Results 16 to 30 of 62
Thread: Παιδιά indigo
-
29-04-2007, 03:23 #16
μεχρι να δω την τελευταια διευθυνση που λεει οτι απο το 70 κ μετα αυξηθηκε κατακορυφα ο αριθμος τους ελεγα στον εαυτο μου οτι ναι μεν αλλα αφου ειμαι γεννημενη το 77 δεν παιζει αλλα απο την αλλη...πολυ μου ταιριαζει
τωρα πειστηκα!!!!!!!παντελως!!!!!θα κανω να το επεξεργαστω καμια βδομαδα παλι.....
να μη ρωτησω κ το γιατρο μου....well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 29-04-2007, 03:37 #17
Παιδί μου σε πρόλαβα και ρώτησα εγώ..Η γιατρός κόμπιασε και είπε ε,μα ακόμα δεν έκανες το ρέηβεν που σου λέω για να με αποφύγει.Μετά το ρέηβεν πείστηκε...Γιατί όχι να το παινευτώ-το έχω ήδη κάνει- αλλά ναι έβγαλα καλό αποτέλεσμα.Βασικά όταν την ρωτούσα για το αν πιστεύει στην τηλεπάθεια ή αν είναι απλά σχιζοφρενική αντίληψη μου είπε ότι όσες περιπτώσεις είχε συναντήσει ήταν σχιζοφρενείς αλλά έχει ακούσει πως υπάρχουν άτομα με παραπάνω ικανότητες.Εμείς βρε....
29-04-2007, 03:41 #18
Originally posted by DrunkOnTheMoon
και για μια πιο κριτική στάση στο όλο θέμα http://www.skepdic.gr/Entries/Iota/indigo.htmwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-04-2007, 03:42 #19
Αδελφή γαλάζιε άγγελε;Γιατί σκούρυναν τα φτερά σου;Από ποια καμινάδα κατέβηκες πάλι και μαύρισες;
Γαλάζιο άγγελο αποκαλούσαν στην εκπομπή μια ελληνικής καταγωγής κοπέλα,την νομίζω επονομαζόμενη Πυθάιθα-θα ψάξω σχετικά να ενημερώσω-όπου στα 14 της έγινε πτυχιούχος του Μαθηματικού Πανεπιστημίου της Μοντάνα και πρέπει να μπήκε και στο Γκίνες..
29-04-2007, 03:55 #20
πουλι μου
• Έρχονται στον κόσμο με ένα αίσθημα ότι είναι προνομιούχοι (και συχνά λειτουργούν με αυτό τον τρόπο)
• Έχουν ένα αίσθημα ότι «δικαιούνται να είναι εδώ», και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη.
• Η προσωπική αξία δεν είναι θέμα. Συχνά αυτά τα παιδιά λένε στους γονείς «ποιοι είναι».
• Αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση ή επιλογή)
• Απλώς δεν κάνουν κάποια πράγματα, για παράδειγμα το να περιμένουν στην ουρά είναι δύσκολο για αυτά.
• Απογοητεύονται με συστήματα που έχουν προσανατολισμό προς την τελετουργία και που δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.
• Συχνά βλέπουν καλύτερους τρόπους για να κάνουν πράγματα, τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο, γεγονός που τα κάνει να φαίνονται αντικομφορμιστές απέναντι σε οποιοδήποτε σύστημα.
• Μοιάζουν αντικοινωνικά εκτός εάν είναι με το δικό τους είδος. Εάν δεν υπάρχουν τριγύρω τους άλλοι της ίδιας συναίσθησης, συχνά γίνονται εσωστρεφείς και νιώθουν ότι κανένας άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει. Το σχολείο συχνά είναι κοινωνικώς υπερβολικά δύσκολο για αυτά .
• Δεν θα ανταποκριθούν στην πειθαρχία μέσω της ενοχής («Περίμενε να γυρίσει ο πατέρας σου σπίτι και να δει τι έκανες»).
• Δεν είναι ντροπαλά στο να σου δείχνουν τι χρειάζονται.
Άλλα πάλι μπορούν να διαισθανθούν το ψέμα, όπως τα σκυλιά διαισθάνονται τον φόβο. Απ’ την άλλη δείχνουν μια ανικανότητα να συμβιβαστούν με το ψέμα και την προσποίηση ! Δεν τους αρέσει να τα ξεγελούν, αλλά ούτε επιζητούν να ξεγελούν τους άλλους. Αν δεν τους αρέσει μια κατάσταση, δεν θα προσποιηθούν αλλά θα θίξουν με ειλικρίνεια και παρρησία τα … «κακώς κείμενα».
- Έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα και συχνά αμφισβητούν τα υπάρχοντα κοινωνικά και πολιτικά συστήματα. Ο βαθμός απόρριψης της κατεστημένης πραγματικότητας που επιδεικνύουν, κάνει αυτά τα άτομα να χαρακτηρίζονται κάποιες φορές σαν «ψυχικά διαταραγμένα» ή αυτιστικά.
εεεεεεεεεε??????αντε τωρα καινουργιο κολημμα βαλαμε στο μυαλο μας....well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-04-2007, 03:58 #21
Απ\'τα λίγα που διάβασα χμμ θα πω ότι μερικά μου ταιριάζουν.Δεν τα συμμερίζομαι όλα όμως.Υπάρχουν τόσες άλλωστε θεωρίες που δεν ξέρεις αν θα πιστέψεις ότι είσαι Ίντιγκο ή ότι πάσχεις από διαταραχή ελλειματικής προσοχής.Εγώ στο σχολείο δεν είχα προβλήματα.Είπα ότι μέχρι ένα σημείο ήμουν αριστούχος αλλά θυμάμαι απλά ότι δεν μπορούσα την καταπίεση και ότι η μάνα μου με πίεζε να διαβάσω.....Δεν διάβαζα πολύ.Απλά τα έπαιρνα εύκολα από την παράδοση.Αυτά που μου ταιριάζουν από τα Ίντιγκο είναι:
*Όταν είναι μικρά παιδιά, οι Indigo αναγνωρίζονται εύκολα από τα ασυνήθιστα μεγάλα, διαυγή μάτια τους:Αυτό το έχω και τώρα.
* Υπερβολικά έξυπνα, πρώιμα αναπτυγμένα παιδιά με εκπληκτική μνήμη και ισχυρή επιθυμία να ζήσουν ενστικτωδώς:Έξυπνη ναι,υπερβολικά δε θα με έλεγα γιατί τι να πει κι ο Hawkins...Θα με έλεγα πιο ώριμη από τα παιδιά της ηλικίας μου...Ζούσα και ζω ενστικτωδώς.
• Έρχονται στον κόσμο με ένα αίσθημα ότι είναι προνομιούχοι (και συχνά λειτουργούν με αυτό τον τρόπο) -Ψωνάρες!Όχι είχα αίσθημα ότι έχω σκοπό στη ζωη αλλά αυτό το έχουν όλοι.
• Έχουν ένα αίσθημα ότι «δικαιούνται να είναι εδώ», και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη.(Χμμμ δεν θυμάμαι...)
• Η προσωπική αξία δεν είναι θέμα. Συχνά αυτά τα παιδιά λένε στους γονείς «ποιοι είναι». (αυτό ας το πουν οι γονείς)
• Αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση ή επιλογή) (Συμφωνώ κι επαυξάνω)
• Απλώς δεν κάνουν κάποια πράγματα, για παράδειγμα το να περιμένουν στην ουρά είναι δύσκολο για αυτά. (χμμμ,μπορεί αλλά τι σχέση έχει με το ίντιγκο μη χέσω;)
• Απογοητεύονται με συστήματα που έχουν προσανατολισμό προς την τελετουργία και που δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη. (Παίζει.Ναι μου άρεσε να δημιουργώ)
• Συχνά βλέπουν καλύτερους τρόπους για να κάνουν πράγματα, τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο, γεγονός που τα κάνει να φαίνονται αντικομφορμιστές απέναντι σε οποιοδήποτε σύστημα.(ναι θυμάμαι ότι ήθελα να γίνω επιστήμονας που ανακαλύπτει πράγματα αλλά δεν μου έκατσε..Πρόλαβα και ανακάλυψα εμένα)
• Μοιάζουν αντικοινωνικά εκτός εάν είναι με το δικό τους είδος. Εάν δεν υπάρχουν τριγύρω τους άλλοι της ίδιας συναίσθησης, συχνά γίνονται εσωστρεφείς και νιώθουν ότι κανένας άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει. Το σχολείο συχνά είναι κοινωνικώς υπερβολικά δύσκολο για αυτά . (Αυτό με πιάνει καρακάργα.Αντικοινωνικά με την έννοια του απομονωμένα..Όσο για τη δυσκολία μου με το σχολείο;Από ένα σημείο και μετά το θεωρούσα άχρηστο.Χαχα)
• Δεν θα ανταποκριθούν στην πειθαρχία μέσω της ενοχής («Περίμενε να γυρίσει ο πατέρας σου σπίτι και να δει τι έκανες»).(χμμ όσο γι\'αυτό θα έλεγα ότι ήμουν πειθαχημένη...Ή όχι;Νομίζω πως όχι.Δεν μου άρεσε το πρέπει.Μετά έμαθα να πειθαρχώ)
• Δεν είναι ντροπαλά στο να σου δείχνουν τι χρειάζονται.(Ε,δεν ξέρω αλλά θυμάμαι ότι ρωτούσα τη μαμά μου καραμεσάνυχτα τώρα όταν πήγαινα στο μπάνιο για ανάγκη\"Μαμά μ\'αγαπάς;;;Ή θυμάμαι που της έλεγα ακόμα και για το να πάω να χέσω..Στυλ τώρα θα πάω στο μπάνιο)
29-04-2007, 04:04 #22
Έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα και συχνά αμφισβητούν τα υπάρχοντα κοινωνικά και πολιτικά συστήματα. Ο βαθμός απόρριψης της κατεστημένης πραγματικότητας που επιδεικνύουν, κάνει αυτά τα άτομα να χαρακτηρίζονται κάποιες φορές σαν «ψυχικά διαταραγμένα» ή αυτιστικά.-Ενώ δεν είμαστε...εεεεε;Μας αδίκησαν παιδί μου.
Αντί λοιπόν στο βιογραφικό μου να γράφω πάσχουσα από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή με οριακά στοιχεία προσωπικότητας,κατάθλιψη,α γοραφοβία και πανικούς θα γράφω ένα \"Απλά ίντιγκο\"
29-04-2007, 14:21 #23
σωστη!!!!!!!!εμενα με πιανει στα εξης:
• Έρχονται στον κόσμο με ένα αίσθημα ότι είναι προνομιούχοι (και συχνά λειτουργούν με αυτό τον τρόπο)
*παντα ημουνα η ροζιττα σωκου...
• Έχουν ένα αίσθημα ότι «δικαιούνται να είναι εδώ», και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη.(δεν το συζητω....)
Αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση ή επιλογή) (επισης χωρις λογια)
• Απλώς δεν κάνουν κάποια πράγματα, για παράδειγμα το να περιμένουν στην ουρά είναι δύσκολο για αυτά. (αναρωτηθηκα αν με εχουν δει να περιμενω σε ουρα...δεν μπορω καθολου ομως)
• Απογοητεύονται με συστήματα που έχουν προσανατολισμό προς την τελετουργία και που δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.(για αυτο εγινα γραφιστας για να δημιουργω εστω εξωφυλλα)
• Μοιάζουν αντικοινωνικά εκτός εάν είναι με το δικό τους είδος. Εάν δεν υπάρχουν τριγύρω τους άλλοι της ίδιας συναίσθησης, συχνά γίνονται εσωστρεφείς και νιώθουν ότι κανένας άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει. Το σχολείο συχνά είναι κοινωνικώς υπερβολικά δύσκολο για αυτά . (στο σχολειο στα διαλειμματα ελεγα μα τι μαλακιες λενε τα παιδια αυτα??? κ τωρα οταν νιωθω οτι καποιος δεν με καταλαβαινει προτιμω να ειμαι η Ιωαννα της σιωπης)
• Δεν θα ανταποκριθούν στην πειθαρχία μέσω της ενοχής («Περίμενε να γυρίσει ο πατέρας σου σπίτι και να δει τι έκανες»)(ναι κ τι θα με κανει ντα??απο μικρη αυτο απαντουσα!!!)
• Δεν είναι ντροπαλά στο να σου δείχνουν τι χρειάζονται.(χωρις λογια)]
kassi ειμαι ιντικο??????well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-04-2007, 18:11 #24
Κατά τη γνώμη μου κανείς δεν πρέπει να στηρίζεται μόνο στα ερωτηματολόγια..Ναι μεν βοηθάνε κάπως να δεις αν είσαι Indigo ή οχι (άλλα εάν καποιος είναι indigo το γνωρίζει, δεν χρειαζεται ερωτηματολόγια) αλλά και πάλι δεν τα θεωρώ αξιόπιστα..Και αυό για τους εξής λόγους:
1) Οι περισσότερες ερωτήσεις των συγκεκριμένων ερωτηματολογίων αφορούν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα και όχι τις ψυχικές ικανότητες. Και γι αυτό το λόγο κάποιος που δεν είναι Indigo μπορεί να βγάλει μεγάλο σκορ ενώ κάποιος που είναι Indigo (σπάνια μεν αλλα υπάρχει κι αυτή η περίπτωση) μπορεί να μην βγάλει τόσο μεγάλο σκορ.
2)Επίσης κάποιος μπορεί να μην είναι και τόσο ειλικρινής με τον εαυτό του και να μην απαντήσει με τόση ειλικρίνεια στις ερωτήσεις απλά και μόνο επειδή θα θέλει να βγάλει μεγάλο σκορ. (Ναι την έχω συναντήσει κι αυτή την περίπτωση, ένα άτομο που σε ένα ερωτηματολόγιο βγήκε πως είναι αγγελιοφόρος των Indigo το πήρε τόσο πάνω του που σε κάποιαφάση είπε ότι θα βάλει τον κόσμο σε μια τάξη όποτε σεβασμός στο προσωπο του/της. Ε απο εκεί καταλαβαίνεις πως αυτό το άτομο δεν είναι indigo..!)
Πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχουν πιο πολλές ερωτήσεις για ψυχικές δυνάμεις..
30-04-2007, 00:42 #25
ε ενταξει αυτος δεν ηταν μονο ιντικο!!!ειχε κ ενα παραπανω κουσουρι
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 02:43 #26
Originally posted by interappted
σωστη!!!!!!!!εμενα με πιανει στα εξης:
*παντα ημουνα η ροζιττα σωκου...
• Έχουν ένα αίσθημα ότι «δικαιούνται να είναι εδώ», και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη.(δεν το συζητω....)
Αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση ή επιλογή) (επισης χωρις λογια)
• Απλώς δεν κάνουν κάποια πράγματα, για παράδειγμα το να περιμένουν στην ουρά είναι δύσκολο για αυτά. (αναρωτηθηκα αν με εχουν δει να περιμενω σε ουρα...δεν μπορω καθολου ομως)
• Απογοητεύονται με συστήματα που έχουν προσανατολισμό προς την τελετουργία και που δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.(για αυτο εγινα γραφιστας για να δημιουργω εστω εξωφυλλα)
• Μοιάζουν αντικοινωνικά εκτός εάν είναι με το δικό τους είδος. Εάν δεν υπάρχουν τριγύρω τους άλλοι της ίδιας συναίσθησης, συχνά γίνονται εσωστρεφείς και νιώθουν ότι κανένας άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει. Το σχολείο συχνά είναι κοινωνικώς υπερβολικά δύσκολο για αυτά . (στο σχολειο στα διαλειμματα ελεγα μα τι μαλακιες λενε τα παιδια αυτα??? κ τωρα οταν νιωθω οτι καποιος δεν με καταλαβαινει προτιμω να ειμαι η Ιωαννα της σιωπης)
• Δεν θα ανταποκριθούν στην πειθαρχία μέσω της ενοχής («Περίμενε να γυρίσει ο πατέρας σου σπίτι και να δει τι έκανες»)(ναι κ τι θα με κανει ντα??απο μικρη αυτο απαντουσα!!!)
• Δεν είναι ντροπαλά στο να σου δείχνουν τι χρειάζονται.(χωρις λογια)]
kassi ειμαι ιντικο??????
30-04-2007, 02:51 #27
χαχαχα καλο μην ανησυχεις εμεις θα ανοιξουμε καινουργια κατηγορια ιντριγκο!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 04:54 #28
ε ενταξει αυτος δεν ηταν μονο ιντικο!!!ειχε κ ενα παραπανω κουσουρι
30-04-2007, 23:54 #29
χαχαχα καλο μην ανησυχεις εμεις θα ανοιξουμε καινουργια κατηγορια ιντριγκο!
01-05-2007, 01:29 #30
ε,ναι του το ειπα σημερα
γιατρε ειμαι ιντικο???
η απαντηση που πηρα:αιιιιντεεεε!!!(με υφος το χασε αυτη..)
ναι ο κυριος lexotanil αντεδρασεwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....