Θύματα και θύτες - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 207
    Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τζαμπα καθεσαι κι απαντας κατεβατα και με quotes, η whitecandle νομιζει πως οποιος αντρας προσπαθει να τη βοηθησει και δε συμφωνει με αυτα που λεει δειχνωντας της απλα οτι ειναι ανθρωπος κι αυτος, στρεφεται εναντιον της και ειναι σεξιστης και μισογυνης. ειναι τα προχωρημενα μυαλα των ελληνιδων που πιστευουν οτι μονο αυτες εχουν αξια, λες και ειναι απο χρυσαφι!

epic epicness εδω!!!!!! :D:D:D

μαλλον πρεπει να παει σε κανα γηροκομειο να βρει αντρα. εκει υπαρχουν πολλοι μεγαλης ηλικιας που δε τους κανει κουκου πλεον και σιγουρα δε θα θελουν να γαμησουν.
    Κενό, άστις βλακείες, συμμαζέψου. :D

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    με το να κανεις σεξ δεν γινεσαι ενα κοματι κρεας.. με την ιδια λογικη ξαναμενες γυναικες χρησιμοποιουν τους αντρες τους για να ικανοποιησουν τις αρρωστημενες ορεξεις τους.. :/
    δεν παει ετσι ρε white
    Όχι δεν είναι αυτό.........Ο καθένας όπως το βλέπει..........Οι άντρες το κάνουν γι'αυτό το λόγο που είπα, οι γυναίκες εκτός από αυτές που είναι πιο εξελιγμένες το κάνουν για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους........

Banned
    δεν εχω απολυτως κανενα υφακι, δε θελω να σου κανω επιθεση, θα χρησιμοποιουσα χειροτερους χαρακτηρισμους αν ηταν για να σε προσβαλλω. απλα κουβεντα κανουμε, προσπαθω να σε βοηθησω να δεις τι βγαζεις προς τα εξω και δε στη πεφτουν.
    εσυ μπορει να νομιζεις οτι προσφερεις και με τη παρουσια σου. εγω βλεπω οτι οχι μονο δε προσφερεις, αλλα απαιτεις κι ολας να σε αγαπησουν ΧΩΡΙΣ να δινεις στον αλλον κατι φυσιολογικο. ποιος αντρας θα σου ερθει χωρις να θελει το σεξ καθολου ? ειπαμε οτι ειναι ανθρωπινη αναγκη ενω εσυ το βλεπεις αρνητικα σαν να κανεις κατι το κακο (οπως σου εμαθε η εκκλησια). μπορει οπως λες να μη το χρειαζεσαι, ρωτα ομως και τον αλλον. εκτος αν δε ψαχνεις κατι normal αλλα κανα πουρο, οποτε τραβα σε κανα γηροκομειο οπως ειπα, οχι στο φεησμπουκ. το φεησμπουκ ειναι για τη νεολαια περισσοτερο, ανθρωπους φυσιολογικους. οπως και οι περισσοτεροι εκει εξω.
    κι οχι δε σας βλεπουμε σαν αντικειμενα μονο, μπορω κι εγω να σου γραψω οτι συμβαινει το αντιθετο, οι γυναικες βλεπουν εμας σαν αντικειμενα ηδονης, γι'αυτο πανε και με μαυρους που και καλα την εχουν μεγαλυτερη (χωρις αυτο να σημαινει οτι θα εχουν σιγουρο οργασμο).
    τελος ξαναλεω ολοι εχουμε προβληματα, κι εμενα εδω αμα κατσεις και ψαξεις τοσα ποστς μου θα δεις οτι μου λενε πως βγαζω ξυνιλα και κακια χωρις λογο. προσπαθω να το ελεγχω ομως, και να γινω πιο ευχαριστος, οσο κι αν μου ειναι δυσκολο.
    χρονια καταθλιψη λογο φυλου δεν υπαρχει. τραβα αλλαξε το φυλο σου αν υποφερεις επειδη εισαι γυναικα.

πεστα ρε BloodyKate γαμωτο, που με κανει να σιχαινομαι τις ελληνιδες ακομα περισσοτερο με τετοια συμπεριφορα λες και εχει απεναντι της κανα ζωο...:(
    Καταρχάς δεν μου την πέφτουν από πριν μιλήσουμε, οπότε άκυρο. Εκτός και αν συζητάνε πρώτα για μένα πίσω από την πλάτη μου........Λοιπόν για το σεξ μην το συζητάς άλλο, άντε καλοπεράστε όλοι και αφήστε εμάς να υποφέρουμε οκ; Σου είπα, ότι δεν έχω ορμές. Οπότε πως να κάνω σεξ; Πως γίνεται από τη μία οι γυναίκες να σας βλέπουν σαν αντικείμενα ηδονής από τη μία και από την άλλη να μην θέλουν να κάνουν σεξ;
    Κι εγώ μια ζωή αυτό κάνω ΚΕΝΟ, να ελέγχω τον εαυτό μου για να αρέσω στους άλλους, τέρμα όμως είπα, πάνω από όλα η δικιά μου ευτυχία και να πάνε να γαμηθούνε όλοι. Άντε πια. Που την έχουν δει οι περισσότεροι ότι είναι κάποιοι και μπορούν να πατάνε τους άλλους, είτε επειδή είναι άντρες, είτε επειδή είναι γενικά μαλάκες/μένες κτλ.
    Εσύ ζεις στην κοσμάρα σου, οπότε δεν μπορώ και να σε πείσω γιατί έχω χρόνια κατάθλιψη........Σκέψου μόνο εσύ να ήσουνα γυναίκα, όχι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που βιώνουν οι περισσότερες και λες πως είναι κακιασμένες.

Banned
    ποιος γραφει βλακειες βρε whitecandle, διαβαζεις καθολου αυτα που λες ? τι παει να πει εξελιγμενες γυναικες ? πιο εμπειρες ή μηπως ειναι ανωτερα πλασματα εξωγηινοι ? ελεος παναγια μου με αυτα που εχουν γραφτει στο θεμα, επειδη αρνησε να δεχτεις το σεξ σαν κατι φυσιολογικο. τετοια πλυση εγκεφαλου απ'την εκκλησια πραγματικα ουτε στο κατηχητικο δεν ειχα δει...

Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Εσύ ζεις στην κοσμάρα σου, οπότε δεν μπορώ και να σε πείσω γιατί έχω χρόνια κατάθλιψη........
    ποια κοσμαρα μου ακριβως ? ξερεις που ζω και πως ζω ? με τους γονεις ειμαι ακομα γιατι δεν εχω δουλεια. και τραβαω κι εγω τα ιδια που τραβαει ολος ο κοσμος με τη καταπιεση, τη μοναξια, τη καταθλιψη του. αν εσυ νομιζεις οτι σου φταιει μονο το φυλο σου, πηγαινε κανε εγχειριση και γινε αντρας. να δεις μετα φτυσιμο χειροτερο που θα τρως, χωρις να το εχεις επιλεξει. και θα παρακαλας για να σου δωσουν λιγη σημασια, ειδικα σε τετοια περιοδο ασχημη με τη κριση, που ολες κοιτανε μονο πως να αρπαξουν οσα περισσοτερα μπορουν.

Senior Member
    ... όταν μπαίνω σε ένα τσατ να μιλήσω και μου μιλάνε πρώτοι, στο τέλος καταλήγουμε να μην μου μιλάνε επειδή είναι μαλάκες και ψάχναν άλλα πράγματα δλδ να γαμήσουν.Ναι όποιος θέλει να γαμήσει δεν ξέρει τι του γίνεται. Βλέπει την γυναίκα σαν ένα αντικείμενο ή ένα κομμάτι κρέας όπως θες πες το και της φέρεται αναλόγως. Δεν σέβεσαι την άλλη με το να θες να τη γαμήσεις πίστεψέ με, ούτε είσαι αληθινός. Απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται..
    +100000 χαχαχαχαχα!!! στην αρχή όλο γλύκες και μες την τρελή χαρά κι όταν τελικά δεν ενδίδεις, δλδ δεν ανταποκρίνεσαι στον λόγο, που ουσιαστικά πίστευουν ότι τσατάρεις, αρχίζουν ανεπεξέργαστα και στα καλά καθούμενα, θαρρείς και τους τσίμπησε κάτι.. κάπου.. να σε βρίζουν, να σε ειρωνεύονται και όπως λες πολύ σωστά αδικαιολόγητα να μην σου μιλάνε! :p
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    ποιος γραφει βλακειες βρε whitecandle, διαβαζεις καθολου αυτα που λες ? τι παει να πει εξελιγμενες γυναικες ? πιο εμπειρες ή μηπως ειναι ανωτερα πλασματα εξωγηινοι ? ελεος παναγια μου με αυτα που εχουν γραφτει στο θεμα, επειδη αρνησε να δεχτεις το σεξ σαν κατι φυσιολογικο. τετοια πλυση εγκεφαλου απ'την εκκλησια πραγματικα ουτε στο κατηχητικο δεν ειχα δει...

ποια κοσμαρα μου ακριβως ? ξερεις που ζω και πως ζω ? με τους γονεις ειμαι ακομα γιατι δεν εχω δουλεια. και τραβαω κι εγω τα ιδια που τραβαει ολος ο κοσμος με τη καταπιεση, τη μοναξια, τη καταθλιψη του. αν εσυ νομιζεις οτι σου φταιει μονο το φυλο σου, πηγαινε κανε εγχειριση και γινε αντρας. να δεις μετα φτυσιμο χειροτερο που θα τρως, χωρις να το εχεις επιλεξει. και θα παρακαλας για να σου δωσουν λιγη σημασια, ειδικα σε τετοια περιοδο ασχημη με τη κριση, που ολες κοιτανε μονο πως να αρπαξουν οσα περισσοτερα μπορουν.
    Κατάλαβες τι είπα; Εξελιγμένες εννοώ αυτές που έχουν ξεφύγει από το πρότυπο της κατώτερης γυναίκας, και χρησιμοποιούν τους άντρες στο σεξ. Που κάνουν δηλαδή το ίδιο με τους άντρες. Όπως καταλαβαίνεις, δεν με έχει επηρεάσει η εκκλησία, αλλά οι άντρες με την συμπεριφορά τους.
    Και κάτι άλλο, θέλετε να σας φέρονται σαν θεοί, αν όμως ισχύει αυτό, να φέρεστε και σαν θεοί, να μας σώζετε, να μας αγαπάτε και τέτοια αντίθετα αλλιώς δεν αξίζετε μία αν έχετε τόσες απαιτήσεις ενώ δεν κάνετε τίποτα, αντίθετα πολλές από εμάς γινόμαστε θεές για να τα καταφέρουμε όλα, παραμελώντας τον εαυτό μας!
    Για την τελευταία παράγραφο σου απάντησα ήδη.

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    +100000 χαχαχαχαχα!!! στην αρχή όλο γλύκες και μες την τρελή χαρά κι όταν τελικά δεν ενδίδεις, δλδ δεν ανταποκρίνεσαι στον λόγο, που ουσιαστικά πίστευουν ότι τσατάρεις, αρχίζουν ανεπεξέργαστα και στα καλά καθούμενα, θαρρείς και τους τσίμπησε κάτι.. κάπου.. να σε βρίζουν, να σε ειρωνεύονται και όπως λες πολύ σωστά αδικαιολόγητα να μην σου μιλάνε! :p
    Χαχαχαχαχαχα άρα μαρκέλα μου δεν είμαι η μόνη και είχα ανησυχήσει!! :) Δεν τους κάνουμε για αντικείμενα του σεξ, και ψάχνουν αλλού πορτοκαλιές, σε κάτι χαζές που τους κάθονται! Και εγώ έκανα το λάθος στην αρχή και ενέδιδα, γιατί νόμιζα ότι θα κάνω σχέση, αλλά ευτυχώς ξύπνησα και τώρα ούτε καν μπαίνω! Έχουν όμως έναν τρόπο να σε πείθουν οι αλήτες!

Banned
    Κατάλαβες τι είπα; Εξελιγμένες εννοώ αυτές που έχουν ξεφύγει από το πρότυπο της κατώτερης γυναίκας, και χρησιμοποιούν τους άντρες στο σεξ. Που κάνουν δηλαδή το ίδιο με τους άντρες. Όπως καταλαβαίνεις, δεν με έχει επηρεάσει η εκκλησία, αλλά οι άντρες με την συμπεριφορά τους.
    Και κάτι άλλο, θέλετε να σας φέρονται σαν θεοί, αν όμως ισχύει αυτό, να φέρεστε και σαν θεοί, να μας σώζετε, να μας αγαπάτε και τέτοια αντίθετα αλλιώς δεν αξίζετε μία αν έχετε τόσες απαιτήσεις ενώ δεν κάνετε τίποτα, αντίθετα πολλές από εμάς γινόμαστε θεές για να τα καταφέρουμε όλα, παραμελώντας τον εαυτό μας!
    Για την τελευταία παράγραφο σου απάντησα ήδη.
    και τι παραπανω εχουν αυτες που δεν εχεις εσυ ? πως εξελιχθηκαν, ξυπνησαν μια μερα και γιναν εμπειρες ? κι απο εκει που υποφεραν με το σεξ (οπως λες οτι κανεις κι εσυ, σαν κατωτερη γυναικα), γουσταραν να γαμιουνται τρελα ?

πραγματικα δεν ειναι λογικα αυτα που γραφεις, προσπαθω να σε βοηθησω, και με βριζεις κι απο πανω με χαρακτηρισμους που βλεπεις οτι δεν εχουν καμια υποσταση. και σεξιστη με ειπες, και μισογυνη, και οτι λεω βλακειες. αν ισχυαν, δε θα καθομουν να σε βοηθησω, θα εμπαινα να σε βρισω και θα τελειωνε εκει η κουβεντα μας.

και φαντασου τωρα αν κανεις ετσι εδω, τι συμπεριφορα θα εχεις απεναντι σε καποιον που στη πεφτει. λογικο ειναι να φευγει ο ανθρωπος με τετοιο αρνητισμο, ποιος αντεχει ?

επιμενω οτι φταιει η εκκλησια, η οποια επηρεαζει και τη κοινωνια. γιατι σε αλλες χωρες χωρις ορθοδοξια πχ να ειναι πιο ανοιχτομυαλες κι ευκολες οι γυναικες, κι εδω που τις εγινε πλυση εγκεφαλου να συμπεριφερονται τοσο ασχημα ? η εκκλησια ειναι κατα του σεξ πριν τον γαμο. ποιος μαλακας θα παντρευοταν ομως πρωτα, και μετα να δοκιμασει τη γυναικα στο κρεβατι ? κι αν απλα δε ταιριαζουν στο θεμα του σεξ ? γι'αυτο η εκκλησια ειναι παραλογη.

τελος τα περι θεϊκης συμπεριφορας και σωτηριας μου μοιαζουν αστεια και να τα σχολιασω. εχεις αντιληφθει τι συμβαινει γυρω σου, που δε μπορουμε να φροντισουμε ουτε καν τον εαυτο μας, με τετοια φτωχεια που υπαρχει ? και περιμενεις παρολαυτα να βρεις τον σουπερμαν να ερθει να σε σωσει ? θα περιμενεις για πολυυυυυυ καιρο σιγουρα, γιατι εδω τα πραγματα ολοενα και χειροτερευουν.

Senior Member
    ..ποιος μαλακας θα παντρευοταν ομως πρωτα, και μετα να δοκιμασει τη γυναικα στο κρεβατι ? κι αν απλα δε ταιριαζουν στο θεμα του σεξ ? γι'αυτο η εκκλησια ειναι παραλογη...
    ΚΕΝΟ λάθος στάχει περάσει η κενονία λολ!! και τί είναι να τη δοκιμάσει δλδ; τόχασες το παιχνίδι εδώ!
    και βέβαια αν δεν είν' ανασφαλής πρώτα θα την παντρευτεί και μετά θα δοκιμαστούνε...
    ποιός είσαι συ δλδ, πούχεις το προνόμιο της δοκιμής; χαχαχαχα

Senior Member
    μαρκελα δεν ειναι θεμα ανασφαλειας... ειναι θεμα φετιχ :Ρ δεν θα μπω σε λεπτομεριες.. δεν ταιριαζουν ολοι στο κρεβατι
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    μαρκελα δεν ειναι θεμα ανασφαλειας... ειναι θεμα φετιχ :Ρ δεν θα μπω σε λεπτομεριες.. δεν ταιριαζουν ολοι στο κρεβατι
    Κέητ ας πούμε ότι ισχύει αυτό που λες.., γιατί δηλ. νάναι προνόμιο του άνδρα να δοκιμάζει; τάδες ότι πάλι μας μειώνουν;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    και τι παραπανω εχουν αυτες που δεν εχεις εσυ ? πως εξελιχθηκαν, ξυπνησαν μια μερα και γιναν εμπειρες ? κι απο εκει που υποφεραν με το σεξ (οπως λες οτι κανεις κι εσυ, σαν κατωτερη γυναικα), γουσταραν να γαμιουνται τρελα ?

πραγματικα δεν ειναι λογικα αυτα που γραφεις, προσπαθω να σε βοηθησω, και με βριζεις κι απο πανω με χαρακτηρισμους που βλεπεις οτι δεν εχουν καμια υποσταση. και σεξιστη με ειπες, και μισογυνη, και οτι λεω βλακειες. αν ισχυαν, δε θα καθομουν να σε βοηθησω, θα εμπαινα να σε βρισω και θα τελειωνε εκει η κουβεντα μας.

και φαντασου τωρα αν κανεις ετσι εδω, τι συμπεριφορα θα εχεις απεναντι σε καποιον που στη πεφτει. λογικο ειναι να φευγει ο ανθρωπος με τετοιο αρνητισμο, ποιος αντεχει ?

επιμενω οτι φταιει η εκκλησια, η οποια επηρεαζει και τη κοινωνια. γιατι σε αλλες χωρες χωρις ορθοδοξια πχ να ειναι πιο ανοιχτομυαλες κι ευκολες οι γυναικες, κι εδω που τις εγινε πλυση εγκεφαλου να συμπεριφερονται τοσο ασχημα ? η εκκλησια ειναι κατα του σεξ πριν τον γαμο. ποιος μαλακας θα παντρευοταν ομως πρωτα, και μετα να δοκιμασει τη γυναικα στο κρεβατι ? κι αν απλα δε ταιριαζουν στο θεμα του σεξ ? γι'αυτο η εκκλησια ειναι παραλογη.

τελος τα περι θεϊκης συμπεριφορας και σωτηριας μου μοιαζουν αστεια και να τα σχολιασω. εχεις αντιληφθει τι συμβαινει γυρω σου, που δε μπορουμε να φροντισουμε ουτε καν τον εαυτο μας, με τετοια φτωχεια που υπαρχει ? και περιμενεις παρολαυτα να βρεις τον σουπερμαν να ερθει να σε σωσει ? θα περιμενεις για πολυυυυυυ καιρο σιγουρα, γιατι εδω τα πραγματα ολοενα και χειροτερευουν.
    Πάλι δεν κατάλαβες καλά τι σου είπα. Δεν σου είπα ότι εξελίχθηκαν αυτές που θέλουν μόνο το σεξ, αν και δεν το αρνούμαι, αν είναι από την εκκλησία όπως λες, ίσως είναι μία εξέλιξη το να θέλουν το σεξ, όχι όμως μόνο αυτό. Δεν κάνει καλό πιστεύω. Εγώ λέω γι'αυτές που εξελίχθηκαν και χρησιμοποιούν τους άντρες σαν μηχανή του σεξ αρνητικά πάντα, όπως μας κάνουν αυτοί, το τονίζω το αρνητικά. Δεν νομίζω ότι με βοηθάς, αλλά ότι συμμετέχεις είναι ένα βήμα. :)
    Μα αυτός που μου την πέφτει θα θέλει μόνο το σεξ, τι να τον κάνω έναν τέτοιον;;;
    Το σεξ δεν είναι το παν ΚΕΝΟ, δηλαδή τι να ταιριάζουν στο θέμα του σεξ ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό! Αν δεν ταίριαξαν τη μία φορά, θα ταιριάξουν την επόμενη σιγά! Κάνεις λάθος, ο σούπερμαν δεν έρχεται για οικονομικούς λόγους........Αν υπάρχει, που δεν το πιστεύω με όσα έχω δει αλλά έστω αν τον βλέπω έτσι εγώ επειδή τον έχω ερωτευτεί, σίγουρα δεν θα ναι για οικονομικούς λόγους........Έλεος

Senior Member
    Κέητ ας πούμε ότι ισχύει αυτό που λες.., γιατί δηλ. νάναι προνόμιο του άνδρα να δοκιμάζει; τάδες ότι πάλι μας μειώνουν;
    μα τι λες? παλι μειον διαβαζω λολ!
    οσο δοκιμαζει ενας αντρας τοσο δοκιμαζει και μια γυναικα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    ΚΕΝΟ λάθος στάχει περάσει η κενονία λολ!! και τί είναι να τη δοκιμάσει δλδ; τόχασες το παιχνίδι εδώ!
    και βέβαια αν δεν είν' ανασφαλής πρώτα θα την παντρευτεί και μετά θα δοκιμαστούνε...
    ποιός είσαι συ δλδ, πούχεις το προνόμιο της δοκιμής; χαχαχαχα
    Μαρκέλα αν δεν ειρωνεύεσαι τα λες πολύ ωραία, συμφωνώ, και διαφωνώ πιο κάτω με την bloodykate, αυτά είναι μαλακίες των αντρών.........

Banned
    μα τι λες? παλι μειον διαβαζω λολ!
    οσο δοκιμαζει ενας αντρας τοσο δοκιμαζει και μια γυναικα
    Αυτό είναι, πρέπει να καταλάβουμε την αξία μας και στο σεξ δεν λέω να απελευθερωθούμε, αλλά μόνο αν δεν μας βλέπουν σαν μηχανή του σεξ.......Αλλιώς το βλεπα κι εγώ όπως η μαρκέλα......

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast