Θύματα και θύτες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 207
    Banned
    Κοίταξε να δεις. Εγώ δεν έχω καμμία σχέση (με αγόρι), πόσο μάλλον να μαι παντρεμένη και με κουνιάδα και πεθερά, αλλά τα σκέφτομαι και με ρίχνουν! Πήρα αφορμή από ένα άλλο θέμα όπως είδες και το έγραψα. Το θέμα είναι ότι πιστεύω κι εγώ ότι είμαι κατώτερη από μικρό παιδί και έχω εγκλωβιστεί σε αυτό το πράγμα χωρίς να μπορώ να ξεφύγω. Προσπάθησα κι εδώ αλλά είδα την αδιαφορία, εκτός από κανα δυο, όπως κι εσένα. Οπότε θάφτηκε πάλι και ένιωσα πάλι άσχημα. Αυτοί που λες ότι είναι όπως είναι, το κάνουν ίσως για να ικανοποιήσουν τις μανάδες τους και τις αδερφές τους. Αν το κάνουν απλώς επειδή τους αρέσει να είναι ανώτεροι, ότι και να πεις είναι λίγο!!!!!! Δεν έχω καταλάβει. Έχω μπερδευτεί πολύ και είμαι σε έναν λαβύρινθο όπως μου είπε και μια κοπέλα.

Banned
    Σίγουρα δεν υπάρχουν ήρωες να σε οδηγήσουν στον παράδεισο...
    Δεν αντιλάγω...
    Αυτό που λες ότι η γυναίκα γταίει που το επιτρέπει, δε μπορείς να το πεις για όλες τις γυναίκες επειδή το έχεις παρατηρήσει σε κάποιες...
    Είναι σα να μου λες να σκοτώσει ένα παιδί τη μάνα του...δε σημαίνει ότι όλα τα παιδιά σκοτώνουν τις μάνες τους...

Για τον BloodyKate πάει αυτό

Banned
    Συγγνώμη αλλά αν η γυναίκα υποθέσουμε ότι έχει έναν άντρα μετά από πολύ ψάξιμο και 2-3 φίλους μετά από πολύ κόπο, θα ρισκάρει να τους χάσει μόνο και μόνο για να είναι φεμινίστρια; Και μετά να υποφέρει πάλι μόνη της;

Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Συγγνώμη αλλά αν η γυναίκα υποθέσουμε ότι έχει έναν άντρα μετά από πολύ ψάξιμο και 2-3 φίλους μετά από πολύ κόπο, θα ρισκάρει να τους χάσει μόνο και μόνο για να είναι φεμινίστρια; Και μετά να υποφέρει πάλι μόνη της;
    Καταρχήν αυτό πες το στο BloodyKate γιατί θυμάσαι τι είπε και εγώ σε αυτόν το είπα όχι σε εσένα...
    Ναι σε καταλαβαίνω η μοναξιά είναι πολύ μεγάλο...
    Σκέψου ότι και εγώ είχα κάποτε φίλους και μετά τσακωθήκαμε, δεν ήθελα ούτε να τους μιλάω και τη μια μέρα δεν τους μίλαγα, την άλλη που ήμουν μόνος τους μίλαγα...
    Είναι ορισμένες περιπτώσεις που δε μπορείς να αντισταθείς

Senior Member
    Quote Originally Posted by STORM LORD View Post
    Σίγουρα δεν υπάρχουν ήρωες να σε οδηγήσουν στον παράδεισο...
    Δεν αντιλάγω...
    Αυτό που λες ότι η γυναίκα γταίει που το επιτρέπει, δε μπορείς να το πεις για όλες τις γυναίκες επειδή το έχεις παρατηρήσει σε κάποιες...
    Είναι σα να μου λες να σκοτώσει ένα παιδί τη μάνα του...δε σημαίνει ότι όλα τα παιδιά σκοτώνουν τις μάνες τους...

Για τον BloodyKate πάει αυτό
    καμια σχεση το παραδειγμα σου με την πραγματικοτητα... τελος παντων οπως ειπε και καποιος οτι δεν λυνεται κοβεται. Αν εχεις ανθρωπους γυρω σου που δεν σε εκτιμάνε πολυ απλα τους βγαζεις απο τη ζωη σου αλλα δεν μπορει ολοι να θεωρουν τις γυναικες κατωτερες!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by STORM LORD View Post
    Καταρχήν αυτό πες το στο BloodyKate γιατί θυμάσαι τι είπε και εγώ σε αυτόν το είπα όχι σε εσένα...
    Ναι σε καταλαβαίνω η μοναξιά είναι πολύ μεγάλο...
    Σκέψου ότι και εγώ είχα κάποτε φίλους και μετά τσακωθήκαμε, δεν ήθελα ούτε να τους μιλάω και τη μια μέρα δεν τους μίλαγα, την άλλη που ήμουν μόνος τους μίλαγα...
    Είναι ορισμένες περιπτώσεις που δε μπορείς να αντισταθείς
    Και άντε τώρα να αντισταθείς σε όλο το κύκλο σου. Σε αυτήν το είπα κι εγώ και όχι σε σένα.

Banned
    Προς whitecandle

Εγώ νόμιζα ότι σε μένα το είπες...

Προς BloodyKate

Θέλω να πω ότι το ότι είδες κάποιες γυναίκες και έβγαλες συμπέρασμα ότι αυτές φταίνε που το επιτρέπουν, δε σημαίνει ότι είναι κανόνας για όλες...
    Αυτό θέλω να σου πω με το παράδειγμα μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    που κολλαει ο φεμινισμος? πως μπορεις να χασεις τους φιλους σου απο το φεμινισμο?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    που κολλαει ο φεμινισμος? πως μπορεις να χασεις τους φιλους σου απο το φεμινισμο?

Θέλει να πει ότι δε μπορεί να ρισκάρει να είναι μόνη της αν ξεγράψει αυτούς που τη θεωρούν κατώτερη...
    Της είπα παρόμοια περίπτωση μου που δε μπορώ να ξεγράψω κάποιους φίλους μου και να είμαι μόνος μου τι δεν καταλαβαίνεις?

Senior Member
    και παλι ο φεμινισμος δεν κολλαει καπου..
    τελος παντων... δεν εχει νοημα να εξαρτασαι απο ατομα που δεν αγαπας

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Πως δεν κολλάει όταν εσύ θέλεις να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου και αυτοί δεν σε αφήνουν και είναι ή εσύ ή αυτοί;

Senior Member
    παντα υπαρχει τροπος... Δεν χρειαζεται να κανεις εχθρους για να διεκδικισεις τα δικαιοματα σου

Banned
    παλιοτερα ισως πιστευα κι εγω το αντιθετο, οτι τα παντα ολα ειναι υπερ των γυναικων, κι οτι οι αντρες εχουν καταντησει θυματα, μουνοδουλοι. αλλα αυτο ειναι απλα και λογο μοναξιας, που καταντας να μισεις το αλλο φυλο, επειδη δε σε κοιταζει, δε σου δινει σημασια. στη πραγματικοτητα δεν υπαρχουν θυματα και θυτες. ειδικα εν ετοι 2012. απλα ειναι καποιοι ρολοι που εχουν επιλεχθει, κι οταν δεν αρεσουν σε καποια, τους αλλαζει. αν πχ δε γουσταρεις να γινεις καλη συζηγος και μανουλα, κοιτας την εργασια σου να γινεις καριεριστρια. γι'αυτο εγινε και η υποτιθεμενη ανεξαρτησια σας. δε γουσταρουν οι γυναικες να εξαρτιουνται απ'τον αντρα τους ? fine, βγαινουν να δουλεψουν, κι ας τις εκμεταλευονται τα αφεντικα, τουλαχιστον βρισκουν ευκολοτερα εργασια και λογο εμφανισης. εναν αντρα δε προκειται ουτε σε καφετερια να τον επιλεξουν γι'αυτο, οποτε παλι υπερ σας ειναι. και δε τις βλεπω μονο πιο ανασφαλεις, γενικοτερα πιστευω οι γυναικες ειναι πιο ευαισθητες, κι ετσι ειναι οι πρωτες που επηρεαζονται και στην κοινωνια, το βλεπουμε αφου οι ιδιες νοιαζονται περισσοτερο να γινουν αποδεκτες, να ακολουθησουν τη μοδα, να φανουν να κανουν να ρανουν. ο αντρας μπορει να ειναι πιο χαλαρος και αδιαφορος, δεν εχει την ανησυχια εξαλλου να κανει παιδια γρηγορα μην τον φανε τα χρονια και δε μπορει μετα. βεβαια πλεον ουτε αυτο συμβαινει τοσο σε σας, γιατι εδω πασχουμε απο υπογεννητικοτητα, και ειναι φυσιολογικο αφου δεν υπαρχουν λεφτα να φροντισουμε ουτε τον εαυτο μας. κι αν νιωθεις κατωτερο ον απλα και λογο μυϊκης δυναμης, τοτε θα επρεπε να ξερεις πως ισοβαθμιζει αυτο με το μυαλο της γυναικας, την πρακτικοτητα κι εξυπναδα της, αλλα και την εμφανιση της οπως εγραψα και πανω, που μπορει να κανει τον αντρα σκυλακι της οτι θελει κυριολεκτικα, και παραπερα που μπορει να εχει περισσοτερες επιλογες. εσεις εχετε το μαχαιρι, εσεις και το καρπουζι. αν δε το εχεις αντιληφθει αυτο να το εκμεταλευτεις με την εμφανιση και τη συμπεριφορα σου, τοτε λογικο ειναι να νιωθεις μειονεκτικα.

Banned
    Κενό λες ότι τώρα πια πιστεύεις ότι οι γυναίκες είναι ίσες αλλά πάλι δείχνεις ότι είναι ανώτερες ενώ δεν είναι. Τεσπα, ίσως εμένα είναι και άλλο θέμα στη μέση, με κοροιδεύανε όταν ήμουν μικρή.

Η γλυκήτητα στο χαρακτήρα είναι αυτό που τη διαφοροποιεί από τον άντρα. Η γυναίκα δεν πατά επί πτωμάτων για να προχωρήσει. Τη διακρίνει παραπάνω ειλικρίνεια από τον άντρα, ενώ το ύφος της δεν της επιτρέπει να κρύβει εύκολα αυτα που νοιώθει. Η εξαπάτηση και η βλάβη ανθρώπου από άνθρωπο είναι σχεδόν αποκλειστικό γνώρισμα του άντρα. Όμως η γυναίκα παρασύρεται πιο εύκολα ιδίως όταν της προκαλείται συναίσθημα και ενθουσιασμός. Είναι συνήθως θύμα εκμετάλλευσης στη ζωη (πχ μισθος) και όχι εξαπάτησης.
    γιάννης

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast