8elw na pe8anw... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 166
    ααααααα και αν τελικα σασ λεω πσεματα σε κατι να μου κανετε καταγγελια στν διοκσι ιλεκτρονικου εγγλιματοσ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pligomeni kai asximi View Post
    οπιοσ εχει το ονομα μου ειναι marina thsp εχει μεσα φοτογραφιεσ απο τα ανιπσια μου και φοτογραφιεσ δικεσ μου και με διαφορουσ γνωστουσ μου απο το σχολιο κλπ κλπ καντε ενασ ετιμα και 8α το αποδεκτω δεν κσερω αν ειναι αρκετο αφτο..
    χαχαχαχ...ψάχνεις κόσμο να μυήσεις στο σατανισμό?
    έχεις σε εξέλιξη τίποτα τελετές μαύρης μαγείας ή τζαμπα πουλάς μούρη τόσο καιρό?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    ααααααα και αν τελικα σασ λεω πσεματα σε κατι να μου κανετε καταγγελια στν διοκσι ιλεκτρονικου εγγλιματοσ...
    δυστυχώς για περιπτώσεις τρολς η δίωξη δεν μπορεί να κάνει τίποτα...
    και γενικά ο νόμος σηκώνει τα χέρια ψηλά σε ζητήματα χρόνιας μαλακίας.

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    ρε κενό, συγκεντρώσου!
    δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο εδώ πέρα, ποιες αποδείξεις ποια πειστήρια?
    εσύ πείστηκες μόνο από τα ψέμματα της Κύκνος η οποία συνεχώς αυτοθυματοποείται και ρίχνει τις ευθύνες για τον χαρακτήρα της στους άλλους.
    Και γω στο τσατ μπαίνω και τόσοι άλλοι του φόρουμ, νομίζεις ότι κάθεται κανείς να ασχοληθεί με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος?
    Μη βασίζεσαι στα λεγόμενα ατόμων που συνεχώς θέλουν να έχουν την προσοχή του φόρουμ και άμα δεν τους γίνεται το χατήρι το ρίχνουν στην παράνοια.
    ανηκεις στη κλικα, δε μπορεις να εχεις αποψη. εγω τις απειλες και τα μπαν ατομων που τα ειχαν κουτσομπολευσει εκει μεσα και ηρθαν εδω κι εβριζαν, τα ειδα. εχω και στο φβ κανα δυο ακομα. και εμπασι περιπτωση εχω και σημαντικοτερα πραγματα να κανω απ'το να καθομαι να καιγομαι σε ενα τσατακι της πλακας, με δυο τρεις απο δω μεσα που την ειδαν ξεχωριστοι και κριτες του κοσμου.

το καταλαβα απο τν χρονια μαλακια που εχεισ εσυ και κατιγορισ ατομα χορισ να τα κσερεισ δυυστιχοσ δεν ειστε τοσο φιλοκσενει εδω περα να κσερεισ ομοσ ποσ 8α παραπονε8ω για αφτν τν αντιμετοπισει σε αφτον που εχει τν σελιδα σασ δεν ειναι σιμπεριφορα αφτι απεναντι σε καπιον που δεν κσερεισ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ανηκεις στη κλικα, δε μπορεις να εχεις αποψη. εγω τις απειλες και τα μπαν ατομων που τα ειχαν κουτσομπολευσει εκει μεσα και ηρθαν εδω κι εβριζαν, τα ειδα. εχω και στο φβ κανα δυο ακομα. και εμπασι περιπτωση εχω και σημαντικοτερα πραγματα να κανω απ'το να καθομαι να καιγομαι σε ενα τσατακι της πλακας, με δυο τρεις απο δω μεσα που την ειδαν ξεχωριστοι και κριτες του κοσμου.

προσπερνώ αυτό που λες για την κλίκα γιατί δε θέλω να αρχίσω και εγώ τα καντήλια χρονιάρες μέρες, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
    Τα έχουμε ξανασυζητήσει και σου έχω πει ότι όταν κάποιου την άποψη την υπολογίζουμε καλό είναι να την υπολογίζουμε και σε αυτά που δε μας βολεύουν.
    Τη σταματώ εδώ τη συζήτηση.

Senior Member
    το καταλαβα απο τν χρονια μαλακια που εχεισ εσυ και κατιγορισ ατομα χορισ να τα κσερεισ δυυστιχοσ δεν ειστε τοσο φιλοκσενει εδω περα να κσερεισ ομοσ ποσ 8α παραπονε8ω για αφτν τν αντιμετοπισει σε αφτον που εχει τν σελιδα σασ δεν ειναι σιμπεριφορα αφτι απεναντι σε καπιον που δεν κσερεισ...

πήγαινε και στο συνήγορο του καταναλώτή, αλλά προς θεού, κάνε πράξη αυτό που λες εδώ και ώρα..ξεκουμπίσου! λίγη αξιοπρέπεια πλζ

Senior Member
    οπιοσ εχει το ονομα μου ειναι marina thsp εχει μεσα φοτογραφιεσ απο τα ανιπσια μου και φοτογραφιεσ δικεσ μου και με διαφορουσ γνωστουσ μου απο το σχολιο κλπ κλπ καντε ενασ ετιμα και 8α το αποδεκτω δεν κσερω αν ειναι αρκετο αφτο..
    Μπορείς να μου πεις πάλι το όνομα σου στο face book δεν κατάλαβα καλα αυτο που γράφεις .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    προσπερνώ αυτό που λες για την κλίκα γιατί δε θέλω να αρχίσω και εγώ τα καντήλια χρονιάρες μέρες, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
    Τα έχουμε ξανασυζητήσει και σου έχω πει ότι όταν κάποιου την άποψη την υπολογίζουμε καλό είναι να την υπολογίζουμε και σε αυτά που δε μας βολεύουν.
    Τη σταματώ εδώ τη συζήτηση.
    οι επιλογες μας φαινονται απ'τις πραξεις μας void.

το ονομα μου στο φεισμποοκ ειναι marina thsp

Senior Member
    το ονομα μου στο φεισμποοκ ειναι marina thsp
    Οκ θα σε δώ τώρα Μαρίνα .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οι επιλογες μας φαινονται απ'τις πραξεις μας void.
    και οι πράξεις μας φτιάχνουν το χαρακτήρα μας..και ο χαρακτήρας μας τη μοίρα μας. Έχε το στο μυαλό σου αυτό κενό. τα φιλιά μου.

Senior Member
    ε δεν εισαι και ασχημη

lampro an 8eleis mila moy sto fb 8a sou apantisw...

eksigisa pos to asximi einai metaforiko... enww asximi stn psixi pligomeni afto enww

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast