Δεν νιώθω , ειμαι προδομένος . - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 168
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Άκουσε με Χριστίνα , το να προσφερεις σε ανθρώπους που ειναι δικοι σου , όπως η οικογένεια σου ειναι πως να το πω , υποχρέωση σου , δεν εχεις επίλογη έστω και αν σε εκμεταλλεύονται .
    Στην δικη μου περίπτωση ξεκίνησε σιγα σιγα , όταν ξαφνικα πρέπει να αναλάβεις ευθύνες και οι γύρω σου πονάνε προσπαθείς να τους βοηθήσεις .
    Αυτο έκανα , όταν έχασα τον πατερα μου και ηταν λογικο .
    Με την πάροδο του χρόνου , αυτοι μου πασαραν τις ευθύνες και εγω τις έπερνα και διαφορετικα δεν μπορούσα να κάνω .
    Σε ποιον να πεις , καντο εσυ , σε μια μάνα που ηταν μεταξυ νεκροταφιου και σπιτιού και δεν ήξερε τίποτα ή στον αδελφο μου που φαινόταν πάντα δια της απουσίας του .
    Έτσι σιγα σιγα κατάντησα να συντηρω μια κατάσταση , αυτήν του δούλου .....
    Έκανα ότι ήθελαν αυτοι για να μπορω εγω να δίνω και λιγο στον εαυτο μου , δηλαδη τους έκανα τα χατήρια για να με αφήνουν να ζω λιγο και εγω .
    Αλλα πάντα μέσα στα δικα τους όρια , τι θα ντύθω που θα πάω ποτε θα γυρίσω με ποιον θα κάνω παρέα .
    Την μια μέρα ήμουν καλός , ο καλύτερος γιατι τους έκανα τα χατήρια και την άλλη μέρα ημουν ο λάθος οι κακός ,γιατι έκανα κατι για έμενα .

Ναι τους είχα δώσει αφορμή για όλα αυτα , ήμουν διαφορετικός απο αυτόν που ήθελαν .
    Εγω αργούσα να γυρίσω σπίτι , εγω δεν ήμουν καλός μαθητής , εγω τα πάντα τα έκανα με λάθος τροπο .
    Έτσι λοιπόν προσπαθώ να δείξω σε εμένα , αλλα και σε αυτους ότι εγω ειμαι απλα διαφορετικός , οχι λάθος και ναι τους κάνω τα χατήρια για να μπορέσω να αναπνεω και να ζω , έστω και λιγο .
    Για όποιον δεν με κατάλαβε δεν μπορω να το πω διαφορετικα , να το γράψω κάπως διαφορετικα .
    Και όταν αναφέρομαι ότι ειμαι προδομένος δείχνω ανθρώπους που αγάπησα , αγαπω και θα αγαπω γιατι .
    Τώρα γιατι βγάζω αυτο όλο σαν παράπονο ? μα κάπως πρέπει να βγει , σαν θυμός σαν παράπονο .
    Αυτο σας πειράζει ?
    1) Είναι υποχρέωση? Γιατί Λάμπρο? Εκείνοι δεν είναι υποχρεωμένοι σε σένα? Γιατί μόνο εσύ σε αυτούς? Πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότητα μεταξύ των ανθρώπων ακόμα και μάνα σου να είναι..
    2)Πάντα μέσα στα δικά τους όρια??? Βρε Λάμπρο τα θεωρείς φυσιολογικά όλα αυτα που λες? Τα παράπονα που βγάζεις για το πως σου φέρονται οι άλλοι καλύτερα θα ήταν τα παράπονα να τα βγάζεις για σένα, για την δικιά σου συμπεριφορά. Εχεις δώσει την ζωή σου στους συγγενείς σου γιατί? Εσένα σε τι σε ωφελεί αυτό? Πρέπει να κουμαντάρεις κάποια πράγματα και να μην γίνεσαι δούλος τους...
    Πρέπει να παραπονιέσαι σε σένα Λάμπρο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    1) Είναι υποχρέωση? Γιατί Λάμπρο? Εκείνοι δεν είναι υποχρεωμένοι σε σένα? Γιατί μόνο εσύ σε αυτούς? Πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότητα μεταξύ των ανθρώπων ακόμα και μάνα σου να είναι..
    2)Πάντα μέσα στα δικά τους όρια??? Βρε Λάμπρο τα θεωρείς φυσιολογικά όλα αυτα που λες? Τα παράπονα που βγάζεις για το πως σου φέρονται οι άλλοι καλύτερα θα ήταν τα παράπονα να τα βγάζεις για σένα, για την δικιά σου συμπεριφορά. Εχεις δώσει την ζωή σου στους συγγενείς σου γιατί? Εσένα σε τι σε ωφελεί αυτό? Πρέπει να κουμαντάρεις κάποια πράγματα και να μην γίνεσαι δούλος τους...
    Πρέπει να παραπονιέσαι σε σένα Λάμπρο..
    Ξέρεις Χριστίνα , οι τελευταίοι σύμμαχοι στην ζωη ειναι οι δικοι μας άνθρωποι , η οικογένεια μας , έστω και αν μας προδίδουν .
    Όχι δεν το θεωρω φυσιολογικο , εγω ένα πράγμα τους εχω ζητήσει , να ειμαστε όλοι μια γροθιά , αλλα τελικά μόνο εγω μένω να μάχομαι .
    Έχει ακουσει ο ... Λαμπρος απο τα παράπονα μου .... Κάθε μέρα ....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Λάμπρο, από την στιγμή που θίγεσαι από τα ποστς κάποιου εδώ μέσα, δεν χρειάζεται ν' απαντάς, για να δίνεις τροφή να λέγονται διάφορα..
    ώστε να εκτονώνουν ορισμένοι μ' εσένα τα δικά τους 'πωθημένα. Τσάμπα ασχολείσαι κατά την γνώμη μου..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Λάμπρο, από την στιγμή που θίγεσαι από τα ποστς κάποιου εδώ μέσα, δεν χρειάζεται ν' απαντάς, για να δίνεις τροφή να λέγονται διάφορα..
    ώστε να εκτονώνουν ορισμένοι μ' εσένα τα δικά τους 'πωθημένα. Τσάμπα ασχολείσαι κατά την γνώμη μου..
    Εχεις δικο Μαρκέλα και πολυ μάλιστα .....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Junior Member
    λαμπρο θελω να σου μιλησω για το περιστατικο με την μουσταρδα! δεν θεωρω πως φταισ σε κατι εσυ σκεψου λιγο κ προβληματισου μηπως ο αδελλφοσ σου ειναι λιγο κακομαθημενος? μην βαζεις τον εαυτο σου στο περιθωριο μαλλον υπαρχει κατι προβληαμτικο στην σχεση του αδελφου σου με την μητερα σου. παρακολουθω ολα τα θεματα που εχεις αναρτησει μετα τον θανατο του πατερα σου ανελαβεσ πολλεσ ευθυνες εγινεσ εσυ στιλωβατησ τησ οικογενειασ αν καταλαβα καλα μηπως ολο αυτο σε εχει κουρασει κ εχει οδηγησει τον αδελφο σου να γινει ενα κακομαθημενο παιδι της μαμας? ψαξτο λιγο δεν μπορει να φταισ μονο εσυ με εναν δεν χορευετε το τανγκο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by krinaki View Post
    λαμπρο θελω να σου μιλησω για το περιστατικο με την μουσταρδα! δεν θεωρω πως φταισ σε κατι εσυ σκεψου λιγο κ προβληματισου μηπως ο αδελλφοσ σου ειναι λιγο κακομαθημενος? μην βαζεις τον εαυτο σου στο περιθωριο μαλλον υπαρχει κατι προβληαμτικο στην σχεση του αδελφου σου με την μητερα σου. παρακολουθω ολα τα θεματα που εχεις αναρτησει μετα τον θανατο του πατερα σου ανελαβεσ πολλεσ ευθυνες εγινεσ εσυ στιλωβατησ τησ οικογενειασ αν καταλαβα καλα μηπως ολο αυτο σε εχει κουρασει κ εχει οδηγησει τον αδελφο σου να γινει ενα κακομαθημενο παιδι της μαμας? ψαξτο λιγο δεν μπορει να φταισ μονο εσυ με εναν δεν χορευετε το τανγκο!
    Ειναι ο αγαπητός της μαμάς και κακομαθημενος , ειναι σύμμαχοι οι δυο τους , δεν μπορείς να τους κανεις καλα .
    Ανέλαβα τα πάντα εγω , ο αδελφός μου τίποτα , ηταν απλός επισκέπτης .
    Χρόνια ειμαι κούρασμενος , κάθε μέρα που ερχόταν δεν ήθελα να την ζω , όλο προβλήματα που μόνος μου εγω επρεπε να αντίμετοπιζω και να δίνω αναφορά γιατι πως κτλ.
    Ειναι μια κατάσταση αδερφού μάνας δεδομένη πλέον και δυστυχώς δεν μπορω να την σπασω , μόνο να την αποφύγω .

Senior Member
    Ειναι γελείο το περιστατικό με την μουστραρδα , ήμαστε και οι τρεις για ... δεσημο .

Junior Member
    το περιστατικο με την μουσταρδα δεν ειναι γελοιο ειναι παιδιαστικο ομως εινναι αποκαλυπτικο της καταστασης τησ οποιασ αντιμετωπιζεις καθημερινα λογω αυτησ τησ ιδιορρυθμης σχεσης μανας-γιου παρολαυτα απο τι εχω διαβασει καπου εισαι 40 χρονων δεν εχεις σκεφτει να μεινεις μονοσ μακρια απο αυτη την κατασταση που σε κανει ψυχικα ρακοσ?

Senior Member
    το περιστατικο με την μουσταρδα δεν ειναι γελοιο ειναι παιδιαστικο ομως εινναι αποκαλυπτικο της καταστασης τησ οποιασ αντιμετωπιζεις καθημερινα λογω αυτησ τησ ιδιορρυθμης σχεσης μανας-γιου παρολαυτα απο τι εχω διαβασει καπου εισαι 40 χρονων δεν εχεις σκεφτει να μεινεις μονοσ μακρια απο αυτη την κατασταση που σε κανει ψυχικα ρακοσ?
    Ναι εγω ειμαι 41 και ο αδελφός λιγο μεγαλύτερος .
    Το εχω σκεφτει , αλλα λιγο που κάποια στιγμη προσπαθησα έγινε πόλεμος , απο κατάρες της μητέρας , λυποθυμιες φωνές , μια μικρη κόλαση .... .
    Κάνω τον βλάκα , παίζω και εγω παιχνίδι τώρα , δυστυχώς , για να μπορέσω να περί σωσω ότι έχει απομείνει μέσα μου .

Senior Member
    Ο άνθρωπος πρέπει να έχει μια λογικη εξέλιξη , όταν αυτη δεν υπαρχει τοτε αρχίζουν οι παρενέργειες .

Junior Member
    το καλυτερο για μενα θα ηταν αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να πας να μεινεις μονος να τουσ αφησεις πισω για λιγο να κοιταξεις τον Λαμπρο και αφου περασει η μπορα τησ φυγης σου να δεις που η πραγματικη αξια σου οσον αφορα την μανα σου θα αποκαταστηθει οπως κια οι σχεσεις και οι ισσοροπιεσ μεταξυ σας.

Senior Member
    Λαμπρο μου εγω που φημιζομαι για ελλειψη ΟΡΙΩΝ και ειμαι πρωην ομοιδεατισσα ,θα σου κανω μια προβλεψη!
    Σε λιγο πολυ λιγο καιρο απο τωρα θα το εχεις λυσει αυτο το θεμα!
    Εισαι θαυμασιος,αλλα δεν αρκει θελεις να το δεις και να το ακουσεις και απο τους δικους σου ανθρωπους,ετσι δεν ειναι?
    Μπορει αυτο να μη συμβει ποτε,το ξερεις?
    μπορει να συμβαινει ,αλλα να μην το ευχαριστιεσαι ή να το θες αλλιως!
    για πες τι απο τα δυο συμβαινει?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 23-04-2012 at 19:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Με ξέρεις ? για να φτάνεις σε αυτο το συμπερασμα ? ότι εχω χαμηλή αυτοεκτίμηση ?
    Σε πληροφορώ το αντίθετο εχω .
    Και εκτος τον άλλων εχω και αυτογνωσία , ίσως δεν την ξέρεις αυτη την λέξη ....
    Εσυ ξέρει κατι , εισαι υπερβολικα εγωιστρια και απο αυτους που ξέρουν μόνο να παίρνουν απο τους άλλους και τώρα εδω με εμένα αυτο που κανεις ξέρεις τι ειναι ? να προσπαθείς να αποδείξεις ότι εισαι άτομο με υψηλη αυτοεκτίμηση και όχι κατι αλλο .
    Όσο για την επιθετικότητα που αναφέρεις , αν είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν θα σου έκανα επίθεση .
    Και αν δεν σου αρέσει τι γράφω διάβασε κατι αλλο και μην ασχολείσαι με άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση ή μηπως έτσι την βρίσκεις ....
    Ωραία, εγώ προσπαθώ να αποδείξω ότι έχω υψηλή αυτοεκτίμηση. Κι επειδή εσύ με ξέρεις, σε αντίθεση με εμένα που δεν σε ξέρω, είμαι και εγωίστρια. Εσύ τι προσπαθείς να κάνεις?
    Πάντως, το ότι θυμώνεις είναι καλό σημάδι. Καλύτερο από το να κλαψουρίζεις. Προσπάθησε λοιπόν να θυμώνεις πιο συχνά, με αυτούς που πραγματικά πρέπει να θυμώνεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Λαμπρο μου εγω που φημιζομαι για ελλειψη ΟΡΙΩΝ και ειμαι πρωην ομοιδεατισσα ,θα σου κανω μια προβλεψη!
    Σε λιγο πολυ λιγο καιρο απο τωρα θα το εχεις λυσει αυτο το θεμα!
    Εισαι θαυμασιος,αλλα δεν αρκει θελεις να το δεις και να το ακουσεις και απο τους δικους σου ανθρωπους,ετσι δεν ειναι?
    Μπορει αυτο να μη συμβει ποτε,το ξερεις?
    μπορει να συμβαινει ,αλλα να μην το ευχαριστιεσαι ή να το θες αλλιως!
    για πες τι απο τα δυο συμβαινει?
    Δεν ξέρω αν ειμαι θαυμάσιος , προσπαθώ να ειμαι όσο γίνεται σωστός .
    Δεν εχω ακούσει καλη κουβέντα απο αυτους για να σου απαντήσω .
    Δεν πειράζει ας μην το ακούσω .
    Σε ευχαριστω που μου δίνεις κουράγιο ,,προσπαθώ να με βοηθήσω ...

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast