Results 1 to 15 of 17
Thread: ΖΗΛΕΙΑ ΚΟΥΝΕΙΑΔΑΣ Κ ΠΕΘΕΡΑΣ
-
14-04-2012, 12:27 #1
ΖΗΛΕΙΑ ΚΟΥΝΕΙΑΔΑΣ Κ ΠΕΘΕΡΑΣ
ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΠΕΘΕΡΑ Κ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΝΑ ΤΗ ΧΩΡΙΣΟΥΝ Κ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΙΤΙΟ
- 14-04-2012, 14:20 #2
καλα να χωρισουν το ζευγαρι δεν νομιζω...
καποια πραματα καλο ειναι να τα βλεπεις απο την αρχη και να τα ξεκοβεις οπως και αυτο το να μπλεκονται στα ποδια σου η πεθερα και το σοι ολοκληρο
απο την αρχη φαινονται αυτα[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
14-04-2012, 15:15 #3
Έμυ μου καμένη από το σόϊ του συζύγου είσαι;.. Από πεθερά και κουνιάδα; Το αχτύπητο δίδυμο; Όμως μήπως επέτρεψες κι εσύ με την
συμπεριφορά σου όπως λέει κι η Κέητ, να σου δημιουργήσουν προβλήματα ή ο σύζυγος τους έδωσε το δικαίωμα ν' ανακατεύονται στην
οικογένειά σου; Το αίτιο, τόπες μόνη σου είναι κυρίως η ζήλεια, για την άλλη γυναίκα, δηλ. εσένα, που τους πήρε τον κανακάρη τους!
14-04-2012, 16:51 #4
Μπορεί να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα και να σου σπάσουν τα νεύρα, αν ο σύζυγος δεν τους βάζει όρια.
14-04-2012, 19:09 #5
Ναι ,αλλά αυτό που δεν αντέχω είναι γιατί τόση κακία; φέρεσαι καλά υπάρχει αγκάθι ότι κάτι δεν έκανες καλά, βάζεις όρια; κ ποιά νομίζεις ότι είσαι ; τώρα σε ωριμότητα πια βλέπω ότι ναι φαινόντουσαν από την αρχή αλλά με τον έρωτα νομίζεις ότι θα φτιάξουν όλα,δυστυχώς βρίσκουν τρόπο κ χώνονται χειρότερα κ αναρωτιέμαι τον κανακάρη τους τι θα τον έκαναν καλόγερο; επίσης εξαρτάται από το χαρακτήρα γιατί όπως είμαι καμμένη , ο αδερφός του έβαλε χοντρά όρια κ για τη συνυφάδάμα μου δε θα ήθελε κανείς να ακούσει τι έλεγαν,πλησιάσαν όμως ξανά; ροντβάιλερ ο αδερφός του, κ τώρα με αυτά που έχουν γίνει βρήκα το μπελά μου κ για τις κόρες , τον άκουγα στο τηλ. κ μάλλον του έλεγε πόσο κακοαναθρεμένα είναι, ανάγωγα, δεν υποστηρίζουν το μπαμπά τους κ σας το ορκίζομαι είναι ακριβώς το αντίθετο, επίσης σε αυτή τη φάση θα προσπαθούσα αν ήμουν στη θέση της να σώσω την εκκλησία όχι να του λέει να τη γκρεμίσει ή να μη πάρω μέρος, ζήλεια ναι είχε πρέπει να ήταν κ προικοθήρας πεθερά τα λεφτά κ τα περιουσιακά γιαυτό δεν έδωσε τίποτα στον κανακάρη είπε ότι έχω εγώ κ τώρα μας παράτησε για Πάσχα κ πήγε να κάνει μαζί τους λόγια χίλια, απλά νιώθω ότι έχασα τα χρόνια μου απλά έχω 2 τέλεια παιδιά που τα έφτιαξα με προσπάθεια κ η αδικία με τσακίζει να ακούω ότι είναι 19 ετών όλο διαβάζουν σαν βλαμένα κ δεν έχουν γκόμενο οπότε θα γίνουν ζαβά κ θα μείνουν στο ράφι...πόσα να αντέξω κορίτσια
14-04-2012, 19:22 #6
Η ζήλια στον άνθρωπο ειναι ένας απο τους βασικούς λόγους που τον οδηγούν να κάνει πολλα και άσχημα πράγματα .
Ζηλεύουν γιατι θεωρούν την νύφη τους ως εισβολέα , δεν την βλέπουν ως μέλος της οικογένειας .
Απο την ζήλια ξεκινάνε όλα δυστυχώς ...... .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
14-04-2012, 19:23 #7
Θ' αντέξεις έμυ! Και θ' αντέξεις γιατί έχεις δύο παιδιά, που σε στηρίζουν, ενώ θα μπορούσαν νάναι με το μέρος του λεγάμενου!
Σούχω πει κι άλλη φορά, είναι πολύ ισχυροί σύμμαχοι για σένα τα κορίτσια σου, γι' αυτό ίσως και δυσανασχετούν οι άλλοι.., γιατί
δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον σου! Η ψυχολόγος σου τι λέει για όλ' αυτά;
14-04-2012, 19:45 #8
14-04-2012, 21:45 #9
Ναι μαρκελα k Lampro πρέπει κ μάλλον αυτό πάει μαζί με τον απογαλακτισμό διότι θα σας διηγηθώ κάτι μια κ μπαίνουν κ πιο νέοι άνθρωποι κ πρέπει να βλέπουν αυτά που δεν είδα ή έκανα λάθος εγώ. Το 1990 τα φτιάξαμε με τον άντρα μου επίσημα κ αργότερα παρά το γεγονός ότι είμαστε πολύ καλά κ είχαμε αποφασίσει να παντρευτούμε έμεινα έγκυος,-ο πατέρας μου δεν ήθελε το γάμο αυτό λόγω ότι δεν είχε περιουσιακά στοιχεία, είναι άλλο θέμα κ εγώ έναν άνθρωπο δεν το κρίνω από εκεί-η μητέρα μου είπε να το κρατήσετε το μωρό αφού κάποια στιγμή θα προχωρήσετε στο γάμο, εγώ μου λέει θα σε στηρίξω , ο άντρας μου κλασικά έκλαιγε κ μια γυναίκα ας έρθει στη δικιά μου θέση, ήμουν 25 κ η αδερφή του 17, όταν το είπαμε στην πεθερά μπροστά κ η αδερφή που είχε ήδη δεσμό γυρίζει άγρια κ μου λέει " να πας να κάνεις έκτρωση έχω κάνει κ εγώ"αργότερα έμαθα στα 46 όταν δεν ήθελε 4ο παιδί. Φύγαμε γιατί ο άντρας μου έμενε σπίτι μου κ παρά τις αντιρρήσεις μου με έπεισε για έκτρωση, τότε λειτουργούσε το μαιευτήριο " Αθηνών" όπου πριν την επέμβαση έκανα υπέρηχο κ ήταν δίδυμα. Μετά από ένα χρόνο το 1991 ζήτησε άμεσα γάμο πριν πιάσει το δίσεκτο το 1992 κ επειδή αρνιόμουν κ ήθελα να οργανώσω κ εγώ όσο μπορούσα αυτό που μας μαθαίνουν το " γάμο" είπε ότι μια κακή φίλη της μας έχει κάνει μάγια- πρώην γκόμενα του πεθερο'υ μου όπως έμαθα αργότερα που ήταν στο συνεργείο καθαρισμου της πολυκατοικίας μας,με τα χίλια ζόρια με έπεισαν κ αυτό για το χατήρι της μητέρας μου περισσότερο.Παντρευτηκαμε τελος του 1991 πήγαμε διακοπές Ιούλιο του 1992 κ μετά η μαμά του είπε " τ'ωρα κάνε ελεύθερα έρωτα για κανά παιδί" ,κάναμε Σεπτέμβριο νόμιζα ότι το ήθελε από ευχαρίστηση γιατί η μαμά το είπε σε εκείνον κ τσουπ έγκυος τον Οκτόβριο κ σε βλαμένο γυναικολόγο που δεν είδε ότι ήταν δίδυμα κ γω τρελλή με την καθαριότητα έκανα τα απίστευτα απλά χόντραινα λίγο παραπάνω έκανα εμετούς κ μου φαινόταν περίεργο. Η πεθερά ήρθε το ΝΟέμβριο να πιούμε καφεδάκι μόνες σπίτι κ καλά κ μου λέει "του είπα εγώ να κάνετε ελεύθερα για να πιάσετε παιδί, ευτυχώς που πήγατε κ διακοπε'ς κ ηρέμησες κ τα κατάφερες" φυσικά το ότι δεν απέβαλα θα είνα θέμα Θεού. ¨Οταν γύρισε σπίτι γίναμε μαλλιά κουβάρια, μπίλιες κ επίσης εγώ έμεινα έγκυος Σεπτέμβριο κ όχι στις διακοπές, στον 4ο είδε ο γιατρός τα δίδυμα κ μου είπε μη κουνιέσε,ξάπλα, τρέμω, βλήμα κ αυτός. Προχθές λοιπόν μου είπε ότι η καλή του αδερφή έβλεπε τα στραβά μου από την αρχή κ τον ρώτησα αν είδε ποτέ τα δικά της " ποιά λέει" τις βλακείες που έλεγε η μάνα της κ δε τη μάζευε γιατί για μέσα μου φαίνεται τώρα, το ήταν 17 ετών με 1 δεσμό κ παρωπίδες κ ότι παντρεύτηκε δίσεκτο κ εκνέυρισε τη συνυφάδα μου όταν αρραβωνιάστικε σαν τη πριγκίπισσα του Μονακό Χριστούγεννα κ η συνυφάδα μου παντρεύοταν μέσα Γενάρη αλλά της είπαν σας δώσαμε το διαμέρισμα αλλό δώρο δε μπορούμε γιατί έχουμε το κοριτσάκι μας τώρα. Η έκτρωση ήταν αμαρτία μου λέει τώρα κ εγώ λέω "αυτό που εγώ θα το κουβαλάω πάντα γιατί ήμουν χαζό ποιός θα το γιατρέψει",στις κόρες μου το είπα- η κουνιάδα μου στη πρώτη εγκυμοσύνη απέβαλε κ ξέρετε γιατί όπως λέει η πεθερά "περπατούσε μέσα στο σπίτι" ,τι να πει η ψυχίατρος,λογικό να πας από διπολική λέει η γυναίκα
14-04-2012, 23:40 #10
Κοίταξε τα παιδακια σου , αυτα ειναι η ζωη σου , δυστυχώς η κακια στον άνθρωπο πάντα θα υπάρχει και ειναι δύσκολο ένας καλός άνθρωπος να τα βάλει με κακούς .
Ξέχασε τα όσο μπορείς , κοίταξε εσένα τα παιδια σου και τον άντρα σου .
Ειναι δύσκολο αλλα έχεις ένα ένα πολυ σοβαρο λόγο να κανεις στην άκρη αυτους τους κακούς , τα παιδια σου .... .
Δεν υπαρχει τίποτε καλύτερο απο αυτο .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
14-04-2012, 23:42 #11
Αναρωτιέμαι υπαρχει άντρας που αγαπά και ζητά να κάνει έκτρωση η γυναίκα του, εστω και αν δεν είχατε παντρευτεί .
Που στο καλο ζούμε βρε παιδια , τι κόσμος ειναι αυτός ...... .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
15-04-2012, 06:28 #12
χριστος ανεστη κ χρονια πολλα!
εμυ, δν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο αυτα που ηδη ξερω...
αλλα τί καθεσαι κ ασχολεισαι τωρα με πεθερες κ κουνιαδες?
εστιασε στον ευατο σου κ προστατεψε τον!
ετσι θα μπορεσεις να στηριξεις κ τα παιδια σου.
η διπολικη ειναι δυσκολη ασθενεια.
μν επιβαρυνεις τον ευστο σου κ
προσπαθησε να βαλεις ορια, εστω κ τωρα.http://www.mazi.org.gr/
15-04-2012, 06:30 #13
http://www.mazi.org.gr/
18-04-2012, 17:32 #14
Ναι Lampros έκανε ότι είπε η μαμά του πιστεύω πως ποτέ δε μαγάπησε όλα ήταν τυχαία κ γω δεν έβλεπα κ τώρα τι άλλαξε; βρήκε δουλειά έκτός Αθηνών δηλ. μάλλον του βρήκαν οι γονείσ του με μέσον οπότε φεύγει διατροφές δε χρωστάει κατά τους δικηγόρους κ λόγω ότι δεν έχουμε δουλειά μένουμε στην πείνα, κάποιος που ήταν άντρας μου είπε ότι αφού τον πείραξε το κεράτωμα κ δεν πίστευε στη Δ.Δ. έπρεπε σαν κύριος να έχει φύγει κ να έχει πάρει διαζύγιο εδώ κ 1 χρόνο, έτσι κάνουν οι κύριοι κ ότι αυτό που μου κάνει κ βγαίνει εν γνώση μου με τη γκόμενα κ μένει εδώ λέγεται αναξιοπρέπεια κ σίγουρα όχι ανδρισμός-αλητεία σε μία άρρωστη κ 2 παιδιά που παλεύουν, μουσκεύω το βράδυ στο κλάμμα κ κάποιες στιγμές νομίζω ότι είναι δίπλα, αναίρεσε τα 20 χρόνια κ ότι έδωσα, είναι σκληροί κ εγώ όχι,ψυχούλα ....
18-04-2012, 22:54 #15