Σχέση ισοτιμίας ή υποταγής; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα δώσω ένα παράδειγμα Μαρκέλα...αν για παράδειγμα εκείνος σου απαγορεύσει να βγεις με τις φίλες σου, τί κάνεις; Τον ακούς ή βγαίνεις;
    Κύκνε ο σύντροφός μου έχει τους δικούς του φίλους και βγαίνει και μόνος του, όπως κι εγώ το ίδιο με τις φίλες μου. Δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης.
    Εσένα σου απαγορεύει κάτι τέτοιο;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ναι αλλά αν καταπιεζόμαστε, από την ηγετική συμπεριφορά του άλλου, καλό είναι να μαθαίνουμε τεχνικές για θέτουμε όρια,
    αλλά και για να διεκδικούμε σωστή μεταχείριση κι αντιμετώπιση, δλδ δεν κάνουμε αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν.
    Έτσι πρέπε! ι να διεκδικούμε σωστή και ίση μεταχείριση .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κύκνε ο σύντροφός μου έχει τους δικούς του φίλους και βγαίνει και μόνος του, όπως κι εγώ το ίδιο με τις φίλες μου. Δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης.
    Εσένα σου απαγορεύει κάτι τέτοιο;
    Όχι, ήταν υποθετική ερώτηση βασισμένη σε σχέση του παρελθόντος στην οποία μου το επέτρεπε ακόμα και βράδυ, ακόμα κι αν υπήρχαν άντρες στην παρέα καθώς και σε μια συζήτηση που είχα με γυναίκες συγγενείς μου κατά την οποία με ρώτησαν "δηλαδή αν αύριο σου πει ότι δεν θα βγεις με τις φίλες σου, δεν θα βγεις;" κι εγώ απάντησα ότι δεν θα βγω και με χαρακτήρισαν "θύμα" κι επειδή το θυμήθηκα λόγω του τραγουδιού που άκουγα, είπα να ρωτήσω ποια από τις δυο έχει δίκιο κατά τη γνώμη σας...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Θύμα θα ήσουν αν αισθανόσουν έτσι.
    Άσε τι λένε οι άλλες.
    Αισθάνεσαι θύμα?
    Αλλά επειδή το ερώτημά σου είναι υποθετικό και υποθετικά μπορεί να απαντηθεί, γιατί δεν το κάνεις πραγματικό να δεις και να μας πεις αντιδράσεις?
    Ζήτα του να βγεις με τις φίλες σου απόψε να δούμε τι θα απαντήσει.
    Να μας φύγει και η απορία δλδ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rex View Post
    Θύμα θα ήσουν αν αισθανόσουν έτσι.
    Άσε τι λένε οι άλλες.
    Αισθάνεσαι θύμα?
    Αλλά επειδή το ερώτημά σου είναι υποθετικό και υποθετικά μπορεί να απαντηθεί, γιατί δεν το κάνεις πραγματικό να δεις και να μας πεις αντιδράσεις?
    Ζήτα του να βγεις με τις φίλες σου απόψε να δούμε τι θα απαντήσει.
    Να μας φύγει και η απορία δλδ.
    Δεν είμαστε πια μαζί, σαν παράδειγμα τον χρησιμοποίησα και είπα ότι εκείνος μου επέτρεπε να βγαίνω και μόνη...όχι, δεν αισθανόμουν θύμα, αισθανόμουν ότι το σωστό είναι να έχει εκείνος τον πρώτο λόγο...απλά επειδή οι απόψεις διίστανται γι' αυτό εν μέρει έβαλα και το θέμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν είμαστε πια μαζί, σαν παράδειγμα τον χρησιμοποίησα και είπα ότι εκείνος μου επέτρεπε να βγαίνω και μόνη...όχι, δεν αισθανόμουν θύμα, αισθανόμουν ότι το σωστό είναι να έχει εκείνος τον πρώτο λόγο...απλά επειδή οι απόψεις διίστανται γι' αυτό εν μέρει έβαλα και το θέμα...
    Το σωστο ειναι να έχουν και οι δυο τον ίδιο λόγο .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    κοπελαρα μου ισσοροπια θελουν οι σχεσεις
    ουτε υποταγη ουτε θυτες ουτε θυματα!
    αλλιως τι σοι σχεση να ειναι?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Page 2 of 2 FirstFirst 12