8elw na pe8anw... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 166
    Senior Member
    ακόμα εδώ είσαι εσύ ασχημούλικο?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ε δεν εισαι και ασχημη
    Σου έκανα έτοιμα φιλίας , ως Lepanto Rc boas
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

το κσερω το δεχτικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by pligomeni kai asximi View Post
    lampro an 8eleis mila moy sto fb 8a sou apantisw...
    Σου έκανα έτοιμα ως Lepanto Rc boats
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Εντάξει κόσμε! Βρήκε πελάτες η pligomeni & axristi. Ας γυρίσουμε εμείς στην καθημερινότητά μας. Ε, και τώρα δεν νομίζω να έχει πάλι αντίρρηση να ξανακλειδωθεί το θέμα της. Την "ψυχή" της την ξεδίπλωσε αρκετά. Ξεδίπλωνε ξεδίπλωνε στο τέλος θα μείνει με τα εσώρουχα! Και αν... Και δεν κάνει... Μικρό κορίτσι...

Banned
    εγω δε σε εκανα αντ εκει και σε πιστευω, αλλα κρινωντας με αυτα που ειδα μου φαινεται περιεργο πως με 712 φιλους στο φβ ειναι δυνατον να νιωθεις τοσο μονη πληγωμενη κι ασχημη ? εγω που ουτε 20 δεν εχω θα επρεπε να εχω ηδη αυτοκτονισει! επισης δεν εισαι και τοσο ασχημη, νταξει υπαρχουν και χειροτερα.

δεν τουσ κσερω αφτουσ που εχω φιλουσ... α και γκουφι δεν ειμαι καμιια του δρομου για να με προσβαλεισ ετσι... και ναι εχω αντιρισει να μν μου κσανα κλιδοσετε το 8εμα δεν σασ εχω κανει κατι κακκο τοσο πολυ σασ ενωχλω εδω μεσα??? δν μπορω να καταλαβω.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εγω δε σε εκανα αντ εκει και σε πιστευω, αλλα κρινωντας με αυτα που ειδα μου φαινεται περιεργο πως με 712 φιλους στο φβ ειναι δυνατον να νιωθεις τοσο μονη πληγωμενη κι ασχημη ? εγω που ουτε 20 δεν εχω θα επρεπε να εχω ηδη αυτοκτονισει! επισης δεν εισαι και τοσο ασχημη, νταξει υπαρχουν και χειροτερα.
    Σωστός .......

Member
    Καλησπέρα,
    εδώ και 5 σελίδες δεν συζητείται τίποτα άλλο εκτός από το αν είναι τρολ η θεματοθέτρια ή όχι. Προφανώς, είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδείξει κανείς.
    Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάποιο μέλος επειδή κάποιοι άλλοι έχουν μία υποψία... γιατί κάθε φορά που θα υπάρχει η υποψία, κινδυνεύουμε να αφαιρέσουμε το δικαίωμα κάποιου που απλά έχει την ανάγκη να εκφραστεί σε αυτό το φόρουμ.
    Παρακαλώ πολύ, ας σταματήσουν τα μηνύματα τύπου τσατ κι όποιος θέλει να γράψει κάτι, ας είναι εντός θέματος.

καλισπερα παιδια τι κανετε???

Senior Member
    Μαρίνα καλα ειμαστε , εσυ εισαι καλα, καλύτερα ?

Banned
    εγω θελω απλα να ζητησω συγνωμη απ'τη Μαρινα, που δεν την πιστεψα και την αμφισβητησα στο ξεκινημα. ο τροπος γραφης της ειναι ιδιος με μια αλλη χρηστρια που κοροϊδευε και μας εκανε να χανουμε την ωρα μας προσπαθωντας να τη βοηθησουμε. αυτο εκανε κακο στο φορουμ, και με οποιαδηποτε ομοιοτητα γινομαστε καχυποπτοι. ελπιζω να μην την απογοητευσε το ασχημο καλωσορισμα και να συνεχισει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εγω θελω απλα να ζητησω συγνωμη απ'τη Μαρινα, που δεν την πιστεψα και την αμφισβητησα στο ξεκινημα. ο τροπος γραφης της ειναι ιδιος με μια αλλη χρηστρια που κοροϊδευε και μας εκανε να χανουμε την ωρα μας προσπαθωντας να τη βοηθησουμε. αυτο εκανε κακο στο φορουμ, και με οποιαδηποτε ομοιοτητα γινομαστε καχυποπτοι. ελπιζω να μην την απογοητευσε το ασχημο καλωσορισμα και να συνεχισει.
    Η Μαρίνα ειναι έτσι όπως μας λέει.

κενο δεν χριαζετε να μου ζιτισεισ σιγνωμι λογικο ειναι καπιεσ φορεσ να αμφισβιτιτε ατομα και καταστασισ 8α σινεχισω να γραφο γιατι ομολογο πω εστω και αφτι ι σιμπεριφορα απεναντι μου με πσιλοβοι8ισε να γινο λιγο πιο σκλιρι... ειμαι αρκετα καλιτερα ομωσ εχω μερικα 8εματακια με τν δουλια μου... χρονια πολλα χριστοσ ανεστι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idella View Post
    Καλησπέρα,
    εδώ και 5 σελίδες δεν συζητείται τίποτα άλλο εκτός από το αν είναι τρολ η θεματοθέτρια ή όχι. Προφανώς, είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδείξει κανείς....
    Προφανώς και μπορεί να αποδειχθεί. Αυτό το γνωρίζουν και όσοι πατάνε τα κουμπάκια, και όσοι έχουν τις γνώσεις και όσοι έχουν μυαλό και το χρησιμοποιούν. Το αν συμφέρει να αποδεικνύεται, είναι άλλο θέμα προς άλλη συζήτηση και προβληματισμό. Όπως και να το κάνουμε, τα τρολ πάντα θα ανεβάζουν την επισκεψιμότητα. Μην υποτιμάτε λοιπόν τη νοημοσύνη των αντιρρησιών, γιατί δεν είμαστε εμείς οι φαιδροί, κυρία Idella!

Χρόνια Πολλά!

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast