Οσοι εχετε χρονο απλα διαβαστε το..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Οσοι εχετε χρονο απλα διαβαστε το..

Οσοι εχετε χρονο απλα διαβαστε το...θελω απλα να μοιραστω καποιες σκεψεις μου μαζι σας..ειμαι σε μια περιοδο της ζωης μου που κανω ανασκοπηση τω τελευταιων ετων..οκ..ειμαι μολις 24..ομως ψαχνω να βρω τι εκανα τα πρωτα χρονια της ενηλικης φοιτητικης μου ζωης..τα λαθη μου..τις σκεψεις μου..τι καταφερα και τι οχι...Συνηδητοποιησα πως τοσα χρονια απλα δεν ηξερα τι πραγματικα θελω..ας παρουμε εναν εναν τους τομεις.....
    ΑΝΤΡΕΣ
    1ο και μεγαλυτερο λαθος..δεν επελεγα..αφηνα να με επιλεξουν...ο ταδε ενδιαφερεται...οκ γιατι να μην δοκιμασω?? γνωριμια,κουβεντουλα.μπλα μπλα μπλα...κρεβατι..και ξανα κρεβατι και ξανα...και μετα τι? 'Τον θελω..θελω σχεση...' ελεγα στις φιλες μου... 'κανε υπμονη αγαπη μου...μην τον πιεζεις και μην τολμησεις να του το πεις..με τον καιρο κατι μπορει να γινει',ακουγα απο φιλη...και δεν γινοταν ποτε! 1,2,3,5....10 τετοια κρουσματα!! Κι εγω εκει ν αφηνομαι να με παρασυρει το ρεμα..χωρις γνωμη χωρις αποψη χωρις να λεω τιποτα...και μετα κλαματα..και χαρτομαντηλα και παλι απτην αρχη...ΣΥΜΒΟΥΛΗ...να επιλεγετε ΕΣΕΙΣ!!!!! Τα 2 τελευταια χρονια επελεξα ΕΓΩ!! Εναν ανθρωπο με τον οποιο εμεινα μισο χρονο και με αγαπησε πολυ..χωρισαμε για αλλους λογους...αλλα μου φερθηκε οπως μου αξιζε! και τωρα εναν υπεροχο ανθρωπο..τον αντρα των ονειρων μου...που δεν πιστευα ποτε οτι θα βρω!! εναν ανθρωπο που με αγαπαει και με στηριζει..που μου δινει δυναμη να γραψω οσα γραφω τωρα!!! ηταν ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ επιλογες!!! 2ον...ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ αυτο που θελετε!!! Θελετε σχεση..αγαπη στηριξη!! Πειτε το!! Μην αφηνετε το χρονο να κυλαει! Καλυτερα να σας αφησει ο αλλος στο πρωτο ραντεβου επειδη θελει μονο σεξ..παρα να χασετε 2και 3 μηνες απτη ζωη σας να κυνηγατε κατι που δεν θα εχετε! και οχι..δεν πιανουν τα κολπα!! ουτε το φτυσιμο..ουτε οι ψευτικοι γκομενοι..ουτε το να το παιζετε φιλελευθερες!!! 3ον...οταν ο αλλος σε γνωρισει και σε θελει πραγματικα..θα το δειξει!! θα ε παρει αμεσως τηλεφωνο..θα σου στειλει μυνημα..θα σου πει να ξαναβγειτε..θα σε κιταει στα ματια..θα κανετε σεξ και μετα θα κοιμηθειτε αγκαλια και μετα..οχι..δεν θα εξαφανιστει!!! θα ειναι εκει διπλα σας...τελικα ειναι απλα πλασματα οι αντρες..εμεις τα κανουμε περιπλοκα!!! οταν θελουν το λενε ..το δειχνουν..οταν δεν θελουν..παλι το δειχνουν απλα εμεις εθελοτυφλουμε!!! κι ακουμε τις συμβουλες απο τις φιλες μας..''Ενταξει μαλλον δεν εχει χρονο..μαλλον τον τρομαζεις επειδη εισαι δυναμικη...σε θελει σου λεω,αφου σου απαντησε...' ΟΧΙ!!!! Οταν ενας αντρας ΘΕΛΕΙ τοτε ΜΠΟΡΕΙ!!!! και το ζω τωρα γιαυτο και σας το λεω!!!
    ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!! (το εχουμε κανει ολες δυστυχως...!!!) Ειναι ωραιο να εισαι σεξυ..ναι..και να φορας ενα κοντο φορεμα και να βαφτεις και να βλεπεις πως ο αλλος σε κοιταζει και χαζευει! ομως δεν αρκει...δεν πρεπει να προβαλλουμε αυτο..ψαξτε για εκεινον που θα σας γνωρισει σχεδον αβαφες με τζινακι και μπλουζακι και θα του αρεσετε..για εκεινον που θα εκτιμησει το μυαλο σας...το χιουμορ σας..την καλη σας καρδια!!! ΑΥΤΑ πρεπει να προβαλλουμε γιατι αυτα ειναι πραγματικα πλεονεκτηματα!! Καλη τυχη σε ολες σας!!!! Συντομα θα επανελθω με το θεμα της φιλιας!!!!

....απ όλα αυτά που έγραψες θα μείνω σε αυτό: "τελικα ειναι απλα πλασματα οι αντρες..εμεις τα κανουμε περιπλοκα!!!"
    Έχεις απόλυτα δίκιο..:)

Senior Member
    Ωραία όλα αυτά που λές και μου φαίνονται σωστά. Για το μόνο που δεν συμφωνώ είναι οτι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και εκφράζεται διαφορετικά. Απλά ο συγκεκριμένος ταιριάζει με τις σκέψεις σου, ενέργειές σου, τα θέλω σου.. Εμένα για παράδειγμα το αγόρι μου είναι κλειστό και στην αρχή τον παρεξηγούσα νομίζωντας οτι δεν με θέλει αλλά τελικά γνωρίζοντας τον καταλάβαινα περισσότερα και περνώντας ο καιρός εκδηλώνεται περισσότερο..

Μακάρι οι περισσότεροι άνθρωποι να ήταν όπως τα γράφεις.. Το σημαντικότερο όμως είναι να βρεις το ταιρι σου!!!

Junior Member
    Ναι φυσικα! Ο καθενας ειναι διαφορετικος! Ηθελα απλα να σταθω στο οτι δεν πρεπει να αρκουμαστε σε λιγοτερα απο αυτα που θελουμε μονο και μονο επειδη εχουμε ερωτευτει!! Προφανως και δεν ειναι ολοι ανοιχτοι εξαρχης! Αν καταλαβεις οτι καποιος αξιζει εννοειται πως το ψαχνεις και δειχνεις υπομονη!!! Και φυσικα το σημαντικοτερο ειναι αν βρεις το ταιρι σου..να βρει ο καθενας τον ανθρωπο πυ τον καλυπτει,το κανει ευτυχισμενο και δεν του δημιουργει ανασφαλειες!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by jennyjuly View Post
    Ναι φυσικα! Ο καθενας ειναι διαφορετικος! Ηθελα απλα να σταθω στο οτι δεν πρεπει να αρκουμαστε σε λιγοτερα απο αυτα που θελουμε μονο και μονο επειδη εχουμε ερωτευτει!! Προφανως και δεν ειναι ολοι ανοιχτοι εξαρχης! Αν καταλαβεις οτι καποιος αξιζει εννοειται πως το ψαχνεις και δειχνεις υπομονη!!! Και φυσικα το σημαντικοτερο ειναι αν βρεις το ταιρι σου..να βρει ο καθενας τον ανθρωπο πυ τον καλυπτει,το κανει ευτυχισμενο και δεν του δημιουργει ανασφαλειες!!!
    Συμφωνώ! :)
    Αλλά θα πω οτί δεν πρέπει να αρκούμαστε στα λίγα απο τον εαυτό μας χωρίς να απαιτούμαι απο ανθρώπους να μας δώσουν κάτι.. :) Νομίζω οτι λέμε το ίδιο, έτσι?

Junior Member
    Ναι ακριβως το ιδιο!! Δινουμε και παιρνουμε! Με το να αρκουμαστε σε ψιχουλα ο αλλος βολευεται κι εμεις απλα υποτιμαμε τον εαυτο μας και με το περασμα του χρονου αρχιζουμε να πιστευουμε πως οντως δεν αξιζουμε πραγματα!! Και το χω περασει ..ειμαι σε σ αυτη τη φαση που προσπαθω να καταλαβω ποσα αξιζω και ποσα μπορω να κανω! αυτα παθαινεις οταν τοσα χρονια εισαι θυμα και αφηνεις να σε κατατρωνε..! Γιαυτο και γραφω εξαλλου για να νιωσω καλυτερα!!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by jennyjuly View Post
    Ναι ακριβως το ιδιο!! Δινουμε και παιρνουμε! Με το να αρκουμαστε σε ψιχουλα ο αλλος βολευεται κι εμεις απλα υποτιμαμε τον εαυτο μας και με το περασμα του χρονου αρχιζουμε να πιστευουμε πως οντως δεν αξιζουμε πραγματα!! Και το χω περασει ..ειμαι σε σ αυτη τη φαση που προσπαθω να καταλαβω ποσα αξιζω και ποσα μπορω να κανω! αυτα παθαινεις οταν τοσα χρονια εισαι θυμα και αφηνεις να σε κατατρωνε..! Γιαυτο και γραφω εξαλλου για να νιωσω καλυτερα!!! :)
    Συμφωνώ απλά όλα με ταπεινότητα και ελεγχόμενα γιατί άμα ξεφύγεις θα γίνεις ένας άνθρωπος "άσχημος" :)

Junior Member
    Ολα με μετρο παντα!!!