Results 1 to 5 of 5
Thread: Ενεργειακό Πεδίο
-
18-04-2012, 11:46 #1
Ενεργειακό Πεδίο
Καλημέρα σε όλους,
δεν γνωρίζω αν αυτό το φόρουμ είναι κατάλληλο για να μου λύσει την απορία μου ωστόσο μιας και τα ενεργειακά πεδία είναι αποτέλεσμα της σκέψης και της διάθεσης του ανθρώπου υποθέτω πως θα μπορέσω να πάρω κάποια απάντηση.
Διαβάζω διάφορα θέματα σχετικά με τα ενεργειακά πεδία και η απορία μου είναι αν θα μπορούσε κάποιος άνθρωπος να τα δει....εν μέρη έστω και αν υπάρχει κάποιος τρόπος θα ήθελα μια βοήθεια όσον αφορά τον εντοπισμό τους.
- 18-04-2012, 13:09 #2
Το ανθρωπινο σωμα ως μηχανη παραγει ηλεκτρομαγνητισμο...αυτο μπορει να αποτυπωθει με φωτογραφησεις οπως η kirlian αν αυτο εννοεις και αν δεν κανω εγω λαθος.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kirlian_photography
Αλλα εδω δεν μπορουμε να καταλαβουμε τον αλλον που "διαβαζουμε" απο τα γενοφασκια μας απο την γλωσσα του σωματος , θα τον καταλαβουμε απο το "ενεργειακο του πεδιο"....αν αυτο εννοεις παλι.
Προφανως δεν ειναι απλα τα πραγματα , αλλιως θα υπηρχαν και "μηχανες αληθειας" παντου κλπ κλπ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-04-2012, 14:07 #3
Δεν γνωρίζω ακριβώς γι αυτό ίσως δεν το εκφράζω και ακριβώς ώστε να γίνει αντιληπτό. Διαβάζω αρκετά βιβλία το τελευταίο διάστημα και μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον το θέμα σχετικά με τις "10 επιγνώσεις" στο οποίο αναφέρονται δυνατότητες του ανθρώπου για κατανόηση (οπτική κατανόηση) των ενεργειακών πεδίων.Μου έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη παρατήρηση γι αυτό και σκέφτηκα να πάρω και άλλες γνώμες.
18-04-2012, 17:13 #4
Ξέρω ότι η μέθοδος Σίλβα μιλα για ενεργειακά πεδία στον άνθρωπο, που πηγάζουν από τη θετική ή αρνητική ενέργεια του ανθρώπου, δλδ μέσα από τη δυναμη της σκέψης, τα οποία θεωρεί ότι μπορούν να επηρεάζουν καταστάσεις. Δεν ξέρω πόσο επιστημονικά τεκμηριωμένο είναι αυτό.
γιάννης
18-04-2012, 18:01 #5
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία