλες συνθήκες κι αν της πληρεί το πρόσωπο
    που γνώρισες. α) Κατά πόσο είναι ισορροπημένος χαρακτήρας, β) κατά πόσο μπορεί να καλύπτει τις
    δικές σου ανάγκες, γ) κατά πόσο μπορεί να λειτουργεί μέσα του η παράλληλη συναισθησία, να σε νοιώθει,
    δηλαδή, και να ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα σου και για το πως γενικά νοιώθεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12