Δεν νιώθω , ειμαι προδομένος . - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 168
    Senior Member
    φιλε να ξερεισ κατι το καλο θεωρειται αυτονοητο γι αυτον που το λαμβανει το κακο ειναι που προσμετρατε αναλογα ποσο θα τον δυσκολεψεισ τον αλλο μπορει να μην το λεω καλα αλλα αμα κατσεισ κ σκεφτεισ τισ φορεσ που σου εγινε καλο χωρισ κοπο δεν το υπολογισεσ το θεωρησεσ αυτονοητο

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    φιλε να ξερεισ κατι το καλο θεωρειται αυτονοητο γι αυτον που το λαμβανει το κακο ειναι που προσμετρατε αναλογα ποσο θα τον δυσκολεψεισ τον αλλο μπορει να μην το λεω καλα αλλα αμα κατσεισ κ σκεφτεισ τισ φορεσ που σου εγινε καλο χωρισ κοπο δεν το υπολογισεσ το θεωρησεσ αυτονοητο
    Μπορείς να το εξηγήσεις λιγο ?
    Θεωρω ότι κανεις καλο άσχετα με το αν έγινε με κοπο ή όχι γιατι σαν άνθρωπος προς άνθρωπο εχεις υποχρέωση , ειδικα όταν εχεις και κάποια σχέση και δεν ειναι απλα ένας ξένος .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Δεν ξέρω αλλα δεν κατάλαβα καλα αυτο που θες να πεις , μπορει να φταίει και κακή κατάσταση που ειμαι σημερα .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
    Δέξου την πραγματικότητα γύρω σου και εάν μπορείς να αντλήσεις δύναμη από κάπου, προχώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rex View Post
    Μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
    Δέξου την πραγματικότητα γύρω σου και εάν μπορείς να αντλήσεις δύναμη από κάπου, προχώρα.
    Να σου πω κάτι rex, την δύναμη από μας πρώτα χρειάζεται να την αντλούμε κι έπειτα κι απ' οπουδήποτε αλλού..
    Επειδή τόφερε η συζήτηση και δεν το λέω για τον Λάμπρο, αλλά νομίζω, ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος/η
    ο άλλος/η για σχέση, όταν σου βγάζει μια συνεχή ανημποριά κι αδυναμία. Εδώ οκ, λέμε κάποια πράγματα που μας
    απασχολούν για να εκτονωθούμε, έξω όμως οι σχέσεις χρειάζεται νάναι ισότιμες. Σε στηρίζω με στηρίζεις... :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Να σου πω κάτι rex, την δύναμη από μας πρώτα χρειάζεται να την αντλούμε κι έπειτα κι απ' οπουδήποτε αλλού..
    Επειδή τόφερε η συζήτηση και δεν το λέω για τον Λάμπρο, αλλά νομίζω, ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος/η
    ο άλλος/η για σχέση, όταν σου βγάζει μια συνεχή ανημποριά κι αδυναμία. Εδώ οκ, λέμε κάποια πράγματα που μας
    απασχολούν για να εκτονωθούμε, έξω όμως οι σχέσεις χρειάζεται νάναι ισότιμες. Σε στηρίζω με στηρίζεις... :)
    Με στηρίζεις σε κατηγορώ , σου φόρτωνω όλες τις ενοχές μου και τα προβλήματα μου .....
    Αυτο μου συμβαίνει , και τα δέχομαι , σαν χαζός και βλάκας .

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μαρκέλα , δεν εχω βγαλει ανήμπορια και αδυναμία , ίσα ίσα το αντίθετο έβγαζα και δεν έγινε αποδεκτο , έγινε καταπέλτης για να πάρω εγω όλες τις ευθύνες των άλλων , αλλα μέχρι εδω...
    Ελπίζω να κατάλαβα σωστα την τοποθέτηση σου , αν όχι συγνώμη .

Λογικά αυτές τις μέρες είσαι λίγο στεναχωρημένος αλλά γενικά να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις. Αν δεν είσαι από τους ανθρώπους που έχουν απαίτηση να τους στηρίζεις 24ώρες το 24ωρο και άρα να μην έχει ο άλλος δική του ζωή, πιστεύω ότι δεν αξίζει να αλλάξεις. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που αξίζουν και να μην χαλάσεις ποτέ και για κανέναν. Απλά αν όλο αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σπαταλάς πράγματα γίνε λίγο πιο προσεκτικός και ξεκαθάρισε στο μυαλό σου τι ζητάς απο τον καθένα.
    Δεν χρειάζεται να γίνεις ένας αναίσθητος εγωιστής για να ταιριάξεις με τα πρότυπα της σημερινής κοινωνίας γιατι έτσι χάνεις το αυθεντικό του χαρακτήρα σου,που απο ότι μας περιγράφεις πρέπει να είναι και σπάνιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marylia View Post
    Λογικά αυτές τις μέρες είσαι λίγο στεναχωρημένος αλλά γενικά να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις. Αν δεν είσαι από τους ανθρώπους που έχουν απαίτηση να τους στηρίζεις 24ώρες το 24ωρο και άρα να μην έχει ο άλλος δική του ζωή, πιστεύω ότι δεν αξίζει να αλλάξεις. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που αξίζουν και να μην χαλάσεις ποτέ και για κανέναν. Απλά αν όλο αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σπαταλάς πράγματα γίνε λίγο πιο προσεκτικός και ξεκαθάρισε στο μυαλό σου τι ζητάς απο τον καθένα.
    Δεν χρειάζεται να γίνεις ένας αναίσθητος εγωιστής για να ταιριάξεις με τα πρότυπα της σημερινής κοινωνίας γιατι έτσι χάνεις το αυθεντικό του χαρακτήρα σου,που απο ότι μας περιγράφεις πρέπει να είναι και σπάνιο.
    Καλησπέρα , σε ευχαριστω ,μα δεν θελω κατι απο κάποιον , το αυτονόητο σεβασμο και αν θέλει αγάπη .
    Εγω στηρίζω τους άλλους όταν το θέλουν και όταν δεν το θέλουν .
    Έχεις δικο παραβιάζω τον χαρακτηρα μου , αν κατι αλλάξω συγουρα θα γινω τέρας , θα φτάσω στο αλλο άκρο .
    Πόλλες φορές όταν πρέπει να βοηθήσεις κάποιον δεν κοιταζεις , ή εξετάζεις αν πρέπει ή όχι , δεν υπαρχει χρονος .... .

Senior Member
    In this old house where every door is open
    λαμπρο σου εγραψα κατι και στο νημα της καιτης, και ερχομαι εδω να συμπληρωσω πανω σε αυτο που λες οτι βοηθας τους αλλους το ζητανε δεν το ζητανε, οτι οταν σου ζητανε ενα ποτηρι νερο, εσυ πηγαινεις εναν κουβα, για να μην διψασουνε ποτε, δεν ειναι ετσι ομως, πρεπει να τους πηγαινεις ενα ποτηρι, μη σου πω και μισογεματο, γιατι τοτε το εκτιμανε. Πρεπει να δινεις λιγοτερα απο αυτα που θες να δωσεις, για να μην στερευεις, και για να εχουν και τον χωρο και οι αλλοι να σου δωσουνε, αλλιως μονο εσυ δινεις και τους κακομαθαινεις αλλα και κανεις κακο και σε εσενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    λαμπρο σου εγραψα κατι και στο νημα της καιτης, και ερχομαι εδω να συμπληρωσω πανω σε αυτο που λες οτι βοηθας τους αλλους το ζητανε δεν το ζητανε, οτι οταν σου ζητανε ενα ποτηρι νερο, εσυ πηγαινεις εναν κουβα, για να μην διψασουνε ποτε, δεν ειναι ετσι ομως, πρεπει να τους πηγαινεις ενα ποτηρι, μη σου πω και μισογεματο, γιατι τοτε το εκτιμανε. Πρεπει να δινεις λιγοτερα απο αυτα που θες να δωσεις, για να μην στερευεις, και για να εχουν και τον χωρο και οι αλλοι να σου δωσουνε, αλλιως μονο εσυ δινεις και τους κακομαθαινεις αλλα και κανεις κακο και σε εσενα.
    Δεν το πρόσεξα συγνώμη ,
    Εχεις δίκιο , ειμαι πολυ βλάκας , αυτο μπορω να πω .
    Ούτε μισο ποτήρι θέλουν , μόνο να τους δειξω που ειναι η βρύση ....

Senior Member
    Δεν εισαι πολυ βλακας, εισαι πολυ δοτικος και πολυ εργατικος και βασανιζεσαι, πρεπει να πετας λιγο τα αρματα και να απολαμβανεις τη ζωη, να μην τρεχεις εσυ για ολους!

Senior Member
    Δεν εισαι πολυ βλακας, εισαι πολυ δοτικος και πολυ εργατικος και βασανιζεσαι, πρεπει να πετας λιγο τα αρματα και να απολαμβανεις τη ζωη, να μην τρεχεις εσυ για ολους!
    Πήγα να το κάνω και μου επιτέθηκαν , αμέσως , με κάναν να νιώθω άσχημα πολυ . Μου λέγανε δεν ενδιαφέρεσαι για τίποτα , πως καταντήσει έτσι ?

Senior Member
    Γραψτους!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γραψτους!!!!!!!!!!!!!!!
    Μόνο που το σκέφτομαι ότι πρέπει να το κάνω βάζω τα κλάματα .

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast