Θύματα και θύτες - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 207
    Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ξερεις πολυ καλα πως μεγαλωσα...
    το οτι ειμαι μικρη δεν σημαινει κατι.
    για την προσβολη δεν χρειαζεται παραπανω κουβεντα :)
    λιγο πιο ζεστα δες το θεμα με τους αντρες δεν σου λεω να ανοιγεσαι σε καθε καρυδιας καρυδι αλλα ρε φιλη δες το με αλλο ματι ;)
    Ναι αλλά στο θέμα σεξ είσαι πολύ απελευθερωμένη. Οπότε είναι ο τρόπος που μεγάλωσες. Για την προσβολή οκ, μου είπες ότι έκανες πλάκα, οπότε σε συγχωρώ. :P
    Τώρα να πάρω ζεστά το θέμα με τους άντρες, αφού με έχουν πληγώσει πολύ και επιπλέον δεν θέλω σεξ, πως να το πάρω πιο ζεστά;

Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    ΚΕΝΟ ξέρεις πως είναι να σε λένε *******; Μαζί με το τρελή, είναι η χειρότερη βρισιά, δεν σε υπολογίζουν καθόλου μετά! Σε πατάνε. Αλλά το θέμα δεν είναι να φτάσουμε στο άλλο άκρο όλο σεξ, ακόμα και αν μπορούσα! Πάμε παρακάτω τώρα. Εξέλιξη είναι όπως σου είπα στο τέλος, κατέληξα. Αφού είναι όλοι άνθρωποι και έχουν αισθήματα, τότε γιατί είναι αποφασισμένοι από την αρχή ότι θέλουν μόνο σεξ και δεν δένονται με το σεξ;;;;
    Κι εγώ έχει τύχει να ονειρευτώ ότι θέλω και δεύτερο και τρίτο γύρο με κάποιον όμως που είμαι ερωτευμένη, αλλά από αυτόν δεν είδα ανταπόκριση οπότε........
    σωπα βρε whitecandle που ειναι και η χειροτερη βρισια, αλλες ερεθιζονται αμα τις λενε ετσι μαζι με οποιο αλλο προστυχολογο. μου ειχε τυχει στο παρελθον κοπελα πρωην που ηθελε να την λεω ******* μου.
    και δεν ειναι το ιδιο με το να σε πουνε ανικανο, αχρηστο και να σου αλλαξουν τη σεξουαλικη σου κατευθηνση, οπως κανουν στους αντρες οταν εχουν μια αποτυχια. τοτε τους πατανε ακομα χειροτερα, δε τους φτανει η αποτυχια τους, να εχουν και τους χαρακτηρισμους του κοσμου, πανε για φουντο μετα.
    για κατσε και συγκρινε τα λοιπον, να δεις ποιο κανει μεγαλυτερη ζημια στη ψυχουλα. εσυ το παιρνεις σαν να ηρθε το τελος του κοσμου, ενω ειναι απλα μια λεξη.
    τελος ποιος σου ειπε οτι δεν δενονται οι ανθρωποι με το σεξ ? ακομα και one night stand να πας να κανεις με καποιον, και ταιριαζετε και το κανετε καλα, τοτε μπορει να υπαρξει και συνεχεια. υπαρχουν και τα λεγομενα fuckbuddies, οπως και οι ελευθερες σχεσεις που ειναι απλα για να καλυπτουν και οι δυο τις αναγκες τους και τπτ παραπανω.
    δε καταλαβαινω γιατι πρεπει απ'το ξεκινημα να μοιραζεις ακυρα στο κοσμο ενω δε τους εχεις γνωρισει καν.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σωπα βρε whitecandle που ειναι και η χειροτερη βρισια, αλλες ερεθιζονται αμα τις λενε ετσι μαζι με οποιο αλλο προστυχολογο. μου ειχε τυχει στο παρελθον κοπελα πρωην που ηθελε να την λεω ******* μου.
    και δεν ειναι το ιδιο με το να σε πουνε ανικανο, αχρηστο και να σου αλλαξουν τη σεξουαλικη σου κατευθηνση, οπως κανουν στους αντρες οταν εχουν μια αποτυχια. τοτε τους πατανε ακομα χειροτερα, δε τους φτανει η αποτυχια τους, να εχουν και τους χαρακτηρισμους του κοσμου, πανε για φουντο μετα.
    για κατσε και συγκρινε τα λοιπον, να δεις ποιο κανει μεγαλυτερη ζημια στη ψυχουλα. εσυ το παιρνεις σαν να ηρθε το τελος του κοσμου, ενω ειναι απλα μια λεξη.
    τελος ποιος σου ειπε οτι δεν δενονται οι ανθρωποι με το σεξ ? ακομα και one night stand να πας να κανεις με καποιον, και ταιριαζετε και το κανετε καλα, τοτε μπορει να υπαρξει και συνεχεια. υπαρχουν και τα λεγομενα fuckbuddies, οπως και οι ελευθερες σχεσεις που ειναι απλα για να καλυπτουν και οι δυο τις αναγκες τους και τπτ παραπανω.
    δε καταλαβαινω γιατι πρεπει απ'το ξεκινημα να μοιραζεις ακυρα στο κοσμο ενω δε τους εχεις γνωρισει καν.
    Κοίτα ο καθένας το βλέπει από την δική του τη μεριά, για μένα χάθηκε ο κόσμος αν με πούνε *******, καταρχάς γιατί δεν είμαι. Άλλο στο κρεββάτι αλλά και πάλι εκεί όχι πάντα. Όλα κάνουνε ζημιά στην ψυχούλα, οπότε ας το πάρουμε ότι είναι ίσα αυτά τα δύο.
    "υπαρχουν και τα λεγομενα fuckbuddies, οπως και οι ελευθερες σχεσεις που ειναι απλα για να καλυπτουν και οι δυο τις αναγκες τους και τπτ παραπανω." Αυτό τα λέει όλα ότι δεν υπάρχει καθόλου συναίσθημα και είναι ρομποτάκια οι άλλοι!

Banned
    οσο ρομποτιστικο μπορει να ειναι το κατουρημα και το χεσιμο, αλλο τοσο μπορει να ειναι και το χυσιμο. μονο που στο σεξακι βαζεις και συναισθημα κι αναγκαστικα γινεται με δυο ανθρωπους (μπορει και με τρεις, και με τεσσερις, και με πιο πολλους, και τοτε εχουμε παρτουζα). επειδη περιλαμβανει κι αλλους, γι'αυτο σου φαινεται περιπλοκο, αν ολα εξαρτιοντουσαν απ'το χερι σου (μεταφορικα κι οχι κυριολεκτικα), τοτε δε θα ειχες τοση ανησυχια και προβληματισμο.

Senior Member
    Μου αρέσουνε τα ρομποτάκια του σεξ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ναι αλλά στο θέμα σεξ είσαι πολύ απελευθερωμένη. Οπότε είναι ο τρόπος που μεγάλωσες. Για την προσβολή οκ, μου είπες ότι έκανες πλάκα, οπότε σε συγχωρώ. :P
    Τώρα να πάρω ζεστά το θέμα με τους άντρες, αφού με έχουν πληγώσει πολύ και επιπλέον δεν θέλω σεξ, πως να το πάρω πιο ζεστά;
    white στο σεξ τρωγοντας ερχεται η ορεξη :Ρ
    τεσπα αστα αυτα
    παντα υπαρχει καποιος καποια καποιοι στο παρελθον που πληγωσαν... Ε δεν ειναι λογος να παψεις να πιστευεις στους ανθρωπους. Ο καθενας ειναι διαφορετικος και εχει να σου δωσει διαφορετικα πραματα διαφορετικες εμπειριες. Το οτι σε πληγωσαν μια δυο τρεις πεντε δεκα φορες στο παρελθον δεν σημαινει πως αντρας = πληγη αν και ειμαι σιγουρη πως αν κοιταξεις πιο προσεκτικα το παρελθον σου θα βρεις και καλες στιγμες. Θελω να πιστευω πως εισαι σε φαση αρνητισμου και απλα σε κυριευουν οι κακες στιγμες σου.
    Ακου τι σου λεει ο ΚΕΝΟ. Λογικα μιλαει.
    τι εννοεις πολυ απελευθερωμενη? προσπαθω να βαζω ενα μετρο.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Το σεξ ειναι "περιεργη" υποθεση. Ο καθενας εχει την δικια του οπτικη γωνια πανω στο θεμα . Αλλοι θεωρουνται πιο απελευθερωμενοι , αλλοι συντηρητικοι , αλλοι ζηλευουν τους απελευθερωμενους ενω ειναι συντηρητικοι οι ιδιοι , αλλοι κατηγορουν τους απελευθερωμενους , αλλοι γιουχαρουν τους συντηρητικους και παει λεγοντας. Σιγουρα το σεξ ειναι απολαυση τουλαχιστον για τους περισσοτερους. Γιατι μεσα στην απειρη ποικιλομορφια ειναι και μερικοι που δεν την " βρισκουν" με αυτο ή ειναι απο τις τελευταιες τους προτεραιοτητες.
    Αυτο που νομιζω οτι πρεπει να κανεις για να δωσω και εγω μια συμβουλη ειναι να κατασταλαξεις τι ειναι αυτο που ακριβως θες απο μια σχεση και τι υποχωρησεις πρεπει να κανεις για το αποκτησεις. Αξιζει το κοπο να κανεις αυτες τις υποχωρησεις?
    Πολλα ερωτηματα που πρεπει να απαντησεις εσυ και μονο εσυ.

Δεν αρκει να ξερεις τι θες γιατι το ιδανικο δεν υπαρχει , δεν αρκει να κανεις απειρες υποχωρησεις γιατι παυεις στο τελος να εισαι ο εαυτος σου , δεν αρκει και να μην κανεις τιποτα εαν αυτο που θες ειναι μια σχεση.

Ισοροπιες και λιγο τυχη χρειαζεται παντα.

Αυτη ειναι η γενικη μου οπτικη γωνια , τωρα το πως βλεπω τα θεματα του σεξ , σχεσεων κλπ , εχω και εγω την δικια μου σφραγιδα και παλευω με αυτην και τις ισορροπιες μου.:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Αν βρεις κάποιον διαφορετικό από αυτούς που έχεις ζήσει και να αναγνωρίζει την ισότητα των 2 φύλλων, αν αλληλοαγαπιέστε, θα θες να κάνεις σεξ...
    Δε θες γιατί δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος με ότι σου είπα...
    Αυτοί που έχεις ζήσει, δε σου προκαλούν κάποιο συναίσθημα και φυσικό είναι να μη θες να κάνεις μαζί τους αφούυυυ........

Banned
    ισοτητα των δυο φυλλων ? φυλλων του δεντρου ? μαλλον φυλων εννοεις. και δεν εχει να κανει με την ισοτητα αυτο το πραμα, αλλα το ποσο φυσιολογικη ειναι η ιδια για να μπορεσει να δεχτει καποιον επισης φυσιολογικο. η ισοτητα και το φυσιολογικο χανεται οταν λεει οχι στο σεξ, οχι στο ενα, οχι στο αλλο. εκει η ζυγαρια γερνει προς το μερος της κι οχι τη μεση και των δυο ή το μερος του αλλου. οποτε δε μιλαμε για ισοτητα και κατι φυσιολογικο πλεον.

Senior Member
    μαρκελα πεσμου οτι δε κανεις πλακα εδω και οντως ρωτας κατι τοσο ηλιθιο....
    κοίτα όσο εσύ έχεις εύκολους και κατ' επανάληψη τους χαρακτηρισμούς π.χ. ηλίθιο και που θέλεις ν' αποδείξεις και να βγάλεις και
    μόνος σου συμπεράσματα για μένα, διαφορετικά λολ κινδυνεύω από αφορισμούς, ναι εγώ πλάκα κάνω, γιατί στις δοκιμές μου συνήθως,
    δεν χρειάζεται να λειτουργήσω με συναίσθημα, οπότε είναι πολύ εύκολο να πω κιόλας και δικαιολογημένα, ειδικά κι όταν ο άλλος μου
    βγάζει και μια λιγουριά και σεξουαλική πείνα "ξέρετε δεν θα πάρω, γιατί τυχαίνει μόλις να γευμάτισα κι είμαι χορτάτη! "
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    κοίτα όσο εσύ έχεις εύκολους και κατ' επανάληψη τους χαρακτηρισμούς π.χ. ηλίθιο και που θέλεις ν' αποδείξεις και να βγάλεις και
    μόνος σου συμπεράσματα για μένα, διαφορετικά λολ κινδυνεύω από αφορισμούς, ναι εγώ πλάκα κάνω, γιατί στις δοκιμές μου συνήθως,
    δεν χρειάζεται να λειτουργήσω με συναίσθημα, οπότε είναι πολύ εύκολο να πω κιόλας και δικαιολογημένα, ειδικά κι όταν ο άλλος μου
    βγάζει και μια λιγουριά και σεξουαλική πείνα "ξέρετε δεν θα πάρω, γιατί τυχαίνει μόλις να γευμάτισα κι είμαι χορτάτη! "
    δε θελω να σε κακοχαρακτηρισω ουτε να τσακωθω παλι μαζι σου, αλλα η συγκεκριμενη ερωτηση που εκανες ηταν οντως ηλιθια και το ειδες και στη πορεια που νομιζαν κι αλλοι οτι εκανες πλακα και ειρωνευοσουν. ξαναδιαβασε αυτα που γραφτηκαν και σκεψου λιγο λογικα, αν κατα τη διαρκεια του σεξ δοκιμαζεις κι εσυ τον αλλον ή ο αλλος μονο εσενα. αυτο και τιποτα παραπανω σχετικο με συναισθηματα κι αλλες ακυροτητες.

Senior Member
    δε θελω να σε κακοχαρακτηρισω ουτε να τσακωθω παλι μαζι σου, αλλα η συγκεκριμενη ερωτηση που εκανες ηταν οντως ηλιθια και το ειδες και στη πορεια που νομιζαν κι αλλοι οτι εκανες πλακα και ειρωνευοσουν. ξαναδιαβασε αυτα που γραφτηκαν και σκεψου λιγο λογικα, αν κατα τη διαρκεια του σεξ δοκιμαζεις κι εσυ τον αλλον ή ο αλλος μονο εσενα. αυτο και τιποτα παραπανω σχετικο με συναισθηματα κι ενα σωρο αλλες ακυροτητες.

όχι εσύ δεν κατάλαβες! τ' αντίθετο ειπώθηκε και ξαναδιάβασε.. η white.. είπε πως αν δεν ειρωνεύομαι πολύ σωστά τα λέω όλα..
    απλά οι προθέσεις του καθενός μας βγαίνουν, ακόμα κι από κάποιες ασήμαντες κι άκυρες για σένα λεπτομέρειες. Απτά!

Banned
    όχι εσύ δεν κατάλαβες! τ' αντίθετο ειπώθηκε και ξαναδιάβασε.. η white.. είπε πως αν δεν ειρωνεύομαι πολύ σωστά τα λέω όλα..
    απλά οι προθέσεις του καθενός μας βγαίνουν, ακόμα κι από κάποιες ασήμαντες κι άκυρες για σένα λεπτομέρειες. Απτά!
    δε γινεται να τα λες σωστα και να ρωτας κατι τετοιο βρε μαρκελα. ή δεν εχεις καθολου εμπειριες ή καποιο προβλημα παιζει στο σεξ και νιωθεις οτι δεν δοκιμαζεις κι εσυ τον αλλον. δε καταλαβαινω πως μπορει να το δει μονοπλευρα αυτο το πραγμα μια γυναικα, αφου το σεξ ειναι συμμετοχη και των δυο! δε σε δοκιμαζει λοιπον μονο ο αντρας, τον δοκιμαζεις κι εσυ. αν τωρα δε θες να δοκιμασεις ή κολλας μονο στο συναισθημα, ειναι αλλο θεμα και δε θα καθησω να ασχοληθω γιατι η κουβεντα αφορουσε τη πραξη μονο.

Senior Member
    δε γινεται να τα λες σωστα και να ρωτας κατι τετοιο βρε μαρκελα. ή δεν εχεις καθολου εμπειριες ή καποιο προβλημα παιζει στο σεξ και νιωθεις οτι δεν δοκιμαζεις κι εσυ τον αλλον. δε καταλαβαινω πως μπορει να το δει μονοπλευρα αυτο το πραγμα μια γυναικα, αφου το σεξ ειναι συμμετοχη και των δυο! δε σε δοκιμαζει λοιπον μονο ο αντρας, τον δοκιμαζεις κι εσυ. αν τωρα δε θες να δοκιμασεις ή κολλας μονο στο συναισθημα, ειναι αλλο θεμα και δε θα καθησω να ασχοληθω γιατι η κουβεντα αφορουσε τη πραξη μονο.
    μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, για κάποιον που δεν ξέρεις! Επειδή λοιπόν έχω περισσότερες από σένα εμπειρίες,
    αλλά και υγιή συμπεριφορά και στο σεξ έχω την δυνατότητα και τη διάκριση να καταλάβω τι εννοεί η white.. με τα όσα έχει γράψει η κοπέλα.
    Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν έχω εκκλησιαστικά ταμπού ή μάλλον γενικότερα δεν έχω ταμπού.

Banned
    μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, για κάποιον που δεν ξέρεις! Επειδή λοιπόν έχω περισσότερες από σένα εμπειρίες,
    αλλά και υγιή συμπεριφορά και στο σεξ έχω την δυνατότητα και τη διάκριση να καταλάβω τι εννοεί η white.. με τα όσα έχει γράψει η κοπέλα.
    Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν έχω εκκλησιαστικά ταμπού ή μάλλον γενικότερα δεν έχω ταμπού.
    συγνωμη αλλα αυτο μονο υγιη συμπεριφορα δεν ειναι. ποσο υγιης να ειναι κατι οταν το βλεπεις μονοπλευρα ? ετσι και το σεξ, δεν αφορα μονο τον αντρα, δε του κανεις χαρη που του καθεσαι, ουτε σε δοκιμαζει μονο αυτος. σκεψου λιγο λογικα κι αντικειμενικα.

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast