Results 181 to 195 of 207
Thread: Θύματα και θύτες
-
22-04-2012, 19:42 #181
damn γι'αυτο κι εγω οταν εχω καβλες καμια δε με ικανοποιει...
που να παω να βρω γυναικα που να καβλωνει ακομα και να θελει σεξ ρε κοριτσια, γινατε ειδος υπο εξαφανιση πλεον. :(
- 22-04-2012, 19:49 #182
22-04-2012, 19:50 #183
Καλά, με ποιόν να παίξω ξύλο;; Με τη γυμναστική γίνομαι χειρότερα. Ίσως γιατί πιστεύω ότι το μίσος και η κακία πρέπει να γυρίσουν σε αυτούς που μου το πέρασαν, και όχι σε ενέργεια δική μου! Οκ, συμφωνώ ότι το σεξ μπορεί να είναι το καλύτερο ως εκτόνωση. Μπορείς να μην κάνεις χαρακτηρισμούς όπως αγάμητη ή κακογαμημένη; Εσένα χαρακτηρίζουν πάντως, όχι εμάς. Βασικά δεν μου έτυχε μία μόνο άσχημη εμπειρία, σε σχέσεις έτυχε ο άλλος να τα χει με 2 ταυτόχρονα, ευτυχώς δεν είχα αισθήματα γι'αυτόν και σε μη σχέσεις έχει τύχει να ερωτευτώ άπειρες φορές με απογοήτευση. Οπότε πλέον είναι πείρα και όχι απλά εμπειρία. Δεν μπορώ να το ξαναρίξω στο σεξ, γιατί όπως είπα, δεν έχω ορμές! Εσύ γιατί δεν μου γεμίζεις το μάτι ότι θέλεις τις εύκολες αλλά τις δύσκολες; Για ξανασκέψου τα αυτά που λες, γιατί εγώ σε όλα τα αγόρια αυτά βλέπω, ότι πέφτουν μόνο με τις δύσκολες! Ντάξει τις εύκολες τις έχουν για ένα σεξ και τίποτα παραπάνω, και αν. Τι σχέση έχει επειδή δεν το καταλαβαίνω το ότι έχουμε χρεωκοπήσει με το να είμαστε πιο προσγειωμένες και πρόθυμες; Για το μυξοπαρθένα σχολίασα πιο πάνω. Όταν ζεις σε μία χώρα που σε μαθαίνουν έτσι, τότε μην κατηγορείς τις κοπέλες, αλλά γενικότερα την κοινωνία. Κι εγώ είχα ορμές από τα 13 και ήθελα να είχα σχέση, όμως αν το έκανα τι θα λέγανε τότε;;;
22-04-2012, 20:23 #184
Επίσης πιστεύω ότι είμαι τόοοοοοοοσο αρνητική, επειδή με έχουν προδώσει πολλοί.
22-04-2012, 20:23 #185
με το μαξιλαρι σου. αφου δε σου ρχεται με το κορμι σου ή με το κορμι καποιου αλλου, βρες καπου να ξεδωσεις.
ενταξει, πιασε το π@@τσο του αλλου (οταν σου κατσει καποιος) και ξεσκισε τον, ξεσπασε πανω του! ειναι ενας τροπος κι αυτος να νιωσεις καλυτερα...;)
λες να ειμαι ενω σου γραφω τοσα να σε βοηθησω και δεν βλεπω αρνητικα το θεμα του σεξ οπως εσυ ? ή μηπως ειμαι κακο********ς επειδη δε μου δωσε και το κωλι της η τελευταια που ειχα να το ευχαριστηθω οσο επρεπε ?
δεν χρειαζεται να εχεις και τοσα αισθηματα για να πηδηξεις καποιον. μπορει απλα να εχεις ορεξη για σεξ και να ειναι ο μονος διαθεσιμος ή αυτος που θελεις να δοκιμασεις. υπαρχουν τοσοι λογοι για να πας με καποιον, δεν ειναι αναγκαιο να ειναι μεσα σε σχεση. το σεξ ειναι αναγκη λεμε, και του αντρα και της γυναικας. η γυναικα μπορει να τη καλυψει δωρεαν διαλεγωντας καποιον απλα και μονο για να περασει την ωρα της, ο αντρας οταν δεν εχει καμια διαθεσιμη αναγκαζεται να πληρωσει στα μπουρδελα.
αυτο με τις ορμες λοιπον καταλαβαινεις οτι δεν ειναι φυσιολογικο και πρεπει να το κοιταξεις. αλλα αντι να ανοιξεις θεμα στο φορουμ να ρωτησεις "παιδια γιατι δεν εχω ορμες?" ανοιξες για να κατηγορησεις τους αντρες, λες κι αυτοι φταινε για κατι που συμβαινει στο δικο σου το κορμι. δε ξερω τι φαρμακα παιρνεις αν παιρνεις ή τι αλλο σου εχει συμβει με αποτελεσμα να καταστραφει η σεξουαλικη σου ζωη, φροντισε το ομως αν θες να προχωρησεις με καποιον.
ενταξει στειλε μου μια ευκολη με δικο της χωρο, και θα σου πει τις συνεπειες.
ποσες ευκολες ξερεις ομως στο ελλαδισταν ? ελπιζω να μη γινουν ολες σαν εσενα, να νομιζουν οτι οι αντρες γουσταρουν τις δυσκολες, γιατι τοτε θα καταστραφουμε.
νομιζω πως με αυτη σου τη προταση καταντας να προσβαλλεις και το ιδιο σου το φυλο, λες και μια που ειναι ευκολη δε μπορει να κανει σχεση...
οταν μια γυναικα το παιζει δυσκολη ή αδιαφορη και για να ενδιαφερθει πρεπει ο αντρας να της παρεχει καμποσα, να εχει αμαξι, σπιτι και δε ξερω κι εγω τι αλλο, τοτε καταλαβαινεις οτι εμεις εδω που ΔΕΝ εχουμε λεφτα, δε μπορουμε να παρεχουμε τιποτα. εγω πχ που αναγκαζομαι να μενω ακομα με τους γονεις μου, δε μπορω να φερω καμια στο σπιτι. αν ειχα τον δικο μου χωρο αλλου, θα μου ηταν ευκολοτερο να βρω καποια, τωρα ετσι χωρις να εχω καν δουλεια, ποια να με κοιταξει ?
θα λεγανε τι προχωρημενη που εισαι.
22-04-2012, 20:36 #186
22-04-2012, 20:56 #187
η εντυπωση που μου εχεις δωσει μεχρι τωρα, ειναι οτι για να κανεις σεξ με καποιον, πρεπει αυτος ο καποιος να σου ταξει τον ουρανο με τ'αστρα. οτι θα εχετε σχεση, οτι θα σε παντρευτει, οτι δε θα σε αφησει ποτε και λοιπα σαν αυτα που λεγαμε οταν ειμασταν 15χρονων. κι εγω ψαχνομαι για κατι σταθερο, αλλα ξερω οτι δεν ειναι αναγκαιο για να βρεθω απλα στο κρεβατι με καποια. αλιμονο αν παντρευομουν τη καθεμια που ηθελα απλα να πηδηξω.
δε θελουν μονο σεξ, αλλιως δε θα εκανε κανεις οικογενεια. κι οχι δεν φταινε οι αντρες επειδη η φυση τους εκανε με πουλακι να καβλωνει καθε τρεις και λιγο. αν τα ειχες με καποιον προβληματικο ο οποιος δεν του σηκωνοταν ποτε ενω εσυ ειχες ορεξη για σεξ κανονικα, τοτε θα εβλεπες τι μαρτυριο που ειναι. δε μπορω να δεχτω οτι φταιω επειδη ειμαι φυσιολογικος, δεν γινεται να κατηγορεις ολους τους αντρες επειδη λειτουργουν ακομα κανονικα.
φυσικα και το προσβαλλεις, οταν βλεπεις καποια ειναι προθυμη και συνεργασιμη με τους αντρες και τη χαρακτηριζεις ευκολη, παρομοιο με το να πεις "α τη ******* του εκατσε" σαν να ειναι κατι το αφυσικο αυτο το πραμα ή κατι κακο. μονες σας δημιουργειτε τα κομπλεξ και τους χαρακτηρισμους. το βλεπουμε και εδω που με χαρακτηριζεις μισογυνη και σεξιστη.
οχι δεν ειναι καθολου ιδια κατασταση whitecandle, γιατι ο αντρας υποτιθεται ειναι αυτος που πρεπει να προσφερει και να μπορει να παρεχει ασφαλεια στη κοπελα. οταν ομως λογο κρισης δεν εχει ουτε τον δικο του χωρο και δε μπορει να προσφερει τιποτα, τοτε καταλαβαινεις οτι καταντα αχρηστος να μη μετραει. και καπως ετσι εχει γεμισει η χωρα μοναχικους. δε ξερω κανεναν να ψαχνει κοπελα που να εχει και σπιτι και λεφτα για να της τα φαει, κατι τετοιο ειναι ανηθικο.
22-04-2012, 21:03 #188
Κενό εκτιμώ την προσπάθειά σου να βοηθήσεις, αλλά ειλικρινά κουράστηκα να απαντάω, με έχουν κουράσει απίστευτα οι σχέσεις και το σεξ και όλα αφού ο άλλος ξενερώνει με το παραμικρό ή θέλει άλλα ο ένας και άλλα ο άλλος, θα τα συζητήσω με την bloodykate, μπας και βγάλω καμμιά άκρη. Σόρυ, αλλά δεν μπορώ τις μακροσκελείς απαντήσεις, με κουράζουν ειλικρινά.
23-04-2012, 09:06 #189
Είναι απίστευτο τι κομπλεξισμούς έχει φορτώσεις τις γυναίκες η ελληνική οικογένεια και η ελληνική ορθοδοξία.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-04-2012, 11:25 #190
Δεν είναι μόνο η οικογένεια και η ορθοδοξία Rainandwind, είναι το σόι ολόκληρο και όλη η κοινωνία όπως είναι φτιαγμένη........
23-04-2012, 11:48 #191
23-04-2012, 13:02 #192
23-04-2012, 17:20 #193
23-04-2012, 17:26 #194
23-04-2012, 18:41 #195