Θύματα και θύτες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 207
    Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    κ εγω ετσι πιστευω, πως μια χαρα ειναι οι αντρες. δεν εχω ακουσει αντρα να λεει ''μακαρι να γεννιομουνα γυναικα'' (εκτος απο γκει η τραβεστι) αλλα αντιθετα ακουω μονιμως γυναικες να λενε πως μακαρι να γεννιοντουσαν αντρες,. ειδικα σε μερικα κρατιδια του κωλου τριτοκοσμικα που να μην αναφερθω καλυτερα γτ θα συγχιστω. που η γυναικα ειναι απλα ενα κομματι κρεας, που ο ρολος της ως ''γυναικα'' ξεκιναει με την βια απο την τρυφερη ηλικια των 8-9 χρονων!ολα αυτα που ακουμε και βλεπουμε, δινουν την εντυπωση σε βλαμμενους αντρες (δεν ειναι ολοι βλαμμενοι φυσικα, πολλοι ειναι οι αντρες που σεβονται ) πως ετσι πρεπει να ειναι! λιγο αυτο, λιγο η ανατροφη τους, και νομιζουν πως επειδη εχουν το πουλι μπορουν να κανουν ο,τι θελουν και να επιβλιθουν παντου! λες και το πουλι ειναι η τριαινα του ποσειδωνα!!! ενα χρατς κανεις και το κοβεις σιγα το προνομιο!!!!!!!!
    Broken τα πες πάλι τέλεια! Είναι τελείως γελοίο το όλο θέμα με το πουλί.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θες να μου δειξεις γιατι δεν ειναι ? ειπαμε οτι οι αντρες εχουν τη μυϊκη δυναμη, κι αυτο σε κανει να νιωθεις οτι εισαι κατωτερο ον. οι γυναικες ομως εχουν τη θυληκοτητα τους, λιγο με την εμφανιση, λιγο με τη συμπεριφορα, καταφερνουν να εχουν στα ποδια τους οποιον θελουν. επισης και τους αντρες σαν κομματια κρεατος τους βλεπετε, αυτο ισχυε απ'τα πρωτογονα χρονια. ο αντρας ηταν κυνηγος και προστατης της οικογενειας, επρεπε να βγει να φερει φαγητο. αν ηταν ενας αδυναμος κοκαλιαρης σιγα μη τα καταφερνε και μετρουσε, αφου οντως ειχε λιγοτερες πιθανοτητες επιβιωσης. οποτε ειναι ακυρο το να λεμε οτι μονο οι γυναικες μετρανε σαν κομματια κρεατος, και τα δυο φυλα κοιταζουν το ενα το αλλο, και συνηθως οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα.
    Ποιές ακριβώς γυναίκες καταφέρνουν να έχουν όποιον θέλουν γιατί εγώ και από τον εαυτό μου και από θεές που ξέρω δεν έχουν όποιον θέλουν. Αν εννοείς για σεξ, που είναι χρησιμοποίηση του άλλου, ναι βρίσκουν. Και όχι πάντα, αλλά και οι άντρες μπορούν να βρουν.Τώρα να μη μιλάμε για το παρελθόν, για τώρα να μιλάμε, εγώ βλέπω μόνο άντρες βολεψάκηδες που καλοπερνάνε!!

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Α, και γεια σου whitecandle! Ελπίζω να είσαι καλά. Πότε θα τσακωθούμε? ΛΟΛ
    Ρέιν σου απάντησα στο άλλο θέμα φιλικά. Ελπίζω να το πάμε έτσι. :)

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    Για να είμαι ειλικρινής, πλέον δεν μπάινω στη διαδικασία να ψάχνω τα θέματα της ισότητας τουάχιστον στην Ελλάδα.
    Τώρα όσον αφορά άλλες χώρες (τύπου αραβικές) είναι άσχημα τα πράγματα, αλλά δεν τίθεται μόνο ζήτημα ισότητας αλλά εν γένει καταπάτησης ελευθεριών , δικαιωμάτων στην αξιοπρέπεια κλπ. Άλλη συζήτηση αυτή.
    Μιλώντας για εμάς εδώ, σίγουρα υπάρχει έλλειψη ισότητας σε κάποια θέματα, κυρίως στον τομέα εργασίας. Στη δική μου δουλειά, και γενικότερα στις δουλειεές εγώ βλέπω ότι ζητάνε γυναίκες πάντως..(και δεν είμαι στριπτιτζού!!)
    Τώρα κοινωνικά, η γυναίκα ναι φαινομενικά, έχει ένα ρόλο πολύ πιο ζόρικο από του άντρα.
    θα σου πω εγώ τι έχω διαπιστώσει: στο θέμα π.χ. της σχέσης ή του γάμου, κάποιες επιλέγουν να αυτοθυματοποιούνται παίζοντας το ρόλο της Μαίρης Παναγιωταρά και κάποιες άλλες εξαρχής λένε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη χωρίς να τις νοιάζει αν θα χάσουν το κελεπούρι.
    έχω γνωστές που λένε : "δουλεέυω όλη μέρα, έχω και τα παιδιά και ο άντρας μου δεν κάνει τίποτα". με συγχωρείς αλλά εσύ τον διάλεξες φιλενάδα. Σου άρεσε και σου αρέσει το ρολάκι, γιατί δεν το παραδέχεσαι? σου αρέσει να τον κρατάς τον άλλον από τα αρχίδια, να κουτσομπολεύεις με τις άλλες ταλαίπωρες φιλενάδες σου τι σου έκανε η κακιά πεθερά σου. Μπροστά όμως στον αντρούλη σου κάνεις την κότα κια την καλή σύζυγο. Ε μα δεν πάει έτσι...γι'αυτό και το γιόκα σου έτσι θα τον μάθεις, γι'αυτό και εσύ που τώρα νιώθεις αδικία θα γίνεις η κακή πεθερά.

Για μένα είναι μαλακίες αυτά. Όταν αισθανόμουν ότι κάποιος με μείωνε λόγω του φύλου μου είτε γκόμενος, είτε εργοδότης, είτε καθηγητής, είτε μάνα γκόμενου, είτε μανα δικιά μου, τον έπαιρνε και τον σήκωνε.
    Αλλά οι μειώσεις λόγω φύλου είναι λίγες.
    Η αδερφή μου συνεχώς παλεύει να αποδεικνύει πόσο καλή είναι στη δουλειά της που οι περισσότεροι είναι άντρες.
    χέστηκα να αποδείξω ότι είμαι καλή σε αυτούς που με υποτιμούν.
    Αυτοί το έχουν το πρόβλημα και όχι εγώ.
    καταλήγω στο εξής: μη δίνεις αξία στο θέμα της ισότητας. Διότι αυτό ξεκινάει από μέσα σου. και στο άλλο θέμα σου το διευκρινίζεις καλύτερα. νιώθεις συνολικά κατώτερη. Νιώθεις να απειλείσαι συνεχώς...εγώ αυτό το ένιωθα όταν δε δούλευα. επειδή μου δίνει αξία η δουλειά, την περίοδο που δε δούλευα, ένιωθα άχρηστη και εντελώς σκουλήκι.
    εσύ εργάζεσαι?αντλείς από κάπου αξία και αυτοπεποίθηση?
    Void, συγγνώμη αλλά διακρίνω ένα σεξιστικό σκεπτικό. Να τα ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτό που λες αυτοθυματοποιούνται, δεν ισχύει. Είναι θύματα, όταν πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη μοναξιά και σε ένα μαλάκα άντρα. Οκ; Μερικές μπορεί απλά να μην μπορούν να ζήσουν μόνες τους!! Οπότε τι κάνουν; Από το ένα κακό, στο άλλο.....
    Εσύ τον διάλεξες.......Βρες μου έναν καλύτερο που να είμαι και ερωτευμένη, και φεύγω αμέσως από αυτόν τον μαλάκα θα σου έλεγε η καθεμία. Ούτε καλύτεροι υπάρχουν, ούτε είναι εύκολο να ξαναερωτευτείς κάποιον άλλον άμα είσαι ερωτευμένη. Αυτά που λες είναι σεξιστικά παρακάτω πολύ οπότε δεν σχολιάζω καν. Τι θες να κάνει μια γυναίκα, να μην έχει άμυνες να πάει να τα συζητήσει παρά μόνο να ανέχεται;;;
    Το ότι αντιστέκεσαι στους άλλους είναι επειδή έχεις πιστέψει ότι αξίζεις πως γίνεται όμως αυτό σε έναν τέτοιο κόσμο που ζούμε;;; Δεν εργάζομαι όχι. Ίσως γι'αυτό.

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    καλησπέρα whitecandle,
    Κάποιες ζούμε και για την έρημη διαιώνιση του είδους και θα υποφέρουμε όσο παραμένουμε στην άγνοια που μας κάνει ανήμπορες
    όσο κι αν προσποιούμαστε ότι είμαστε μες την τρελή χαρά!
    Μάλλον η διά βίου εκπαίδευση θάταν μια λύση στις λάθος αντιλήψεις μας, αλλά μάλλον δεν.. λόγω του ότι έχουμε άχρηστους πολιτικούς..
    Εντάξει μωρέ τώρα κακιές γινόμαστε λόγω ανταγωνισμού, ζήλιας κ.λπ., αλλά αν είχαμε κατάλληλη παιδεία οι σχέσεις μας θάταν πιο ομαλές.
    Αυτό που θάπρεπε να γίνει, είναι να πάμε ξανά σχολείο, αλλά όμως τώρα για να μάθουμε πως να ζούμε, να συμπεριφερόμαστε, ακόμα και τι και πως να τρώμε..
    Να σου πω μια υποψία τρέλας χρειάζεται για να ισορροπούμε, όμως την πολύ τρέλα την αποφεύγεις με το να βλέπεις τα πράγματα σαν τρίτος!
    Μας αξίζουν τα καλύτερα και επειδή ρωτάς αν είναι αδυναμία το να ξεφύγουμε, μάλλον θέλει δύναμη το "σηκωθείς απ' την καρέκλα".
    Μαρκέλα ωραία τα λες αν και την πρώτη πρόταση δεν το κατάλαβα, θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται! Μακάρι να το πιστέψουμε ότι μας αξίζουν τα καλύτερα!!

Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ποιές ακριβώς γυναίκες καταφέρνουν να έχουν όποιον θέλουν γιατί εγώ και από τον εαυτό μου και από θεές που ξέρω δεν έχουν όποιον θέλουν. Αν εννοείς για σεξ, που είναι χρησιμοποίηση του άλλου, ναι βρίσκουν. Και όχι πάντα, αλλά και οι άντρες μπορούν να βρουν.Τώρα να μη μιλάμε για το παρελθόν, για τώρα να μιλάμε, εγώ βλέπω μόνο άντρες βολεψάκηδες που καλοπερνάνε!!
    cum again ? δε το βλεπω καθολου σαν χρησιμοποιηση του αλλου, αναγκες καλυπτουμε ολοι! το σεξ ειναι αναγκη, δεν τη βγαζεις μονη σου με τον αυνανισμο μεχρι να πεθανεις. η καταραμενη η εκκλησια στο ελλαδισταν σας εχει κανει μεγαλη ζημια, και το βλεπετε το ολο θεμα σαν κατι κακο, σαν αμαρτια. ομως δεν ειναι ετσι, το σεξ ειναι κατι το απολυτως φυσιολογικο! και οι περισσοτερες γυναικες με μια περιποιημενη εμφανιση, μπορουν να εχουν σχεδον οποιον θελουν. αλλα ακομα κι απεριποιητες να ειναι, παλι θεωρω οτι απ'τη φυση σας ειστε ομορφοτερες. κι αν θελεις να μιλησουμε για τωρα, αυτους που βλεπω εγω να υποφερουν περισσοτερο ειναι οι αντρες που παραμενουν μονοι κι ανεργοι χωρις καν δικο τους χωρο, και οι γυναικες (λογικα) τους φτυνουν. ριξε μια ματια και στο φορουμ να δεις ποσους θα βρεις. τις γυναικες ειπαμε τις προτιμουν σε δουλεια απλα και λογο εμφανισης, κι ετσι εχουν περισσοτερες επιλογες. για φαντασου τωρα, ενας που δεν εχει δικη του δουλεια, ουτε σπιτι, ουτε αυτοκινητο, ποσες ελπιδες εχει να τον επιλεξει καποια ? καταταλλα ειναι βολεψακηδες και καλοπερνανε...

Senior Member
    οπως λεει η white. παραδειγμα μερικων γυναικων ειναι να διαλεγουν τον μαλακα απ την μοναξια. αυτο δειχνει στον μαλακα πως καλα κανει κ ειναι μαλακας! και συνεχιζει να το κανει επειδη σου λεει ''αμα αυτη καθεται , κατι θα κανω καλα ο θεος!''. αυτο προσπαθουμε να πουμε με την γουαιτ!!!!οτι δεν πρεπει να τους αφηνουμε να νομιζουν πως κανουν σωστα! κ για να γινει αυτο πρεπει να πιστευουν οσες ειναι θυματα στον εαυτο τους!!!!!!!πως δεν εχουν αναγκη κανεναν να τους τραβαει χαλιναρι!!!!ειχαμε τον πατερα μας, δεν θα χουμε μετα ενα υποκαταστατο να το παιζει πατερας μας με την διαφορα οτι θα μας γκαστρωνει!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Void, συγγνώμη αλλά διακρίνω ένα σεξιστικό σκεπτικό. Να τα ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτό που λες αυτοθυματοποιούνται, δεν ισχύει. Είναι θύματα, όταν πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη μοναξιά και σε ένα μαλάκα άντρα. Οκ; Μερικές μπορεί απλά να μην μπορούν να ζήσουν μόνες τους!! Οπότε τι κάνουν; Από το ένα κακό, στο άλλο.....
    Εσύ τον διάλεξες.......Βρες μου έναν καλύτερο που να είμαι και ερωτευμένη, και φεύγω αμέσως από αυτόν τον μαλάκα θα σου έλεγε η καθεμία. Ούτε καλύτεροι υπάρχουν, ούτε είναι εύκολο να ξαναερωτευτείς κάποιον άλλον άμα είσαι ερωτευμένη. Αυτά που λες είναι σεξιστικά παρακάτω πολύ οπότε δεν σχολιάζω καν. Τι θες να κάνει μια γυναίκα, να μην έχει άμυνες να πάει να τα συζητήσει παρά μόνο να ανέχεται;;;
    Το ότι αντιστέκεσαι στους άλλους είναι επειδή έχεις πιστέψει ότι αξίζεις πως γίνεται όμως αυτό σε έναν τέτοιο κόσμο που ζούμε;;; Δεν εργάζομαι όχι. Ίσως γι'αυτό.
    καθόλου σεξιστικά δεν είναι αυτά που γράφω..
    απλά ήθελα να σου δώσω μια άλλη οπτική γωνία του θέματος.
    Προσωπικά εγώ νομίζω ότι όλοι μας, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο αυτοθυματοποιούμαστε. Βγαίνει αυθόρμητα, επειδή είναι πολύ πιο εύκολο από το να ορθώνουμε το ανάστημά μας. Γι'αυτό και κατηγορούμε όλους τους άλλους εκτός από εμάς για τις λανθασμένες επιλογές μας.
    Από εκεί και πέρα τι θα μπορούσα να πω σε μια γυναίκα η οποία επιλέγει να είναι με κάποιον που επί της ουσίας δεν περνάει καλά μόνο και μόνο για να μην είναι μόνη? θα της έλεγα, να φύγει χωρίς να έχει ανάγκη τον γαλάζιο πρίγκηπα να έρθει να τη σώσει από τα χέρια του δυνάστη της.
    και αλήθεια πως περιμένει κάποια - ος να έχει λόγο μέσα σε ένα περιβάλλον εργασιακό, οικογενειακό κλπ όταν δεν έχει λόγο για την ίδια του την ύπαρξη και αυτοπροσδιορίζεται από άλλα πράγματα, πχ μέσω μιας σχέσης.

Αυτές και αυτοί που δεν μπορούν να ζήσουν μόνες -μόνοι πρέπει αν κάνουν κάτι για να μπορέσουν διότι σε αντίθετη περίπτωση θα είναι υποτακτικές και ναι θα βιώνουν στο πετσί τους την έλλειψη ισότητας. Πάντα οι άνθρωποι σε αντιμετπίζουν βάσει αυτού που τους δίνεις να καταλάβουν για σένα. Εκτός φυσικά από περιπτώσεις που ο άλλος είναι απλά γίδι οπότε δεν ασχολείσαι.
    Σημαντικό είναι να στέκεσαι εσύ στα πόδια σου, χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν.

ΥΓ: όχι βέβαια ότι μου άρεσε το γεγονός ότι παρά του ότι είπα την άποψή μου στο θέμα σου, εσύ έσπευσες να χαρακτηρισεις αυτά που είπα, και μάλιστα σεξιστικά, αλλά ενιγουει.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Αυτές και αυτοί που δεν μπορούν να ζήσουν μόνες -μόνοι πρέπει αν κάνουν κάτι για να μπορέσουν διότι σε αντίθετη περίπτωση θα είναι υποτακτικές και ναι θα βιώνουν στο πετσί τους την έλλειψη ισότητας. Πάντα οι άνθρωποι σε αντιμετπίζουν βάσει αυτού που τους δίνεις να καταλάβουν για σένα. Εκτός φυσικά από περιπτώσεις που ο άλλος είναι απλά γίδι οπότε δεν ασχολείσαι.

ΥΓ: όχι βέβαια ότι μου άρεσε το γεγονός ότι παρά του ότι είπα την άποψή μου στο θέμα σου, εσύ έσπευσες να χαρακτηρισεις αυτά που είπα, και μάλιστα σεξιστικά, αλλά ενιγουει.
    συμφωνω μαζι σου void... πρεπει να βασιζεται κανεις πανω του πανω απο ολα αυτο. Τοσο καιρο τα λεω αλλα ποιος με ακουει...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    cum again ? δε το βλεπω καθολου σαν χρησιμοποιηση του αλλου, αναγκες καλυπτουμε ολοι! το σεξ ειναι αναγκη, δεν τη βγαζεις μονη σου με τον αυνανισμο μεχρι να πεθανεις. η καταραμενη η εκκλησια στο ελλαδισταν σας εχει κανει μεγαλη ζημια, και το βλεπετε το ολο θεμα σαν κατι κακο, σαν αμαρτια. ομως δεν ειναι ετσι, το σεξ ειναι κατι το απολυτως φυσιολογικο! και οι περισσοτερες γυναικες με μια περιποιημενη εμφανιση, μπορουν να εχουν σχεδον οποιον θελουν. αλλα ακομα κι απεριποιητες να ειναι, παλι θεωρω οτι απ'τη φυση σας ειστε ομορφοτερες. κι αν θελεις να μιλησουμε για τωρα, αυτους που βλεπω εγω να υποφερουν περισσοτερο ειναι οι αντρες που παραμενουν μονοι κι ανεργοι χωρις καν δικο τους χωρο, και οι γυναικες (λογικα) τους φτυνουν. ριξε μια ματια και στο φορουμ να δεις ποσους θα βρεις. τις γυναικες ειπαμε τις προτιμουν σε δουλεια απλα και λογο εμφανισης, κι ετσι εχουν περισσοτερες επιλογες. για φαντασου τωρα, ενας που δεν εχει δικη του δουλεια, ουτε σπιτι, ουτε αυτοκινητο, ποσες ελπιδες εχει να τον επιλεξει καποια ? καταταλλα ειναι βολεψακηδες και καλοπερνανε...
    Κενό σύμφωνα με τη δική μου πραγματικότητα είναι αντίθετα από αυτά που λες εσύ. Πχ οι μισθοί είναι χαμηλότεροι των γυναικών, δεύτερον, τι δουλειά έχει η εμφάνιση στην δουλειά, τρίτον γενικά από ότι κατάλαβα εσύ στηρίζεσαι στην εμφάνιση που μπορεί να μην έχουν όλες οι γυναίκες, αυτές που δεν έχουν τι κάνουν; Πχ εγώ έχω κιλά, και έχω δει έναν πολύ μεγάλο ρατσισμό απέναντί μου.

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    οπως λεει η white. παραδειγμα μερικων γυναικων ειναι να διαλεγουν τον μαλακα απ την μοναξια. αυτο δειχνει στον μαλακα πως καλα κανει κ ειναι μαλακας! και συνεχιζει να το κανει επειδη σου λεει ''αμα αυτη καθεται , κατι θα κανω καλα ο θεος!''. αυτο προσπαθουμε να πουμε με την γουαιτ!!!!οτι δεν πρεπει να τους αφηνουμε να νομιζουν πως κανουν σωστα! κ για να γινει αυτο πρεπει να πιστευουν οσες ειναι θυματα στον εαυτο τους!!!!!!!πως δεν εχουν αναγκη κανεναν να τους τραβαει χαλιναρι!!!!ειχαμε τον πατερα μας, δεν θα χουμε μετα ενα υποκαταστατο να το παιζει πατερας μας με την διαφορα οτι θα μας γκαστρωνει!
    Αχ broken πάλι τι ωραία που τα λες! Πάλι αυτό πρέπει να κάνουμε, να πιστέψουμε στον εαυτό μας, και αν κάποιος προσπαθήσει να μας ρίξει, να το δούμε ως αδυναμία και όχι ως δύναμη! ; )

Banned
    καθόλου σεξιστικά δεν είναι αυτά που γράφω..
    απλά ήθελα να σου δώσω μια άλλη οπτική γωνία του θέματος.
    Προσωπικά εγώ νομίζω ότι όλοι μας, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο αυτοθυματοποιούμαστε. Βγαίνει αυθόρμητα, επειδή είναι πολύ πιο εύκολο από το να ορθώνουμε το ανάστημά μας. Γι'αυτό και κατηγορούμε όλους τους άλλους εκτός από εμάς για τις λανθασμένες επιλογές μας.
    Από εκεί και πέρα τι θα μπορούσα να πω σε μια γυναίκα η οποία επιλέγει να είναι με κάποιον που επί της ουσίας δεν περνάει καλά μόνο και μόνο για να μην είναι μόνη? θα της έλεγα, να φύγει χωρίς να έχει ανάγκη τον γαλάζιο πρίγκηπα να έρθει να τη σώσει από τα χέρια του δυνάστη της.
    και αλήθεια πως περιμένει κάποια - ος να έχει λόγο μέσα σε ένα περιβάλλον εργασιακό, οικογενειακό κλπ όταν δεν έχει λόγο για την ίδια του την ύπαρξη και αυτοπροσδιορίζεται από άλλα πράγματα, πχ μέσω μιας σχέσης.

Σ'ευχαριστώ που είπες την άποψή σου, αλλά δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Απλώς με ενόχλησε αυτό που είπες και αντέδρασα, φυσιολογικό είναι, δεν είμαι κακιά. Εγώ συνεχίζω να τα βλέπω ως λάθος τον τρόπο που τα βλέπεις εσύ, αλλά ο καθένας έχει τη γνώμη του, και δεν μπορώ εγώ να επιβάλλω την δική μου, ούτε εσύ την δικιά σου. Βγαίνει πιο εύκολα η θυματοποίηση γιατί έτσι έχουμε μάθει από μικρά να είμαστε θύματα, από φόβο. Αυτό το λόγο για την ίδια του την ύπαρξη αν είναι δυστυχισμένος κάποιος/α πως μπορεί να το βρει; Αυτό το πάντα οι άνθρωποι θα σε αντιμετωπίζουν με βάση αυτό που τους δίνεις να καταλάβουν για σένα μου ακούγεται τόσο σκληρό και το 'χω ζήσει στο πετσί μου. Πάντα ήμουν εγώ ο στόχος αλλά δεν μπορούσα να κάνω και κάτι να το αλλάξω, εκτός από το να τους εμπαίξω.

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    συμφωνω μαζι σου void... πρεπει να βασιζεται κανεις πανω του πανω απο ολα αυτο. Τοσο καιρο τα λεω αλλα ποιος με ακουει...
    Ναι αλλά πως γίνεται αυτό είναι το θέμα. Εύκολα τα λόγια αλλά στην πράξη.......

Senior Member
    Ναι αλλά πως γίνεται αυτό είναι το θέμα. Εύκολα τα λόγια αλλά στην πράξη.......
    ελα μου ντε πως γινεται αυτο? ευκολο ειναι να σου πω.. αρκει να το παρεις αποφαση και να κανεις την αρχη
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Οκ δικαιολογημένα αυτά που λες και καταλαβαίνω αυτό που νιώθεις.
    Θα στο θέσω αλλιώς.
    Εμένα με βοήθησε να πάψω να είμαι στόχος όταν συνειδητοποίησα ότι εγώ κινώ τα νήματα για όλο αυτό που συμβαίνει.
    Δηλαδή οι άλλοι πατούσαν μέχρι του σημείου που τους έπαιρνε. Όσο πιο σκατά ήμουν ψυχολογικά τόσο πιο θύμα αισθανόμουν και τόσο οι άλλοι με αποδεκάτιζαν. Γκόμενοι, φίλοι, οικογένεια, όλοι.
    Κάποια στιγμή λοιπόν είπα στον εαυτό μου "επ, πάψε πια να υιοθετείς αυτό το ρόλο"
    πολλές φορές, ασυνείδητα, μας αρέσει αυτό το ρολάκι.
    Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς. Εγώ τη στιγμή που ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου για τις επιλογές μου, την κατάατσή μου, αισθάνθηκα πραγματικά παντοδύναμη. Και από τότε συνεχώς αλλάζω.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast