8elw na pe8anw... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 166
    Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Προφανώς και μπορεί να αποδειχθεί. Αυτό το γνωρίζουν και όσοι πατάνε τα κουμπάκια, και όσοι έχουν τις γνώσεις και όσοι έχουν μυαλό και το χρησιμοποιούν. Το αν συμφέρει να αποδεικνύεται, είναι άλλο θέμα προς άλλη συζήτηση και προβληματισμό. Όπως και να το κάνουμε, τα τρολ πάντα θα ανεβάζουν την επισκεψιμότητα. Μην υποτιμάτε λοιπόν τη νοημοσύνη των αντιρρησιών, γιατί δεν είμαστε εμείς οι φαιδροί, κυρία Idella!

Χρόνια Πολλά!
    Χρόνια πολλά σε όλους.
    Για να κάνω τη συγκεκριμένη παρέμβαση σημαίνει ότι δεν έχει αποδειχτεί ότι η θεματοθέτρια έχει κάνει δεύτερο λογαριασμό όπως υπονοήθηκε παραπάνω. Μέντιουμ δεν πρόκειται να γίνω και εξήγησα τον λόγο.
    Goofy δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο επιθετική και ποιο θα μπορούσε να είναι το δικό μου συμφέρον. Αν έχεις κάποια άλλη απορία στείλε μου πμ, ίσως μου λύσεις και την δικη μου απορία για το ποιους θεωρείς ότι είναι φαιδροί.

Παρακαλώ και πάλι τα μέλη, μην γεμίζετε το θέμα με άσχετα μηνύματα.
    Ευχαριστώ.

Senior Member
    βγες εξω κ διασκεδασε οσο μπορεις.θα φυγουν οι χαζες σκεψεις

Senior Member
    ... ας υποθέσουμε πως ζούμε σε μια οικοδομή με διαμερίσματα... λολ, το "υποθετικό" μ' άρεσε... ξαφνικά, έρχεται νέος γείτονας και δε τον γουστάρουμε καθόλου... μα καθόλου λέμε...... μας ενοχλεί που κλάνει πολύ και με θόρυβο, μας ενοχλεί που πέφτουν τα φυλλαράκια απ' τις γλάστρες του στο μπαλκόνι μας, μας ενοχλεί ενδεχομένως που όταν πηδιέται κάνει πολύ θόρυβο και πάει λέγοντας... προσέξτε αν θέλετε πως αναφέρω "φυσιολογικές" και καθημερινές συμπεριφορές του γείτονα... γιατί ίσως και εμείς να κλάνουμε δυνατά, να πηδιόμαστε με κέφι και έντονη χαρά - λολ -, να πέφτουν και τα δικά μας φυλλαράκια στο μπαλκόνι του από κάτω... όταν λοιπόν πιάσουμε τον "ενοχλητικό" γείτονα στις σκάλες και του πούμε "στα τσακίδια, άει ξεκουμπίσου", ας σκεφτούμε μήπως τελικά το πρόβλημα είναι πως θα θέλαμε να ζούμε σε μονοκατοικία και απλά δεν έχουμε τη δυνατότητα...
    Στην προκειμένη βλέπω έναν νέο γείτονα να λέει τον πόνο του... αλλά με ενδιαφέρει πιότερο το αν μου λέει αλήθεια και ξεχνώ πως ζω σε πολυκατοικία... φαντάσου να μου έκανε και κακό ο γείτονας πώς θα του μίλαγα, λολ!... χρόνια σας καλά!...

Senior Member
    βλεπω ενα "8ελω να πε8ανω" και απο κατω "καλησπερα παιδια". Σορρυ ρε κοπελα μου αλλα εγω οταν 8ελω να πε8ανω, μονο καλη δεν την βλεπω την σπερα :S

Banned
    τα εχει γραψει στο αλλο θεμα που κλειδωθηκε αυτα που ηθελε να πει: http://www.e-psychology.gr/forum/sho...8elw-na-pe8anw

Quote Originally Posted by pligomeni kai asximi View Post
    den me niazei poso wraios einai o kosmos oute ti 8a xasw an pe8anw to mono pou me endiaferei einai na figo apo aftin tn kolasmeni zwi den goustarw pia na zw... eimai provlima stous allous.. genika eimai ena megalo provlima... kserw pws eimai axristi akooma kai sto na pe8anw den mporw tipota na kanw swsta...
    εγω πιστευω οτι δεν ειναι και τοσο σοβαρα παντως, το μονο που χρειαζεται ειναι λιγη αγαπη και περισσοτερη ελευθερια, οπως ολοι.

η αλι8ια ειναι ποσ χριαζομαι πολυ αγαπι και λιγο περισοτερο ενδιαφερον απο τουσ δικουσ μου αν8ροπουσ πραγμα που δεν εχω 8ελω λιγο προσοχι πανο μου ποτε δεν μου εδικσαν τιν προσοχι που 8α επρεπε... εχεισ αρα δικιο "κενο"

μακαρι να ειχα φιλουσ και παρεεσ να εβγενα εκσω ολι μερα κα8ομαι στν υπολογιστι μου και απο εκει μεσα πσαχνω τροπουσ διασκεδασισ και υπερφιγισ... και ι αλι8ια ειναι ποσ δεν μου αρεσει αφτο...

Banned
    στους δικους σου ανθρωπους δε περιλαμβανεται κανενας διαθεσιμος για παρεα να πας μια βολτα ? επισης υπαρχουν παντα και χειροτερα, εσυ τουλαχιστον εχεις δουλεια και βγαινεις να πας εστω μεχρι εκει, τι να πουν αλλοι που ειναι ανεργοι και τελειως μονοι ?

οι δικοι μου αν8ροποι με βλεπουν σαν προβλιμα σιγα μν βγουν μαζι μου βολτα...επισεισ πας στν δουλεια χωρισ ομωσ κανενα δικο μου κερδοσ τα λεφτα μου τα περνει ο πατερασ μου... και τν καρτα μισ8οδοσιασ μου δεν τιν εχω εγω...

σιμερα πεχτικε ενα σκινικο στν δουλεια και μπορω να πω πωσ ιταν ι προτι φορα που σικοσα το αναστιμα μου και μιλισα κα8αρα δεν φοβι8ικα τιποτα και κανεναν... τελικα καπιοι απο εδω μεσα α8ελα τουσ μπορει και να μου εκεναν καλο σχεφτικα πωσ ειμαι και εγω καπιοσ με δικαιοματα και πωσ κανενασ δεν μπορει να μου στερει πραγματα οταν μιλισα με κοιταγαν ολοι καλα καλα κσερω πωσ μετα στανταρ με σχολιασαν αλλα δεν με νιαζει αρχιζω και γινομαι λιγο πιο δινατι ενιοσα μεγαλι ανακουφισι βεβεα εχω αρκετο δρομο μποροστα μου για να βρω πια ειμαι πραγματικα και που παω... δεν κσερω αν τελικα μου βγει σε καλο αφτο που εκανα αλλα τωρα παει εγεινε... μακαρι να μου βγει σε καλο....

Senior Member
    ολα για καλο γινονται να σαι σιγουρη γιαυτο,
    να διεκδικεις οτι σου ανηκει

ναι σιγουρα γινοντε ολα για καλο αλλα τωρα ολοι με πολεμανε επιδι απλα μιλισα... με χονουν σινεχια να κανω δουλειεσ και εκοινοι κα8οντε... :-(

Senior Member
    Quote Originally Posted by pligomeni kai asximi View Post
    ναι σιγουρα γινοντε ολα για καλο αλλα τωρα ολοι με πολεμανε επιδι απλα μιλισα... με χονουν σινεχια να κανω δουλειεσ και εκοινοι κα8οντε... :-(
    Κανε πως δεν σε νιαζει , θα σταματήσουν .... .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

αφτο κανω αλλα δεν πιανει... νομιζω πωσ αν σινεχισουν 8α με κανουν να παρετιθο πολυ συντομα...

Senior Member
    βγες εξω κ διασκεδασε μωρε μαρινακι.φιλους δεν εχεις??αποκλειεται νασαι εντελως μονη.

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast