Results 166 to 168 of 168
Thread: Δεν νιώθω , ειμαι προδομένος .
-
27-04-2012, 12:53 #166
Λάμπρο και τι σε ενδιαφέρει αλήθεια τι θα πουν οι άλλοι αν φύγεις? Και σε πληροφορώ ότι η μητέρα σου που τώρα δε σε σέβεται αν κάνεις το τολμηρό βήμα να φύγεις και να βρεις τον εαυτό σου ως ενήλικα πια, θα σε σεβαστεί και υπάρχει η πιθανότητα να ισορροπήσει και η σχέση σας. Τώρα, μάλλον είσαι για εκείνη το ίδιο παιδάκι που μεγάλωνε και το έκανε ό,τι ήθελε, εφόσον ήταν εκείνη η ενήλικας και συ το ανήλικο και είχε την ευθύνη σου στη δικαιοδοσία της. Φτάσε στη θέση του ενήλικα και πάρε το βάρος της ευθύνης με τόλμη! Δεν πειράζει αν φοβάσαι, ο φόβος μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα με το θάρρος, δεν υπάρχει κανένας νόμος να απαγορεύει τις τολμηρές πράξεις ενώ φοβόμαστε ξέρεις.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 27-04-2012, 14:48 #167
27-04-2012, 15:00 #168
Αν φύγω θα φύγω , θα αλλάξω πόλη , γιατι εδω στην κοινωνία που ζούμε υπαρχει συνέχεια το κουτσομπολιό , γιατι έκανε το ένα γιατι πήγε εκει και αυτα τα ακουει η κάθε μια και επηρεάζεται , μου κάνει εντύπωση πως αν περάσει απο το σπίτι ένας άσχετος , ακόμη και τρελός και πει κατι στην μητέρα μου θα τον πιστέψει , έτσι απλα , αν πω εγω κατι στο και να ειναι αυτο , δεν ειναι αποδεκτο .
Θα τόλμησω να κάνω την έξοδο μου , με ότι αυτο μπορει να συνεπάγεται , αλλα δεν θα ειμαι κοντα τους και να πω την αλήθεια , θα σταματήσω να νιαζομαι θα κοιτάζω μόνο τον Λαμπρο .
Και τι κατάλαβα που νιαστηκα τόσα χρόνια , τίποτα ,επρεπε να τα γράψω όλα κανονικα να κοιτάζω την πάρτη μου και όταν ειναι να βρω τροπο να φύγω να φύγω .
Μου κάνει εντύπωση κατι που άκουσα μια μέρα απο την μητέρα μου , ειπε .... μου είπες ότι θα εισαι κοντα μου πρώτα για μένα και μετα για την βάρκα , η βαρκουλα ηταν του πατερα μου και ειναι ο μοναδικός τρόπος να νιώθω κάποιες φορές την παρουσία του .
Σκέφτηκα να της πω , ωραία εγω το είπα , εσυ θέλεις να μείνει για μια ζωη το παιδι σου κοντα σου για να εισαι καλα , να νιώθεις ασφαλεια και όταν εσυ φύγεις απο την ζωη ? ο Λαμπρος ? που θα παει , τι θα κάνει στην ζωη του ?
Αλλα είπα περιττό να πω κατι , γιατι εγω κοιτάζα αυτους και αυτοι τον εαυτο τους .....With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....