8elw na pe8anw... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 166
    Senior Member
    νόμιζα ότι ο θανάσης ήταν αδερφός, τώρα έγινε και ανιψιός?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pligomeni kai asximi View Post
    8α στν γνωριζα αλλα ειναι παντρεμενι και εχει τν 8ανασακι... αλλα σιγνωμι κουραστικα να προσπα8ω να σασ πισω για κατι που δεν εχω κανει... δεν 8α σασ κσανα ενωχλισω... αποτι καταλαβα ειμαι ανεπι8ιμιτι εδω μεσα χορισ να κσερω τν λογο... ι κθρια χρισα μοθ ειπε πωσ δεν ειμαι ανεπι8ιμιτι αλλα εσεισ μου διχνετε το αντι8ετο αντιο σασ... ισοσ καποτε τα κσαναπουμε ισοσ και οχι...
    Μαρίνα μπορείς να μου πεις κατι σε αυτο που σε ρώτησα ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δεν σου κάνει κακό να βρίσκεσαι εδώ? Αφου είδες την αντιμετώπιση που έχεις γιατί δεν πας σε ψυχολόγο που είναι και ειδικός? Εδώ όλοι πληγωμένοι είμαστε και δύσκολο να βοηθήσουμε κάποιον τόσο κομματιασμένο ψυχικά...
    χριστίνα δεν είναι το πρόβλημα ότι είναι πολύ κομματιασμένη ψυχικά και γι'αυτό δε την βοηθάμε αλλά το ότι μας δουλεύει ψιλο γαζί. Απορώ πως δεν το βλέπετε.

δεν φοβαμε τιποτα βοιντ και δεν με ενοχλι αν σε βρισκο μπροστα μου και δεν κσερο τι ειναι τρολιεσ αλλα λοιπαμε με εμενα εχεισ πεσει εκσω... μπορω να σου αποδικσω οτι ειμαι αφτι που λεω....

Senior Member
    Μαρίνα μπορείς να μου απαντήσεις ? εγω σε ρώτησα απλα αλλα δεν μου απαντας .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    ξαφνικά το ταπεινό χαμομηλάκι δε φοβάται τίποτα, έγινε ατρόμητο??
    και έχει και αποδείξεις?
    ουαου πολύ δυναμική μας βγήκες εντέλει...πες μας κι άλλα τώρα που δε φοβάσαι, έλα καλό μου πες μας..δε'ιξε μας τι είσαι.

ναι χριστινα μου κανει χιροτερο κακο να ειμαι εδω δεν μου αρεσει να γινομαι βαροσ σε κανεναν... και να ειμαι πλιγομενι αλλα πλιγονομαι πιο πολυ να γνοριζω αν8ροπουσ που με κανουν να νιο8ω χαλια οπωσ εσεισ... απλα 8α επρεπε να γραφατε στν σελιδα σασ οτι δεν 8ελετε να τν επισχεφτονται αλλα ατομα εκτοσ απο αφτουσ που ειστε ιδι εδω μεσα.... σιγνωμι και παλυ που εγεινα βαροσ... και σινχαριτιρια με κανατε να νιο8ω ακομα χιροτερα σασ εφχαριστο

Senior Member
    Quote Originally Posted by pligomeni kai asximi View Post
    ναι χριστινα μου κανει χιροτερο κακο να ειμαι εδω δεν μου αρεσει να γινομαι βαροσ σε κανεναν... και να ειμαι πλιγομενι αλλα πλιγονομαι πιο πολυ να γνοριζω αν8ροπουσ που με κανουν να νιο8ω χαλια οπωσ εσεισ... απλα 8α επρεπε να γραφατε στν σελιδα σασ οτι δεν 8ελετε να τν επισχεφτονται αλλα ατομα εκτοσ απο αφτουσ που ειστε ιδι εδω μεσα.... σιγνωμι και παλυ που εγεινα βαροσ... και σινχαριτιρια με κανατε να νιο8ω ακομα χιροτερα σασ εφχαριστο
    νιαααα....δεν κάνει τίποτα καλή μου, δε βλέπω να ξεκουμπιζόμαστε όμως

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    ξεκόλλα ρε συ επιτέλους με το τσατ
    εχεις στοιχεια ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εχεις στοιχεια ?

εγώ δε σου φτάνω?

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    εγώ δε σου φτάνω?
    οχι θελω στοιχεια που να μπορουν να αποδειξουν την αθωοτητα του.

οχι δεν ειμαι ταπινο χαμομιλακι και οχι δεν φοβαμε ποτε δεν ειπα οτι φαβαμε μιλαω με αν8ροπουσ που δεν κσερω γιατι πρεπει να τουσ φοβαμε δεν καταλαβενω??? απλα μαλον εσυ βλεπεισ φαντασματα ααα και εγω στν 8εσι σου 8α προστατεβα τουσ φιλουσ μου αλλα οχι πλιγονοντασ και προσβαλοντασ αλλουσ αν8ρωπουσ που δεν κσερω και που δεν μου εχουν κανει κατι αλλα απλα υπο8ετο προγματα για αφτουσ που δεν ισχιουν...

πιοσ εχει φεισμπουκ???

οπιοσ εχει το ονομα μου ειναι marina thsp εχει μεσα φοτογραφιεσ απο τα ανιπσια μου και φοτογραφιεσ δικεσ μου και με διαφορουσ γνωστουσ μου απο το σχολιο κλπ κλπ καντε ενασ ετιμα και 8α το αποδεκτω δεν κσερω αν ειναι αρκετο αφτο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οχι θελω στοιχεια που να μπορουν να αποδειξουν την αθωοτητα του.
    ρε κενό, συγκεντρώσου!
    δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο εδώ πέρα, ποιες αποδείξεις ποια πειστήρια?
    εσύ πείστηκες μόνο από τα ψέμματα της Κύκνος η οποία συνεχώς αυτοθυματοποείται και ρίχνει τις ευθύνες για τον χαρακτήρα της στους άλλους.
    Και γω στο τσατ μπαίνω και τόσοι άλλοι του φόρουμ, νομίζεις ότι κάθεται κανείς να ασχοληθεί με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος?
    Μη βασίζεσαι στα λεγόμενα ατόμων που συνεχώς θέλουν να έχουν την προσοχή του φόρουμ και άμα δεν τους γίνεται το χατήρι το ρίχνουν στην παράνοια.

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast