κολλημα!!sos! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 189
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    λες να περασουν?
    ξερω και γω:confused::confused:
    εστω για λιγο να νοιωσουμε ωραια...οτι εχουμε καποιον διπλα μασ και μασ καταλαβαινει..

Junior Member
    Είχα γνωρίσει ένα παιδί απο το ίντερνετ πριν αρκετά χρόνια και με έκανε να νιώθω όλα αυτά που λες. Τελικά αποδείχτηκε οτί το ίδιο νιώθανε και οι άλλες κοπέλες που μίλαγε.
    Επίσης είχα γνωρίσει πάλι ένα παιδί που έτυχε να είναι ο άνθρωπος που είμαι εδώ και 5 χρόνια.
    Θέλω να σου πω οτί μην σκέφτεσαι πολύ βλέποντας και κάνοντας, νιώσε το συναίσθημα και ότι βγει. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε το αποτέλεσμα

Senior Member
    δε μπορουμε ,αλλα καποια πραγματα φαινονται απο την αρχη.οπως το πραγματικο ενδιαφερον για μια κοπελα και οχι επιφανειακα πραγματα και μονο λογια.πλεον προστατευω τον εαυτο μου γιατι οταν λειτουργουσα με το συναισθημα μονο πληγωνομουν.δεν αρκει

Senior Member
    και τωρα ειναι αλλιως..και χαιρομαι..αληθεια νομιζω οτι εχω το πανω χερι..

Senior Member
    I feel good!

Senior Member
    Καίτη σβήνεις μηνύματα;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    ποτε κιολας γεμισε??τα εσβησα

Senior Member
    μαρκελααα σβησε μηνυματα......

Senior Member
    Καίτη έσβησα!!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    τελικα τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα ειχα φανταστει.ετυχε να απομακρυνθω καποια στιγμη να μην εχουμε καθημερινη επαφη και ουτε γατα ουτε ζημια γι αυτον.δε με ρωτησε καν το γιατι.ηθελα να του πω αλλα ..δε με ρωτησε..αρα ηταν ακυρο να του εξηγω τι νιωθω.το μονο που τον ενοιαξε ηταν το ποτε θα κανει σεξ.αυτο θελει μονο.δε μπορω να καθομαι να ικανοποιω τις ορεξεις του οποτε θυμαται.ουτε καν μου ειπε να παω να με δει απο κοντα επιτελους..δε νιωθει τιποτα ιδιαιτερο για μενα ουτε μπορω να κανω κατι γι αυτο.αυτα για το φιναλε της ιστοριας ,η ελπιδα μηπως βγει κατι καλο δεν υπαρχει πια,οποτε τελειωσε..

Μήπως όμως κατάλαβε οτι δεν του πέφτει λόγος να σε ρωτήσει γιατί χάθηκες? εννοώ όσο και να μιλάτε δεν είσαστε μαζί ή κάτι τέτοιο.... Πάντως γενικά οι περισσότεροι στα τσάτ θέλουν στην καλύτερη τηλεφωνικό.... καλύτερα να το αφήσεις πίσω σου και να τον γράψεις τελείως. Δεν νομίζω οτι αξίζει τίποτα παραπάνω...

Senior Member
    Καλησπερα!!Σε καταλαβαινω απολυτα και γω την εχω πατησει με εναν απο το ιντερνετ αλλα εμεις βρεθηκαμε και ενω στην αρχη εδειχνε ενδιαφερον μετα εγω κομπλαρα και μαλλον ξενερωσε....οποτε αμα θες να τον γνωρισεις γνωρισε τον αλλα ειναι ανετη και ο εαυτος σου!!!οκ???γτ εγω σου πα τι επαθα...τωρα τον σκεφτομαι καθε μερα και δεν ξερω τι να κανω....πως να τον προσεγγισω ξανα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marylia View Post
    Μήπως όμως κατάλαβε οτι δεν του πέφτει λόγος να σε ρωτήσει γιατί χάθηκες? εννοώ όσο και να μιλάτε δεν είσαστε μαζί ή κάτι τέτοιο.... Πάντως γενικά οι περισσότεροι στα τσάτ θέλουν στην καλύτερη τηλεφωνικό.... καλύτερα να το αφήσεις πίσω σου και να τον γράψεις τελείως. Δεν νομίζω οτι αξίζει τίποτα παραπάνω...
    μα δεν ειπα να μου κανει ελεγχο, ανθρωπινα να μιλησει γενικα τα νεα του κλπ..μου λεγε συνεχεια οτι βαριεται και οτι θελει σεξ.οκ καλο το σεξ αλλα σα λυσασμενος εκανε.οντως τηλεφωνικο θελει.απορω ..απο κοντα δε θελει??

Senior Member
    Quote Originally Posted by athanasoudaki View Post
    Καλησπερα!!Σε καταλαβαινω απολυτα και γω την εχω πατησει με εναν απο το ιντερνετ αλλα εμεις βρεθηκαμε και ενω στην αρχη εδειχνε ενδιαφερον μετα εγω κομπλαρα και μαλλον ξενερωσε....οποτε αμα θες να τον γνωρισεις γνωρισε τον αλλα ειναι ανετη και ο εαυτος σου!!!οκ???γτ εγω σου πα τι επαθα...τωρα τον σκεφτομαι καθε μερα και δεν ξερω τι να κανω....πως να τον προσεγγισω ξανα...
    αν τον δω απο κοντα πρεπει να ειμαι ετοιμη να κανω κατι περιστασιακο γιατι συνεχεια δεν παιζει..και δεν ξερω αν το θελω αυτο

Quote Originally Posted by kaity View Post
    αν τον δω απο κοντα πρεπει να ειμαι ετοιμη να κανω κατι περιστασιακο γιατι συνεχεια δεν παιζει..και δεν ξερω αν το θελω αυτο
    άμα σου κινεί το ενδιαφέρον για κάτι περιστασιακό (δλδ για σεξ και τιποτα άλλο) πήγαινε βρες τον, φρόντισε όμως πριν να δεις καμια φωτογραφια του (να σαι όμως σιγουρη ότι ειναι αυτος και δεν ειναι ψευτικη) για να σαι σιγουρη ότι τον γουσταρεις μην πεσεις σε κανενα που δεν ειναι του γουστου σου. και γενικά να προσέχεις από παγίδες. μου κανει εντυπωση που τελικα και εσυ το παραδέχεσαι ότι σε ήθελε για σεξ και τιποτα άλλο, ενώ εσύ κυρίως αυτό το άλλο ονειρευόσουν. φαίνεται πως όπως μιλούσε με πολλές μιλούσε και μαζί σου, μια από τις πολλές δλδ, και ότι κάτσει (τετοιες μεθοδους ακολουθουνε οι άντρες) εκτός κι αν αυτος ειναι από τους λίγους που κρατανε λίστα με επιτυχίες. το σίγουρο είναι ότι σπατάλησες πολλή φαιά ουσία και χρόνο από τη ζωη σου για να ασχολείσαι μαζι του (καμία αντιστοιχια στο τι ήθελε με τις δικες σου προσδοκίες) και ίσως στην πορεια να χασες και καλες ευκαιρίες, αν κι αυτος ενδιαφεροταν το ιδιο με σενα ίσως τωρα να σασταν αγκαλια. Αφου δεν πας να τον δεις και πρωτα να δεις φωτο του κλπ, πότε επιτέλους θα πεις το παμε παρακατω?
    γιάννης

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast