Results 106 to 120 of 207
Thread: Θύματα και θύτες
-
20-04-2012, 18:06 #106
- 20-04-2012, 18:08 #107
20-04-2012, 18:15 #108
Καταρχάς δεν μου την πέφτουν από πριν μιλήσουμε, οπότε άκυρο. Εκτός και αν συζητάνε πρώτα για μένα πίσω από την πλάτη μου........Λοιπόν για το σεξ μην το συζητάς άλλο, άντε καλοπεράστε όλοι και αφήστε εμάς να υποφέρουμε οκ; Σου είπα, ότι δεν έχω ορμές. Οπότε πως να κάνω σεξ; Πως γίνεται από τη μία οι γυναίκες να σας βλέπουν σαν αντικείμενα ηδονής από τη μία και από την άλλη να μην θέλουν να κάνουν σεξ;
Κι εγώ μια ζωή αυτό κάνω ΚΕΝΟ, να ελέγχω τον εαυτό μου για να αρέσω στους άλλους, τέρμα όμως είπα, πάνω από όλα η δικιά μου ευτυχία και να πάνε να γαμηθούνε όλοι. Άντε πια. Που την έχουν δει οι περισσότεροι ότι είναι κάποιοι και μπορούν να πατάνε τους άλλους, είτε επειδή είναι άντρες, είτε επειδή είναι γενικά μαλάκες/μένες κτλ.
Εσύ ζεις στην κοσμάρα σου, οπότε δεν μπορώ και να σε πείσω γιατί έχω χρόνια κατάθλιψη........Σκέψου μόνο εσύ να ήσουνα γυναίκα, όχι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που βιώνουν οι περισσότερες και λες πως είναι κακιασμένες.
20-04-2012, 18:15 #109
ποιος γραφει βλακειες βρε whitecandle, διαβαζεις καθολου αυτα που λες ? τι παει να πει εξελιγμενες γυναικες ? πιο εμπειρες ή μηπως ειναι ανωτερα πλασματα εξωγηινοι ? ελεος παναγια μου με αυτα που εχουν γραφτει στο θεμα, επειδη αρνησε να δεχτεις το σεξ σαν κατι φυσιολογικο. τετοια πλυση εγκεφαλου απ'την εκκλησια πραγματικα ουτε στο κατηχητικο δεν ειχα δει...
ποια κοσμαρα μου ακριβως ? ξερεις που ζω και πως ζω ? με τους γονεις ειμαι ακομα γιατι δεν εχω δουλεια. και τραβαω κι εγω τα ιδια που τραβαει ολος ο κοσμος με τη καταπιεση, τη μοναξια, τη καταθλιψη του. αν εσυ νομιζεις οτι σου φταιει μονο το φυλο σου, πηγαινε κανε εγχειριση και γινε αντρας. να δεις μετα φτυσιμο χειροτερο που θα τρως, χωρις να το εχεις επιλεξει. και θα παρακαλας για να σου δωσουν λιγη σημασια, ειδικα σε τετοια περιοδο ασχημη με τη κριση, που ολες κοιτανε μονο πως να αρπαξουν οσα περισσοτερα μπορουν.
20-04-2012, 18:23 #110
+100000 χαχαχαχαχα!!! στην αρχή όλο γλύκες και μες την τρελή χαρά κι όταν τελικά δεν ενδίδεις, δλδ δεν ανταποκρίνεσαι στον λόγο, που ουσιαστικά πίστευουν ότι τσατάρεις, αρχίζουν ανεπεξέργαστα και στα καλά καθούμενα, θαρρείς και τους τσίμπησε κάτι.. κάπου.. να σε βρίζουν, να σε ειρωνεύονται και όπως λες πολύ σωστά αδικαιολόγητα να μην σου μιλάνε! :p
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
20-04-2012, 18:23 #111
Κατάλαβες τι είπα; Εξελιγμένες εννοώ αυτές που έχουν ξεφύγει από το πρότυπο της κατώτερης γυναίκας, και χρησιμοποιούν τους άντρες στο σεξ. Που κάνουν δηλαδή το ίδιο με τους άντρες. Όπως καταλαβαίνεις, δεν με έχει επηρεάσει η εκκλησία, αλλά οι άντρες με την συμπεριφορά τους.
Και κάτι άλλο, θέλετε να σας φέρονται σαν θεοί, αν όμως ισχύει αυτό, να φέρεστε και σαν θεοί, να μας σώζετε, να μας αγαπάτε και τέτοια αντίθετα αλλιώς δεν αξίζετε μία αν έχετε τόσες απαιτήσεις ενώ δεν κάνετε τίποτα, αντίθετα πολλές από εμάς γινόμαστε θεές για να τα καταφέρουμε όλα, παραμελώντας τον εαυτό μας!
Για την τελευταία παράγραφο σου απάντησα ήδη.
20-04-2012, 18:26 #112
Χαχαχαχαχαχα άρα μαρκέλα μου δεν είμαι η μόνη και είχα ανησυχήσει!! :) Δεν τους κάνουμε για αντικείμενα του σεξ, και ψάχνουν αλλού πορτοκαλιές, σε κάτι χαζές που τους κάθονται! Και εγώ έκανα το λάθος στην αρχή και ενέδιδα, γιατί νόμιζα ότι θα κάνω σχέση, αλλά ευτυχώς ξύπνησα και τώρα ούτε καν μπαίνω! Έχουν όμως έναν τρόπο να σε πείθουν οι αλήτες!
20-04-2012, 18:57 #113
και τι παραπανω εχουν αυτες που δεν εχεις εσυ ? πως εξελιχθηκαν, ξυπνησαν μια μερα και γιναν εμπειρες ? κι απο εκει που υποφεραν με το σεξ (οπως λες οτι κανεις κι εσυ, σαν κατωτερη γυναικα), γουσταραν να γαμιουνται τρελα ?
πραγματικα δεν ειναι λογικα αυτα που γραφεις, προσπαθω να σε βοηθησω, και με βριζεις κι απο πανω με χαρακτηρισμους που βλεπεις οτι δεν εχουν καμια υποσταση. και σεξιστη με ειπες, και μισογυνη, και οτι λεω βλακειες. αν ισχυαν, δε θα καθομουν να σε βοηθησω, θα εμπαινα να σε βρισω και θα τελειωνε εκει η κουβεντα μας.
και φαντασου τωρα αν κανεις ετσι εδω, τι συμπεριφορα θα εχεις απεναντι σε καποιον που στη πεφτει. λογικο ειναι να φευγει ο ανθρωπος με τετοιο αρνητισμο, ποιος αντεχει ?
επιμενω οτι φταιει η εκκλησια, η οποια επηρεαζει και τη κοινωνια. γιατι σε αλλες χωρες χωρις ορθοδοξια πχ να ειναι πιο ανοιχτομυαλες κι ευκολες οι γυναικες, κι εδω που τις εγινε πλυση εγκεφαλου να συμπεριφερονται τοσο ασχημα ? η εκκλησια ειναι κατα του σεξ πριν τον γαμο. ποιος μαλακας θα παντρευοταν ομως πρωτα, και μετα να δοκιμασει τη γυναικα στο κρεβατι ? κι αν απλα δε ταιριαζουν στο θεμα του σεξ ? γι'αυτο η εκκλησια ειναι παραλογη.
τελος τα περι θεϊκης συμπεριφορας και σωτηριας μου μοιαζουν αστεια και να τα σχολιασω. εχεις αντιληφθει τι συμβαινει γυρω σου, που δε μπορουμε να φροντισουμε ουτε καν τον εαυτο μας, με τετοια φτωχεια που υπαρχει ? και περιμενεις παρολαυτα να βρεις τον σουπερμαν να ερθει να σε σωσει ? θα περιμενεις για πολυυυυυυ καιρο σιγουρα, γιατι εδω τα πραγματα ολοενα και χειροτερευουν.
20-04-2012, 19:07 #114
20-04-2012, 19:17 #115
μαρκελα δεν ειναι θεμα ανασφαλειας... ειναι θεμα φετιχ :Ρ δεν θα μπω σε λεπτομεριες.. δεν ταιριαζουν ολοι στο κρεβατι
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
20-04-2012, 19:24 #116
20-04-2012, 19:30 #117
Πάλι δεν κατάλαβες καλά τι σου είπα. Δεν σου είπα ότι εξελίχθηκαν αυτές που θέλουν μόνο το σεξ, αν και δεν το αρνούμαι, αν είναι από την εκκλησία όπως λες, ίσως είναι μία εξέλιξη το να θέλουν το σεξ, όχι όμως μόνο αυτό. Δεν κάνει καλό πιστεύω. Εγώ λέω γι'αυτές που εξελίχθηκαν και χρησιμοποιούν τους άντρες σαν μηχανή του σεξ αρνητικά πάντα, όπως μας κάνουν αυτοί, το τονίζω το αρνητικά. Δεν νομίζω ότι με βοηθάς, αλλά ότι συμμετέχεις είναι ένα βήμα. :)
Μα αυτός που μου την πέφτει θα θέλει μόνο το σεξ, τι να τον κάνω έναν τέτοιον;;;
Το σεξ δεν είναι το παν ΚΕΝΟ, δηλαδή τι να ταιριάζουν στο θέμα του σεξ ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό! Αν δεν ταίριαξαν τη μία φορά, θα ταιριάξουν την επόμενη σιγά! Κάνεις λάθος, ο σούπερμαν δεν έρχεται για οικονομικούς λόγους........Αν υπάρχει, που δεν το πιστεύω με όσα έχω δει αλλά έστω αν τον βλέπω έτσι εγώ επειδή τον έχω ερωτευτεί, σίγουρα δεν θα ναι για οικονομικούς λόγους........Έλεος
20-04-2012, 19:30 #118
20-04-2012, 19:31 #119
20-04-2012, 19:32 #120