Results 16 to 17 of 17
Thread: ΖΗΛΕΙΑ ΚΟΥΝΕΙΑΔΑΣ Κ ΠΕΘΕΡΑΣ
-
19-04-2012, 09:33 #16
Είσαι πολύ γλυκός, σε ευχαριστώ μακάρι να είσαι ευτυχισμένος,μη φύγεις από το forum δε θέλω να μου χαιδεύουν τα αυτιά αλλά μια καλή κουβέντα είναι βάλσαμο,νομίζω για όλους, πρέπει να είσαι κ εσύ ψυχούλα...
- 19-04-2012, 12:55 #17
Βρε δεν αφήνετε τις ψυχούλες να κοιτάξετε να αντισταθείτε σε όσα κωλοάτομα σας κάνουν τη ζωή μαρτύριο.
Τι να το κάνεις? Θα αγιάσεις μήπως?
Έμυ, άνθρωποι να ζηλεύουν ή να είναι ανταγωνιστικοί γενικά θα βρίσκονται πάντα ολόγυρα. Παντού υπάρχει αυτό που ταιριάζει και όχι σε σένα.
Κόβεις εντελώς τις επαφές ΝΩΡΙΣ όταν διαπιστώσεις ότι το άτομο γενικά στο πάει για βάσανο. Αυτό για μένα σημαίνει αυτοπροστασία,να θέλω να περνάω ΚΑΛΑ
όχι να μου τα πρήζει η καθεμιά τυχαία στη ζωή μου.Τώρα, καταλαβαίνω ότι αναμασάς παλιά γεγονότα μέσα σου, άρα δεν έχεις συμφιλιωθεί
με όσα σου έτυχαν στο διάβα σου μέχρι τώρα. Θα συμφιλιωθείς συν τω χρόνω.
Φρόντιζε τον εαυτό σου και βάλτον σε άμεση προτεραιότητα.
Και απόφευγε την αναμάσηση πραγμάτων που σε θυμώνουν δίχως τον θυμό αυτό να τον γυρνάς προς όφελός σου. Όταν θυμώνεις
και θυμώνεις αλλά νιώθεις ανήμπορη να κάνεις κάτι για να μη θυμώνεις, νομίζω πως αυτοβασανίζεσαι. Άρα,
θύμωνε ΣΩΣΤΑ. Σωστά, για μένα φυσικά, σημαίνει θυμώνω και κάνω κάτι για να μη μου συμβαίνουν πράγματα που με χαλάνε,
καταστάσεις που με φορτίζουν αναίτια, άνθρωποι που βαραίνουν την ψυχολογία μου γιατί οτιδήποτε.
Ξεφορτώσου τους μαλάκες και συνέχισε. Κάθε αρχή και δύσκολη, θα τα πας μια χαρά!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας