Results 46 to 60 of 169
Thread: Εκλογές 2012 - Θα ψηφίσετε;
-
22-04-2012, 18:55 #46
ωραια πεσμου τι πιστευεις εσυ οτι αξιζει να ψηφισω. κομματα της αριστερας που θα αναμασησουν τα ιδια και τα ιδια οπως το Πασοκ κι ακομα χειροτερα αφου δεν εχουν τη καταληλη εμπειρια να κυβερνησουν ? Καμμενο, Καρατζαφυρερ ή Χρυση Αυγη που αμα νικησουν θα τρολλαρουν μεσα στη βουλη ? πραγματικα δε βλεπω καμια αξιολογη επιλογη ειτε απο αριστερα ειτε απο δεξια...
- 22-04-2012, 19:10 #47
Αγαπητέ μου δεν θα σου πω εγώ τι να ψηφίσεις, μέχρι τώρα σου έχω πει γιατί πρέπει να ψηφίσεις και τι να μην ψηφίσεις...
Είναι δική σου επιλογή το τι θα ψηφίσεις, να σου αντιπαραθέσω μόνο πως τα κόμματα της αριστεράς και οικονομικές προτάσεις έχουν καταθέσει πολύ πριν το μνημόνιο - εθνικοποίηση τραπεζών, αξιοποίηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας λόγω γεωγραφικής θέσης (ηλιακή / αιολική) , δίκαιο φορολογικό σύστημα. αναδιαμόρφωση του ΦΠΑ με στόχο περισσότερα έσοδα από την οικονομική ανάκαμψη του ΑΕΠ, μέτρα ανάπτυξης και οπωσδήποτε όχι αφαίμαξη του λαού που αποτελεί την σπονδυλική στήλη της οικονομίας, πάταξη της φοροδιαφυγής όχι στα λόγια αλλά με ανανέωση της μηχανογράφησης των ΔΟΥ από περιφερειακή σε κεντρική ούτως ώστε να υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα και τέλος φυσικά με επαναδιαπραγμάτευση όλων εκείνων των επαχθών όρων του μνημονίου2 που μας εξαθλιώνουν σε προσωπικό αλλά και εθνικό επίπεδο...
Το ότι δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία να κυβερνήσουν το θεωρώ σαν φαιδρό επιχείρημα, από την στιγμή που εκείνοι που έχουν την εμπειρία , κατάφεραν να μας πηδάνε επί 38 χρόνια χωρίς σάλιο. Δηλαδή θα μας χαλάσει να δοκιμάσουμε και κάποιον που δεν έχει εμπειρία στην λαμογιά ???
Μη τρελαθούμε.......[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
22-04-2012, 23:21 #48
Αυτό με τα λευκά ψηφοδέλτια που κυκλοφορεί ευρέως τελευταία είναι παραπλανητικό. Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, η λευκή ψήφος πλέον αθροίζεται και συν-προσμετρείται με τα άκυρα. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη διατύπωση στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) της 7ης Φεβρουαρίου 2006, στο οποίο αναφέρεται ο νέος εκλογικός νόμος.
Πρόκειται για τον εκλογικό νόμο 3434/2006 (νόμος Παυλόπουλου), στο Αρθρο 1, του οποίου αναφέρεται ρητά ότι «τα λευκά ψηφοδέλτια ΔΕΝ προσμετρούνται στα έγκυρα»
Εγώ θεωρώ δίκαιο και πιστεύω πως θα πρεπε να υπάρχει τέτοιου είδους πρόβλεψη για τα λευκά, εφόσον αποτελούν την πλειοψηφία αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!
22-04-2012, 23:51 #49
Λοιπον,πρωτη φορα που μπορω να ψηφισω,και θα ψηφισω..
Ο μονος τροπος για να ειχε αποτελεσμα η αποχη θα ηταν να μην ψηφισει στην κυριολεξια κανενας..αλλα καλως η κακως αυτο δεν θα γινει,οποτε το κααλυτερο ειναι να συμμετεχουμε ολοι στις εκλογες.τουλαχιστον αυτο πιστευει το σχεδον 18χρονο μυαλο μου!
23-04-2012, 00:02 #50
23-04-2012, 08:55 #51
Δεν ψηφίζω και δεν μασάω και σε ηλίθια εκβιαστικά επιχειρήματα τύπου "αν δεν πας, τότε..."
Αν δεν είναι άμεση δημοκρατία, δε με αφορά."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-04-2012, 09:06 #52
Θα ψηφισω , καταθετοντας την γνωμη μου και εγω , οχι οτι ειμαι ευχαριστημενος ή οτι δεν ειμαι μπερδεμενος. Οσο για το τι θα ψηφισω , παντως οχι κατι που εχει πλοκαμια και τα εχει απλωσει με αποτελεσμα να φτασουμε εκει που φτασαμε.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
23-04-2012, 12:15 #53
Νέο Κίνημα κάνει θραύση στο διαδίκτυο:
" Κρύψτε την ταυτότητα του γέρου και της γριάς! "
Ένα νέο κίνημα αναπτύσσεται σε όλη τη χώρα με γοργούς ρυθμούς, μετά την ανακοίνωση των Εκλογών!
Το κίνημα αυτό δεν έχει αρχηγούς αλλά μόνο έναν σκοπό...
Όλοι οι Έλληνες που έχουν υποψία πως κάποιος ηλικιωμένος από το περιβάλλον τους (Πατέρας, Μητέρα, Παππούς, Γιαγιά, Θεία κ.λπ) έχει την πρόθεση να ψηφίσει ένα από τα κόμματα που θα συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας και μετά τις εκλογές, τότε οι νεότεροι αναλαμβάνουν δράση την ημέρα των εκλογών τους κρύβουν την ταυτότητα για να μην μπορέσουν να ψηφίσουν....
"Παίρνουμε τις ταυτότητες από αυτούς που είτε από άγνοια ή από συνήθεια θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Ντόρα".
Το μέλλον της χώρας ανήκει σε εμάς και όχι σ' αυτούς που θα αφήσουν το μάταιο τούτο κόσμο σύντομα.
Η γριά σε ένα με δύο χρόνια θα πεθάνει, ο γέρος το ίδιο, εσύ θα μείνεις, εσύ όμως θα τα φας όλα....
Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για φύγουν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα και θέλουν να ολοκληρώσουν την καταστροφή της!
"Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητα τους"
ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!», αναφέρει η... διαδικτυακή προκήρυξη του νέου αυτού κινήματος!
23-04-2012, 12:54 #54
http://www.ypes.gr/el/Elections/Nati...tions/Results/
Εδω μπορειτε να δειτε τα αποτελεσματα των προηγουμενων εκλογων , προ κρισης. Βλεπετε την συντρηπτικη πλειοψηφια που ψηφισε για παραδειγμα τα δυο μεγαλα κομματα. Δεν νομιζω να ηταν οι παπουδες και οι γιαγιαδες που ψηφιζαν , αλλα και οι νεοι.
Λιγοτερη ευθυνη, οι νεοι σαφως εχουν.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
23-04-2012, 12:55 #55
Ναι, αλλά την ίδια στιγμή -κάθε ευκαιρία- επικρίνεις την κοινωνία και τα μέλη της.
Και μου αρέσει αυτό, γιατί συγκλίνουσα σκέψη σημαίνει συνήθως παρωπίδες, ενώ αποκλίνουσα σημαίνει ρίξη, ...άρα δημιουργία. Δέν σε θεωρώ καθόλου αδιάφορο λοιπόν. Βλέπω μόνο πως δέν έχεις βρεί ακόμη τα πεδία δράσης. Όσο γιά τα κομματικά, υπήρχαν πάντα και θα υπάρχουν πρόσωπα που δέν ανοίκουν στους επαγγελματίες πολιτικούς που όμως οι κοινωνικές συγκυρίες να αναγκάζουν να πολιτευτούν.
Δικό μου παράδειγμα -και δέν θα ήθελα με τίποτε να επιρεάσω πολιτικές προθέσεις με το συγκεκριμένο παράδειγμα- ο Δελαστίκ, που τον διαβάζω χρόνια τώρα επειδή με εκφράζει και έμαθα με ικανοποίηση πως τελικά θα πολιτευθεί.
Άρα,
όπως υπάρχουν καλά ή κακά αυτοκίνητα, απορρυπαντικά, forums ect, έτσι υπάρχουν και τέτοιοι πολιτικοί και πολιτικές.
Και όπως δέν κατεβάζουμε αμάσητο το δείπνο μας, έτσι και η επιλογή αυτών που θα ρυθμίζουν τη ζωή μας χρειάζεται την προσοχή μας.διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
23-04-2012, 13:03 #56
..ναι.. μόνο που οι περισσότεροι από τους νέους, σ' αυτές τις εκλογές, μάλλον θα δηλώσουν "ασθένεια.."
οπότε, αυτοί που σε συντριπτική πλειοψηφία θα ψηφίσουν θάναι παππούδες και γιαγιάδεςΆσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
23-04-2012, 13:06 #57
23-04-2012, 13:09 #58
δεν ξερω ποια ειναι η πηγη της πληροφοριας του κινηματος "κρυψε την ταυτοτητα του γερου'., αλλα αδυνατω να το πιστεψω οτι οι ηλικιωμενοι στηριζουν μνημονιο.ειναι οι πιο αγρια και αμεσα βαλλομενοι απο τα μετρα της ξεφτιλας με τις περικοπες των συνταξεων και τα αδιεξοδα των ασφαλιστικων τους ταμειων που πληρωναν μια ζωη και τωρα τους αφηνουν χωρις φαρμακα..
23-04-2012, 13:14 #59
βρε, αυτός ο Βασίλης Λεβέντης ακόμα υπάρχει?
γιάννης
23-04-2012, 13:23 #60