Results 1 to 15 of 25
Thread: Ευχαριστώ* Ευχαριστώ* Ευχαριστώ
-
12-01-2007, 12:32 #1
Ευχαριστώ* Ευχαριστώ* Ευχαριστώ
όλους αυτούς του όμορφους ανθρώπους- τον καθένα από εσάς που μοιράζεστε τις προσωπικές σας ιστορίες, τους φόβους σας, τις αγωνίες σας, τις απόψεις σας και στέλνετε έτσι στους υπόλοιπους ένα μικρό φωτάκι στην άκρη του τούνελ και το κουράγιο να συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι της αναζήτησης της ψυχής μας αλλά και της συναίσθησης του άλλου...
- 12-01-2007, 13:49 #2
Μαζί με εσένα Σοφία να ευχαριστήσω κι εγώ όλους αυτούς που συμμετέχουν στο forum....Εδώ και μια βδομάδα περίπου πυ μπάινω στο site έχω νοιώσει πολύ όμορφα που ξέρω οτι δεν είμαι η μόνη που τυραννιέται με προβλήματα τέτοιου είδους...Είναι υπέροχο να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνουν και οτι σε νοιώθουν άνθρωποι που ούτε καν γνωρίζεις τα πρόσωπά τους...
12-01-2007, 13:51 #3
Μαζί με εσένα Σοφία να ευχαριστήσω κι εγώ όλους αυτούς που συμμετέχουν στο forum....Εδώ και μια βδομάδα περίπου πυ μπάινω στο site έχω νοιώσει πολύ όμορφα που ξέρω οτι δεν είμαι η μόνη που τυραννιέται με προβλήματα τέτοιου είδους...Είναι υπέροχο να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνουν και οτι σε νοιώθουν άνθρωποι που ούτε καν γνωρίζεις τα πρόσωπά τους...
13-01-2007, 01:49 #4
Sofia μου και i-love-me ειλικρινά χαίρομαι και εγώ που νιώθετε ευχάριστα εδώ!!!:):)
Σαν παλαιό μέλος έχω να σας πω ότι το forum αυτό συγκεντρώνει ανθρώπους ιδιαίτερα ευαίσθητους, καλλιεργημένους , με πολλαπλές ιδεολογικές ανησυχίες και ιδιαίτερα βασανισμένους από προβλήματα που είναι κοινά σε πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο!;)
Όσοι μήνες και αν πέρασαν ακόμα μπορώ να πω ότι νιώθω την ίδια αγάπη για τα άτομα που βρίσκονται εδώ!:)
Χαίρομαι που και εσείς μοιράζεστε την ίδια αγάπη και τα ίδια ζεστά συναισθήματα για την προσπάθεια που γίνεται εδώ!:)
ΦΙΛΙΑ!
13-01-2007, 02:25 #5
H alithia einai pos polla atoma feygoyn kai rixnoyn maties poy kai poy... enoo apo ta pio palia meli....
alla eimai sigoyri pos oloi trefoyme akribos tin idia agapi gia oloys emas.. kai to foroum mas....
..................prosopika kata tin diarkeia tis maxis moy me tin katathlipsi... itan.. isasta oi monoi moy filoi....
....kai isos telika na eiste oi monoi moy alithinoi filoi......
...kai eimai poli poli perifani kai gia ayto.. alla kai gia to koyragio mas....
..eimai perifani poy epibionoyme..zoyme.... kai agapame esto emeis o enas ton allon....
.....sas agapo poli....
...sas eyxaristo ki ego olopsixa gia akomi mia fora olous....
sofaki kai i love me..kalos mas irthate...:)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
14-01-2007, 01:06 #6
Άντα μου καλησπέρα! Πάντα με καλά λόγια βρε ψυχή!:) Νά\'σαι καλά!:)
Ξέρεις βαθιά τί πιστεύω μιας και το ανέφερες? Προτιμώ παλαιά και νέα μέλη να μπαίνουν ακόμα και περιστασιακά αλλά δημιουργικά εδώ ...........παρά να εξαφανιστούν και να μην ξανάρθουν!;)
Ότι μπορεί και όπως μπορεί ο καθένας μας βάση πολλαπλών συνθηκών ας συνδράμει στο forum........αρκεί να βοηθάμε ο ένας τον άλλον θετικά σε ψυχικό επίπεδο......έτσι χαλαρά και ανθρώπινα...............;)
Πάντα ήμουν υπερ της ποιότητας και όχι της ποσότητας ή της πυκνότητας..............χι...........� �ι...
ΦΙΛΙΑ!:)
14-01-2007, 01:32 #7
Και εμεις ευχαριστουμε Σοφια για την παρεα σου.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-01-2007, 22:31 #8
Originally posted by Sofia
όλους αυτούς του όμορφους ανθρώπους- τον καθένα από εσάς που μοιράζεστε τις προσωπικές σας ιστορίες, τους φόβους σας, τις αγωνίες σας, τις απόψεις σας και στέλνετε έτσι στους υπόλοιπους ένα μικρό φωτάκι στην άκρη του τούνελ και το κουράγιο να συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι της αναζήτησης της ψυχής μας αλλά και της συναίσθησης του άλλου...
Σήμερα νιώθω πολύ δεμένος με κάποια από αυτά, και αν θέλεις πολύ πιο δυνατός.
Αισθάνομαι πλέον οτι αυτόν τον αγώνα, δεν τον δίνω πλέον μόνος μου αλλά τον δίνουμε όλοι μαζί.
\"Ισχύς εν τη ενώσει\", λοιπόν...
14-01-2007, 22:41 #9
\"Strength through unity, unity through faith\"
17-01-2007, 08:02 #10
κι εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!
από την πρώτη στιγμή που έγραψα εδώ μέσα, μου φερθήκατε με καλοσύνη και αγάπη.
σας ευχαριστώ πολύ όλους, και εύχομαι όλα τα καλά στη ζωή σας...
18-01-2007, 21:28 #11
Εχω εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου προς ολους σας με τα πιο θερμά μου λόγια, μέσα απο την καρδιά μου. Είμαστε μια αληθινή Κοινότητα. Μας ευχαριστώ:)
19-01-2007, 18:22 #12
ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και από μένα σε όλους σας!!!
δεν ξέρω καν πως είστε φυσιoγνωμικά και όμως μερικούς από εσάς, σας νοιώθω τόσο δικούς μου ανθρώπους.
η παρέα σας μου ζεσταίνει την ψυχή μου.
σας ευχαριστώ!!!:)))
19-01-2007, 18:57 #13
Originally posted by iwanna
ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και από μένα σε όλους σας!!!
δεν ξέρω καν πως είστε φυσιγνωμικά και όμως μερικούς από εσάς, σας νοιώθω τόσο δικούς μου ανθρώπους.
η παρέα σας μου ζεσταίνει την ψυχή μου.
σας ευχαριστώ!!!:)))
19-01-2007, 20:58 #14
:)))
20-01-2007, 00:07 #15
Originally posted by weird
Είμαστε μια αληθινή Κοινότητα.
Μήπως 'παλεύουμε' για ανακούφιση και όχι για αποτέλεσμα;
26-06-2025, 17:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή