κολλημα!!sos! - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 181 to 189 of 189
    Senior Member
    Γιάννη καλησπέρα, μας έλειψες. Ελπίζω για καλό να σημείωσες απουσίες ε;;;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Γιάννη καλησπέρα, μας έλειψες. Ελπίζω για καλό να σημείωσες απουσίες ε;;;
    ευχαριστω για το ενδιαφερον!!! να σαι καλα! μια χαρα ειμαι, καποια δουλεια που ειχα με κρατησε εκτος
    γιάννης

Senior Member
    γιαννη εχω κολησει με αυτον με καιει ακομη και ειμαι χαλια.και δε μπορω να κανω τιποτα γι αυτο..τιποτα.δε θελω τιποτα.

Senior Member
    ποση μοναξια μπορω να νιωθω?κανεις δε μπορει να καταλαβει.δε θελω τιποτα πια.ολοι τον εαυτο τους κοιτανε και οχι μονο αυτος .αυτος ηταν ειλικρινης τουλαχιστον .οι φιλοι.σκατα φιλοι ειναι ολοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    άμα σου κινεί το ενδιαφέρον για κάτι περιστασιακό (δλδ για σεξ και τιποτα άλλο) πήγαινε βρες τον, φρόντισε όμως πριν να δεις καμια φωτογραφια του (να σαι όμως σιγουρη ότι ειναι αυτος και δεν ειναι ψευτικη) για να σαι σιγουρη ότι τον γουσταρεις μην πεσεις σε κανενα που δεν ειναι του γουστου σου. και γενικά να προσέχεις από παγίδες. μου κανει εντυπωση που τελικα και εσυ το παραδέχεσαι ότι σε ήθελε για σεξ και τιποτα άλλο, ενώ εσύ κυρίως αυτό το άλλο ονειρευόσουν. φαίνεται πως όπως μιλούσε με πολλές μιλούσε και μαζί σου, μια από τις πολλές δλδ, και ότι κάτσει (τετοιες μεθοδους ακολουθουνε οι άντρες) εκτός κι αν αυτος ειναι από τους λίγους που κρατανε λίστα με επιτυχίες. το σίγουρο είναι ότι σπατάλησες πολλή φαιά ουσία και χρόνο από τη ζωη σου για να ασχολείσαι μαζι του (καμία αντιστοιχια στο τι ήθελε με τις δικες σου προσδοκίες) και ίσως στην πορεια να χασες και καλες ευκαιρίες, αν κι αυτος ενδιαφεροταν το ιδιο με σενα ίσως τωρα να σασταν αγκαλια. Αφου δεν πας να τον δεις και πρωτα να δεις φωτο του κλπ, πότε επιτέλους θα πεις το παμε παρακατω?
    τι παρακατω να παω?πλακα μου κανεις?που να παω?να φαω τα μουτρα μου?

Quote Originally Posted by kaity View Post
    τι παρακατω να παω?πλακα μου κανεις?που να παω?να φαω τα μουτρα μου?
    αφου έχεις κολλήσει μαζί του γιατι κολώνεις και δεν πας να τον γνωρίσεις από κοντά?
    παρακάτω εννοω αν δεν κανεις κατι μαζι του να ψάξεις για τον επόμενο.
    γιάννης

Senior Member
    Καίτη σβήνεις μηνύματα;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Βασικά καλό θα ήταν να τον συναντήσεις απο κοντά. Μπορεί και να ξενερώσεις τελείως στην προσωπική επικοινωνία. Μην το απορρίπτεις.. Και στην τελική χαζή δεν είσαι, άμα δεις οτι δεν μπορείς να το διαχειριστείς τότε σκέφτεσαι πως να ξεκολλήσεις. Στο λέω γιατί στο ίντερνετ η επικοινωνία είναι πάντα πιο εύκολη... και μπορεί απο κοντά να μην είναι έτσι όπως νομίζεις....
    Κατα τ'άλλα ξέρω οτι σου ακούγεται πού κοινότυπο αλλα το παιχνίδι παίζεται στην πραγματική ζωή και όχι μπροστά στον υπολογιστή...!

Quote Originally Posted by marylia View Post
    στο ίντερνετ η επικοινωνία είναι πάντα πιο εύκολη... και μπορεί απο κοντά να μην είναι έτσι όπως νομίζεις....
    Κατα τ'άλλα ξέρω οτι σου ακούγεται πού κοινότυπο αλλα το παιχνίδι παίζεται στην πραγματική ζωή και όχι μπροστά στον υπολογιστή...!
    η επικοινωνία είναι πιο εύκολη στο ίντερνετ γι αυτον που κατέχει την τέχνη της, δλδ να προκαλεί το ενδιαφέρον για το άτομο του και να ελκύει. το ότι κατέχει την τέχνη της δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και αξιόλογο άτομο για να το γνωρίσεις ή/και να κάνεις σχέση μαζί του.
    συμφωνώ μαζι σου ότι το παιχνίδι παίζεται στην πραγματικη ζωη και όχι μπροστα στον υπολογιστή, μόνο που εγω το λέω κατόπιν εμπειρίας. κι εγω μιλούσα με καποιαν για 25 μερες καθημερινά στο ιντερνετ μέχρι που ανακάλυψα ότι ήταν πολύ κατώτερη απ αυτο που μου παρουσίαζε ότι ήταν, κι από τοτε ψάχνω μόνο στην πραγματική ζωή.
    γιάννης

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213