Results 1 to 15 of 19
Thread: δεν ειμαι καλα....
-
23-04-2012, 18:42 #1
δεν ειμαι καλα....
ειμαι 33 χρονων και νιωθω απιστευτη μοναξια και απογοητευση!ειχα μια σχεση που τελειωσε καπως ασχημα το 2006,μετα απο 5 χρονια!μου πηρε περιπου 2 χρονια να πατησω στα ποδια μου,να πιστεψω στον εαυτο μου οτι κατι αξιζω και εγω και να προχωρησω μπροστα!!!αλλα την πατησα ασχημα....γνωρισα τον απολυτο ερωτα,την γυναικα της ζωης μου,οτι περιμενα...!!αλλα απετυχα να την κανω ευτυχισμενη,δεν μπορεσα...!μετα απο λιγο καιρο γνωρισα αλλη....αλλα και με αυτην τα ιδια....!!!δεν ξερω τι να κανω...τι να περιμενω...δεν εχω ορεξη για τιποτα...δεν εχω δυναμη για τιποτα...δεν εχω κανεναν διπλα μου....δεν ειμαι καλα...!!!απο μικρο παιδι παντα ετρεχα για τους φιλους μου και την οικογενεια μου..για μενα κανεις ομως!!!ολοι λενε πως ειμαι το καλυτερο παιδι,τουλαχιστον μπροστα μου,αλλα κανεις δεν ειναι διπλα μου...!!!σκεφτομαι διαφορα.....αλλα φοβαμαι....δεν ξερω τι να κανω....τι να περιμενω....
- 23-04-2012, 21:43 #2
Δημήτρη καλησπέρα , να σε ρωτήσω αν θέλεις ....
Για ποιο λόγο δεν μπορεσες να κανεις την γυναίκα της ζωής σου ευτυχισμένη ?
Εχεις πλην του ερωτικού κομματιού κάποιο αλλο προβλημα να σε στενοχώρει ?With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
23-04-2012, 22:05 #3
καλησπερα.την απογοητευσα,δεν μπορεσα να την στηριξω οπως επρεπε,ενω αυτη εκανε τα παντα για μενα!με στεναχωρει το γεγονος οτι δεν βλεπω κατι θετικο στην ζωη μου....ειμαι πολυ μπερδεμενος.....!δεν εχω φιλους πια,με την οικογενεια μου δεν εχω ιδιατερες σχεσεις,η δουλεια παει απο το κακο στο χειροτερο...αυτα!και δεν εχω ορεξη να ασχοληθω με τιποτα...
23-04-2012, 22:11 #4
Δημητρη θα σου πουν και οι γυναίκες την γνώμη τους αλλα εγω θα σου πω αυτο , την στηριξες όσο μπορούσες , δηλαδη ο Δημήτρης ειναι αυτός μέχρι εκει μπορει , σωστα ?
Πως να κανεις κατι παραπάνω απο αυτο που δεν μπορείς ?
Μην κατηγορεις τον εαυτο σου βρε Δημήτρη , αυτός εισαι αυτο μπορείς , πως να δωσεις,κατι παραπάνω .
Μηπως μπορούσες και δεν ήθελες και έτσι χάλασε η σχέση σας ?
Σε βλέπω να εχεις ενοχές , μπορει να κάνω λάθος , πες μου αν θέλεις .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
23-04-2012, 22:21 #5
23-04-2012, 22:24 #6
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
23-04-2012, 22:50 #7
ενοχες δεν εχω...εκανα οτι μπορουσα και με το παραπανω...αλλα απο οτι φαινεται δεν ηταν αρκετο!απλα δεν ειμαι καλα με τον εαυτο μου.....δεν ξερω τι φταει....!νιωθω αχρηστος να κανω το οτιδηποτε...
23-04-2012, 23:01 #8
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
23-04-2012, 23:12 #9
και αυτη δεν ηταν στα καλυτερα της...η αλλη με παρατησε στα ξαφνικα μετα απο κανα 6μηνο,ενω ολα ηταν μια χαρα,με την δικαιολογια οτι δεν ειμαι αυτο που ψαχνει....!με τον εαυτο μου πρεπει να τα βρω...αλλα δεν ξερω τι να κανω!το ξερω πως ολα ξεκινανε απο εμας....!οσες φορες κανω ονειρα και βαζω στοχους παντα τρωω τα μουτρα μου....
24-04-2012, 13:25 #10
Δημήτρη μου με την μεγάλη σχέση γνωρίζεις ποιο ήταν το πρόβλημα? Σου το είχε πει? Έψαξες να μάθεις πριν γίνει το κακό?
24-04-2012, 20:45 #11
δεν υπηρχε καποιο σημαντικο προβλημα στην σχεση μας...καλα ειμασταν!απλα καποια στιγμη ανακαλυψα οτι εχει μπει τριτο ατομο στην σχεση μας...!δεν ειναι οι σχεσεις που με εχουν στεναχωρησει τοσο πολυ....αυτο ειναι αποτελεσμα της καταστασης μου.....λογικο ειναι οταν εγω δεν τα εχω καλα με τον εαυτο μου να το μεταφερω και στην σχεση μου....!ειδικα αυτην την περιοδο δεν βλεπω πουθενα φως...ολα ειναι μαυρα...δεν ξερω τι να κανω...πως να παρω τα πανω μου...να δω τι φταιει,να βαλω τα πραγματα σε μια σειρα και να προχωρησω και την ζωη μου!αλλα δεν μπορω να παρω δυναμη απο πουθενα...και δεν ξερω αν αξιζει τελικα να προσπαθησω...!κουραστικα αυτην την κατασταση...δεν μπορω αλλο...!αρκετες φορες εχω προσπαθησει να δω την ζωη με αλλο ματι...αλλα παντα κατι γινεται και με ριχνει παλι....!και τωρα δεν παει αλλο...κουραστικα και βαρεθηκα...
24-04-2012, 21:28 #12
το προβλημα ειμαι εγω και οχι οι σχεσεις μου...ολα ξεκινανε απο μενα....χαμηλη αυτοεκτιμηση,αγχος,φοβοι,α� �ασφαλειες!δεν εχω κανεναν διπλα μου να με στηριζει και να μου δινει κουραγιο.....ειμαι μονοσ σε ολο αυτο....τι να κανω?δεν ξερω...ειναι η τριτη μερα σημερα κλεισμενος στο σπιτι...δεν εχω ορεξη για τιποτα.....προσπαθησα να ανοιξω την πορτα να βγω λιγο εξω αλλα γυρισα πισω...που να παω?πως θα το περασω ολο αυτο?πως να αρχισω παλι να ελπιζω και να αγωνιζομαι για το αυριο...οταν δεν υπαρχει σημερα...?
αυτα.......
24-04-2012, 21:34 #13
γεια σου δημητρη!
γιατί έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση? μηπως συγκρίνεις τον εαυτό σου με αλλα άτομα?
κ αγχος και φόβους για ποια θέματα εχεις?
24-04-2012, 21:44 #14
Last edited by Lampros; 25-04-2012 at 13:30.
24-04-2012, 21:52 #15
το προβλημα ειμαι εγω και οχι οι σχεσεις μου...ολα ξεκινανε απο μενα....χαμηλη αυτοεκτιμηση,αγχος,φοβοι,α� �ασφαλειες!δεν εχω κανεναν διπλα μου να με στηριζει και να μου δινει κουραγιο.....ειμαι μονοσ σε ολο αυτο....τι να κανω?δεν ξερω...ειναι η τριτη μερα σημερα κλεισμενος στο σπιτι...δεν εχω ορεξη για τιποτα.....προσπαθησα να ανοιξω την πορτα να βγω λιγο εξω αλλα γυρισα πισω...που να παω?πως θα το περασω ολο αυτο?πως να αρχισω παλι να ελπιζω και να αγωνιζομαι για το αυριο...οταν δεν υπαρχει σημερα...?
αυτα.......