8elw na pe8anw... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 166
    πφφφφφφφφφφφφφφφφ εχς χαλια πσιχολογια δεν αντεχς αλλοοοοοοο παρεδοσα...............

Senior Member
    Βοήθησε τον εαυτο σου , σου είπα Μαρίνα πως και μετα θα βοηθήσεις και τους άλλους .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

lampro diskolo mou simvenoun ola mazi den antexw allo kourastika

Senior Member
    Ρε παιδιά τι στο καλό γίνεται εδώ πέρα; Έπεσα τυχαία επάνω σε αυτό το θέμα και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι συμβαίνει. Προς τι η αντιπαράθεση και η επιθετικότητα και όλο αυτό τελοσπάντων. Το διάβασα στα πεταχτά. Αν θέλετε πείτε μ να καταλάβω. Και δεν θεωρώ εγκληματικό το να γράφει κάποιος χωρίς σωστή ορθογραφία by the way...

donald girl nomizoyn oti eimai kapia alli poy toys leei psemata an diabaseis olo ta 8ema 8a to katalabeis elpizv tvra na me exoyn pistepsi dioti den exv logo na toys po psemata....

Senior Member
    Έλα μωρέ τώρα θα μάθουμε τους ανθρώπους? Που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κατηγορούν χωρίς να ξέρουν? Μιλάμε για τόοοοοση σιγουρια. Φαντάσου και σε ποσα άλλα έχουν πέσει μέσα στην ζωή τους. Τι ξεπεσμος!

christina εσυ με πιστεβεισ οτι ειμαι αφτι που λεω και οτι ειναι αδικο που με κατιγορουν για κατι που δεν εχω κανει?? εμενα αφτο με ενδιαφερει απλα να κσερω πωσ υπαρχει εστω και ενασ που πιστεβει σε μενα και σε αφτα που λεω... κανενασ ποτε δεν υπιρκσε που να κα8ισε να με ακουσι οπωσ εσεισ...

Senior Member
    Εγω αντιλαμβάνομαι, από τα λίγα που διάβασα, πως ένα άτομο με προβλήματα -όπως έχουμε όλοι εδώ μέσα- στοχοποιήθηκε λόγω της ιδιαιτερότητας του στον τρόπο γραφής και λόγω της αδυναμίας του να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Θεωρητικά πρόκειται για φόρουμ υποστήριξης σωστά; Έχω δει πολλά παρόμοια, και πριν κάποια χρόνια όταν πρωτογράφτηκα εδώ αντιμετώπισα και εγώ παρόμοιες επιθέσεις- ειδίκα από ένα συγκεκριμένο μέλος- αλλά ποτέ ως τώρα δεν είδα να χλευάζεται κάποιος με τόση επιμονή εδώ μέσα. Τα όρια ξεπεράστηκαν. Το θεωρώ άδικο και πως δεν ταιριάζει με το σκοπό του φόρουμ . Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, κάντε ό,τι νομίζετε... Άλλωστε δεν πιστεύω πως ενδιαφέρει και πολλούς η άποψη μ

εμενα με ενδιαφερι και εχεισ δικιο σε αφτο που λεσ και μου αρεσει που μιλαμε εισαι απο τα λιγα ατομα που μου μιλαει και 8ελει να με βοι8ισει εστο και με οτι τροπο μπορεισ... σε εφχαριστω γιαφτο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by donald_girl View Post
    Εγω αντιλαμβάνομαι, από τα λίγα που διάβασα, πως ένα άτομο με προβλήματα -όπως έχουμε όλοι εδώ μέσα- στοχοποιήθηκε λόγω της ιδιαιτερότητας του στον τρόπο γραφής και λόγω της αδυναμίας του να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Θεωρητικά πρόκειται για φόρουμ υποστήριξης σωστά; Έχω δει πολλά παρόμοια, και πριν κάποια χρόνια όταν πρωτογράφτηκα εδώ αντιμετώπισα και εγώ παρόμοιες επιθέσεις- ειδίκα από ένα συγκεκριμένο μέλος- αλλά ποτέ ως τώρα δεν είδα να χλευάζεται κάποιος με τόση επιμονή εδώ μέσα. Τα όρια ξεπεράστηκαν. Το θεωρώ άδικο και πως δεν ταιριάζει με το σκοπό του φόρουμ . Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, κάντε ό,τι νομίζετε... Άλλωστε δεν πιστεύω πως ενδιαφέρει και πολλούς η άποψη μ
    Η Μαρίνα ειναι αυτη που λέει , απλα έγινε παρεξήγηση .
    Τι αν κάνουμε έχει και απο αυτους εδω .

Μαρίνα εσυ πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτο σου και μου είπες ότι θα το κανεις .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

στο ειπα και 8α το κανς λαμπρο μου οταν ομωσ ιρεμισω λιγο δεν ειμαι σε φασι τωρα που μπορω να το κανω....

Senior Member
    Εγω θα περιμένω να το κανεις , για να ειμαι κοντα σου να σε βοηθήσω ξανα .

οκ λαμπρο 8α το κανω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pligomeni kai asximi View Post
    christina εσυ με πιστεβεισ οτι ειμαι αφτι που λεω και οτι ειναι αδικο που με κατιγορουν για κατι που δεν εχω κανει?? εμενα αφτο με ενδιαφερει απλα να κσερω πωσ υπαρχει εστω και ενασ που πιστεβει σε μενα και σε αφτα που λεω... κανενασ ποτε δεν υπιρκσε που να κα8ισε να με ακουσι οπωσ εσεισ...
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 27-04-2012 at 00:08.

σε ευχαριστω!!!

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast