tsontes! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40

Thread: tsontes!

Junior Member
    mbori na exi k apo auti! euxaristo gia tis simbules sas pantos na iste kala!

Senior Member
    Κρίνακι , ότι και να έχει ή δεν έχει πρέπει να του τα πάρεις απο τα χέρια του .
    Κανε υπομονη θα το ξεπεράσει .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Junior Member
    [QUOTE=Lampros;340969]Κρίνακι , ότι και να έχει ή δεν έχει πρέπει να του τα πάρεις απο τα χέρια του .
    Κανε υπομονη θα το ξεπεράσει .[/QUOT
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!

Senior Member
    Σαν άντρας σου λέω απλα περνάει την σεξουαλικη του εφηβεία .
    Ασφαλώς και δεν θα του πάρεις τίποτα , εγω θα του έβαζα κολα στο χέρι να μαθει άλλη φορα να μην το ξανακάνει , αλλα θα τρεχει μετα ....
    Θα του περάσει , και να μην φοβάσαι τίποτα σαν γυναίκα εχεις το πιο ισχυρό όπλο και σε κάθε μάχη θα βγεις κερδισμένη .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    κρινακι που ειναι το κακο?δεν βρισκω κανενα κακο
    πες του να δειτε μια μαζι
    παρατηρησε που κολλαει περισσοτερο,τι παρατηρει και τι του αρεσει απο την ταινια
    απελευθερωσου
    δεν το βρισκω κακο,μαθαινεις και νεα πραγματα
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    κρινακι που ειναι το κακο?δεν βρισκω κανενα κακο
    πες του να δειτε μια μαζι
    παρατηρησε που κολλαει περισσοτερο,τι παρατηρει και τι του αρεσει απο την ταινια
    απελευθερωσου
    δεν το βρισκω κακο,μαθαινεις και νεα πραγματα
    Του ειπε αλλα αυτός δεν θέλει γιατι θα δει το ανδρικό μόριο και δεν θέλει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Μην του λες αλλο για αυτο , θα κάνει τον κύκλο του , όρμα του , φατον κανονικά , αφου το θέλει , δωστου αυτο που θέλει , να σε τραβάει βίντεο , βαλτον εσυ να σε τραβάει βίντεο , και μπορείς να του στέλνεις εσυ διαφορα , φωτο βιντεακι μικρο , θα ξέκολησει πιστεύω .
    Ναι, θα κάνει τον κύκλο του και γύρω στα 40 θα είναι πια ώριμος να απολαμβάνει το σεξ με μια γυναίκα. Για όσο προλάβει βέβαια, μέχρι ν' αρχίσουν τα προβλήματα στύσης!
    Από πότε ένας εικοσιοχτάχρονος θεωρείται ακόμη αγοράκι?
    Όποιος προτιμάει να τη βρίσκει με τσόντες, ενώ έχει δίπλα του ζωντανή γυναίκα ή δε γουστάρει τη γυναίκα ή έχει πρόβλημα. Έτσι πιστεύω εγώ με την καθόλου φτωχή μου εμπειρία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Του ειπε αλλα αυτός δεν θέλει γιατι θα δει το ανδρικό μόριο και δεν θέλει .
    εεε!ολα δικα του τα θελει
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Junior Member
    OPOS VLEPIS LABRO EMIS I GINEKES SIMFONOUME SE MIA KOINI GNOMI PU SIMBERILAMBANI OTI LEEI TO XYSOYLAKI KAI TO MARAKI OPOTE...TO EXI XAMENO TO PEXNIDI GIAUTO ISOS MIA ANTRIKI GNOMI NA INE KALITERI TELIKA GIA AUTON!!

Junior Member
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Προτείνω αντί να του πάρεις την άδεια για να δείτε μαζί μια τσόντα, πάρε τα ηνία στα χέρια σο,δηλαδή βάλε μια τσόντα στο dvd να παίζει εκεί που δεν το περιμένει και δες τις αντιδράσεις του. Εννοείται ότι εσυ θα παρακολουθείς χωρίς να το κανεις θέμα.

Page 3 of 3 FirstFirst 123