Εκλογές 2012 - Θα ψηφίσετε; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 169
    Banned
    ωραια πεσμου τι πιστευεις εσυ οτι αξιζει να ψηφισω. κομματα της αριστερας που θα αναμασησουν τα ιδια και τα ιδια οπως το Πασοκ κι ακομα χειροτερα αφου δεν εχουν τη καταληλη εμπειρια να κυβερνησουν ? Καμμενο, Καρατζαφυρερ ή Χρυση Αυγη που αμα νικησουν θα τρολλαρουν μεσα στη βουλη ? πραγματικα δε βλεπω καμια αξιολογη επιλογη ειτε απο αριστερα ειτε απο δεξια...

Senior Member
    Αγαπητέ μου δεν θα σου πω εγώ τι να ψηφίσεις, μέχρι τώρα σου έχω πει γιατί πρέπει να ψηφίσεις και τι να μην ψηφίσεις...
    Είναι δική σου επιλογή το τι θα ψηφίσεις, να σου αντιπαραθέσω μόνο πως τα κόμματα της αριστεράς και οικονομικές προτάσεις έχουν καταθέσει πολύ πριν το μνημόνιο - εθνικοποίηση τραπεζών, αξιοποίηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας λόγω γεωγραφικής θέσης (ηλιακή / αιολική) , δίκαιο φορολογικό σύστημα. αναδιαμόρφωση του ΦΠΑ με στόχο περισσότερα έσοδα από την οικονομική ανάκαμψη του ΑΕΠ, μέτρα ανάπτυξης και οπωσδήποτε όχι αφαίμαξη του λαού που αποτελεί την σπονδυλική στήλη της οικονομίας, πάταξη της φοροδιαφυγής όχι στα λόγια αλλά με ανανέωση της μηχανογράφησης των ΔΟΥ από περιφερειακή σε κεντρική ούτως ώστε να υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα και τέλος φυσικά με επαναδιαπραγμάτευση όλων εκείνων των επαχθών όρων του μνημονίου2 που μας εξαθλιώνουν σε προσωπικό αλλά και εθνικό επίπεδο...
    Το ότι δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία να κυβερνήσουν το θεωρώ σαν φαιδρό επιχείρημα, από την στιγμή που εκείνοι που έχουν την εμπειρία , κατάφεραν να μας πηδάνε επί 38 χρόνια χωρίς σάλιο. Δηλαδή θα μας χαλάσει να δοκιμάσουμε και κάποιον που δεν έχει εμπειρία στην λαμογιά ???

Μη τρελαθούμε.......
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Quote Originally Posted by emy View Post
    Aν ρίξουμε λευκό ή άκυρο κ βγεί πάνω από 51% σύμφωνα με το νέο νόμο φεύγουν όλοι κανένα κόμμα στη βουλή κ Ελλάδα ακυβέρνητη, δε διάβασα όλα όσα γράφετε αλλά τουλάχιστον πηγαίντε κ ψηφίστε αυτό αν όχι 1 μικρό κόμμα μπας κ φύγουν, πήραν κ λεφτά για το προεκλογικό αγώνα μας φλόμωσαν κ στο ψέμμα π.χ Τσοχατζόπουλος , τι τώρα το θυμήθηκαν, προεκλογικό τρυκ αφού όλα έχουν παραγραφεί άλλοι μπαίνουν στο Δημόσιο πάλι, μούντζα κ τελος ακυβερνησία
    Αυτό με τα λευκά ψηφοδέλτια που κυκλοφορεί ευρέως τελευταία είναι παραπλανητικό. Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, η λευκή ψήφος πλέον αθροίζεται και συν-προσμετρείται με τα άκυρα. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη διατύπωση στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) της 7ης Φεβρουαρίου 2006, στο οποίο αναφέρεται ο νέος εκλογικός νόμος.

Πρόκειται για τον εκλογικό νόμο 3434/2006 (νόμος Παυλόπουλου), στο Αρθρο 1, του οποίου αναφέρεται ρητά ότι «τα λευκά ψηφοδέλτια ΔΕΝ προσμετρούνται στα έγκυρα»

Εγώ θεωρώ δίκαιο και πιστεύω πως θα πρεπε να υπάρχει τέτοιου είδους πρόβλεψη για τα λευκά, εφόσον αποτελούν την πλειοψηφία αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!

Senior Member
    Λοιπον,πρωτη φορα που μπορω να ψηφισω,και θα ψηφισω..
    Ο μονος τροπος για να ειχε αποτελεσμα η αποχη θα ηταν να μην ψηφισει στην κυριολεξια κανενας..αλλα καλως η κακως αυτο δεν θα γινει,οποτε το κααλυτερο ειναι να συμμετεχουμε ολοι στις εκλογες.τουλαχιστον αυτο πιστευει το σχεδον 18χρονο μυαλο μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by νιφάδα View Post
    Λοιπον,πρωτη φορα που μπορω να ψηφισω,και θα ψηφισω..
    Ο μονος τροπος για να ειχε αποτελεσμα η αποχη θα ηταν να μην ψηφισει στην κυριολεξια κανενας..αλλα καλως η κακως αυτο δεν θα γινει,οποτε το κααλυτερο ειναι να συμμετεχουμε ολοι στις εκλογες.τουλαχιστον αυτο πιστευει το σχεδον 18χρονο μυαλο μου!
    Άντε με το καλο , εσείς η νέα γενιά έχετε καθαρό μυαλο , κάντε αυτο που εμείς δεν μπορέσαμε ...
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Δεν ψηφίζω και δεν μασάω και σε ηλίθια εκβιαστικά επιχειρήματα τύπου "αν δεν πας, τότε..."
    Αν δεν είναι άμεση δημοκρατία, δε με αφορά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Θα ψηφισω , καταθετοντας την γνωμη μου και εγω , οχι οτι ειμαι ευχαριστημενος ή οτι δεν ειμαι μπερδεμενος. Οσο για το τι θα ψηφισω , παντως οχι κατι που εχει πλοκαμια και τα εχει απλωσει με αποτελεσμα να φτασουμε εκει που φτασαμε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Νέο Κίνημα κάνει θραύση στο διαδίκτυο:

" Κρύψτε την ταυτότητα του γέρου και της γριάς! "

Ένα νέο κίνημα αναπτύσσεται σε όλη τη χώρα με γοργούς ρυθμούς, μετά την ανακοίνωση των Εκλογών!
    Το κίνημα αυτό δεν έχει αρχηγούς αλλά μόνο έναν σκοπό...

Όλοι οι Έλληνες που έχουν υποψία πως κάποιος ηλικιωμένος από το περιβάλλον τους (Πατέρας, Μητέρα, Παππούς, Γιαγιά, Θεία κ.λπ) έχει την πρόθεση να ψηφίσει ένα από τα κόμματα που θα συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας και μετά τις εκλογές, τότε οι νεότεροι αναλαμβάνουν δράση την ημέρα των εκλογών τους κρύβουν την ταυτότητα για να μην μπορέσουν να ψηφίσουν....

"Παίρνουμε τις ταυτότητες από αυτούς που είτε από άγνοια ή από συνήθεια θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Ντόρα".

Το μέλλον της χώρας ανήκει σε εμάς και όχι σ' αυτούς που θα αφήσουν το μάταιο τούτο κόσμο σύντομα.

Η γριά σε ένα με δύο χρόνια θα πεθάνει, ο γέρος το ίδιο, εσύ θα μείνεις, εσύ όμως θα τα φας όλα....

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για φύγουν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα και θέλουν να ολοκληρώσουν την καταστροφή της!

"Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητα τους"

ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!», αναφέρει η... διαδικτυακή προκήρυξη του νέου αυτού κινήματος!

Senior Member
    http://www.ypes.gr/el/Elections/Nati...tions/Results/

Εδω μπορειτε να δειτε τα αποτελεσματα των προηγουμενων εκλογων , προ κρισης. Βλεπετε την συντρηπτικη πλειοψηφια που ψηφισε για παραδειγμα τα δυο μεγαλα κομματα. Δεν νομιζω να ηταν οι παπουδες και οι γιαγιαδες που ψηφιζαν , αλλα και οι νεοι.

Λιγοτερη ευθυνη, οι νεοι σαφως εχουν.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σορρυ ειμαι εξαιρετικα αδιαφορος για ολα οσα συμβαινουν γυρω μου.
    Ναι, αλλά την ίδια στιγμή -κάθε ευκαιρία- επικρίνεις την κοινωνία και τα μέλη της.
    Και μου αρέσει αυτό, γιατί συγκλίνουσα σκέψη σημαίνει συνήθως παρωπίδες, ενώ αποκλίνουσα σημαίνει ρίξη, ...άρα δημιουργία. Δέν σε θεωρώ καθόλου αδιάφορο λοιπόν. Βλέπω μόνο πως δέν έχεις βρεί ακόμη τα πεδία δράσης. Όσο γιά τα κομματικά, υπήρχαν πάντα και θα υπάρχουν πρόσωπα που δέν ανοίκουν στους επαγγελματίες πολιτικούς που όμως οι κοινωνικές συγκυρίες να αναγκάζουν να πολιτευτούν.
    Δικό μου παράδειγμα -και δέν θα ήθελα με τίποτε να επιρεάσω πολιτικές προθέσεις με το συγκεκριμένο παράδειγμα- ο Δελαστίκ, που τον διαβάζω χρόνια τώρα επειδή με εκφράζει και έμαθα με ικανοποίηση πως τελικά θα πολιτευθεί.
    Άρα,
    όπως υπάρχουν καλά ή κακά αυτοκίνητα, απορρυπαντικά, forums ect, έτσι υπάρχουν και τέτοιοι πολιτικοί και πολιτικές.
    Και όπως δέν κατεβάζουμε αμάσητο το δείπνο μας, έτσι και η επιλογή αυτών που θα ρυθμίζουν τη ζωή μας χρειάζεται την προσοχή μας.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    ..ναι.. μόνο που οι περισσότεροι από τους νέους, σ' αυτές τις εκλογές, μάλλον θα δηλώσουν "ασθένεια.."
    οπότε, αυτοί που σε συντριπτική πλειοψηφία θα ψηφίσουν θάναι παππούδες και γιαγιάδες
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..ναι.. μόνο που οι περισσότεροι από τους νέους, σ' αυτές τις εκλογές, μάλλον θα δηλώσουν "ασθένεια.."
    οπότε, αυτοί που σε συντριπτική πλειοψηφία θα ψηφίσουν θάναι παππούδες και γιαγιάδες

Θα δουμε τα στατιστικα στο τελος , τωρα απο κει και περα εγω θα παω να ψηφισω...μην διανοηθει κανενας να μου κρυψει την ταυτοτητα:P

Senior Member
    δεν ξερω ποια ειναι η πηγη της πληροφοριας του κινηματος "κρυψε την ταυτοτητα του γερου'., αλλα αδυνατω να το πιστεψω οτι οι ηλικιωμενοι στηριζουν μνημονιο.ειναι οι πιο αγρια και αμεσα βαλλομενοι απο τα μετρα της ξεφτιλας με τις περικοπες των συνταξεων και τα αδιεξοδα των ασφαλιστικων τους ταμειων που πληρωναν μια ζωη και τωρα τους αφηνουν χωρις φαρμακα..

βρε, αυτός ο Βασίλης Λεβέντης ακόμα υπάρχει?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Θα δουμε τα στατιστικα στο τελος , τωρα απο κει και περα εγω θα παω να ψηφισω...μην διανοηθει κανενας να μου κρυψει την ταυτοτητα:P
    προσεχε με τα στατιστικα κιπ.
    πεφτει πολλη νοθεια στις δημοσκοπησεις.
    μια ολοκληρη φαμπρικα παραπλανησης των ψηφοφορων εχουν γινει κι αυτες.

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast