8elw na pe8anw... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 166
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pligomeni kai asximi View Post
    christina εσυ με πιστεβεισ οτι ειμαι αφτι που λεω και οτι ειναι αδικο που με κατιγορουν για κατι που δεν εχω κανει?? εμενα αφτο με ενδιαφερει απλα να κσερω πωσ υπαρχει εστω και ενασ που πιστεβει σε μενα και σε αφτα που λεω... κανενασ ποτε δεν υπιρκσε που να κα8ισε να με ακουσι οπωσ εσεισ...
    Μαρινα , όλα ειναι καλα , μην στενοχώριεσαι και για αυτο , σε πιστεύουμε και ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε , έστω και λιγο θα το κάνουμε .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω τους διαχειριστές του φόρουμ για ποιο λόγο δεν παρεμβαίνουν όταν ένα μέλος επιτίθεται σε ένα άλλο. Παρακαλώ πολύ απαντήστε μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by donald_girl View Post
    Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω τους διαχειριστές του φόρουμ για ποιο λόγο δεν παρεμβαίνουν όταν ένα μέλος επιτίθεται σε ένα άλλο. Παρακαλώ πολύ απαντήστε μου.
    Αυτο γίνεται συνέχεια , αυτη την δουλεια θα κάνουν , να φυλάνε κάθε έναν απο εμάς ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Ναι , μα αυτός είναι ο ρόλος τους. Να παραμένει το φόρουμ ένας χώρος υποστήριξης και να μην μετατρέπεται σε πεδίο μάχης! Νομίζω πως εκείνοι που δημιουργούν τέτοιου είδους προβλήματα είναι λίγο πολύ γνωστοί, οπότε δεν χρειάζεται να φυλάνε καθέναν από εμάς, αλλά εκείνους. Είμαι και σε σάιτ που γίνεται αυστηρότατος έλεγχος των όσων γράφονται δημόσια, και μάλιστα σε ζητήματα που δεν είναι τόσο λεπτα και που ίσως δεν θα χρειαζόταν. Εδώ, που έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ψυχές δεν θα έπρεπε να φιλτράρονται όσα γράφονται;

Senior Member
    Ναι , μα αυτός είναι ο ρόλος τους. Να παραμένει το φόρουμ ένας χώρος υποστήριξης και να μην μετατρέπεται σε πεδίο μάχης! Νομίζω πως εκείνοι που δημιουργούν τέτοιου είδους προβλήματα είναι λίγο πολύ γνωστοί, οπότε δεν χρειάζεται να φυλάνε καθέναν από εμάς, αλλά εκείνους. Είμαι και σε σάιτ που γίνεται αυστηρότατος έλεγχος των όσων γράφονται δημόσια, και μάλιστα σε ζητήματα που δεν είναι τόσο λεπτα και που ίσως δεν θα χρειαζόταν. Εδώ, που έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ψυχές δεν θα έπρεπε να φιλτράρονται όσα γράφονται;
    Τι να πω δεν ξέρω , φιλοξενούμενος ειμαι , απλα εμείς πρέπει να προσεχουμε , όχι να μας προσέχουν .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Τι να πω δεν ξέρω , φιλοξενούμενος ειμαι , απλα εμείς πρέπει να προσεχουμε , όχι να μας προσέχουν .
    Και για εκείνους που συνειδητά δεν προσέχουν δεν θα έπρεπε να ληφθεί κάποιο μέτρο; Εδώ υποτίθεται μπαίνει κάποιος και γράφει για να διαβάσει μια κουβέντα υποστηρικτική, όχι για να του την πέσουν και να υποστεί διαδικτυακό λιντσάρισμα.

Senior Member
    Και για εκείνους που συνειδητά δεν προσέχουν δεν θα έπρεπε να ληφθεί κάποιο μέτρο; Εδώ υποτίθεται μπαίνει κάποιος και γράφει για να διαβάσει μια κουβέντα υποστηρικτική, όχι για να του την πέσουν και να υποστεί διαδικτυακό λιντσάρισμα.
    Δίκιο εχεις ....

sas efxaristw paidia pou me upostirizete... :-)

Senior Member
    Την αλήθεια λέμε Μαρίνα .

Senior Member
    Δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλα απο οσα κατάλαβα, αυτο που έγινε στην κοπέλα στις πρώτες σελιδες είναι άθλιο.. εμετός..Τι αντιμετώπιση είναι αυτή ρε παιδια σε μια κοπέλα που όπως οι περισσότεροι μας εδω μέσα, μπήκε αναζητώντας ακροατές και άτομα να συζητησει με την ελπίδα οτι ίσως επιτέλους καποιος μπορέσει να την καταλάβει(λόγω της φύσης του συγκεκριμένου φορουμ) μπας και βρει μια διέξοδο ή έστω ανακούφιση απο αυτά που την απασχολούν..?? Σκεφτείτε απλώς λίγο σε τι θέση φερατε εκεινες τις μερες αυτην την κοπέλα η οποία μπήκε εδώ με ηδη "μαυρισμένη" ψυχη...τι αλλο να πω...
    Μλκια τωρα που γραφω απλά για να σχολιάσω την κατασταση και την ανθρωποφαγία των πρωτων σελίδων αντι να πω κατι στην κοπέλα αλλα έλεος ρε σεις.. Έλεος!

Μαρίνα φαντάζομαι οτι ολοι τα ιδια πανω κάτω θα σου έχουν πει κι ισως σου φαινονται συνηθισμένες κι ανουσιες οι προτροπές του τυπου "βρες τα και αγάπησε τον εαυτό σου",ειναι όμως στ αλήθεια τοσο πρωτεύουσας σημασίας αυτό το πράγμα..και βασική προυπόθεση για πολλους τομεις κ επιλογές της ζωής σου. Κατι που κι εγω αργησα να καταλάβω..κατσε λοιπον σκεψου του και παρτο σοβαρά απο τωρα που έχεις μπόλικο χρόνο μπροστά σου..Ψάξε την πραγματική αξια και τους τροπους στο ν'αγαπήσεις τον εαυτό σου..Στην αρχή ίσως σου φανεί δυσκολο..ή και γελοίες καποιες μέθοδοι για να το καταφέρεις..με την προσπάθεια όμως θα καταφέρεις αρκετά και τοτε θα δεις την βαθιά σημασία αυτής της προτροπής..

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλα απο οσα κατάλαβα, αυτο που έγινε στην κοπέλα στις πρώτες σελιδες είναι άθλιο.. εμετός..Τι αντιμετώπιση είναι αυτή ρε παιδια σε μια κοπέλα που όπως οι περισσότεροι μας εδω μέσα, μπήκε αναζητώντας ακροατές και άτομα να συζητησει με την ελπίδα οτι ίσως επιτέλους καποιος μπορέσει να την καταλάβει(λόγω της φύσης του συγκεκριμένου φορουμ) μπας και βρει μια διέξοδο ή έστω ανακούφιση απο αυτά που την απασχολούν..?? .
    Στο μεταξύ εμένα ακόμη να μου απαντήσει κάποιος διαχειριστής για ποιο λόγο επιτρέπονται εδώ μέσα οι ανθρωποφαγίες....

niah σε εφχαριστο για τισ σιμβουλεσ αφτο προσπα8ς να κανω να τα βρο και ννα αγαπισω τν εαφτο μου, μου φενετε ομωσ παρα πολυ βουνο ολλο αφτο και δεν 8α τα καταφερω γιατι για να αγαπισω τν εαφτο μου πρεπει προτα να με αγαπισουν οι αλλοι πραγμα που δεν σιμβενει... :-(

Junior Member

Smile

Quote Originally Posted by pligomeni kai asximi View Post
    niah σε εφχαριστο για τισ σιμβουλεσ αφτο προσπα8ς να κανω να τα βρο και ννα αγαπισω τν εαφτο μου, μου φενετε ομωσ παρα πολυ βουνο ολλο αφτο και δεν 8α τα καταφερω γιατι για να αγαπισω τν εαφτο μου πρεπει προτα να με αγαπισουν οι αλλοι πραγμα που δεν σιμβενει... :-(
    πληγωμενη και ασχημη μην το βαζεις κατω ειναι πολυ νωρις ακομα για νατα βρεις με τον εαυτο σου το θετικο ειναι οτι εκανες την αρχη

Senior Member
    Όχι Μαρίνα μου..μπερδευεις τη σειρα..Αντίστροφα πάει.για να σε αγαπήσουν οι αλλοι,όπως και για να μπορείς να αγαπησεις εσύ αλλους,θα πρέπει πρώτα να αποδεχτεις να αγαπήσεις και να σέβεσαι τον εαυτό σου.Οποτε βαλε για ενα διαστημα στην ακρη τους αλλους και πάψε να αγχώνεσαι γι αυτους..και δουλεψε προς αυτην την κατευθυνση..Αποδεξου, φρόντισε και κανακεψε τον εαυτό σου σαν να εισαι το μωρό σου και η μαμά σου ταυτοχρονα..Αν δεν το πετύχεις αυτο, ακομα και να σ αγαπουν οι αλλοι δεν θα μπορεις να το καταλάβεις και θα χαραμίσεις πολλα πράγματα ή και αξιους ανθρωπους, απλως και μόνο γιατι δεν θα μπορείς να καταλάβεις για ποιον λόγο σ αγαπουν όταν εσυ δεν σε αποδέχεσαι..
    Ξεκίνα τη δουλειά με εσενα λοιπον και μην αφήνεις αλλο χρονο να χάνεται..Μην ξεχνάς να σου υπενθυμιζεις καθημερινα (οσο γελοιο κι αν αρχικά ακουγεται)οτι σ αγαπας και σε αποδεχεσαι..Διαβασε σχετικά βιβλία..Ασχολήσου με πράγματα που σου προσφέρουν και σου αρέσουν...φροντισέσε..μην σ αφηνεις αλλο..

παιδια εκανα κατι που ειθελα εδω και χρονια να κανω αλλα σχεφτομουν σινεχεια τουσ γονεισ μου και τα οικονομικα τουσ... γραφτικα χορο σιγγεκριμενα latin δεν κσερω αν εκανα καλλα αλλα προτι φορα κανω κατι που θελω πολυ....

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast