Θύματα και θύτες - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 196 to 207 of 207
    Senior Member
    ελεος δλδ το να λεμε την γνωμη μας πρεπει σωνει κ καλα να ζουμε στην συρια? δλδ δεν μας αφορα το θεμα? ο,τι κ να πει ο οποιοσδηποτε, η πλειοψηφια των αντρων ειναι θητες. δεν το λεω μονο εγω. ανοιξτε μια εφημεριδα και δειτε καθε μερα ποιος βιαζει και ποιος σκοτωνει ποιον.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Ναι έχει δίκιο η broken doll!

Senior Member
    ε ενταξει δεν λεμε για τον συγκεκριμενο στην φωτο αμα δν εχει κανει τπτ λεμε για την πλειοψηφια γενικα. αυτοι οι αντρες δεν αντιπροσωπευουν αυτοματα ΟΛΟΥΣ τους αντρες! οπως και στις γυναικες, υπαρχουν οι πουτανες αλλα υπαρχουν κ οι παρθενες
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Η ισοτητα των ανθρωπων ειναι μια αληθεια απο μονη της ,πανανθρωπινη,απολυτη και αδιαπραγματευτη......ασχετα αν σε ολα τα επιπεδα κατακρεουργηθηκε
    αναλογα με τα συμφεροντα καθε εποχης.
    Αντρες και γυναικες ειναι αυτονοητο οτι ειμαστε ισοι απλα δεν ειμαστε ομοιοι....ευτυχως για να εχει και ενδιαφερον.
    Τωρα αν ενας ανθρωπος εχει προσωπικοτητα και αυτοεκτιμηση κραταει την αληθεια του και πορευεται κι ας ειναι ολα εναντιον του.Εχω βαρεθει να ακουω πως οι γυναικες,ειναι κακες ζηλιαρες,θυματα στις ορεξεις των αντρων.....η καθε μια μας ειναι αυτο ακριβως που επιλεγει να ειναι.
    Οσο για τους αντρες,τι στο καλο μονο εγω εχω γνωρισει ευαισθητους αντρες φιλους ή μη.Φυσικα υπαρχουν παντα και οι μαλακες.Οι περισσοτεροι ομως πισω απο τον αγωνα που δινουν για να παιξουν τον απαιτουμενο ρολο απο την κοινωνια της επιβιωσης.....ειναι απλα ανθρωποι,με ανασφαλειες, με φοβους,
    με συναισθηματα που πληγωνονται, με ενα σωρο ευαισθησιες,Απλα ο τροπος που επιλεγουν να διαχειριστουν ολα αυτα ειναι πιο επιθετικος απο την φυση τους γιατι εχουν πιο ισχυρο το ενστικτο της επιβιωσης.Ευαισθητος δεν ειναι απαραιτητα αυτος που κλαιει ευκολα και ανοιγεται ή βαζει ενα φρενο στην ζωη του μετα απο μια απογοητευση.
    Η καλοσυνη,η ευαισθησια και η ευγενεια των συναισθηματων δεν ειναι θεμα αντρα-γυναικα ειναι θεμα ανθρωπου.....

Senior Member
    Εγώ λεω από αυτά που έχω δει μεχρι τώρα ότι η ανθρώπινη φυση, ειτε γυναικεια ειτε αντρική έχει την ταση να εκμεταλλευεται τον-την αδύναμο-η αν του-της δοθει η ευκαιρια. Στο χερι μας ειναι να βαζουμε όρια στους άλλους μεχρι εκει που πιστευουμε ότι δεν μας εκμεταλλευονται και δεν μας χρησιμοποιούν. Αν π.χ. κάποιος μας κανει τον καλό στην αρχή μονο και μονο για να μας πηδήξει και μετα την κανει ε τοτε απλά προχωραμε στον επόμενο γιατι αυτός αποδειχτηκε μακακας. Τα όρια που πρέπει να βαλουμε στον εαυτό μας ειναι να μην συνδεθούμε συναισθηματικά με κάποιον που δεν ξερουμε αν αξιζει σαν άνθρωπος για μας στη πραξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Η ισοτητα των ανθρωπων ειναι μια αληθεια απο μονη της ,πανανθρωπινη,απολυτη και αδιαπραγματευτη......ασχετα αν σε ολα τα επιπεδα κατακρεουργηθηκε
    αναλογα με τα συμφεροντα καθε εποχης.
    Αντρες και γυναικες ειναι αυτονοητο οτι ειμαστε ισοι απλα δεν ειμαστε ομοιοι....ευτυχως για να εχει και ενδιαφερον.
    Τωρα αν ενας ανθρωπος εχει προσωπικοτητα και αυτοεκτιμηση κραταει την αληθεια του και πορευεται κι ας ειναι ολα εναντιον του.Εχω βαρεθει να ακουω πως οι γυναικες,ειναι κακες ζηλιαρες,θυματα στις ορεξεις των αντρων.....η καθε μια μας ειναι αυτο ακριβως που επιλεγει να ειναι.
    Οσο για τους αντρες,τι στο καλο μονο εγω εχω γνωρισει ευαισθητους αντρες φιλους ή μη.Φυσικα υπαρχουν παντα και οι μαλακες.Οι περισσοτεροι ομως πισω απο τον αγωνα που δινουν για να παιξουν τον απαιτουμενο ρολο απο την κοινωνια της επιβιωσης.....ειναι απλα ανθρωποι,με ανασφαλειες, με φοβους,
    με συναισθηματα που πληγωνονται, με ενα σωρο ευαισθησιες,Απλα ο τροπος που επιλεγουν να διαχειριστουν ολα αυτα ειναι πιο επιθετικος απο την φυση τους γιατι εχουν πιο ισχυρο το ενστικτο της επιβιωσης.Ευαισθητος δεν ειναι απαραιτητα αυτος που κλαιει ευκολα και ανοιγεται ή βαζει ενα φρενο στην ζωη του μετα απο μια απογοητευση.
    Η καλοσυνη,η ευαισθησια και η ευγενεια των συναισθηματων δεν ειναι θεμα αντρα-γυναικα ειναι θεμα ανθρωπου.....
    +1 Bingo !!!
    Forbidden dreams

Banned
    __________________________________________________ __
    Last edited by STORM LORD; 04-05-2012 at 17:40.

Senior Member
    εγω να δεις τι περναω τωρα εξαιτιας της πεθερας μου...

Senior Member
    ρε στορμ... μην βαζεις τετοια σκιαχτηκα...
    αυτο δεν αξιζει ζε κανεναν...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by STORM LORD View Post
    Ξέρετε τι θέλουν αυτοί????????
    Έχετε ακούσει για το παλούκωμα που κάνανε οι Τούρκοι??????????
    Αυτό το πράμα θένε!!!!!!!!!!!!!!!!Τους χρειάζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για όσες δεν ξέρετε τι είναι το παλούκωμα, δείτε σε αυτό το link που σας δίνω πως είναι δεξιά αυτός με το ξύλο μέσα του (αυτό είναι το παλούκωμα)...

http://www.google.gr/imgres?q=%CE%B1...9,r:2,s:0,i:65

Του έχουν βάλει το ξύλο απ' τον κώλο και του έχει βγει από πάνω πάνω...
    Το ξύλο δεν είναι μυτερό γιατί αν ήταν μυτερό, θα τρύπαγε τα όργανα και θα πέθενε πιο γρήγορα...
    Ενώ αν δεν είναι μυτερό, παιρνάει ανάμεσα από τα όργανα χωρίς να τα τρυπάει και ζει 3 μέρες υποφέροντας και όταν λέω "μέρες", εννοώ "μερόνυχτα" γιατί ήταν όλη τη μέρα και όλη τη νύχτα με το ξύλο μέσα του...
    Και κάτι άλλο...
    Του βάζανε οι Τούρκοι αυτό το χοντρό ξύλο στον κώλο και τον σηκώνανε πάνω για να έρχεται όλο το βάρος σε εκείνο το σημείο και από τη δήναμη που "ασκούνταν" στον κώλο, "άνοιγε" και έμπαινε μέσα στον οργανισμό αυτό το χοντρό ξύλο που δε χωράει με τίποτα να περάσει από τον κώλο...
    Φανταστείτε πόσο φρικτό ήταν...
    Αυτό θένε αυτού του τύπου οι άντρες...
    sorry που στο χαλαω, αλλα η σκηνη αυτη ειναι απ'τη ταινια Cannibal Holocaust, κι ο ανθρωπος που παλουκωθηκε ειναι γυναικα (φαινεται απ'τα μακρυα μαλλια και το στηθος).

Banned
    Last edited by STORM LORD; 04-05-2012 at 17:40.

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314