δεν ειμαι καλα.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    δουλειά δε πηγαίνεις? εκεί δεν εχεις άτομα να μιλάτε, να εχετε παει για ενα καφε? κανενα φίλο απο τα παλια? αδερφια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitris33 View Post
    το προβλημα ειμαι εγω και οχι οι σχεσεις μου...ολα ξεκινανε απο μενα....χαμηλη αυτοεκτιμηση,αγχος,φοβοι,α� �ασφαλειες!δεν εχω κανεναν διπλα μου να με στηριζει και να μου δινει κουραγιο.....ειμαι μονοσ σε ολο αυτο....τι να κανω?δεν ξερω...ειναι η τριτη μερα σημερα κλεισμενος στο σπιτι...δεν εχω ορεξη για τιποτα.....προσπαθησα να ανοιξω την πορτα να βγω λιγο εξω αλλα γυρισα πισω...που να παω?πως θα το περασω ολο αυτο?πως να αρχισω παλι να ελπιζω και να αγωνιζομαι για το αυριο...οταν δεν υπαρχει σημερα...?
    αυτα.......
    Μην κολλας τις λεξεις Δημήτρη και με τα κόμματα , κόβεται αυτο που γραφεις .
    Last edited by Lampros; 25-04-2012 at 13:29.
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Δημήτρη, παίζει να εσωτερίκευσες δηλαδή την κριτική της, να θεώρησες δικαιολογημένη την απόφασή της για διακοπή της σχέσης σας και να έπεσες στο βούρκο της αυτολύπησης. Τον λέω βούρκο αλλά μάλλον κινούμενη άμμος είναι, και όσο χτυπιέται ο εσωτερικός σου κόσμος από τύψεις και ενοχές, τόσο μέσα τραβιέσαι.
    Συμφωνώ με τον Λάμπρο. Άσχετα με την κριτική της, αν εσύ είσαι σίγουρος πως πρόσφερες τα ανάλογα στη σχέση σας, πως αντιγύριζες ό,τι σου δινόταν, τότε δέξου το και παράτα το μαστίγιο. ΑΡΚΕΤΑ!
    Αν έδινες περισσότερα και ΠΑΝΤΑ, τότε υπήρχε εκμετάλλευση, αν έδινες λιγότερα και πάντα εσύ εκμεταλλευόσουν. Έτσι πάει για μένα, αν δεν είσαι οσιομάρτυρας αλλά ένας άνθρωπος που και προσφέρει αλλά και διεκδικεί ό,τι πιστεύει πως αξίζει και αν ο άλλος δίπλα σου δεν είναι ένας παρτάκιας που μόνο γουστάρει να παίρνει.

Μπορεί να βασανιζόσουν ήδη από διάφορα και το τέλος της σχέσης σας να σου πρόσφερε το κατάλληλο πεδίο εκδήλωσης άλλων θεμάτων που προυπήρχαν, γιατί απ' όσα ανέφερες και στην οικογένεια είχατε διάφορα ζητήματα, και παρουσίαζες υπερδοτικότητα.

Ίσως δεν έχεις μάθει να ζητάς, να πιστεύεις ότι δεν έχεις το δικαίωμα και ότι θα σε αγαπάνε μονάχα όταν δίνεις. Γύρνα στην ισορροπία. Δίνε όσο μπορείς και απολαμβάνεις, όχι μίζερα δηλαδή ή με τον μανδύα του σωτήρα, και παίρνε με ανάλογη χαρά ό,τι με γενναιοδωρία θέλουν να σου προσφέρουν, γιατί το αξίζεις!

Θα το ξεπεράσεις, αν το αισθανθείς μη διστάσεις ποτέ να πάρεις βοήθεια. Καλά κάνεις και το ανοίγεις δηλαδή και το συζητάς, να βρεις μια άκρη.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    εχεις τη δυνατοτητα να πας σε εναν ειδικο; για να σε βοηθησει να ξεμπλεξεις το κουβαρι;
    γιατι καλες οι συμβουλες, κανε αυτο και κανε εκεινο, αλλα στην πραξη πώς θα τα κανεις ολα αυτα που σου λενε να κανεις αφου νοιωθεις σκατα και δεν πιστευεις καθολου στον εαυτο σου;
    ψαξε για επισκεψη σε καποιον ψυχολογο στα ενα κεντρο ψυχικης υγειας.

δυσκολο να φταιει μονο η αποτυχια στα ερωτικα σου για ολο αυτο. μαλλον θα ενεργοποιησε τα αισθηματα μειονεξιας και ανασφαλειας και μοναξιας που υποβοσκαν.

Page 2 of 2 FirstFirst 12