Results 16 to 22 of 22
-
19-04-2012, 15:04 #16
εχει γινει σκηνικο να σου κλεισει την πορτα στη μουρη?
- 20-04-2012, 21:31 #17
Έχω φρίξει με τις αρλούμπες που διαβάζω.
Ο νεαρός μόλις τελείωσε το σχολείο -> λες πως είσαι συνομήλικη -> λες πως έχεις ήδη μικρό παιδί
και φοβάσαι ότι ο άλλος θα ερεθιστεί με (μελλοντική) χειραψία που έχει με το παιδί σου.
Δηλαδή αν είχες κόρη και κάποιος κύριος άσχετος/φίλος/συγγενής τύγχανε να τη χαιρετίσει, θα πρέπει πάραυτα να πάει να αυνανιστεί;
Επίσης γνωρίζεις με πάσα λεπτομέρεια το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις του νεαρού, από το τι ώρα αφοδεύει μέχρι το τι τσόντες βλέπει.
Άσε που, χωρίς κανένα δικαίωμα, παρακολουθείς ως Μεγάλος Αδερφός τις συνομιλίες του, τις γνωριμίες του, τον υπολογιστή του και ούτο καθ' εξής.
Αν εσύ είσαι φύλακας άγγελος, καλύτερα να πάρεις τα φτερά σου και να κοιτάξεις τα ουκ ολίγα θέματά σου.
Όλα τα παραπάνω, σε περίπτωση που δεν τρολλάρεις ασύστολα.
Αν πάλι τρολλάρεις get a friggin life.
Βασικά, get a friggin life, εν τοιαύτη περιπτώσει.http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
21-04-2012, 09:23 #18
Body Rocker, πριν κάνα δυο βδομάδες σε ένα κατάστημα τσακώθηκα με γυναίκα που δεν ήθελε λέει ποτέ να βάλει στο σπίτι της έναν γκέι γιατί έχει γιο και θα έπαιρνε κακά πρότυπα από έναν ομοφυλόφιλο. Η γυναίκα αυτή κατά τ'άλλα είναι ΜΑΝΑ. Και έχει ένα παιδί που το λυπάμαι βασικά. Οπότε δεν απορώ με τέτοιες απόψεις. Έλα ρε, αφού το γνωρίζουμε τα συμφραζόμενα.:P
Ακολουθεί πάντα φόβος για την ηθική του, κρίμα το παιδί, που μπορεί να κολλήσει καμιά αρρώστια, να το βιάσουν, λολ, μετά ξέρεις, ο γκέι είναι και κτηνοβάτης. Επίσης είναι και παιδόφιλος. ΠΑΝΤΑ όμως.
Γενικά φιλαράκο που έγραψες το απεριγράπτου ποστ, έριξα πολύ γέλιο και σήμερα το πρωί. Νά'σαι καλά, ΛΟΛ
Προτείνω: όταν τον πλησιάζεις να φοράς μάσκα και εξάρτηση χημικού πολέμου. Σε οποιαδήποτε επαφή μαζί του, έστω και από απόσταση ενός χιλιομέτρου να ακολουθείς απαρέγκλιτα τις οδηγίες της κυβέρνησης για τους μετανάστες. Καραντίνα, απολύμανση, και γκέτο! Μετά, κοίτα να χοντρύνεις. Δε θες καημενούλι μου και συ να μοιάζεις άβυζο και να του ξεσηκώνεις τις ποταπές, βρώμικες, ανήθικες ορέξεις για τα άβυζα πλάσματα τούτου του ρημαγμένου από την αμαρτία πλανήτη.
Και τέλος
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ. Έρχεται η συντέλεια του κόσμου.
Και οι δικές μου υπόνοιες btw πως η ελλαδάρα κατοικείται κυρίως από μαλάκες και μαλακισμένες με περικεφαλαία δυστυχώς επιβεβαιώνεται καθημερινώς."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-04-2012, 17:59 #19
crazy-me
ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!!!
Έχεις βγάλει απίστευτα συμπεράσματα αυθαίρετα, ειδικά αυτό με τα παιδιά σου που θα του προκαλεί η χειραψία τους σεξουαλικές εξάψεις είναι όλα τα λεφτά!!!
Και για ν απαντήσω σοβαρά, δεν έχεις καμμιά δουλειά να ενημερώσεις τους γονείς του και αν ο ίδιος δε θέλει να σ εμπιστευτεί δεν μπορείς να τον εξαναγκάσεις. Το μόνο που πιστεύω πως χωράει να κάνεις είναι να του επισημάνεις ότι οι συναντήσεις με αγνώστους που γνωρίζει μέσω νετ μπορεί να αποβούν επικίνδυνες.
21-05-2012, 17:21 #20
νΑ ΒΙΑΣΤΕΙς
21-05-2012, 17:51 #21
21-05-2012, 17:57 #22
... Αχ όχι!
Σας θερμοεκληζητωπαρακαλώ ... όχι άλλο κάρβουνο! ¡Carbón no más !http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ