Αδιεξοδος........
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

Αδιεξοδος........

Καλησπερα σας.. Θα ηθελα να σας παραθεσω κι εγω την δικη μου μικρη ιστοριουλα.. Ειμαι 23 κι η αληθεια ειναι πως πραγματικα πρωτη φορα βρισκομαι σε παρομοια θεση. Συνηθως οταν καποιον τον βλεπω μονο φιλικα το ξεκαθαριζω και μεσα μου πρωτιστος κι ολα καλα.. Πριν ενα χρονο ομως γνωρισα ενα παιδι μεσα σε μια κοινη παρεα, απλη γνωριμια. Φετος τη πρωτοχρονια ομως τον ξανασυναντησα στο σπιτι της ξαδερφης μου. Ηξερα εκεινη τη μερα πως οι περισσοτεροι που θα μαζευοντουσαν εκει ηταν ηλικια της ξαδερφης μου κι απλα ειχαμε ενα γεια. Οταν μπηκα και ειδα το παιδι αυτο σκεφτηκα απλα πως θα χω καποιον στην ηλικια μου να μιλαμε. Αυτος ενθουσιαστηκε μολις μ ειδε γτ προφανως σκεφτηκε το ιδιο.Εν τελλει ολο το βραδυ καθομασταν μαζι γελουσαμε,παιζαμε χαρτια,τρωγαμε,πιναμε. Μετα απο κεινη την μερα αρχισε να μου μιλαει στο φεις μπουκ. Με τα λιγα αλλαξαμε τηλεφωνα κι αρχισαμε δειλα δειλα να πινουμε ενα καφε. Αυτος ο καφες πλεον ειχε γινει συνηθεια καθημερινη,οπως και τα τηλεφωνα και γενικα η επικοινωνια μας.Ξεκινησα να πηγαινω σπιτι του και να αραζουμε ωρες ατελειωτες,και το κυριοτερο παντα ειχαμε κατι να πουμε.Τυχαινει καποια στιγμη να τον ενοχλησει η πρωην του κι επεσε η ιδεα να το παιξουμε ζευγαρι μπας και γλυτωσει απο κεινη.Εν τω μεταξυ μεσα μου ειχε ηδη αρχισει να δημιουργηται κατι περα απο φιλια. Συμφωνησα (δυστυχως) στο παιχνιδακι. Οσο ηταν αυτη μπροστα το παιζαμε ζευγαρι χωρις ομως πολλα πολλα.Π.χ απλα ξαπλωνε πανω μου, του χαιδευα τα μαλλια και μ επαιρνε που και που καμια αγκαλια.. Ενα σαββατο βραδυ που βγηκαμε ολοι μαζι (σημειωση η πρωην ειναι φιλη μιας αλλης κοπελας που εκανε παρεα το παιδι κι ετσι που και που ερχοταν κι εκεινη μαζι μας,το καλυτερο της βεβαια) με το παιδι αυτο ξαναπαιξαμε τους ρολους μας, μονο που αυτη τη φορα ηρθαμε πολυ κοντα.Μ ειχε συνεχεια αγκαλια, κολλητα πανω του, μου ψιθυριζε στ αυτι, επεφταν κατι δαγκωματακια, κατι χαιδεματα,κατι λογακια.. Καποια στιγμη πηγε να πεσει φιλι αλλα για καποιο λογο τραβηχτηκε αποτομα. Η πρωην του εν τελλει το πηρε γραμμη κι αποχωρησε εντελως απ το προσκηνιο.. Απο τοτε ακομη και τωρα βρισκομαστε συνεχεια,κανουμε πολυ παρεα,πηγαινω συνεχεια σπιτι του,με παιρνει τηλ 3 φορες την μερα κι αλλα τετοια.. Εγω συνεχιζω να νιωθω διαφορετικα κατι ομως που δεν του εχω πει ποτε απλα και μονο γτ φοβαμαι να χαλασει η σχεση μας,αν και νομιζω πως στανταρ εχει κατι ψιλλιαστει. Εν τω μεταξυ ολοι,φιλοι του και φιλοι μου καθε φορα που μας βλεπουν μαζι νομιζουν πως εχουμε σχεση με τροπο συμπεριφορας και μονο. Κι αυτο γτ ειμαστε πολυ ανετοι μεταξυ μας, και πολλες φορες τυχαινει να εχουμε κατι καυγαδακια, καποιες φορες μιλαμε πολυ γλυκα ο ενας στον αλλο, βλεπε γλυκε μου,μαναρι μου κλπ. Το θεμα μου ειναι πως ναι μεν μου δειχνει πως το μονο που θελει απο μενα ειναι η φιλια μου, απ την αλλη ομως με μπερδευει.Κι οχι για τα λογια που λεμε καποιες φορες μεταξυ μας, αλλα στο οτι πολλες φορες υπαρχουν περιεργα αγγιγματα κυριως απ την πλευρα του.Π.χ χαιδεματα, σκαλιγματα, παιχνιδια οπως παιζουν τα ζευγαρια κι αλλα τετοια.. Ακομη και χθες π.χ που ειμασταν εγω αυτος κι ενας φιλος του τα κανε παλι. Σε καποια φαση βεβαια ο φιλος του εκανε κατι εμμεσα σχολιακια κι αυτος απλα χασκογελασε.Δεν ξερω τι να κανω.Νομιζω πως ολο και περισσοτερο δενομαι μαζι του και φοβαμαι την μερα που θα γυρισει και θα μου πει πως εχει κοπελα,η οτι γνωρισε καποια και το προχωραει. Σημειωση, καποια στιγμη που ετυχε να μιλησουμε για πρωην, αυτος μου μιλουσε ανετα κι αεγω ακουγα,οταν ομως ηρθε η σειρα μου να του πω τον ειδα πως καπου ενοχληθηκε κι αλλαξε πολυ γρηγορα τη συζητηση.Και το καλυτερο καποια στιγμη που του ειπα πως με πηρε τηλ ο πρωην και θελει να συναντηθουμε αρχισε να με ρωταει πολυ "επιθετικα" και τι θα κανεισ,και σκεφτεσαι να πας,και το θεωρω βλακεια,και στο τελος γυρισε και μου ειπε καπως εκνευρισμενος κανε οτι θελεις δικο σου θεμα ειναι και το εληξε εκει. Και καποια στιγμη που με πηρε τηλ κι ηταν αυτος μπροστα, μολις το σηκωσα αυτος σηκωθηε κι εφυγε να παει στο μπανιο κι οταν γυρισε εκανε πως δεν συνεβει τπτ. Δεν ξερω τι να κανω και πως να αντιδρασω.Τη μια μου το παιζει εντελως φιλος κι απ την αλλη με μπερδευει η συμπεριφορα του, οπως ακριβως και τους φιλους μας... Ειμαι νομιζω σ αδιεξοδο.Ξερω πολλοι θα μου πειτε να κανω κινηση,να καθησω και να του ξεκαθαρισω ορισμενα πραγματα,δεν μπορω ομως να το κανω τοσο ευκολα γτ σιγουρα θα χαλασει η σχεση αυτη που εχουμε και πιστεψε με δεν το θελω καθολου και κυριως δεν θελω με τπτ να τον χασω απ τη ζωη μου!

Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα...

Senior Member
    Κατερινακι , λάθος καταρχήν που δεχθηκες να παίξεις τον ρόλο αυτο , τι εισαι ? παιχνιδάκι ?
    Δεν νομίζω ότι απο την συμπαιριφορα του σε βλέπει σαν απλή φίλη του , αφου ζηλεύει δεν σε βλέπει μόνο φιλικά .
    Αφήσε το να παει μόνο του , αν τώρα φοβάσαι να μην τον χάσεις διεκδίκησε τον .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Junior Member
    Το οτι ηταν λαθος που δεχθηκα να παιξω αυτο το ρολο, το καταλαβα μετα απλα ηταν ηδη λιγο αργα.. Απ την αλλη ομως με βολεψε γτ μπορεσα απ την αρχη να ερθω λιγο πιο κοντα του. Και το αλλο κακο ειναι πως μπορει να ζηλευει αλλα δεν δειχνει τπτ κι αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο.Σκεφτομαι μονο μηπως εχει κι αυτος το ιδιο στο μυαλο του,δλδ να φοβαται μηπως χαλασει η σχεση μας...Δεν ξερω κι απογοητευομαι :/

Senior Member
    Όταν περνάει χρόνο μαζι σου μακρια απο όλους δεν νομίζω ότι το κάνει απλα και φιλικά , θα έρθει μόνο του θα δεις , παίξε και τον ρόλο σου λιγο καλύτερα ποιο ζωντανο και όλα θα πάνε καλα .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Junior Member
    Πολλα τα βλεπω κι εγω, απλα ειναι οι φορες που δεν μπορω να καταλαβω τι ζηταει ακριβως απο μενα. Και κατα συνεπεια δεν μπορω να γνωριζω πως θα πρεπει να φερθω.. Ειναι στιγμες που ειμαι εντελως φυσιολογικη κι ολα τελεια, οταν δεν ασχολουμαι μαζι του βρισκει παντα τροπους να ασχολειται μαζι μου... Κοινως υπαρχουν κινησεις αλλα οχι ξεκαθαρα πραγματα,κι ειναι πολυ ενοχλητικο..

Senior Member
    Φυσιολογικά να φερεσαι , όλα θα πάνε καλα και αν όχι εχεις πολυ ακόμη χρόνο να χαρεις ξανα και ξανα.

Banned
    μπορει αυτα που σκεφτεσαι εσυ να τα σκεφτεσαι και αυτος. οτι κι εκεινη ειναι μια ετσι μια αλλιως κλπ.σιγουρα αμα δε θες μη ρισκαρεις,αλλα αυτο που σου λεει και ο Λαμπρος, παιξε το ρολο σου. πετα κι εσυ που κ που ζηλιτσες,να του φερεσαι που και που σα κοπελα και οχι σα φιλη.και θα παει απο μονο του :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by sullengirl View Post
    μπορει αυτα που σκεφτεσαι εσυ να τα σκεφτεσαι και αυτος. οτι κι εκεινη ειναι μια ετσι μια αλλιως κλπ.σιγουρα αμα δε θες μη ρισκαρεις,αλλα αυτο που σου λεει και ο Λαμπρος, παιξε το ρολο σου. πετα κι εσυ που κ που ζηλιτσες,να του φερεσαι που και που σα κοπελα και οχι σα φιλη.και θα παει απο μονο του :)
    Έτσι ακριβώς !!!!

...κατερινάκι, εγώ αυτό που βλέπω, είναι πως ο "φίλος" σου ακόμη και το θέμα με το να το παίξετε ζευγάρι το έκανε για να δει την αντίδραση σου.
    Απ όλα αυτά που λες, θεωρώ πως είναι ερωτευμένος μαζί σου αλλά για κάποιο λόγο φοβάται να το εκφράσει.
    Δεν είχε κανένα λόγο να σε βάλει σε αυτ΄τη διαδικασία, ούτε να εκνευρίζεται με τους πρώην, ούτε να είναι όλη μέρα δίπλα σου.
    Εγώ θα σου έλεγα να τον παρασύρεις πιο...γυναικεία.
    Βγες ένα βράδυ μαζί του, πηγαίνετε για ένα ποτό, ντύσου λίγο γυναίκα, κάνε λίγο τη μεθυσμένη και όλα θα πάρουν το δρόμο τους....;)

Banned
    ατσα μυαλο η θεοφανία :p

ατσα μυαλο η θεοφανία :p
    ...εξκιουζ μι?

Banned
    εντυπωσιακος τροπος σκεψης, αυτο εννοουσα. μου φανηκε εξυπνος ο σχολιασμος. no offence.

εντυπωσιακος τροπος σκεψης, αυτο εννοουσα. μου φανηκε εξυπνος ο σχολιασμος. no offence.

..ιτς οκ, νο προμπλεμ....:)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...κατερινάκι, εγώ αυτό που βλέπω, είναι πως ο "φίλος" σου ακόμη και το θέμα με το να το παίξετε ζευγάρι το έκανε για να δει την αντίδραση σου.
    Απ όλα αυτά που λες, θεωρώ πως είναι ερωτευμένος μαζί σου αλλά για κάποιο λόγο φοβάται να το εκφράσει.
    Δεν είχε κανένα λόγο να σε βάλει σε αυτ΄τη διαδικασία, ούτε να εκνευρίζεται με τους πρώην, ούτε να είναι όλη μέρα δίπλα σου.
    Εγώ θα σου έλεγα να τον παρασύρεις πιο...γυναικεία.
    Βγες ένα βράδυ μαζί του, πηγαίνετε για ένα ποτό, ντύσου λίγο γυναίκα, κάνε λίγο τη μεθυσμένη και όλα θα πάρουν το δρόμο τους....;)
    Αυτο ειναι το θεμα μου οτι δεν μπορω να γνωριζω γτ τα κανει...κι οσο για τα τελευταια τα εχω ψιλο ακνει ακτα καποιο τροπο αλλα και παλι οι αντιδρασεις ηταν μειωμωμενες,ελαχιστες εως και μηδαμινες..κανει κινησεις οταν νιωθει σιγουρος μονο αυτος,ετσι νιωθω τουλαχιστον...

και sullengirl υπαρχουν στιγμες που δεν φερομαι μονο σαν φιλη αλλα και σαν γυναικα απεναντι του κανονικα... αλλα και παλι αυτο που ειπα και πιο πανω.. κανει κινησεις οταν νιωθει σιγουρος αυτος.

Quote Originally Posted by katerinaki22 View Post
    Αυτο ειναι το θεμα μου οτι δεν μπορω να γνωριζω γτ τα κανει...κι οσο για τα τελευταια τα εχω ψιλο ακνει ακτα καποιο τροπο αλλα και παλι οι αντιδρασεις ηταν μειωμωμενες,ελαχιστες εως και μηδαμινες..κανει κινησεις οταν νιωθει σιγουρος μονο αυτος,ετσι νιωθω τουλαχιστον...

και sullengirl υπαρχουν στιγμες που δεν φερομαι μονο σαν φιλη αλλα και σαν γυναικα απεναντι του κανονικα... αλλα και παλι αυτο που ειπα και πιο πανω.. κανει κινησεις οταν νιωθει σιγουρος αυτος.
    ...δεν δοκιμάζεις να τον κάνεις να ζηλέψει τότε?
    Χωρίς να πεις πως συμβαίνει κάτι, απλά εξαφανίσου, κόψε τις πολλές επαφές και μετά εμφανίσου να δεις αντιδράσεις.

Page 1 of 2 12 LastLast